atimehr
عضو جدید
امیر با کیمیا موافقه.... خوب بعد کیمیا نوبت شماست... نه نیار دیگهاز یه مهندس مکانیک بعیده!!!
راس میگه زشته...............
امیر با کیمیا موافقه.... خوب بعد کیمیا نوبت شماست... نه نیار دیگهاز یه مهندس مکانیک بعیده!!!
خوب بیا تو ولی ساکت بشین ببین بزرگترا چی میگن[/QUOTE]بچه رو گذاشتیم پشت در تالار و اومدیم تو ....
صفر میزنیا آبجی...!!!
دیدت نسبت به بزرگتر چیه؟ سنه ؟ فکر نمکنم بزرگتر از من باشی؟ پس من بزرگترم میگم تو بشینی گوش بده نه نیار...[/QUOTE]خوب بیا تو ولی ساکت بشین ببین بزرگترا چی میگن
يكي به ما هم بگه اين اقا ناصر كيه كه دارين براش نقشه ميكشين
من کیمیارو میارم شمام بعد کیمیا نوبت ناصرو به کسی ندین... اکی؟؟؟
يكي به ما هم بگه اين اقا ناصر كيه كه دارين براش نقشه ميكشين
آره معلومهمعلومه که نیستی :دی
دیدت نسبت به بزرگتر چیه؟ سنه ؟ فکر نمکنم بزرگتر از من باشی؟ پس من بزرگترم میگم تو بشینی گوش بده نه نیار...[/QUOTE]خوب بیا تو ولی ساکت بشین ببین بزرگترا چی میگن
منم امرتونيكي به ما هم بگه اين اقا ناصر كيه كه دارين براش نقشه ميكشين
دیدت نسبت به بزرگتر چیه؟ سنه ؟ فکر نمکنم بزرگتر از من باشی؟ پس من بزرگترم میگم تو بشینی گوش بده نه نیار...
جواب ندادی.از لحن تلخ من بگید.
فدات بشم من آبجی....پریسا جون حالم خوش نیست...........زیاد جدی نگیر
چند سالته پسرم؟آره معلومه
دیدت نسبت به بزرگتر چیه؟ سنه ؟ فکر نمکنم بزرگتر از من باشی؟ پس من بزرگترم میگم تو بشینی گوش بده نه نیار...
حالا شما چرا اینقده ذوق کردید؟
فدات بشم من آبجی....
من صحبتاي شما رو شنيدم خيلي گاهي اوقات تلخ حرف ميزنيد صحبتاتون گاهي اوقات به جنجال بيشتر شبيه هجواب ندادی.از لحن تلخ من بگید.
دیگه رو حرف ناخدا نمیشه حرف زد..... چشم ولی قول دادیا....فعلا برو دست کیمیا رو بگیر بیار ..
ناصر رو هم روزی خواهم نشاند .. الان وقتش نیست![]()
نگو اینو خدا نکنه...............
من صحبتاي شما رو شنيدم خيلي گاهي اوقات تلخ حرف ميزنيد صحبتاتون گاهي اوقات به جنجال بيشتر شبيه ه![]()
ذوق چی؟اخه برام مهمه بدونم چرا گفتن لحنم تلخه؟
موافقم باهاتیکیه ولی واسه خودش 100 تاس
دیگه رو حرف ناخدا نمیشه حرف زد..... چشم ولی قول دادیا....![]()
ئوق اینکه گفت لحنت تلخه دیگه فهمیدی به منم بگو.یادت نره ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
موافقم باهات
یعنی چی؟یکیه ولی واسه خودش 100 تاس
خوب میشی.
چه دختر خوبی افرین پریسا جونی..............
دیگه رو حرف ناخدا نمیشه حرف زد..... چشم ولی قول دادیا....![]()
تموم کردیم باید بری سر کوچه از یکی دیگه بگیریواسه اتاق بچه ها يه فرش ميخوام![]()
الان پیداش می کنم..... ناخدا بزنی زیر قولت کشتیتو منفجر می کنمبرو جلو .. نترس![]()