دوست دارید چه کتابی واستون هدیه بیارند؟

الميرا

عضو جدید
دنياي سوفي و راز فال ورق از ياستين گوردر.پله پله تا ملاقات خدا از عبدالحسين زرين كوب.پر از ماتيسن.كيمياگر از كوييلو.پيامبر از جبران و..........................................:gol::gol::gol:

mahyam68

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کتاب های عرفان نظرآهاری بخصوص (پیامبری از کنار خانه ما رد شد)
کتابهای شعر فاضل نظری(اقلیت و آنها و گریه های امپراطور) 3 کتاب فوق العاده
داستان های کوتاه مصطفی مستور
دیوان شمس

maryam-p

عضو جدید
سلام ،اگه ازمن بپرسن ميگم کتاب" آياتو آن گمشده ام هستي؟ " رو واسم بگيره چون کتاب جالبي هست با خوندن چند صفحه واقعا مشتاق خريدنش شدم در ضمن چندجا که گشتم نتونستم پيداش کنم

soosaan

عضو جدید
حافظ تا حالا هم سه تا از هدیه هام کتاب حافظ بوده البته سلایق متفاوته رمان دوست داری شعر یا.............

bon bon

عضو جدید
یه چند تا کتاب رو دوست دارم یکی کتاب هایی راجع به معماری رمان این چیزایی هست ککه دوست دارم:gol:

s_aa

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
پیامبر جبران خلیل جبران
دیوان ثالث
و کتابهای تخصصی
کلا کتاب خوشحالم میکنه....

YAALIASGHAR

عضو جدید
کسی که این کتابو بمن هدیه بده بسیار خوشحالم کرده و بش مدیون میشم ولی افسوس که کسی پیدا نمیشه و این کتابهم خیلی نایاب شده با اینکه تازه چاپه:

قبله مایل به تو

از سید حمید رضا برقعی

zahra.mn

عضو جدید
سلام لطفابگوئید در چه زمینه های کتاب می خوانید تا برای شما ارسال کنم.

سلام، واقعا!!;)
"اصول فنی و بهداشتی و نظام مدیریتی ایمنی و فرآوری بسته بندی خشکبار"
برا پروژم در ب در این کتابم
میتونی کمکم کنی؟؟؟؟:heart:

suroori salmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست دارم کتاب کلیات فریدون مشیری رو بهم هدیه بدن
کاش میشد که بشه......

s_aa

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
کتاب اخوان ثالث
کتاب پیامبر و دیوانه جبران خلیل جبران
کتاب صراط...
کتاب به مجنون گفتم زنده بمان...

saeide71

عضو جدید
مدتی دوست دارم یه خیام شیک کادو بگیرم!
ولی کلن از هدیه گرفتن کتابایی با مضمون فلسفه غرب بی نهایت خوشحال میشم!

shokoufeh94

عضو جدید
بوف کور
یادتونه ؟
دومی رو برای تولد دوستم خریدم خیلی با مزه اس

Ho$$ein

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به سوی کامیابی از انتونی رابینز

WOMIS

عضو جدید
کتابه ابن سینا نوشته ذبیح الله منصوری همون مترجم رمانای تاریخی... این کتاب به جزییاته زندگی ابن سینا واون دوران پرداخته ....نویسنده قبل از مرگشون این کتابو نوشتن.... مطالبه این کتاب توهیچ کتابه دیگه ایی نیست وبه همین دلیل دنباله منبعش گشتن ولی هیچ وقت نفهمیدن که ذبیح الله منصوری از چه منبعی استفاده کرده
خیلی جالبه ولی من تانصفه خوندمش:(

mimm_star

عضو جدید
به قول "آندره ژید" که می گه: من خوشی های تصادفی و شادی های غیر منتظره را می خواهم"
منم می گم بهتره که به بقیه اجازه بدیم هر چی دوست دارن برامون بگیرن و با سلیقه خودشون، چون هیجان انگیز تر میشه ;)
در کل با " پائیلو کوئیلو" خیلی حال می کنم . " یوستین گوردر" هم نویسنده ی قابلی یه. " دنیای سوفی" رو از بین کتاباش توصیه میکنم ، البته برای کسایی که اهل فلسفه اند.

وحید شجاعی

عضو جدید
به نظرم آدم باید کتاب‌هایی را منتظر باشد بهش هدیه بدهند که خودش نتواند بخرد. مگرنه نخریدن کتابی که خودت مي‌توانی آن را به خودت هدیه بدهی و امکانش هست نامردی در حق خودت فرهنگ و روح سرشت آدمه...
من این کتاب‌ها را دوست داشتم کسی به من هدیه بدهد چون با وضع این روزها امکان خریدش رو ندارم و حقیقتا حسرت داشتنشون به دلم هست.
دوره دایره المعارف بریتانیکا{ آرزویی که خیلی به دست یافتنی شدنش مونده، جودی ابوت هم نشدیم بابالنگ دراز این رو برامون بخره!}
صد سال اعلان فیلم و پوستر ایران(گران ترین کتاب تاریخ سینمای ایران!) همین دیروز دوباره در کتابفروشی دیدمش و حسرت خوردم!
تاریخ تمدن ویل دورانت{...}
کتاب روزنامه اطلاعات ایران که واقعا خواندنی و جالبه از اون آگهی‌های گاها بامزه و معنی دار تا خبرهای سیاسی که خیلی‌هاش می‌تونه جو حاکم به جامعه رو مثلا موقه شروع جنگ جهانی دوم تو بازار تهران نشون‌تون بده... مثل این خبر که با پیروزی‌های آلمان‌ها تو بازار شیرینی پخش می‌شده یا فروش عکس‌های هیتلر درست زمانی که ایران در اشغال متفقین بوده در عکاس‌خانه‌های آن وقت فروش بالایی داشته و غیرمجاز فروخته مي‌شده. و نامه وزارت خارچه شوروی که نگرانی خودش رو به دربار اعلام کرده بود. حتی اینکه تو کوچه و بازار مردم فکر مي:‌ردن یک روز آلمانی‌ها با چتر در ایران فرود میان و اونها رو آزاد می‌کنن و اشغال ایران توسط متفقین تموم مي‌شه! حقیقتا خود این‌ها باید از لحاظ جامعه شناسی کلی بررسی بشه که چرا ایرانی‌ها حتی در سطح مردم عادی علاقه به آلمانها داشتند.... اصلا به نظرم کسانی که به تاریخ علاقه دارند مي‌تونند خیلی از حقایق رو با خوندن این کتاب بین خبرها بفهمن که تو هیچ کتاب تاریخی نیومده. این روزها یک پی دی افی از تاریخ قرن بیست دستم رسیده به صورت مرور اخبار روزنامه‌ها که همش رو خوندم اما این کتاب که پشت ویترین انتشارات اطلاعات با ورق های زرد و پوستی نشسته یک حس و حال دیگری دارد...

Schneider

مدیر بازنشسته
هر 5 جلد کتاب "یادداشتهای علم" (متن اصلی و تحریف نشده)

توضیح:
مجموعه 5 جلدي «يادداشتهاي علم» از جمله آثاري است كه به شرح خاطرات وزير دربار محمد‌رضا پهلوي طي سالهاي 1345 تا 1356 اختصاص دارد
مجموعه 5 جلدي «يادداشت‌هاي علم» را بايد يكي از مهم‌ترين و روشنگرانه‌ترين منابع براي مطالعه و درك ماهيت رژيم پهلوي و ويژگي‌ها و خصايص آن دوران به شمار آورد و علت را در جايگاه و شخصيت نگارنده آن، يعني وزير دربار مقتدر محمدرضا، جستجو كرد كه شاه، او را از آشكار و نهان خويش آگاه مي‌ساخت.

mahsa.mahsa

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر چه از دوست رسد نکوست
اما من کتاب های پائولو مخصوصا ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد و کتاب های ساراماگو و کتاب سینهرو خیلی دوست دارم.......

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
کتابهای :

A byte of python
UNIX in a nutshell

و در کل کلیه کتابهای کامپیوتری :)

بالا