دوست دارم همه بخونن...ما شیعه ایم؟؟؟

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقتی پزشک که زیر میزی میگیره و حلال هست صد در صد امام زمان که نیست هیچ خدایی هم نیست !! اگر بود اون پزشگ اون کارو نمیکرد 11
نه نیگا داداش تند نرو!!خودت اگر پزشک بودی دلیل اون زیر میزی گرفتن رو میدونستی و الان با منطق به من و دوستان حالی میکردی که حلاله :) .

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با وجود نشانه هایی که بوده و هست آیا دلیلی برای رد امام زمان هست؟
کسی نیومده بگه فلانی امام زمانه
تصور ما از امام زمان فقط چیزایی که شنیدیم
خب شما چیزایی که شنیدین رو همیشه اینجور قبول میکنین؟؟؟
وقتی نه قران گفته نه هم کسی مستقیم گفته چطور میخواین بپذیرین؟؟؟

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
رشوه نیست!!!
حقشه دستمزدشه.
مشکل از پزشک و مردم نیستن!!مشکل از سیستم پزشکی و بیمه ی ماست.
معلومه یه پزشکی که اینقدر زحمت میکشه یه نفر رو عمل جراحی میکنه مثل عمل قلب واسه اون عمل 200هزار تومنی که دولت بهش میده هیچ سودی براش نداره!اصن بره توی مطبش بشینه و فقط بیمار ویزیت کنه براش بهتره.
من نمیگم کارش درسته!!ولی مشکل از جای دیگست نه پزشک!
رشوه هست به هزار و یک دلیل
اگه یه نفر بیمار پیدا بشه بگه آقا من پول ندارم دستمزدتو بدم آیا دکتره ویزیتش میکنه
معلومه که نه
ولی من فک میکنم پزشکا اگه زیرمیزی ام نگیرن بازم درآمدشون خوبه

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه هر چیزی رو
در مورد دین شوخی ندارم با کسی
امام زمان هست چون باید باشه

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
من چنین حرفی نزدم.ولی صحبتای اون آقارو کامل پخش نکرد تلویزیون.دقیقا دیشب خودم دیدم اخبارو.
من کار پزشک رو تأیید نمیکنم.ولی یجورایی دستمزشه.حقشه.
آدم حقشو از تو حلقوم مردم بیرون نمیکشه

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رشوه هست به هزار و یک دلیل
اگه یه نفر بیمار پیدا بشه بگه آقا من پول ندارم دستمزدتو بدم آیا دکتره ویزیتش میکنه
معلومه که نه
ولی من فک میکنم پزشکا اگه زیرمیزی ام نگیرن بازم درآمدشون خوبه

نمیدونم چطور جواب شمارو بدم.خودمم یه انسان معمولی هستم مثه شما!منم ازین پولا دادم به پزشکا و زورم هم اومده.ولی مشکل از پزشک نیست.پزشک هم این وسط مجبوره این کارو کنه.

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه نیگا داداش تند نرو!!خودت اگر پزشک بودی دلیل اون زیر میزی گرفتن رو میدونستی و الان با منطق به من و دوستان حالی میکردی که حلاله :) .

امیدوارم بتونم دکتر المان رو بکشونم اینجا تا به عنوان یه پزشک بهتون جواب بده

.میرحسین

عضو جدید
من چنین حرفی نزدم.ولی صحبتای اون آقارو کامل پخش نکرد تلویزیون.دقیقا دیشب خودم دیدم اخبارو.
من کار پزشک رو تأیید نمیکنم.ولی یجورایی دستمزشه.حقشه.
وقتی تایید نمیکنی چجوری حقشه و تایید میکنی:surprised:
:question::question::question:
با منطق بله:surprised: بعضی از همکاران ما هم در یکی از وزارت خانه ها به بهانه ی کم بودن حقوق از انجام وظایفشان بطور کامل خودداری میکنن!!
فقط پزشکان نیستن !!
!!!!
بحث اثبات در اینجا مطرح نیست
فرض بر این هست که هست و ....

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم چطور جواب شمارو بدم.خودمم یه انسان معمولی هستم مثه شما!منم ازین پولا دادم به پزشکا و زورم هم اومده.ولی مشکل از پزشک نیست.پزشک هم این وسط مجبوره این کارو کنه.
باور کنید مجبور نیست
قبول دارم که حق زحمتای اونا این همه کم نیست ولی باور کنید این راهش نیست

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقتی تایید نمیکنی چجوری حقشه و تایید میکنی:surprised::question::question::question:با منطق بله:surprised: بعضی از همکاران ما هم در یکی از وزارت خانه ها به بهانه ی کم بودن حقوق از انجام وظایفشان بطور کامل خودداری میکنن!!فقط پزشکان نیستن !!!!!!بحث اثبات در اینجا مطرح نیستفرض بر این هست که هست و ....
نمیدونم رشتتون چیه ولی همیشه آدم از فرضیات باید برای اثبات قضایا استفاده کنه!چرا شیعه ها و سنی ها البته به جز یه تیره از شیعه ها که ما هستیم میگن امام زمان وجود نداره؟؟؟بابا منم یکی مثه شما هستم.شیعه ی دوازده امامی هستم :) .از بچگی هم توی گوشم خوندن امام زمان هست و ظهور میکنه و ...!!!ولی کی تا حالا رفته دنبال اینکه واقعا هست یا نه؟؟؟؟واسه همینه این خانوم میگه چرا هیچکسی تو خلوتش دعا نمیکنه امام زمان بیاد!؟!!اوکی؟

فنا2011

اخراجی موقت
بعضی حرفها واقعا میبینم آدمی شوکه میشه و به نوعی نا امید پزشک زیر میزی میگیره حلالشه ناشاالله نمیدونم روی چه حسابی این حرفو زدین ؟

دوم دوستی عنوان کردن پس جامعه اینجور شده پس خدا و امام زمان نیست پزشک داره زیر میزی میگره پس خدا و امام زمانی درکاری نیست احسنت به شما دوستان

یکم فکر کردن و چاشنی صحبتاتون بکنید ....من واقعا در مورد چی بحث بکنم جواب چی بدم :چجور ثابت بکنم که زیر میزی حق پزشک نیست !!!

یا چجور ثابت بکنم که خدا و امام زمان هست و خدا به انسان عقل داده و راه و هم نشون داده بعد گفته این گوی و این میدان که توی صراط مستقیم رفتی خوب مزدش و میگیری و اگر راه دیگری رفتی خوب یا این دنیا و یا اونجا .......
راههای یقین میتونید کتاب آیات ولایت و از یکی از علما رو بخونید مکارم ...حالا من نمیدونم بعضی دوستان به این مسائل اعتقاد دارن یا نه .....

سخن و کوتاه میکنم نیومدم بحث کنم ولی حرفای برخی دوستان واقعا سطحی هستش که والا بعضی موقع ها میمونی چی بگی هنگ میکنی :smile:

.میرحسین

عضو جدید
نمیدونم رشتتون چیه ولی همیشه آدم از فرضیات باید برای اثبات قضایا استفاده کنه!چرا شیعه ها و سنی ها البته به جز یه تیره از شیعه ها که ما هستیم میگن امام زمان وجود نداره؟؟؟بابا منم یکی مثه شما هستم.شیعه ی دوازده امامی هستم :) .از بچگی هم توی گوشم خوندن امام زمان هست و ظهور میکنه و ...!!!ولی کی تا حالا رفته دنبال اینکه واقعا هست یا نه؟؟؟؟واسه همینه این خانوم میگه چرا هیچکسی تو خلوتش دعا نمیکنه امام زمان بیاد!؟!!اوکی؟
خودت جواب خودت رو میدونی!!!

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعضی حرفها واقعا میبینم آدمی شوکه میشه و به نوعی نا امید پزشک زیر میزی میگیره حلالشه ناشاالله نمیدونم روی چه حسابی این حرفو زدین ؟

دوم دوستی عنوان کردن پس جامعه اینجور شده پس خدا و امام زمان نیست پزشک داره زیر میزی میگره پس خدا و امام زمانی درکاری نیست احسنت به شما دوستان

یکم فکر کردن و چاشنی صحبتاتون بکنید ....من واقعا در مورد چی بحث بکنم جواب چی بدم :چجور ثابت بکنم که زیر میزی حق پزشک نیست !!!

یا چجور ثابت بکنم که خدا و امام زمان هست و خدا به انسان عقل داده و راه و هم نشون داده بعد گفته این گوی و این میدان که توی صراط مستقیم رفتی خوب مزدش و میگیری و اگر راه دیگری رفتی خوب یا این دنیا و یا اونجا .......
راههای یقین میتونید کتاب آیات ولایت و از یکی از علما رو بخونید مکارم ...حالا من نمیدونم بعضی دوستان به این مسائل اعتقاد دارن یا نه .....

سخن و کوتاه میکنم نیومدم بحث کنم ولی حرفای برخی دوستان واقعا سطحی هستش که والا بعضی موقع ها میمونی چی بگی هنگ میکنی :smile:
حرفای ما سطحی نیست شما سطحی بهشون نگاه میکنی!!
حرفای هممون رو برعکس دیدگاهمون برداشت کردی!!!
جوابی برای حرفات ندارم.آره راه راست بهترین راهه :) .

.میرحسین

عضو جدید
:smile:
اینو من گفتم
چون مطمئنم که کسی که به خدا و امام زمان اعتقاد کامل داشته باشه هیچ وقت زیر میزی و رشوه نمیگیره.پس برای اون شخص خدا وجود نداره

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خودت جواب خودت رو میدونی!!!
خب میخواستم بهت بگم منم مثه شما هستم :) .
ما نمیریم تحقیق کنیم ببینیم چه خبره!!کی به کیه!!!
میامی اینجا میگیم امام زمان هست چون باید باشه!!!خو معلومه کسی که اینجور دیدگاهشه وقتی میره توی خلوتش یاد امام زمان نمیفته!!!چون از ته دلش درکش نکرده!عظمتشو نمیدونه!
حالا من خودمم همیشه میگفتم هست چون باید باشه.منظورم اون خانوم نیست که بخوام کنایه بهش بزنم.خودمو دارم میگم :) .
میبینی!حالا باید بدونیم چرا از ته دل دعا نمیکنیم!چون اعتقادمون از ته دلمون نیست!فقط موروثی بهمون به ارث رسیده!

• Like
واکنش ها: etnn

فنا2011

اخراجی موقت
حق پزشک معین و مشخصه و قانون تعیین کرده همینجور که در دیگر ارگانها هم قانون بسیاری از چیزا رو مشخص کرده حالا اگه این قانون دسمزد ها به حق هستش یا نیست بحثش جداست ولی اگر اینجور باشه همه ارگانها حق خودشون بیشتر از این چیزی بدونن که قانون مشخص کرده...پس سنگ روی سنگ نمیمونه .. همینطور که الان بدین شکل شده ...اما درست نیست ...مثال مزد کارگر روزی50تومان کارگر یک روز بگه من امروز خیلی خسته شدم حقم بیشتر از اینه به یه نحوی بیشتر مطالبه کنه ...وقتی قانون این و تعیین کرده باید تبعیت کنیم و اگر اشتباه باشه در صدد این باشیم که تعغییر کنه حالا از طریق هر مرجعی پیگیر شدن .

.میرحسین

عضو جدید
خب میخواستم بهت بگم منم مثه شما هستم :) .
ما نمیریم تحقیق کنیم ببینیم چه خبره!!کی به کیه!!!
میامی اینجا میگیم امام زمان هست چون باید باشه!!!خو معلومه کسی که اینجور دیدگاهشه وقتی میره توی خلوتش یاد امام زمان نمیفته!!!چون از ته دلش درکش نکرده!عظمتشو نمیدونه!
حالا من خودمم همیشه میگفتم هست چون باید باشه.منظورم اون خانوم نیست که بخوام کنایه بهش بزنم.خودمو دارم میگم :) .
میبینی!حالا باید بدونیم چرا از ته دل دعا نمیکنیم!چون اعتقادمون از ته دلمون نیست!فقط موروثی بهمون به ارث رسیده!
از ته دل هست ولی از ته کتاب و حدیث نیست !!

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم یه جورایی با آقا وحید موافقم ...

دلیل متن استارتر هم همینه ..... خییا فقط زبونی اعتقاد دارن و اعتقاد قلبیشون نزدیک صفر هست ....
والا از بچگی تو گوش ما همش خوندن امام زمانی هست .... فلان چیز هست ..فلان چیز هست! اما خداوکیلی کدوممون درست حسابی رفتیم دنبال قضیه ؟؟

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حق پزشک معین و مشخصه و قانون تعیین کرده همینجور که در دیگر ارگانها هم قانون بسیاری از چیزا رو مشخص کرده حالا اگه این قانون دسمزد ها به حق هستش یا نیست بحثش جداست ولی اگر اینجور باشه همه ارگانها حق خودشون بیشتر از این چیزی بدونن که قانون مشخص کرده...پس سنگ روی سنگ نمیمونه .. همینطور که الان بدین شکل شده ...اما درست نیست ...مثال مزد کارگر روزی50تومان کارگر یک روز بگه من امروز خیلی خسته شدم حقم بیشتر از اینه به یه نحوی بیشتر مطالبه کنه ...وقتی قانون این و تعیین کرده باید تبعیت کنیم و اگر اشتباه باشه در صدد این باشیم که تعغییر کنه حالا از طریق هر مرجعی پیگیر شدن .
حرف حساب جواب نداره :) .درسته حرفت.
حالا زیر میزی گرفتن رو بذاریم کنار اصلشو!!!اینکه هر پزشکی یه مبلغ پیشنهاد میده خیلی ستمه!!صاحاب نیست میدونین.خود مسئولین میدونن در حق پزشکا هم ظلم میکنن و نمیتونن بهشون بگن ما حقتونو میدیم و این کارو نکنین!!!

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

دلیل متن استارتر هم همینه ..... خییا فقط زبونی اعتقاد دارن و اعتقاد قلبیشون نزدیک صفر هست ....
والا از بچگی تو گوش ما همش خوندن امام زمانی هست .... فلان چیز هست ..فلان چیز هست! اما خداوکیلی کدوممون درست حسابی رفتیم دنبال قضیه ؟؟
دقیقا منظور من همین بود.آفرین :) .

*محیا*

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز

بنظر من آدم اگه دین هم نداشته باشه ولی انسانیت داشته باشه ارزش خود و حقوق دیگران رو خوب می شناسه !
همچین آدمایی به انسان بودن خودشون اعتقاد ندارن شما دنبال اعتقادات دینی می گردید !

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنظر من آدم اگه دین هم نداشته باشه ولی انسانیت داشته باشه ارزش خود و حقوق دیگران رو خوب می شناسه !
همچین آدمایی به انسان بودن خودشون اعتقاد ندارن شما دنبال اعتقادات دینی می گردید !

والا من فقط درباره متن استارتر نظر دادم ......
منظورتون از همچین آدمایی کیه؟!:surprised: پزشکا رو میگید؟! من اصن به اونا کاری ندارم :|

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
موافقم.انسانیت اگه باشه هر دین و آیینی داشته باشی رهایی پیدا میکنی.ولی خب به بحث ما نمیخورد این حرف :) .

فنا2011

اخراجی موقت
خوب بریم پیگیر بشیم که هست یا نه ؟

نه بگیم حق با اینه و حق با اونا

تو خونه نشستیم فقط شب و روز حرفمون این شده از کوچکی به ما این و گفتن و اون و گفتن بریم دنبالش .......ما اغلب دانشجو بودیم و یا هستیم دانش جو .اینا شعار نیستا چون در عمل اثباتش نکریدم شعار شده ... تقصیر خودمونه