نمی دونی روح چیه؟
پاسخ سادش اینه :روح بعد اول انسان که نفس خدا در آن دمیده شده است
خودتم فهمیدی چی گفتی الان ملعون؟مادرش از دست این موهاش هم سفید شده
اگه آدم بشو بود که مادرش بهتر بلده
؟![]()
واسم چه فرقی میکنه جسدمو چیکار کنن ؟
یه اسم نیک باقی بمونه کافیه !
اگه میدونستم به تو نمیگفتم کهخودتم فهمیدی چی گفتی الان ملعون؟
بی ادبپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپوووووووووووووووووووووووووففففففففففففففففففففففف!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بابا! نام نیک!!!
مادرش از دست این موهاش هم سفید شده
اگه آدم بشو بود که مادرش بهتر بلده
بهتری موضوع تو تاریخ باشگاهه
شیرفهم شد بچه ؟![]()
پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپوووووووووووووووووووووووووففففففففففففففففففففففف!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بابا! نام نیک!!!
تلخ،اما واقعی !!!!!
شتری که دم خونه هر کسی خواهد خوابید،شتر مرگ........
![]()
اگر شما این اختیار را داشتید که سوای باورهای جامعه تان،شیوه خداحافظیتان با دنیا را انتخاب کنید،کدام روش را بر میگزیدید؟
1- کفن شدن و خوابیدن در قبر خاکی
2- پوشاندن کت و شلوار و خوابیدن در تابوت
3- آتش زدن جسد و پاشیدن گرد در دریا
4- رها کردن در طبیعت،تا به مرور تجزیه شوم.
5- هیچکدام،من شیوه دیگری را میپسندم و آنرا اعلام خواهم کرد.
تاپیک کیه رها؟؟؟؟بوگودیروز با خودشون صحبت کردم![]()
قراره اعدام شم اگه کمه بگو![]()
دیروز با خودشون صحبت کردم![]()
قراره اعدام شم اگه کمه بگو![]()
اگه راست میگی چرا مثل شهید چمران نمیری جنگ کنی؟ الان که موقعشه. چرا نمیری پرچم ایشون رو تو لبنان و فلسطین پا بر جا نگه داری؟ موقعیت از این بهتر؟ شهادت از این پر فیض تر؟ چرا نمیری؟ اصلا اگه راست میگی چرا نمیری بهمراه نیرو های جان بر کف انتظامی تو کویر یا تو مرز ها با قاچاقچیان مواد مخدر بجنگی ؟ و شهید بشی؟من شهادت در راه خدا رو برای خودم آرزو میکنم.
دوس دارم توی جهاد در راه خدا پودر بشم و هیچی از جسمم باقی نمونه. (اینو جدیه جدی و به دور از هرگونه شوخی میگم)
منم ديروز باهاش صحبت كردم!
مگه با هركي صحبت ميكني بايد فرداش تاپيكاشو بدزدي؟؟؟
اعدام به درد نميخوره همون بايد زنده زنده بسوزوننت خاكسترتم تقديم كنن به صاحاب تاپيك!
اگه راست میگی چرا مثل شهید چمران نمیری جنگ کنی؟ الان که موقعشه. چرا نمیری پرچم ایشون رو تو لبنان و فلسطین پا بر جا نگه داری؟ موقعیت از این بهتر؟ شهادت از این پر فیض تر؟ چرا نمیری؟ اصلا اگه راست میگی چرا نمیری بهمراه نیرو های جان بر کف انتظامی تو کویر یا تو مرز ها با قاچاقچیان مواد مخدر بجنگی ؟ و شهید بشی؟
در جنگ تدبیر کار میکنه نه احساس/عزیزم اینایی که گفتی احساسی بود/اون شغلش نیرو انتظامی نیست بره کویر/اون دکترای فیزیک نداره بره لبنان و فلسطین/اما یه چی تو سرشه که میگه از او به یک اشاره از من به سر دویدن
در جنگ تدبیر کار میکنه نه احساس/عزیزم اینایی که گفتی احساسی بود/اون شغلش نیرو انتظامی نیست بره کویر/اون دکترای فیزیک نداره بره لبنان و فلسطین/اما یه چی تو سرشه که میگه از او به یک اشاره از من به سر دویدن
اگه راست میگی چرا مثل شهید چمران نمیری جنگ کنی؟ الان که موقعشه. چرا نمیری پرچم ایشون رو تو لبنان و فلسطین پا بر جا نگه داری؟ موقعیت از این بهتر؟ شهادت از این پر فیض تر؟ چرا نمیری؟ اصلا اگه راست میگی چرا نمیری بهمراه نیرو های جان بر کف انتظامی تو کویر یا تو مرز ها با قاچاقچیان مواد مخدر بجنگی ؟ و شهید بشی؟
ببخشید تشکر نداشتم.
ای کاش منتظر جواب ایشون میموندیم تا ببینیم خوش چی میگه. شما از عوض ایشون جواب دادی و ذهن ایشون دیگه تاثیر پذیر خواهد شد و جواب منو جور دیگه ای خواهد داد. چقدر خوب میشد که ما یاد بگیریم از عوض دیگران پاسخ یکی دیگه رو ندیم. خوب میشد نه؟
ایکاش ما یاد بگیریم که از عوض دیگران جواب ندیم. مخاطب من ایشون هستند نه کس دیگه. جواب شکسته بسته شما ذهنیت ایشان را خراب خواهد کرد. اجازه بدهیم همیشه مخاطبین با هم گفتگو کنند. این خیلی کار خوبیه. وکالت و وصاتت بدون اجازه در کار دیگران زیاد اخلاقی نیست.
من شهادت در راه خدا رو برای خودم آرزو میکنم.
دوس دارم توی جهاد در راه خدا پودر بشم و هیچی از جسمم باقی نمونه. (اینو جدیه جدی و به دور از هرگونه شوخی میگم)
خاجی؟تو از کجا میدونی که من این کارو نمیکنم؟؟؟ هاااا...؟
همون گزینه 1 لطفا
خوب هر چی زودتر برو فلسطین.
اینقدر عشق شهادتی.
چرا نشستی تو ایران.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دوست دارید جسمتان چگونه با زمین خداحافظی کند؟ | گفتگوی آزاد | 74 | |
![]() |
تست روانشناسی قهوه | رابطه جالب شخصیت افراد با قهوه ای که دوست دارند | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
یه دوست دخترم نداریم... | گفتگوی آزاد | 207 | |
![]() |
تبلیغات نژادپرستانه علیه مسلمانان در کشور دوست چین | گفتگوی آزاد | 14 | |
![]() |
دوست مجازی من .... | گفتگوی آزاد | 72 |