اینم ................ دیگه
http://www.picup.ir/images/xwx20b-تخت%20جمشید1.JPG.jpg
http://www.picup.ir/images/xwx20b-تخت%20جمشید1.JPG.jpg
دوربین موبایل؟!!![]()
دوست عزیز من فکر می کنم canon s5 نیاز شمارو بر طرف میکنه که هم قیمتش مناسبه و هم بسیار با کیفیت یک دوربین نیمه حرفه ای با فیلم برداری عالی البته مدل بعدشم خوبه اما من با یک عکاس خیلی حرفه ای که در یزد نمایشگاه داشت صحبت کردم گفت من هر دو را دارم ولی s5 چیز دیگری است .سلام خوبین کمک مخواستم
به نظرتون من چه دوربینی بخرم که هم قیمتش مناسب باشه هم کاراییش
منتظر نظراتتونم مرسی
دوست عزیز من فکر می کنم canon s5 نیاز شمارو بر طرف میکنه که هم قیمتش مناسبه و هم بسیار با کیفیت یک دوربین نیمه حرفه ای با فیلم برداری عالی البته مدل بعدشم خوبه اما من با یک عکاس خیلی حرفه ای که در یزد نمایشگاه داشت صحبت کردم گفت من هر دو را دارم ولی s5 چیز دیگری است .
ضمنا برای دیدن کیفیت عکسا میتونی به پروفایلم مراجعه کنی این عکسارو با s5 گرفتم .
خیلی مطالب جالبی بود ولی من میخوام دوربین نیکون دی شصت بخرم.
کسی این دوربین رو داره؟
اولا که خوش اومدی به جمع ماببخشید اصولا دوربین عکاسی چقدر برای رشته معماری ضروری و لازمه و در چه موارد و دروسی کاربرد داره ؟ ( حتما باید دوربین عکاسی داشته باشیم ؟( من ترم یکیم! ) )
تقریبا برا درسای مثل برداشت و روستا و معماری اسلامی لازمهاولا که خوش اومدی به جمع ما
دوما عکس توقف زمان است
سوما لازمت میشه چون یه معمار باید از همه چی سر در بیاره
چهاما باید با اصول عکاسی آشنا بشی
و مورد آخر که مهمتر از همه هست :
وقتی با بچه های یونی رفتی مسافرت اگه دوربین ماله خودت باشه موقع عکس گرفتن از فضاهای خوشمل مثل دپسرده ها نمیری وایسی یه گوشه بقیه رو تماشا کنی (به دلیل نداشتن دوربین)
==> دوربین لازمت میشه
موفق باشی رفیق
یعنی یه موبایل با دوربین 5 کارو راه نمیندازه ؟اولا که خوش اومدی به جمع ما
دوما عکس توقف زمان است
سوما لازمت میشه چون یه معمار باید از همه چی سر در بیاره
چهاما باید با اصول عکاسی آشنا بشی
و مورد آخر که مهمتر از همه هست :
وقتی با بچه های یونی رفتی مسافرت اگه دوربین ماله خودت باشه موقع عکس گرفتن از فضاهای خوشمل مثل دپسرده ها نمیری وایسی یه گوشه بقیه رو تماشا کنی (به دلیل نداشتن دوربین)
==> دوربین لازمت میشه
موفق باشی رفیق
ممنونبهترین دوربینی که بین بچه های معماری دیدم از نظر کیفیت و زوم و .... کنون اس 5 بوده !!! ... واقعا فوق العاده است !!!