وقتی پزشک که زیر میزی میگیره و حلال هست صد در صد امام زمان که نیست هیچ خدایی هم نیست !! اگر بود اون پزشگ اون کارو نمیکرد 11

وقتی پزشک که زیر میزی میگیره و حلال هست صد در صد امام زمان که نیست هیچ خدایی هم نیست !! اگر بود اون پزشگ اون کارو نمیکرد 11
نه نیگا داداش تند نرو!!خودت اگر پزشک بودی دلیل اون زیر میزی گرفتن رو میدونستی و الان با منطق به من و دوستان حالی میکردی که حلالهوقتی پزشک که زیر میزی میگیره و حلال هست صد در صد امام زمان که نیست هیچ خدایی هم نیست !! اگر بود اون پزشگ اون کارو نمیکرد 11
خب شما چیزایی که شنیدین رو همیشه اینجور قبول میکنین؟؟؟با وجود نشانه هایی که بوده و هست آیا دلیلی برای رد امام زمان هست؟
کسی نیومده بگه فلانی امام زمانه
تصور ما از امام زمان فقط چیزایی که شنیدیم
رشوه هست به هزار و یک دلیلرشوه نیست!!!
حقشه دستمزدشه.
مشکل از پزشک و مردم نیستن!!مشکل از سیستم پزشکی و بیمه ی ماست.
معلومه یه پزشکی که اینقدر زحمت میکشه یه نفر رو عمل جراحی میکنه مثل عمل قلب واسه اون عمل 200هزار تومنی که دولت بهش میده هیچ سودی براش نداره!اصن بره توی مطبش بشینه و فقط بیمار ویزیت کنه براش بهتره.
من نمیگم کارش درسته!!ولی مشکل از جای دیگست نه پزشک!
مشکل ما اینه هیچکدوم از اعتقاداتمون راسخ و از ته دل نیستوقتی پزشک که زیر میزی میگیره و حلال هست صد در صد امام زمان که نیست هیچ خدایی هم نیست !! اگر بود اون پزشگ اون کارو نمیکرد 11
نه هر چیزی روخب شما چیزایی که شنیدین رو همیشه اینجور قبول میکنین؟؟؟
وقتی نه قران گفته نه هم کسی مستقیم گفته چطور میخواین بپذیرین؟؟؟
آدم حقشو از تو حلقوم مردم بیرون نمیکشهمن چنین حرفی نزدم.ولی صحبتای اون آقارو کامل پخش نکرد تلویزیون.دقیقا دیشب خودم دیدم اخبارو.
من کار پزشک رو تأیید نمیکنم.ولی یجورایی دستمزشه.حقشه.
رشوه هست به هزار و یک دلیل
اگه یه نفر بیمار پیدا بشه بگه آقا من پول ندارم دستمزدتو بدم آیا دکتره ویزیتش میکنه
معلومه که نه
ولی من فک میکنم پزشکا اگه زیرمیزی ام نگیرن بازم درآمدشون خوبه
نه نیگا داداش تند نرو!!خودت اگر پزشک بودی دلیل اون زیر میزی گرفتن رو میدونستی و الان با منطق به من و دوستان حالی میکردی که حلاله.
وقتی تایید نمیکنی چجوری حقشه و تایید میکنیمن چنین حرفی نزدم.ولی صحبتای اون آقارو کامل پخش نکرد تلویزیون.دقیقا دیشب خودم دیدم اخبارو.
من کار پزشک رو تأیید نمیکنم.ولی یجورایی دستمزشه.حقشه.
با منطق بلهنه نیگا داداش تند نرو!!خودت اگر پزشک بودی دلیل اون زیر میزی گرفتن رو میدونستی و الان با منطق به من و دوستان حالی میکردی که حلاله.
!!!!خب شما چیزایی که شنیدین رو همیشه اینجور قبول میکنین؟؟؟
وقتی نه قران گفته نه هم کسی مستقیم گفته چطور میخواین بپذیرین؟؟؟
ببخشید بحث تمام شدنه هر چیزی رودر مورد دین شوخی ندارم با کسیامام زمان هست چون باید باشه
از ته دل یا از ته حدیث و قران؟؟مشکل ما اینه هیچکدوم از اعتقاداتمون راسخ و از ته دل نیست.
باور کنید مجبور نیستنمیدونم چطور جواب شمارو بدم.خودمم یه انسان معمولی هستم مثه شما!منم ازین پولا دادم به پزشکا و زورم هم اومده.ولی مشکل از پزشک نیست.پزشک هم این وسط مجبوره این کارو کنه.
نمیدونم رشتتون چیه ولی همیشه آدم از فرضیات باید برای اثبات قضایا استفاده کنه!چرا شیعه ها و سنی ها البته به جز یه تیره از شیعه ها که ما هستیم میگن امام زمان وجود نداره؟؟؟بابا منم یکی مثه شما هستم.شیعه ی دوازده امامی هستموقتی تایید نمیکنی چجوری حقشه و تایید میکنیبا منطق بله
بعضی از همکاران ما هم در یکی از وزارت خانه ها به بهانه ی کم بودن حقوق از انجام وظایفشان بطور کامل خودداری میکنن!!فقط پزشکان نیستن !!!!!!بحث اثبات در اینجا مطرح نیستفرض بر این هست که هست و ....
از ته دل.از ته دل یا از ته حدیث و قران؟؟
خودت جواب خودت رو میدونی!!!نمیدونم رشتتون چیه ولی همیشه آدم از فرضیات باید برای اثبات قضایا استفاده کنه!چرا شیعه ها و سنی ها البته به جز یه تیره از شیعه ها که ما هستیم میگن امام زمان وجود نداره؟؟؟بابا منم یکی مثه شما هستم.شیعه ی دوازده امامی هستم.از بچگی هم توی گوشم خوندن امام زمان هست و ظهور میکنه و ...!!!ولی کی تا حالا رفته دنبال اینکه واقعا هست یا نه؟؟؟؟واسه همینه این خانوم میگه چرا هیچکسی تو خلوتش دعا نمیکنه امام زمان بیاد!؟!!اوکی؟
حرفای ما سطحی نیست شما سطحی بهشون نگاه میکنی!!بعضی حرفها واقعا میبینم آدمی شوکه میشه و به نوعی نا امید پزشک زیر میزی میگیره حلالشه ناشاالله نمیدونم روی چه حسابی این حرفو زدین ؟
دوم دوستی عنوان کردن پس جامعه اینجور شده پس خدا و امام زمان نیست پزشک داره زیر میزی میگره پس خدا و امام زمانی درکاری نیست احسنت به شما دوستان
یکم فکر کردن و چاشنی صحبتاتون بکنید ....من واقعا در مورد چی بحث بکنم جواب چی بدم :چجور ثابت بکنم که زیر میزی حق پزشک نیست !!!
یا چجور ثابت بکنم که خدا و امام زمان هست و خدا به انسان عقل داده و راه و هم نشون داده بعد گفته این گوی و این میدان که توی صراط مستقیم رفتی خوب مزدش و میگیری و اگر راه دیگری رفتی خوب یا این دنیا و یا اونجا .......
راههای یقین میتونید کتاب آیات ولایت و از یکی از علما رو بخونید مکارم ...حالا من نمیدونم بعضی دوستان به این مسائل اعتقاد دارن یا نه .....
سخن و کوتاه میکنم نیومدم بحث کنم ولی حرفای برخی دوستان واقعا سطحی هستش که والا بعضی موقع ها میمونی چی بگی هنگ میکنی![]()
اینو من گفتمدوم دوستی عنوان کردن پس جامعه اینجور شده پس خدا و امام زمان نیست پزشک داره زیر میزی میگره پس خدا و امام زمانی درکاری نیست احسنت به شما دوستان
![]()
خب میخواستم بهت بگم منم مثه شما هستمخودت جواب خودت رو میدونی!!!
از ته دل هست ولی از ته کتاب و حدیث نیست !!خب میخواستم بهت بگم منم مثه شما هستم.
ما نمیریم تحقیق کنیم ببینیم چه خبره!!کی به کیه!!!
میامی اینجا میگیم امام زمان هست چون باید باشه!!!خو معلومه کسی که اینجور دیدگاهشه وقتی میره توی خلوتش یاد امام زمان نمیفته!!!چون از ته دلش درکش نکرده!عظمتشو نمیدونه!
حالا من خودمم همیشه میگفتم هست چون باید باشه.منظورم اون خانوم نیست که بخوام کنایه بهش بزنم.خودمو دارم میگم.
میبینی!حالا باید بدونیم چرا از ته دل دعا نمیکنیم!چون اعتقادمون از ته دلمون نیست!فقط موروثی بهمون به ارث رسیده!
حرفت قشنگ بوداینو من گفتم
چون مطمئنم که کسی که به خدا و امام زمان اعتقاد کامل داشته باشه هیچ وقت زیر میزی و رشوه نمیگیره.پس برای اون شخص خدا وجود نداره
حرف حساب جواب ندارهحق پزشک معین و مشخصه و قانون تعیین کرده همینجور که در دیگر ارگانها هم قانون بسیاری از چیزا رو مشخص کرده حالا اگه این قانون دسمزد ها به حق هستش یا نیست بحثش جداست ولی اگر اینجور باشه همه ارگانها حق خودشون بیشتر از این چیزی بدونن که قانون مشخص کرده...پس سنگ روی سنگ نمیمونه .. همینطور که الان بدین شکل شده ...اما درست نیست ...مثال مزد کارگر روزی50تومان کارگر یک روز بگه من امروز خیلی خسته شدم حقم بیشتر از اینه به یه نحوی بیشتر مطالبه کنه ...وقتی قانون این و تعیین کرده باید تبعیت کنیم و اگر اشتباه باشه در صدد این باشیم که تعغییر کنه حالا از طریق هر مرجعی پیگیر شدن .
دقیقا منظور من همین بود.آفرینمنم یه جورایی با آقا وحید موافقم ...
دلیل متن استارتر هم همینه ..... خییا فقط زبونی اعتقاد دارن و اعتقاد قلبیشون نزدیک صفر هست ....
والا از بچگی تو گوش ما همش خوندن امام زمانی هست .... فلان چیز هست ..فلان چیز هست! اما خداوکیلی کدوممون درست حسابی رفتیم دنبال قضیه ؟؟
بنظر من آدم اگه دین هم نداشته باشه ولی انسانیت داشته باشه ارزش خود و حقوق دیگران رو خوب می شناسه !منم یه جورایی با آقا وحید موافقم ...
دلیل متن استارتر هم همینه ..... خییا فقط زبونی اعتقاد دارن و اعتقاد قلبیشون نزدیک صفر هست ....
والا از بچگی تو گوش ما همش خوندن امام زمانی هست .... فلان چیز هست ..فلان چیز هست! اما خداوکیلی کدوممون درست حسابی رفتیم دنبال قضیه ؟؟
بنظر من آدم اگه دین هم نداشته باشه ولی انسانیت داشته باشه ارزش خود و حقوق دیگران رو خوب می شناسه !
همچین آدمایی به انسان بودن خودشون اعتقاد ندارن شما دنبال اعتقادات دینی می گردید !
موافقم.انسانیت اگه باشه هر دین و آیینی داشته باشی رهایی پیدا میکنی.ولی خب به بحث ما نمیخورد این حرفبنظر من آدم اگه دین هم نداشته باشه ولی انسانیت داشته باشه ارزش خود و حقوق دیگران رو خوب می شناسه !
همچین آدمایی به انسان بودن خودشون اعتقاد ندارن شما دنبال اعتقادات دینی می گردید !
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
امام زمان علیه السلام چه قدر من را دوست دارد؟ | مهدویت | 0 | |
![]() |
اگر دوست دارید یک قطعه و یک سبک جدید تک خوانی مهدوی را بشنید، قطعه زیر را از دست ندهید | مهدویت | 2 | |
![]() |
پيغام دوست | مهدویت | 9 | |
![]() |
ما از عهدة این نیروی مرموز برنمی آییم! | مهدویت | 11 | |
![]() |
و تمام آنچه ما کردیم برای آمدنت | مهدویت | 1 |