مثلا منو نیگا کن بگو با کی داری حرف میزنی؟
مرسی
طاها نسیمی
به زبون خودش طسیمی(ترکیب طاها و نسیمی
)
هر کی عکس میخواد ایمیلش را برام خصوصی کنه،به شرط اینکه اونم عکسشو بفرسته![]()
عکس بدین
عکس می دم
خدا حفظش کنهمرسی
این خیلی زود راه افتاد و حرف زد
البته این عکسه مال سه - چهار ماهگیشه، وقتی نمیتونست راه بره (ولی از اون موقع عشق کامپیوتر و موبایل بود)
الان 2 سال و سه ماهشه، حسابی شیطون شده.
دیگه نمیذاره من پای کامپیوتر بشینم. خودش کارتون میذاره نگاه میکنه
ایمیل منو داری کههر کی عکس میخواد ایمیلش را برام خصوصی کنه،به شرط اینکه اونم عکسشو بفرسته![]()
خوب تو هم عکس منو داریایمیل منو داری که![]()
آره . اتفاقا تاپیکش هنوز سرپاستاین بالاییه پسرم ارشه
من عکسشو دیدم![]()
سلام چطورایی؟
بابا من تو فیس بوک عکسمو گذاشتم، ولی نمی دونم جو این باشگاه چرا اینطوریه که آدم می ترسه عکسشو بزاره ...
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=17151&stc=1&d=1264017056
بیا اینم عکس بچگیام
خدا حفظش کنه
ناززززززززززززی
یه ماچ از طرف من بکنینش![]()
به به . مبارکه. به پای هم پیر شین . قربون جفتشون برمایمیل منو داری که![]()
کجا دارم؟خوب تو هم عکس منو داری![]()
الان من ایمیلمو بدم؟؟؟؟؟؟؟؟هر کی عکس میخواد ایمیلش را برام خصوصی کنه،به شرط اینکه اونم عکسشو بفرسته![]()
خدا حفظش کنه
ناززززززززززززی
یه ماچ از طرف من بکنینش![]()
خوب تو هم عکس منو داری![]()
من گفتم شاید کسی بخواد عکسم و ببینه ولی پیش خودم فکر کردم اگه بذارم شاید همه بترسن و نتونن بخوابن پشیمون شدم![]()
برو اندرونی زنالان من ایمیلمو بدم؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
خیلی وقته فیلم ترسناک ندیدم . بذارمن گفتم شاید کسی بخواد عکسم و ببینه ولی پیش خودم فکر کردم اگه بذارم شاید همه بترسن و نتونن بخوابن پشیمون شدم![]()
یه شب که هزار شب نمی شه, حالا یه شب نخوابیم چه اتفاقی می افته؟
![]()
برو اندرونی زن
خیلی وقته فیلم ترسناک ندیدم . بذار![]()
دوست داره که هیچ . الان بهم خصوصی گفت دیوونشمکجا دارم؟صد دفعه بهت گفتم نشد ببینم اخر سر
تو منو دوش ندالی
![]()
عیب نداره شقی جون جهنم و صررمن گفتم شاید کسی بخواد عکسم و ببینه ولی پیش خودم فکر کردم اگه بذارم شاید همه بترسن و نتونن بخوابن پشیمون شدم![]()
نهکسی عکس گذاشته؟؟؟؟
من که الان دیدمت . قایم باشک بازی درنیار http://www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon10.gifنه اصرار نکنین هر شب تا بخواین چشاتون و ببندید جبغ میکشید همسایه هاتون هم بیخواب میشن![]()
نه فروغ جون دلم نمییاد بر و بچ بترسنعیب نداره شقی جون جهنم و صرر
بذار![]()
سلام برو بکس...
من توی این چند ماهی که تو باشگاه بودم دوستای زیادی پیدا کردم که احترام خاصی برای همشون قائلم..
دخملا رو که واقعا" دوست دارم و پسر ها هم که مثل داداشم میمونن...
من شخصا" خیلی دوس دارم عکس همتون رو ببینم....یعنی واقعا" برام جالبه که بدونم آدمایی که هر روز چند ساعت از وقتمو کنارشون هستم چه شکلی ان
شما هم دوست دارید عکس همدیگرو رو ببینید؟؟
خب پس هرکسی که می خواد عکسشو بذاره توی این تاپیک تا بچه های دیگه بیشتر باهاش آشنا بشن..حتی اگه شده یه عکس کوچولو...با هر شرایطی که خودتون دوست دارید
میتونیم بعد از یه مدت هم از مدیر تالار بخوایم که تاپیکو ببنده![]()
ا پس چرا به خودم گفت اره دوست ندارم؟دوست داره که هیچ . الان بهم خصوصی گفت دیوونشم![]()
اووووووووووه !چه نازی داره دلبر!!!نه فروغ جون دلم نمییاد بر و بچ بترسن![]()
ناز نکن بذارنه فروغ جون دلم نمییاد بر و بچ بترسن![]()
خیلی عالیه![]()
دخترا همشون یه عمره که سر کارنا پس چرا به خودم گفت اره دوست ندارم؟![]()
من گفتم شاید کسی بخواد عکسم و ببینه ولی پیش خودم فکر کردم اگه بذارم شاید همه بترسن و نتونن بخوابن پشیمون شدم![]()