استاد درس تخصصی به شدت سخت گیر و بد نمره داشتیم .ایشون از همه ی سعی و تلاش خودش استفاده می فرمودن برای چند بار دیدن دانشجو ها در کلاسش . از طرفی چون خانوم با حالی تشریف داشتن و , ما هم دیدم که احتمال داره بار دیگر در همان کلاس شرفیاب شویم .از خوش صحبتی وصمیمیت اش سو استفاده کردیم .
البته خیلی به کاترین زتا جونز هنر پیشه هالیوود شبیه است .واقعا" یه سری عکساش مو نمی زنه باهاش .خلاصه چند تا عکس رو به ایشون بلوتوث کردیم .
و اگاهی رساندیم که همزاد خودت در ینگه دنیا هنرپیشه معروفی است .کلی فیلم بازی کرده که صدا و سیما هم نشون داده .
و تقاضا کردند که فیلم های مثبت کاترین را هم براشون ببرم .نمی دونید چقد سخت بود برام
پول بدم زبان اصلی بخرم و بدم سانسور کنند (ایشون کلاس کارش 20بوداز بدبختی من ) الهی که این کاترین خیر نبینه با این اوضاع فیلم هاش .خب استاد بود دیگه باید یه چیزای توپ و معناگرا چه می دونم از همین چیزا براش می بردم .
خداییش مخ زده شد و ما با کسری از ثانیه از خطر افتادنی رها شدیم و

هرچند نمره شکمی پاس شد ولی همانم شکر خدا . دوستان و اکثریت ,همانا ماندند در راز قبولی ما و
تا به امروز اگر این جا کسی باشه که منو به جا اورده فاش شد.

نمی دونید چه فتح البابی بود این درس .خب اخه حقم بود .من همش دنبال فیلم های خانوم بودم . نرسیدم به درس هام چرا فکر می کنید نمی شه با زرنگ بازی پیش رفت .می شه منتها باید هزینه کنید وقت بزارید .الکی نیست .تازه باید کلی فیلم ببینین ,به سلیقه دیگران که نمی شه اعتماد کرد باید خودتون وقت بزارید .
دیگه این طوریا بود اینم شانس ما .