میهن مشرقی
عضو جدید
نه بابا فکر کنم اینی که گفت از تصمیم کبری خانومم سخت تره...........![]()
خوب الان که همه چی تغییر و پیشرفت کرده تصمیم کبری هم پیشرفت کرده دیگه.....نه؟

نه بابا فکر کنم اینی که گفت از تصمیم کبری خانومم سخت تره...........![]()
دانشمندان هنوز موفق به کشف این مورد نشدن.منم تقریبا هرسال و هر ترم همین تصمیم رو میگیرم اما نمیدونم چرا نمیشه...
راستی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
اینو خوب اومدین.
البته من هم همیشه اول ترم همین تصمیم شما رو میگیرم اما نمیدونم چرا عملی نمیشه هیچ وقت.........
افرین.دقیقا.سلامممممممممممممممممممممممممممممم
شب امتحان که هیچ! چند ساعت مونده به امتحان!!!!!!!!!!
اینقدر دیر شروع میکنم به خوندن ک حتی نمیرسم تقلب بنویسم! یعنی نمی فهمم کجاهارو فهمیدم نفهمیدم! آخرش هم یا استاد قبولم می کنه با حذف میکنم.افرین.دقیقا.
تاهمون لحظه ای کی میشینی رو صندلی امتحان داری میخونی........
افرین.دقیقا.
تاهمون لحظه ای کی میشینی رو صندلی امتحان داری میخونی........
آخ آخ گفتی! دی12 سه تا امتحان تو یه روز دارم!تاپیک تنبلاس اینجا ...
.
.
.
منم همدردم با شما
هی اول ترم میگم این ترم مثه بچه ی آدم میشینم درس میخونم ...اما نمیدونم چی میشه تا امتحانات فاینال یادم میاد!!!!
تاپیک تنبلاس اینجا ...
.
.
.
منم همدردم با شما
هی اول ترم میگم این ترم مثه بچه ی آدم میشینم درس میخونم ...اما نمیدونم چی میشه تا امتحانات فاینال یادم میاد!!!!
دقیقا من هر ترم این تصمیم و میگرفتم ولی توی این 4 سال موفق نشدم ان شاالله ارشداینو خوب اومدین.
البته من هم همیشه اول ترم همین تصمیم شما رو میگیرم اما نمیدونم چرا عملی نمیشه هیچ وقت.........
آخ آخ گفتی! دی12 سه تا امتحان تو یه روز دارم!
دقیقا من هر ترم این تصمیم و میگرفتم ولی توی این 4 سال موفق نشدم ان شاالله ارشد![]()
.آخ آخ گفتی! دی12 سه تا امتحان تو یه روز دارم!
مرسی عزیزم ولی اون موقع هم چشمم آب نمیخورهان شاالله.........
.با کمال شرمندگی باید بگیم اره....
اما نه اینجوری بهتره که بگیم ما فقط یه سری دوستیم که همدردیم....و داریم همدردی و همدلی میکنیم ......تازه گاهی هم از افتخاراتمون میگیم![]()
باهاتون موافقم آواتارش خیلی خوشمزه هست.
.
اِمتحان رو ولش کُن ..
لُپای اینو بچَسب ... ای جووووووونم...
سلام
منم اول سال تصمیم میگیرم همه ی درسهارو بخونم تا موقع امتحان راحت تر باشم
ولی جاتون خالی موقع امتحانات که میشه از همون اول سال هم کمتر درس یادمه
تازه شب امتحان هم اگه بخونم 1 ساعت ، که اونم اگه ببینم هیچی نمیفهمم میگیرم تخت میخوابم
زیاد درس خوندن ضرر داره برای آدم![]()
مرسی عزیزم ولی اون موقع هم چشمم آب نمیخوره![]()
.
.
اِمتحان رو ولش کُن ..
لُپای اینو بچَسب ... ای جووووووونم...
قابلی نداشتمن شب امتحانی هستم ولی تا صبح بیدار میمونم.تازه یه کوچولو هم تو فرجه ها میخوندم.فکر کردم خودم تنبلم کلی به خودم امیدوار شدم مرسی
![]()
قابلی نداشت
وظیفه ما امید دادن به شماست.
سعی کن زیاد درس نخونی ضرر داره اگه خواستی ضرر هاشو هم میگم
در ضمن اون حرف هایی که گفتم فقط مربوط به 1 درس میشه
ولی من اصولا درسهارو سر کلاس یاد میگیرم و برای امتحان مشکل تا صبح بیدار موندن ندارم
تازه هرچقدر هم که بلد نباشم بازم میخوابم ، آخه خواب مهم تره ، درسو همیشه میشه خوند ولی اگه یه شب نخوابی ......![]()
من که با همین روند پیش رفتم الانم هم که واسه کنکور ارشد دارم میخونم مطمئنم هیچکس ریلکس تر از من نمیخونه.قابلی نداشت
وظیفه ما امید دادن به شماست.
سعی کن زیاد درس نخونی ضرر داره اگه خواستی ضرر هاشو هم میگم
در ضمن اون حرف هایی که گفتم فقط مربوط به 1 درس میشه
ولی من اصولا درسهارو سر کلاس یاد میگیرم و برای امتحان مشکل تا صبح بیدار موندن ندارم
تازه هرچقدر هم که بلد نباشم بازم میخوابم ، آخه خواب مهم تره ، درسو همیشه میشه خوند ولی اگه یه شب نخوابی ......![]()
یه جورایی
خدای اعتماد به نفس که میگن "شمایید؟
یه جورایی
تازه تو امتحانات آخر سال (قبل از امتحانات نهایی) 1 درسی رو که توش خیلی ضعیف بودم برگشو می پیچوندم![]()
من برای کنکور هم استرس نداشتممن که با همین رونn پیش رفتم الانم هم که واسه کنکور ارشد دارم میخونم مطمئنم هیچکس ریلکس تر از من نمیخونه.
از خواب شبای امتحان نگید گه در اوج استرس چه قدر لذت بخشه حتی شده واسه 10min
دقیقا افتخاراتی و که داریم میگیم.با کمال شرمندگی باید بگیم اره....
اما نه اینجوری بهتره که بگیم ما فقط یه سری دوستیم که همدردیم....و داریم همدردی و همدلی میکنیم ......تازه گاهی هم از افتخاراتمون میگیم![]()