دوران دانشگاه

hamidarchitec

عضو جدید
زیبا بو اما به نظر من:
دانشگاه یه میدون جنگه:
جنگ استاد و دانشجو.
جنگ دختر و پسر
جنگ پسر و پسر
جنگ اعصاب و روان
جنگ دارا و ندار
جنگ اشنا و غریب
جنگ همزبون و بی همزبون
جنگ برف و افتاب
جنگ.......
اخرش یا روحت کشته میشه و یه مرده ی متحرک ازش بیرون میاد یا روح یه نفر دیگه رو میکشی و فاتح بیرون میای.
من باختم.همه چیزمو باختم.

البته بهتر بگی جنگ سرد

پرندیس

کاربر بیش فعال
خوب بدور از همه بدبختیاش خاطرات دوران دانشجویی مثل سربازی پسراست....یه جاهاییش خوبه یه جاهاییش هم خوب وحشتناک......موید باشید

zina

عضو جدید
به نظر من که آدم باید تو شهره خودش قبول شه اینو دارم وقتی میگم که الان چهارمین سالیه که خوابگاهم ...
گرچه آدم آزاده ولی سختیهای زیادی داره ...
البته آدم باید همه چی رو تجربه کنه تا قدر بعضی چیزارو بدونه..;)

امیر Amir

کاربر حرفه ای
بابا مایه دار . . .

ولی نگران نباش این دوران زیاد طول نمیکشه. :twisted:

شخصا حاضر نیستم و نبودم که در جایی باشم که بهم خوش نگذره...

حتی اگر سفر طولانی باشه نمیرم...یا اگر بدونم اخرش مشقت داره...

اما در زمینه های کاری و فنی مهندسی حاضرم توی گرمای تابستون زیر افتاب بوشهر هم کار بکنم...ولی یک چیزی یاد بگیرم

saghar20

عضو جدید
شما رو نمی دونم ولی کلاس ما همه با هم تو جنگ و دعوان!!
پسرا با هم دخترا با پسرا دخترا با هم کلمون با استادا....
کلا دیگه از بچه ها و .... خوشم نماد
دیگه دارم از نظر روح کم میارم 2 سال هر روز دعوا و زیراب زنی...:cry:

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نزديك بود از خنده غش كنم! سپاس فراوان!;):gol:

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
استاد درس تخصصی به شدت سخت گیر و بد نمره داشتیم .ایشون از همه ی سعی و تلاش خودش استفاده می فرمودن برای چند بار دیدن دانشجو ها در کلاسش . از طرفی چون خانوم با حالی تشریف داشتن و , ما هم دیدم که احتمال داره بار دیگر در همان کلاس شرفیاب شویم .از خوش صحبتی وصمیمیت اش سو استفاده کردیم .
البته خیلی به کاترین زتا جونز هنر پیشه هالیوود شبیه است .واقعا" یه سری عکساش مو نمی زنه باهاش .خلاصه چند تا عکس رو به ایشون بلوتوث کردیم .
و اگاهی رساندیم که همزاد خودت در ینگه دنیا هنرپیشه معروفی است .کلی فیلم بازی کرده که صدا و سیما هم نشون داده .
و تقاضا کردند که فیلم های مثبت کاترین را هم براشون ببرم .نمی دونید چقد سخت بود برام

پول بدم زبان اصلی بخرم و بدم سانسور کنند (ایشون کلاس کارش 20بوداز بدبختی من ) الهی که این کاترین خیر نبینه با این اوضاع فیلم هاش .خب استاد بود دیگه باید یه چیزای توپ و معناگرا چه می دونم از همین چیزا براش می بردم .

خداییش مخ زده شد و ما با کسری از ثانیه از خطر افتادنی رها شدیم و:biggrin::smile::biggrin:

هرچند نمره شکمی پاس شد ولی همانم شکر خدا . دوستان و اکثریت ,همانا ماندند در راز قبولی ما و

تا به امروز اگر این جا کسی باشه که منو به جا اورده فاش شد.:cool::smoke::Ph34r::king:
نمی دونید چه فتح البابی بود این درس .خب اخه حقم بود .من همش دنبال فیلم های خانوم بودم . نرسیدم به درس هام چرا فکر می کنید نمی شه با زرنگ بازی پیش رفت .می شه منتها باید هزینه کنید وقت بزارید .الکی نیست .تازه باید کلی فیلم ببینین ,به سلیقه دیگران که نمی شه اعتماد کرد باید خودتون وقت بزارید .

دیگه این طوریا بود اینم شانس ما .

:w11:

بالا