Ali Samadi
اخراجی موقت
فرصت پهلوون ، البت ضعیفه هست ، یه کم هواشو داشته باش !چی گفتی ...چی گفتی...؟ انگار توهم میخای عین داداش جونت بشی؟ پسر عمو رخصت..؟
فرصت پهلوون ، البت ضعیفه هست ، یه کم هواشو داشته باش !چی گفتی ...چی گفتی...؟ انگار توهم میخای عین داداش جونت بشی؟ پسر عمو رخصت..؟
اوهوه ، دیدی که من بهتر زدم تو برجکت !!!!!!!! خوب پس خرس صورتی بهتره !!!! هستی ؟درست صحبت كن يعني چي پلنگ صورتي ؟؟؟اسم من هستيه لطفا ديگه كسي بهم پلنگ صورتي نگه .
ولي اون قسمت دوم كه بگم من تخصصم در اين كاره با برادر منم درست صحبت كن .
ایول دا !نهههههههه!!! اصلا! ابدا!!
.
.
.
.
.
سلام
کدوم آدم عقلی که دوست داره دختر باشه
کیه که دوست داره ضعیف باشه
کیه که دوست داره کوچیک باشه
این همه دانشمند مرد داریم
اوه البته زن ها هم دارند
خانم مارپل
فرصت پهلوون ، البت ضعیفه هست ، یه کم هواشو داشته باش !
راستی چیه از داداشت خبری نیت ! رفت دنبال چارقدش ؟؟؟؟؟؟درست صحبت كن يعني چي پلنگ صورتي ؟؟؟اسم من هستيه لطفا ديگه كسي بهم پلنگ صورتي نگه .
ولي اون قسمت دوم كه بگم من تخصصم در اين كاره با برادر منم درست صحبت كن .
نه خیر خانم داریم تا خانم ! من یه آبجی دارم به نام هنگامه ! گل سر سبد ماست ، یه شیر زنه !واقعا اگه مي تونستم اين تاپيكو به آتيش مي كشيدم . خيلي به شخصيت خانم ها توهين مي كنيدا . حواستون باشه .
واقعا اگه مي تونستم اين تاپيكو به آتيش مي كشيدم . خيلي به شخصيت خانم ها توهين مي كنيدا . حواستون باشه .
نخير من به برادرم خيانت نمي كنم . همون ترجيح مي دم هستي بمونم تا شير زن .نه خیر خانم داریم تا خانم ! من یه آبجی دارم به نام هنگامه ! گل سر سبد ماست ، یه شیر زنه !
اگه توهم می خوای شیر زن بشی بیا تو جبهه ما ! می بینی که داش مرتضی ت زیاد هواتو نداره !
هر جور مایلی ؟ هستی یا خرس صورتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نخير من به برادرم خيانت نمي كنم . همون ترجيح مي دم هستي بمونم تا شير زن .![]()
البته من برای خانم ها احتام خاصی قایلم
اما جان من
سوسک ترس داره تا یک سوسک 5 گرمی میبینند انگار گودزیلا تو آشپزخانه افتاده دنبالشون
کیه که دوست داره از سوسک بترسه
از قدیم ما یادمون می گفتند
پسر ها شیرند مثل شمشیرند ،دختر ها موشند مثل خر گوشند
فدات بشم ! این یکی زیادی ضعیفه ، بیچاره بلد نیست کل بندازه ! ( ناراحت نشیا همه اینا شوخیه )اگه به خاطر علی جون نبود سه سوت ناک اوت میشدی حیف که پسر عموم جوانمرده...
معناي جوانمردم فهميدم .اگه به خاطر علی جون نبود سه سوت ناک اوت میشدی حیف که پسر عموم جوانمرده...
واقعا اگه مي تونستم اين تاپيكو به آتيش مي كشيدم . خيلي به شخصيت خانم ها توهين مي كنيدا . حواستون باشه .
عمرا بابا ، ما مردیم نه نامرد ، من به پسر عموم و آبجیم واسه خاطر یه ضعیفه خیانت نمی کنم !خيلي داري كركري ميخوني ها . حالا تا نزدم تو برجكت بيا تو جبهه ما ( يعني از خانما تعريف كن .)![]()
هر جور راحتي ...هر جور مایلی ؟ هستی یا خرس صورتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قربونت ، ضعیفه بودی حالا بنده امم شدی کوچولو !معناي جوانمردم فهميدم .
مرسي به اطلاعات عموميم اضافه شد .![]()
اصلآوابدآ قابل شمارو نداشت....معناي جوانمردم فهميدم .
مرسي به اطلاعات عموميم اضافه شد .![]()
با احساساته من بازی نکن هستی جان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من بد احساسیما !!هر جور راحتي ...
صدا كردن اسم من به شخصيت خودت بر مي گردي حالا هر كدوم رو دوست داري صدا بزن .![]()
من نميدونم چرا هميشه آقايون واقعيت رو ميگن . خوبه كمم نمي ياريد . حالا چون من يه نفرم سه تايي ريختين سرم . اسم خودتون رو هم گذاشتيد مرد .همین تا یک چیزی باب میلشون نباشه می خواند گند بزنند به همه چیز می خواند همه رو بسوزنند
اخه با با جان من یک کم انتقاد پذیر باشید
قبول کنید واقعیت تلخ
![]()
تقدیم به همه آبجیهاش ، حمیعا فاتحمه الصلوات !ببخشیدا این جارو کردین میدون جنگ؟؟؟
در ضمن من باجماعت نسوان خوب نیستم
اما آبجی حرمت داره!!!!
ما فقط از آبجیامون حمایت میکنیم همین و بحث.......
داداش علی از اون جهت ما باهمیم
تقدیم به آبجیهام،جمیعا
![]()
خيلي داري كركري ميخوني ها . حالا تا نزدم تو برجكت بيا تو جبهه ما ( يعني از خانما تعريف كن .)![]()
من نميدونم چرا هميشه آقايون واقعيت رو ميگن . خوبه كمم نمي ياريد . حالا چون من يه نفرم سه تايي ريختين سرم . اسم خودتون رو هم گذاشتيد مرد .
مرسي دادشي خوب شد اومدي.ببخشیدا این جارو کردین میدون جنگ؟؟؟
در ضمن من باجماعت نسوان خوب نیستم
اما آبجی حرمت داره!!!!
ما فقط از آبجیامون حمایت میکنیم همین و بحث.......
داداش علی از اون جهت ما باهمیم
تقدیم به آبجیهام،جمیعا
![]()