اگه قوانین به تو نمیخوره به منم نمیخورهچی؟؟؟بابا قوانین صندلی داغ به من نمیخوره گلم
thamin
باوشه
به سلومت
رای من کووووووووووووووووووو
only just mechanic
اگه قوانین به تو نمیخوره به منم نمیخورهچی؟؟؟بابا قوانین صندلی داغ به من نمیخوره گلم
thamin
باوشه
به سلومت
رای من کووووووووووووووووووو
آخ جووووووووون بیا بسیج کن حاااال میدهههههههه![]()
برو دلت خوشه مواظب خودت باش که فردا بد جوری تو چاه میوفتیبچه هایی که نمیتونن بشینن اگه دلیلشون واسه ننشستن قانع کننده باشه قبول میکنییییم ...
ولی اگه بخواین کری بخونین اونموقع کلاهمون قاتی ( قاطی ) میشهدر این صورت هم کتک رو میخورین هم روی صندلی میشینین !!!
ببین این ناصر just mechanico میگم میره سربازی ولی هر سه هفته یه هفتش مرخصی داره پس میتونهبچه هایی که نمیتونن بشینن اگه دلیلشون واسه ننشستن قانع کننده باشه قبول میکنییییم ...
ولی اگه بخواین کری بخونین اونموقع کلاهمون قاتی ( قاطی ) میشهدر این صورت هم کتک رو میخورین هم روی صندلی میشینین !!!
45 روز یه هفتهببین این ناصر just mechanico میگم میره سربازی ولی هر سه هفته یه هفتش مرخصی داره پس میتونه
only just mechanic
صدا میششششنوم ....................برو دلت خوشه مواظب خودت باش که فردا بد جوری تو چاه میوفتی
چی بگم والا ...ببین این ناصر just mechanico میگم میره سربازی ولی هر سه هفته یه هفتش مرخصی داره پس میتونه
only just mechanic
برو دلت خوشه مواظب خودت باش که فردا بد جوری تو چاه میوفتی[/QUOT
just mechanic
نه آجو...امکان نداره...نمیشه....با قوانین صندلی داغ نمیخونهاجو نشوندنت بگو بیام ببینم
شما بسیج کن منم شما رو همراهی میکنم..اگه بسیج کنم نفر بعدیش شمایی ها ... گفته باشم
اگه یه بارم نشسته باشی بازم مینشونیمت![]()
چه فرقی داره مهم اینه که مرخصی داری میتونی پس حله45 روز یه هفته
شما بسیج کن منم شما رو همراهی میکنم..
ولی در مورده من باید بگم که افرادی که شناخته شده ترن برای بچه ها جذابن ویا این که کابر فعال و یا دستیار و .. باشن پس من نمیتونم بشینم خیالتون رااااااااحت![]()
thamin[/COLOR]کاملا تایید میشه
only just mechanic
چون همه میشناسنش
رشوه نداریم.....مدیر؟؟؟رای من کوووووووووووووووووووخوب Thamin هم پایان نامه داره سرش خیلی شلوغه ...
من در جریان گرفتاری هاش هستم ...
پ.ن : آجی ثمین قابلت رو نداره . 10 تومن میشه !![]()
اینو باش ...دوست دارم بياد تك تكتون رو اخطار بده..مثل ارازل اوباش ريختيد تو تاپيك
خونتون کجاس؟رووووووووووووووووووووووووح![]()
نه سامی...رضا سایت نیس....به thaminرای بدهthaminبابا دهنمون سرویس شد این رضا هنوز نشسته؟![]()