ولی نمیگفتی هم از آواتارت مشخص بود ....من کلا تا دبیرستان نیمکت اخر دانشگاهم ما قبل اخر.....
بنده مبصر کلاس بودم همش واستاده بودم.آماده باش.خخخخ
دوم اونم به زور
ولی نمیگفتی هم از آواتارت مشخص بود ....
مبصر خوب بودی یا بد؟از اونا که خوبها بدها مینوشتن میدادن دس معلم؟
من کلا تا دبیرستان نیمکت اخر دانشگاهم ما قبل اخر.....
بیشتر ردیف اول بودم یا دوم ....سوم هم بودم ...ولی آخر و مطمئنم نبودم
بنده مبصر کلاس بودم همش واستاده بودم.آماده باش.خخخخ
به به دلم واست تنگ شده بود....واقعا ای ول ایندفه چندتا از این عکس ها میفرستم حال کنی
اول نمیشد؟؟
پس اون آخر ی خبرایی بوده...
همه ردیفا بودی ک...
مبصرا نمیشینن؟؟
مخلصیم ...ولی چهرشو میبینم خیلی خندم میگیره جان خودم ....
روز اولی که دیدم خیلی خنده ای بود فکر کردم خودتی
اینقد خندم می اومد گفتم اینجور نگم که کلی به عکست خندیدم بر میخوره بهش مجبوری گفتم عجب ابهتی هم دارین
پس اون آخر ی خبرایی بوده...
همه ردیفا بودی ک...
مبصرا نمیشینن؟؟
حتمن پیدا کنم که میبینم ولی اگه با زبان ترکی اگه حرف زده باشه که من متاسفانه آشنایی ندارمنوکرتممم......بابا هرچی دل تنگت میخواد بگو با هم بخندینم..این بازیگر طنز اسمش رجب حتما فیلماشو نگا کن حتما خوشت میاد فوق العادست...
حتمن پیدا کنم که میبینم ولی اگه با زبان ترکی اگه حرف زده باشه که من متاسفانه آشنایی ندارم
ولی به نظرم ایشون هیچ حرفی هم نزنه آدم خندش میاد
حتمن پیگیرش میشم ..ما که همیشه تریپ غمیمی ببینیم کاری واسمون میکنه یا نهنه اصلش ترکیه ای اما زیر نویس داره..recep ivek 1,2,3,4 یعنی بهترین فیلم طنزی که دیدم تا حالا حتما دانلودش کن ........
حتمن پیگیرش میشم ..ما که همیشه تریپ غمیمی ببینیم کاری واسمون میکنه یا نه
فعلن که به خاطر آواتارت خیلی دمت گرم کلی خندیدمقول میدم تاثیر میذاره....بعد میای میگی دمت گرم....
فعلن که به خاطر آواتارت خیلی دمت گرم کلی خندیدم
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=212152چاکریم....دم شما هم گرم من خودمم هر وقت میبینم هستین خندم میگیره....خیلی باحالی....