دوستان یک سوالی در مورد مردم ما پیش امده!!!!

دوستان یک سوالی در مورد مردم ما پیش امده!!!!

• اکثریت مردم ما یکرنگ و همبسته و دوستار دولت و نظام هستند

رای: 3 13.0%
  • اکثریت مردم ما بخاطر نفع شخصی ریا کاری میکنند

رای: 12 52.2%
  • این نوع آمار و گزارشات در صدا و سیما ساختگی هستند

رای: 8 34.8%

• مجموع رای دهندگان
    23
  • نظرسنجی بسته .

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال من از این قراره

تو کوچه و بازار دانشگاه تاکسی اصناف و کسبه بازاری استاد دانشگاه سبزی فروش محله همکار و فامیلها و خلاصه هر جایی که میرسیم از دولت نهم. دهم نه از نظام گله و شکایت میکنند و 70% همین افراد میخواهند دولت از بین برود و همه انها هم دلایل مختلفی دارند حتی بعضی مواقع به خود نظام هم کشیده میشود!

اینجا بحث سیاست دولت ,خوبی یا بدی دولت نیست, فقط عکس العمل ملت مطرح است
فقط درباره رفتار مردم نه نظام بدون هیچ اسمی

پس چرا؟؟
چرا موقع انتخابات که میشه همه شرکت میکنند و اظهار دموکراسی میکنن؟
چرا موقع سفرهای استانی اقای احمدی نژاد همه میرن استقبال و اظهار توجه میکنن؟
چراموقع سفرهای استانی اقای خامنه ای همه سرو کله میشکنن؟؟
چرا تو تظاهرات روز قدس و 22 بهمن و .. شرکت میکنن و اظهار پایبندی میکنن؟

تو همین تهران خودمون یارو خودش کارمند دولته و میگفت : این نظام رفتنی است!!

اما فرداش تو راهپیمایی 22 بهمن بود!!

من فکر میکنم 1 حالت بیشتر نداشته باشه مردم دارن ریا میکنن

قضیه چیه؟ آیا من دارم اشتباه میکنم؟ تو همین باشگاه رای گیری کردیم 78% با اصل ولایت فقیه مشکل دارند چه برسه به دولت!!!!!

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلیلش روانشناختی هست.

مردم همه جا عموما وقتی با هم هستن بیشتر دوست دارن از مشکلات بگن تا اینکه بگن من چقدر راحتم و زندگیم خیلی خوبه

مردم عموما دوست دارن با نشان دادن مشکلاتشون خودشونو بزرگ و مرد زندگی نشون بدن و بگن ما سردیو گرمی روزگار رو داریم میچشیم

من که خیلی کم دیدم که طرف بیاد و از زندگی تعریف کنه و بگه وای خدا من چه خوشبختم.

تو صف نونوایی و ... هم همینه.مردم ایران عموما اهل غر زدن هستن.از طرفی دیگه هم وقتی یکی حرفی میزنه سعی نمیکنن موضع بگیرن و عموما هم همحرفش میشن و همدردی میکنن و خودشون هم یه مثال (شاید من دراوردی)میزنن تا مثلا همدردی کنن.

وگرنه تو باطن خودشون میدونن که چی درسته و چه حقه.
برا همین هست که برای دیدن رهبر سرو دست میشکونن و یا انتخابات شرکت میکنن و یا راهپیمایی میلیونی حاضر میشن.

Parsi.Eng

عضو جدید
یکی ریاست به نظرم یکی دست زور که با تهدید میبرن مثلا به کارمندا میگن اگه نیاین فلان تون میکنم یا به دانش آموزا همین طور مثلا طرف میاد رای میده که فردا اگه خواست استخدام شه بر به مشکل نخوره
یه سریم خوب طبیعتا حامی دارن
یه سریم گول کیک ساندیس میخورن

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلیلش روانشناختی هست.

مردم همه جا عموما وقتی با هم هستن بیشتر دوست دارن از مشکلات بگن تا اینکه بگن من چقدر راحتم و زندگیم خیلی خوبه

مردم عموما دوست دارن با نشان دادن مشکلاتشون خودشونو بزرگ و مرد زندگی نشون بدن و بگن ما سردیو گرمی روزگار رو داریم میچشیم

من که خیلی کم دیدم که طرف بیاد و از زندگی تعریف کنه و بگه وای خدا من چه خوشبختم.

تو صف نونوایی و ... هم همینه.مردم ایران عموما اهل غر زدن هستن.از طرفی دیگه هم وقتی یکی حرفی میزنه سعی نمیکنن موضع بگیرن و عموما هم همحرفش میشن و همدردی میکنن و خودشون هم یه مثال (شاید من دراوردی)میزنن تا مثلا همدردی کنن.

وگرنه تو باطن خودشون میدونن که چی درسته و چه حقه.
برا همین هست که برای دیدن رهبر سرو دست میشکونن و یا انتخابات شرکت میکنن و یا راهپیمایی میلیونی حاضر میشن.
من بیشتر حرفهای شما رو قبول دارم
خوب پس چرا یارو میاد اسم میبره و تف و لعنت میکنه و همون ادم فردا میره طرفداری نظامو میکنه
میگین در ظاهر میاد غر میزنه و از مشکلات حرف میزنه اما چشم و گوشش هم روشنه و میدونه چی درسته و چی غلط پس چرا نمیاد همون موقع تعریف و تمجید کنه؟؟ و نقاط قوت رو به من برسونه؟

مثلا وقتی من و امثال من میاییم در مورد دولت تو باشگاه بد میگیم خود شما میایین طرفداری میکنین اما در زندگی معمول نهایتا 5% همچین اتفاقی میفته که یکی بیاد و طرفداری کنه؟

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فکر میکنم عقیده باطنی هرکسی همون اعتراض هایی است که میکنند و تقریبا همه ناراضی هستند چه کسانی که از لحاظ مالی دغدغه آنچنانی ندارند و چه قشر متوسط و ضعیف جامعه که روز به روز به تعدادشون اضافه میشه
ولی موضوع مهم و اساسی اینه که موقع عمل که میشه هیچ کس پایبند به عقیده اش نیست همه میگن به من چه . با این چیزها و کارها که درست نمیشه و همگی تابع زور و بالاتر از خودشون میشن
از مهر انتخابات میترسن و شرکت میکنند
کارمندان شرکتهای دولتی به خاطر پاداش و اضافه حقوقی که میگیرند و به خاطر ترس از حراست توی همه استقبالها شرکت میکنند
خیلی از مردمی که تو این تظاهرات و راه پیمایی ها شرکت میکنند فقط به خاطر اینه که دیده بشن به خاطر حفظ منافع یا به قول شما ریا

کاش مردم دانه های دلشان پیدا بود

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بیشتر حرفهای شما رو قبول دارم
خوب پس چرا یارو میاد اسم میبره و تف و لعنت میکنه و همون ادم فردا میره طرفداری نظامو میکنه
میگین در ظاهر میاد غر میزنه و از مشکلات حرف میزنه اما چشم و گوشش هم روشنه و میدونه چی درسته و چی غلط پس چرا نمیاد همون موقع تعریف و تمجید کنه؟؟ و نقاط قوت رو به من برسونه؟

مثلا وقتی من و امثال من میاییم در مورد دولت تو باشگاه بد میگیم خود شما میایین طرفداری میکنین اما در زندگی معمول نهایتا 5% همچین اتفاقی میفته که یکی بیاد و طرفداری کنه؟

من اینجا ازادی و راحتی بیشتری دارم درباره دفاع از عقیدم.

اما در صف نونوایی و بانک و ...ادم سعی میکنه بحث کشمکشی رو با کسی شروع نکنه.
خودم هم بعضی وقتها این اتفاق برام افتاده

میبینم مثلا تو مترو دارن از مشکلات میگن اما حال و حوصله بحث و جدل تو مترو جایی که همه دارن نگات میکنن رو ندارم.
شاید اشتباه باشه اما خب الان این اتفاق تو جامعه ما هست دیگه.

مردم با گفتن مشکلات از طرفی دیگه میخوان یه جور خودشونو تخلیه کنن و تو دل دیگران که حرفشو میشنون یه جور حس دلسوزی ایجاد کنن.

تازه مردم بعضی وقتها بین بد و بدتر هست که انتخاب میکنن.گاهی میگن که مثلا این نظام بده(این اشتباهه به نظر من) اما میبینن که اگه این نظام نباشه بدترش میاد سر جاش.(این هم رایجه)

اما خب تو بخش بندی کن

یه بخشی از مردم واقعا اعتقاد ندارن و رو حرفشون همه جا وایمیستن

یه بخشی اعتقاد دارن و فقط برای گفتن مشکلات و نشان دادن خودشون میان میگن که نشون بدن ما خیلی مشکل داریم

یه بخشی حال و حوصله مخالفت حضوری ندارن و برا همین یا سکوت میکنن و یا تایید میکنن

یه بخشی هم با اعتقاد هستن به مسئله نظام و همه جا دفاع میکنن

اگه بخواهیم هر چهار بخش رو مساوی بدونیم میشه هر کدوم 25 درصد.

یعنی 75 درصد مخالف نظام عموما نیستن و همین 75 درصد هستن که تو انتخابات هم هستن و راهپیمایی هم میرن و دیدن رهبر هم میان.

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز

میبینم مثلا تو مترو دارن از مشکلات میگن اما حال و حوصله بحث و جدل تو مترو جایی که همه دارن نگات میکنن رو ندارم.

مردم با گفتن مشکلات از طرفی دیگه میخوان یه جور خودشونو تخلیه کنن و تو دل دیگران که حرفشو میشنون یه جور حس دلسوزی ایجاد کنن.

تازه مردم بعضی وقتها بین بد و بدتر هست که انتخاب میکنن.گاهی میگن که مثلا این نظام بده(این اشتباهه به نظر من) اما میبینن که اگه این نظام نباشه بدترش میاد سر جاش.(این هم رایجه)

اما خب تو بخش بندی کن

یه بخشی اعتقاد دارن و فقط برای گفتن مشکلات و نشان دادن خودشون میان میگن که نشون بدن ما خیلی مشکل داریم

یه بخشی حال و حوصله مخالفت حضوری ندارن و برا همین یا سکوت میکنن و یا تایید میکنن

یعنی 75 درصد مخالف نظام عموما نیستن و همین 75 درصد هستن که تو انتخابات هم هستن و راهپیمایی هم میرن و دیدن رهبر هم میان.
عجب استدلالی!!!!من هم بخش رو به 1% تقسیم میکنم که میشه 4%!!!

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب استدلالی!!!!من هم بخش رو به 1% تقسیم میکنم که میشه 4%!!!

من دقتی درباره بخشها نکردم.
شما شاید چند تا بخش دیگه بتونی بزاری توش

اما تفکرا مختلفه اگه میخوای بگی بخش اول خیلی زیادترن یکی میاد میگه نه بخش اخر و یکی مونده به اخر خیلی زیادترن

برا همین نمیشه اینور یا اونور رو زیاد کرد.من خواستم استدلالی ساده داشته باشیم و همه رو به یه نسبت فکر کنیم

حالا این نظر من بود.
خودت میدونی

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز

اما خب تو بخش بندی کن

شما بگو یه اسپندی چیزی برات دود کنند با این استدلال و درصد گرفتنت

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما بگو یه اسپندی چیزی برات دود کنند با این استدلال و درصد گرفتنت

ممنونم بخاطر اسپندت

اما دوستمون گفت که چرا باز مردم میرن خواستم دلایل رو از نظر خودم بگم

شما منکر این هستید که شصت تا هفتاد درصد مردم انتخابات شرکت میکنن؟
البته بخشهای دیگه هم میشه متصور شد

mammad_1313

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا موقع سفرهای استانی اقای احمدی نژاد همه میرن استقبال و اظهار توجه میکنن؟
واسه این چند ماه پیش تو همدان بودیم،
ماشین ماشین آدم از شهر های دیگه میوردن واسه جلوی دوربین
واسه باقی حرفها پیرجو جان گفته سیاسی حرف نزنید

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه این چند ماه پیش تو همدان بودیم،
ماشین ماشین آدم از شهر های دیگه میوردن واسه جلوی دوربین
واسه باقی حرفها پیرجو جان گفته سیاسی حرف نزنید

یعنی میگی مردم همدان نیومدن برا پیشواز؟

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم بخاطر اسپندت

اما دوستمون گفت که چرا باز مردم میرن خواستم دلایل رو از نظر خودم بگم

شما منکر این هستید که شصت تا هفتاد درصد مردم انتخابات شرکت میکنن؟
البته بخشهای دیگه هم میشه متصور شد

نه من کاملا قبول دارم که خیلیها تو انتخابات شرکت میکنند
ولی خلاصه ایی از دلایل و نظراتمو تو پست قبلی توضیح دادم

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دلايل : 1- وجود ارتش اتوبوسي سانديس خور كه غالبا كم سواد و احساسين
2- عوام فريبي دولت به وسيله تنها رسانه همگاني موجود در كشور
3- جلوگيري از رسيدن اخبار به مردم و*****اسيون شديد رسانه اي به طوري كه ديواري از بي اطلاعي وبيسوادي را دور تا دور مردم كشيده اند ودر روي اين ديوار تصاوير ساختگي خود را نقاشي كرده اند.
4- هنوز خيلي مونده به راهپيماي 25 خرداد 88 برسند بدون تبليغات بدون اتوبوس وسانديس وبا وجود اعراب وتهديد وضرب وشتم.:gol::victory::victory::victory:

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلايل : 1- وجود ارتش اتوبوسي سانديس خور كه غالبا كم سواد و احساسين
2- عوام فريبي دولت به وسيله تنها رسانه همگاني موجود در كشور
3- جلوگيري از رسيدن اخبار به مردم و*****اسيون شديد رسانه اي به طوري كه ديواري از بي اطلاعي وبيسوادي را دور تا دور مردم كشيده اند ودر روي اين ديوار تصاوير ساختگي خود را نقاشي كرده اند.
4- هنوز خيلي مونده به راهپيماي 25 خرداد 88 برسند بدون تبليغات بدون اتوبوس وسانديس وبا وجود اعراب وتهديد وضرب وشتم.:gol::victory::victory::victory:

حالا نمیشه به جای ساندیس رانی ابجو اسلامی چیزی بدهند؟
من که فکر میکنم اگه این کارو بکنن بعضی ها مثلا از بندرعباس هم میرن اردبیل برای پیشواز!!

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر منم دارن ريا ميكنن اصلا اين نظام كاري كرده مردم رياكار شن.خود من بسيجي ام بهم گفتن تا بسيجي نشي كار خوب گير نمياري من به همين خاطر رفتم بسيجي شدم.داداش يكي از بچه ها كارشناسي ارشد داشت رفت دانشگاه استاد شه بهش گفته بودن اگه عضو بسيج دانشگاه ميبودي استخدامت ميكرديم .همين اواخر يكي از فاميلامون رفت آزمون استخدامي آموزش پرورش،چادري نبود چادر سرش كرد تا حرف و حديثي تو استخدامش نباشه تازه از يه نفر هم شنيدم كه يه معلم حق التدريسي رو فقط به خاطر اينكه نماز جمعه نميرفت بيرونش كردن.
همين ميشه كه مردم رياكار ميشن

paeeizan

اخراجی موقت
مردم ايران حوصله و تحمل يك انقلاب ديگر و 20-30 سال عقب ماندگي و...را ندارند
.
.
.
وگه نه اكثرا از شرايط موجود ناراضي اند.

بسیجی

عضو جدید
به نظر منم دارن ريا ميكنن اصلا اين نظام كاري كرده مردم رياكار شن.خود من بسيجي ام بهم گفتن تا بسيجي نشي كار خوب گير نمياري من به همين خاطر رفتم بسيجي شدم.داداش يكي از بچه ها كارشناسي ارشد داشت رفت دانشگاه استاد شه بهش گفته بودن اگه عضو بسيج دانشگاه ميبودي استخدامت ميكرديم .همين اواخر يكي از فاميلامون رفت آزمون استخدامي آموزش پرورش،چادري نبود چادر سرش كرد تا حرف و حديثي تو استخدامش نباشه تازه از يه نفر هم شنيدم كه يه معلم حق التدريسي رو فقط به خاطر اينكه نماز جمعه نميرفت بيرونش كردن.
همين ميشه كه مردم رياكار ميشن
نه هر که کله کج نهد قلندری داند

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه هر که کله کج نهد قلندری داند

دوست من مشکل این که هرکی تو ایران کله کج میکنه شما ها و دوستانتان میگویند جنبش سبز است یا منافق است یا کافر وطن فروش و ...

حالا شما به من بگیدبجز دستاوردهای دستو پا شکسته دولت خدمتگزار تو این 5 سال دقیقا چی کارهایی به نفع مردم کرده اند؟

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست من مشکل این که هرکی تو ایران کله کج میکنه شما ها و دوستانتان میگویند جنبش سبز است یا منافق است یا کافر وطن فروش و ...

حالا شما به من بگیدبجز دستاوردهای دستو پا شکسته دولت خدمتگزار تو این 5 سال دقیقا چی کارهایی به نفع مردم کرده اند؟
كدوم دستاورد عمو ؟ اگه يه جو درايت تو اينا بود ما بايد جلوتر از اينا ميبوديم. تو صنعت نيستيد ببينيد تو اين سه چهار سال اخير چه بلاي سرش اومده .بابا فشار تبليغاتي باباست.يه سر به كشوراي ديگه كه خواستن پيشرفت كنن برو .اونوقت ميبيني دستاورد يعني چه.دستاورد اقتصادي وابستگي شديد ما به چين رو به دنبال داشت و از نظر سياسي به روسيه و چين . اكثر كشورهاي اسلامي از ما رويبرگردان هستند وما هم در عوض با اكثر كشورهاي سوسياليستي دوست وبرادر شديم وآب تو آسياب اونا ميريزيم.

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
كدوم دستاورد عمو ؟ اگه يه جو درايت تو اينا بود ما بايد جلوتر از اينا ميبوديم. تو صنعت نيستيد ببينيد تو اين سه چهار سال اخير چه بلاي سرش اومده .بابا فشار تبليغاتي باباست.يه سر به كشوراي ديگه كه خواستن پيشرفت كنن برو .اونوقت ميبيني دستاورد يعني چه.دستاورد اقتصادي وابستگي شديد ما به چين رو به دنبال داشت و از نظر سياسي به روسيه و چين . اكثر كشورهاي اسلامي از ما رويبرگردان هستند وما هم در عوض با اكثر كشورهاي سوسياليستي دوست وبرادر شديم وآب تو آسياب اونا ميريزيم.
منظورم انرژی هسته ای و چند تا اسباب بازی دگه رو میگم

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا" نارضایتی و انتقاد از دولت صرفا" به معنی مخالف دشمن و نظام بودن نیست.
در ضمن من خودم بارها تو مترو و اتوبوس و تاکسی امتحان کردم . اغلب مردم با توجه به شرایط و موقعیت صحبتهای متفاوتی می کنند.
کاملا" بستگی به ظاهر اطرافیانشون داره!
اینی که میگم تجربه ی شخصیمه . قبل از انتخابات من خیلی رو ظاهرم کنترل نداشتم و فشن می کردم و .... کافی بود همکلام بشم با راننده تاکسی و .... سیل مخالفتها و اعتراض ها بود که میومد! اما همین که صحبت می کردم و توضیحاتی میدادم مواضع 180 درجه تغییر می کرد!
مثلا" می گفتن " البته احمدی نژاد میخواد کار کنه ! نمیذارن! ..... یا احمدی نژاد آدم پاکی و مثل فلانی و فلانی دزد نیست ولی زورش نمیرسه و .....! "

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر میکنم این مشکل اخلاقی اکثر ما ادمها باشه .
ما ادمها حرف و عملمان با هم تناقض دارد نه تنها در سیاست بلکه در همه عرصه ها
مثلا من یک استاد دارم که خودش از روی کارهای دیگران کبی برداری میکند و مقاله چاب میکند اما ساعتها برای ما خاطراتی از افراد متقلب تعریف میکند و انها را محکوم میکند . واقعا چندش اور است این خصلت.:mad:

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا" نارضایتی و انتقاد از دولت صرفا" به معنی مخالف دشمن و نظام بودن نیست.
در ضمن من خودم بارها تو مترو و اتوبوس و تاکسی امتحان کردم . اغلب مردم با توجه به شرایط و موقعیت صحبتهای متفاوتی می کنند.
کاملا" بستگی به ظاهر اطرافیانشون داره!
اینی که میگم تجربه ی شخصیمه . قبل از انتخابات من خیلی رو ظاهرم کنترل نداشتم و فشن می کردم و .... کافی بود همکلام بشم با راننده تاکسی و .... سیل مخالفتها و اعتراض ها بود که میومد! اما همین که صحبت می کردم و توضیحاتی میدادم مواضع 180 درجه تغییر می کرد!
مثلا" می گفتن " البته احمدی نژاد میخواد کار کنه ! نمیذارن! ..... یا احمدی نژاد آدم پاکی و مثل فلانی و فلانی دزد نیست ولی زورش نمیرسه و .....! "

فکر نمیکنی وقتی شما دهن باز میکردی اونها از شما میترسیدند؟؟

ایا این دموکراسی است؟

بالا