دوره هایی که بیشتر روی بازار خصوصی باشه (چون دولتی استخدام مشکل هست ) و در این اوضاع شغل و کار مناسب هم تقریبا ضمانت شده باشه با احتساب اینکه زبان انگلیسی خوب باشه چه دوره هایی پیشنهاد می کنید و کجا ؟ می گن این دورها را اگه جایی مشغول به کار نباشی فایده ای نداره چون یادت می ره ولی از طرفی هم این دوره ها را می ری تا شغلی گیرت بیاد مثل یه دایره بست می مانه
یه سوال ؟ شما از چ طریقی متوجه شدی که دولتی استخدام نداره؟ اصلا اینو که فرموده؟
همین چند ماه گذشته کلی استخدامی بود . نمیدونم وزارت نیرو نفت گاز و غیره. به دلایلی که عرض میکنم ابتدا به صورت قرار دادی استخدام میکنن.
استخدام نیرو بیشتر در نواحی مرزی و مناطقی گرمسیر بود و مناطقی مثل زاهدان که یاد بود مهندسان ربوده شده رو با سنگ روی تپه ساختن. از دوستای خودم زاهدان استخدام شد با حقوق 3 میلیون اونم تازه فارغ التحصیل شده بود. اما تا رفت و اون یاد بودو دید دیگه نرفت بیخیال کار شد . و موارد دیگه که هر کسی حاضر به کار در اون مناطق نیست.
چند سال پیش همه استخدام میشدن و به هر زور پارتی و نامه نگاری برای فرماندار و نماینده و رئیس جمهور و کلی مدارک پزشکی پدر و مادر و غیره درخواست انتقالی میدادن. در صورتی که سازمان مورد نظر امکان انتقال نیرو رو نداشت. خب باید چ کار انجام میدادن. ایا باید اخراج میکردن باید انتقال میدادن. ؟
کافی بود به یک نفر (مثلا) از عسلویه به تهران انقالی بدن. اونوقت همه انتقالی میخواستن.
حالا هم استخدام میشی اما قرار دادی و بعد از اینکه سازمان از وجود شما در اون منطقه مطمئن شد . بعد از چند سال شما رو به صورت رسمی استخدام میکنن. یا همون قرار دادی هم باشه رحمته.
...
شما کدوم یک از استخدامی های گذشته ثبت نام کردید؟ ایا اصلا به دنبالش رفتید؟ حال که ثبت نام کردید مطالب رو میخونید. با سوال ها اشنا هستید ؟ به دو تا متخصص مراجعه کردید که هنگام مصاحبه اماده باشید؟( اگر تمام این کارها و غیره رو انجام دادید و موفق نشدید حق با شماست)
مسئله دوره هم درسته . تا وارد محیط کاری نشی هیچی از دوره های شریف متوجه نمیشی. مطالب خیلی سنگین و پیچیدست.
اما دوست عزیز قرار نیست همه چیز به راحتی بدست بیاد. شما اولین کاری که میکنی اینه که با حقوق کم یا اصلا بدون حقوق برای یکی از شرکت هایی که نزدیک به محل زندگی است کار میکنی(مسلما کسی نمیاد نیروی مجانی رو از دست بده) و بعد از اینکه با زرنگیه تمام کار رو دزدیدی و اشنا شدی میتونی درخواست حقوق کنی و حالاست که شما اماده دوره رفتن میشی.
البته بازم به همین اسونی نیست. زحمت زیاد داره تا یک متخصص بار بیاید.
توصیه من هم اینه که پول خودتون رو حروم نکنید اول با محیط کاری اشنا بشین و بعد دوره رو بگذرونید.
البته یه راه دیگه هم هست که من از این راه دارم میرم جلو که خیلی خیلی سخته و واسه ما جوونای این دوره که همه چی رو اماده میخوایم نشدنیه.