اول از همه پاک بودنش
بعد صداقت داشته باشه.باشخصیت باشه .با فرهنگ باشه روشن فکر باشه.
خيلي خوبه
اول از همه پاک بودنش
بعد صداقت داشته باشه.باشخصیت باشه .با فرهنگ باشه روشن فکر باشه.
شی؟!نمنه؟
تركي بيلميرم
اگر کسی که مدنظرمه پیدا کردم ولی فکر نکنم اصلا پیدا شه![]()
دختر اينقده نااميد نباش
به هر حال خدا يكي كه مد نظرت باشه ساخته![]()
یه مرد پولدار خوش اخلاق فهمیده که تو خونه هم کار کنه، چشم چرون نباش، خوشگلم نباشه!!!
(یک ذره خوشگل باشه نه زیاد)![]()
اگر کسی که مدنظرمه پیدا کردم ولی فکر نکنم اصلا پیدا شه![]()
هرکی خدا بخواد
ناراحت نباش
اونی که مال توِ یه روز میاد
یکی که فقط مال خودته
سلام داداشی خوبی شما؟؟؟؟؟؟ امیدوارم...دور و برم ادم زیاده ولی هیچکدومشون اونی نیست که میخواممممممم![]()
سلام داداشی خوبی شما؟؟؟؟؟؟ امیدوارم...دور و برم ادم زیاده ولی هیچکدومشون اونی نیست که میخواممممممم![]()
حالا شما مشخصات بده.شاید از همین تاپیک براتون خواستگار پیدا شد![]()
ایشششششششششششششششششششش![]()
خوش اخلاق باشه ....زن ذلیل باشه...صبور باشه(خیلی مهمه) چون من بعضی اوقات مخم هنگ میکنه
قیافشم خوب باشه
تبریک برای 2000امین پستت....دختر رویاهام رو اگه بخوام توصیف کنم : خصوصیات فیزیکی: دختری با قد 170 یا بیشتر, لاغر لاغر, پوست سفید برفی, موهای قهوه ای روشن یا بلوند. مشکی هم خوبه به شرط اینکه صاف صاف باشه. چشم ها قهوه ای یا خاکستری, قیافش هم خیلی خوب باشه مخصوصا بینی و دندوناش. ابروهاشم باید خوشگل باشه. گوشش هم نباس بزرگ باشه ! تیپش هم باید خیلی به روز ولی در عین حال جلف نباشه و پوشیده باشه. همیشه هم باید تمیز و آراسته و خوش بو باشه. خصوصیات دیگه : شاغل باشه به شرطی که شغلش خسته اش نکنه و بهش استرس وارد نکنه. خیلی زرنگ و باهوش باشه. مودب باشه. پایبند به ارزش های انسانی مثه احترام به بزرگتر, کمک به نیازمندها و ... بطور کل یک انساندوست واقعی باشه. احساساتی و رومانتیک باشه. خوشرو باشه در عین حال جدی و کمی خجالتی.مدیر و مدبر و با کفایت باشه. مادر خوبی واسه فرزندامون باشه. خانواده ی خودش و خانواده ی من رو علی الخصوص مادرم رو دوست داشته باشه. شریک شادیها و سختی هام باشه. در هنگام مشکلات و گرفتاری ها سنگ صبورم باشه و با ارائه راهکار ها و پیشنهاد های درست راهنماییم کنه و قوت قلبم باشه و همیشه خونمون با حضور پر مهرش گرم باشه. از هم مهمتر اینکه دوستم داشته باشه و این دوست داشتن دوطرفه باشه و بهم علاقمند باشیم و وقتایی که دور و برش نیستم همچین دلش برام بگیره و بی حوصله بشه تا من سر و کله ام پیدا بشه.
البته این رویای من هستا ! تصور کن تو میتونی بشی تعبیر این رویا !
خیلی جالبه این 2000 امین پست من تو باشگاه هست !
تبریک برای 2000امین پستت....
امیدوارم اونو هم پیدا کنی....
مرسی ! امیدوارم ! حالا تو بگو !
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تو نم نم باران دوست داشتی دست کی بگیری تو کوچه خلوت زیر چتر قدم بزنی | زنگ تفريح | 12 | |
![]() |
دوست دارید تو سخت ترین شرایط زندگی کی کنارتون باشه | زنگ تفريح | 66 | |
![]() |
دوست دارین الان کی آفلاین بشه؟؟؟ | زنگ تفريح | 3 | |
![]() |
کی با من دوست می شه | زنگ تفريح | 192 | |
![]() |
دوست داری الان کجا باشی و با کی باشی؟؟؟ | زنگ تفريح | 4 |