ده ها جلد قرآن در آمریکا به آتش کشیده شد ...

devil may cry

عضو جدید
داستان پرچم چه ربطی داره به کتاب مقدس یک ملت؟
پرچم هویت دولتی یک کشور است اما کتاب مقدس، هویت و شناسه مذهبی یک ملت!
امیدوارم دوستان مهندس و غیر مهندس و ...... تفاوت بین هویت ملی و دولتی رو متوجه باشن..اگر نه باید مجددا توضیح داد!

پرچم نشانگر هویت ملی یک کشور هست و بی احترامی به پرچم یک کشور بی احترامی به تمام مردم یک کشور هست;همینطور که کتاب یک دین نشانگر هویت یک دین و بی احترامی به کتاب یک دین بی احترامی به تمام پیروان آن دین هست

devil may cry

عضو جدید
نه عزیز من امروز رسانه ها هستند که افکار مردم را کنترل میکنند.
فیلمی که میبینیم خبری که میشنویم مدل لباس و مو و...
من قدرت اینارو دست کم نمیگیرم.
وقتی بی حرمتی زیاد بشه قبحش هم رفته رفته کم میشه.
اول مقدسات رو تو فکرت کمرنگ میکنند بعد هم رفته رفته کار به جایی میرسه که قران رو اتش میزنند و قبلا هم انقدر تو فکرت تلقین کردند که ازادی ازادی ازادی ...که فکر میکنی ازادی یعنی این که بشه به مقدسات توهین کرد.
اونا کارشونو خوب بلدن.
همین عکس العملها و حرفا نشون میده که چقدر هم موفق بودن.;)
همینطور که گفتید امروز رسانه ها افکار مردم رو کنترل میکنند و این کنترل افکار فقط شامل رسانه خارجی نیست شامل رسانه های داخلی هم میشه پس همینطور که به رسانه های خارجی شک داریم و برای برسی درست بودن حرفحاشون از عقل و تفکر و .... کمک میگیریم باید در مورد رسانه های داخلی و اخبار و ..... هم همین موضع رو داشته باشیم

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
اجباری نیس؟ عجب... !!! از اون حرفای احمدی نژادی زدیا...
میشه توضیح بدی برای چه اکثریتی چه امتیازاتی قائل میشن؟
ما به "از ابتدا "کاری نداریم ما با امروز کار داریم!! شرایط امروز شرایط از ابتدا نیس!! فک می کنی اگه پیامبر امروز بود هیچ تغییری تو سیاست هاش نمی داد! ما عقل داریم عزیزم باید با شرایط امروز تصمیم بگیریم که آیا دین رو از سیاست جدا کنیم یا نه! دین فقط یه امر آرامش بخشه!نباید کثیف و مورد سو استفاده باشه!! اگه اسلام از سیاست جدا شه به نظر من مثه هر دین دیگه بسیار زیبا و آرامش بخش می تونه باشه واسه هر کی که مطالعه کنه و بهش اعتقاد پیدا کنه نه زورکی و برای سو استفاده!
خوب شما یه نمونه اجباری مثال بزن!!
فکر میکنی اگه امروز پیامبر بود به دلیل اینکه مردم ادعای سواد و تحصیلاتشون می شد می گفت آقا از امروز دین از سیاست جداست ؟
شما از دین فقط جنبه آرامش بخشی رو قبول داری در حالیکه دینی کامله که همه جنبه ها رو در نظر بگیره .

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونم چه روشنفکری، خصوصیات روشنفکر از زبان جلال آل احمد رو که میدونید؟ همون:gol:
mostafanokhodian جان سعی کن امید وزیتی رو واسه خودتون نگه داری منطقی دفاع می کنه بدون عقده بدون عصبانیت بدون تعصب بی جا ... آدمیه که از جوابش شخصا لذت بردم! :w18:

XPARS

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرچم نشانگر هویت ملی یک کشور هست و بی احترامی به پرچم یک کشور بی احترامی به تمام مردم یک کشور هست;همینطور که کتاب یک دین نشانگر هویت یک دین و بی احترامی به کتاب یک دین بی احترامی به تمام پیروان آن دین هست

تند نرو رفیق

ما کی به مقدسات دینی بقیه توهین کردیم ؟ تازه به قول دوستمون همون پرچم هم جزو نماد دولتیه و ما هم برای همون اگه آتیش زدیم نه اینکه صاف به همه آمریکایی ها توهین کنیم

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز

دختر کشيش آمريکايي: پدرم ديوانه است

اما که اکنون در آلمان زندگي مي‌کند با ارسال نامه‌اي الکترونيکي به پدرش از او خواست تا از طرح قرآن‌سوزي صرف‌نظر کند اما پدرش تا کنون به او پاسخي نداده است. به گزارش شيعه آنلاين به نقل از فارس، دختر کشيش آمريکايي که خواستار به آتش کشيدن قرآن کريم در روز 11 سپتامبر شده، اظهار داشت که پدرش عقل خود را از دست داده است و به کمک نياز دارد.

"اما جونز" دختر "تري جونز" کشيش افراطي آمريکايي که طرح قرآن‌سوزي در روز 11 سپتامبر را عنوان کرده، در گفت‌وگو با هفته‌نامه آلماني "اشپيگل" اظهار داشت که پدرش عقل خود را از دست داده و به کمک نياز دارد.

اما که اکنون در آلمان زندگي مي‌کند با ارسال نامه‌اي الکترونيکي به پدرش از او خواست تا از طرح قرآن‌سوزي صرف‌نظر کند اما پدرش تا کنون به او پاسخي نداده است.

اما جونز (30 ساله) تصريح کرد: پدرم عقل خود را از دست داده و به کمک نياز دارد و من اميدوارم که سر عقل بيايد.

تري جونز کشيش يکي از کليساهاي پروتستان ايالت فلوريداي آمريکا خواستار به آتش کشيدن قرآن کريم در سالروز 11 سپتامبر شده است.

اين در حالي است که رهبران تمامي اديان الهي در آمريکا و ديگر کشورهاي جهان اين پيشنهاد اسقف ايالت فلوريدا را محکوم کردند.

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
همینطور که گفتید امروز رسانه ها افکار مردم رو کنترل میکنند و این کنترل افکار فقط شامل رسانه خارجی نیست شامل رسانه های داخلی هم میشه پس همینطور که به رسانه های خارجی شک داریم و برای برسی درست بودن حرفحاشون از عقل و تفکر و .... کمک میگیریم باید در مورد رسانه های داخلی و اخبار و ..... هم همین موضع رو داشته باشیم
اتفاقا داریم . اما هیچ دلیل منطقی برای این کار امریکاییها و این طرفداری شما نمیبینم. درکش خیلی سخت نیست.
حتی خودمسیحیان این عمل رو محکوم کردند.
تازه دختر اون کشیش هم گفته پدرش روانیه.:razz:

devil may cry

عضو جدید
تند نرو رفیق

ما کی به مقدسات دینی بقیه توهین کردیم ؟ تازه به قول دوستمون همون پرچم هم جزو نماد دولتیه و ما هم برای همون اگه آتیش زدیم نه اینکه صاف به همه آمریکایی ها توهین کنیم

همونطور که گفتم پرچم نماد مردم یک کشور هست نه صرفا دولت یک کشور;هر زمان که دولت کشورهای مختلف عوض میشه پرچم کشورشون هم عوض میشه؟
همینطور که ما از توهین به کتابمون خوشحال نیستیم;مردم کشور اونا هم با هر دین و ..... از توهینی که ما در این 30 سال به کشور و پرچمشون کردیم خوشحال نیستند;مثل همون قضیه توهین سلمان رشدی و هلوکاست که داخل اون تاپیک در موردش بحث کردیم;منم موافق توهین اونا به کتاب خودمون نیستم ولی چیزی که عوض داره گله نداره

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نتونستم تمام بحث ها رو بخونم
و روي سخنم با كساني نيست كه اصل قران،عدم تحريف اون، و پيغمبر رو قبول ندارند پس اين افراد بلند نشن براي من با مغز مارمولك گونشون براي من دليل ومدرك بيارند و ........
خطاب من به كساني هست كه قران را نازل شده و تحريف نشده ميدانند

دوستان من
طبق روايات و احادسث كساني كه به قران هرگونه بي حرمتي روادارند بنا به فرموده خود قران وخداوند انان به عذابي شديد در دنيا مبتلا خواهند شد و هنگام مرگ چهره هاشان سياهتر از ذغال ميشود و انگونه عذابي در انتظارشان خواهد بود كه هيچ كسي را ياراي كمك به انان نخواهد بود

الان به عنوان مسلمان از اين اقدام شديدا ناراحت هستم
اما از انجا كه به خداوند ايمان دارم
خدايا،خداوندي كه دريا را براي موسي شكافتي،و ابراهيم را از اتش نجات دادي وعيسي را بي انكه پدري داشته باشد افريدي و نوح را بر موجهاي خروشان سواركردي و محمد را بي انكه سوادي داشته باشد قلبش را نوراني تر از هر نوري قرار دادي، قران متعلق به توست كسي كه به آن بي حرمتي روا دارد به تو بي حرمتي روا داشته و انكه در مقابل چشم جهانيان قران را سوزانده ،او را در مقابل چشم جهانيان سياهتر از ذغال و منفورتر از بدترين مخلوقاتت قرار ده تا قدرت خويش را به انان كه تو را باور ندارند نشان دهي

اللهم عجل لويلك الفرج

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب شما یه نمونه اجباری مثال بزن!!
فکر میکنی اگه امروز پیامبر بود به دلیل اینکه مردم ادعای سواد و تحصیلاتشون می شد می گفت آقا از امروز دین از سیاست جداست ؟
شما از دین فقط جنبه آرامش بخشی رو قبول داری در حالیکه دینی کامله که همه جنبه ها رو در نظر بگیره .
شما یه نمونه مثال بزن که جرات داشته باشه تو رسانه هاتون اعلام کنه من با سیاست های شما ( که مبنی بر دینه ) مخالفم و تو زندان نباشه!! پس زندانی سیاسی کیه؟ سیاست شما مگه همون دین اسلام نیس؟
تو مگه می دونی اگه پیامبر بود الان چی کار می کرد؟:redface: فقط اینو بگو پیامبر طبق شرایط تصمیم می گرفت یا می گفت چون از ابتدا بوده همینه که هس!
آره قبول دارم که دینی کامله که همه جنبه ها رو ... الان ما در ارتباط با بسیاری از کشورها هستیم که دینشون این نیس نمیشه بکشیمشون که بتونیم همه دینمونو اجرا کنیم! تو دین ما متاسفانه امر به معروف و نهی از منکر هست که من با این قسمتش مشکل دارم!! ما حق نداریم به دیگران کار داشته باشیم!! آیا اگه کسی با قسمت هایی از یک دین مشکل داشته باشه کلا باید خارج شه؟ من بسیاری از قسمت های اخلاقی دین رو می پذیریم ولی قسمت هاییش الان از نظر من پذیرفته نیس!
روک و راست بگم عقل رو به دین ترجیح می دم!

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه مسلمونا به تورات و انجیل بی احترامی کردن کتاب خدا با پرچم کشور که سیاست خیلی فرق می کنه:razz::que:

قضیه این هست که شما قبولش دارید و اون ها ندارند
مگر شما به کتاب بهاییان احترام میزارید.
دید شما نسبت به دین بهایی و کتابشون چیه؟؟
اون ها هم همین دید را نسبت به کتاب شما و دینتون دارند

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما یه نگاه به عکسایی که ممدجواد گذاشته بکن میگیری قضیه رو
فکر میکنی اگر این جنگولک بازیا نبود آمریکا میتونست بیاد رو منابع نفتی چنبره بزنه؟؟
فکر میکنی با پرچم آتش زدن ضرری میرسه به آمریکا؟
اینجوری فقط مردمش حرف سیاستمدارهارو باور میکنن و به این نتیجه میرسن که این اسلام که از راه دور اینجوری با نفرت پرچم کشورشونو آتیش میزنه اگر برسه به خاکشون بچه هاشونو آتش میزنه.
این افراطی گری و پرچم آتیش زدن و فتوا دادنها همه اش به سود آمریکاست.
تا الان که فقط امریکا 2 تا برج و 3000 نفر آدم تو نیویورک و چند هزارتا سرباز از دست داده عوضش نشسته رو نفت خاورمیانه.
بازم یه نگاه به اون عکسها بکن ببین چیزی غیر از وحشی گری میبینی؟؟
این کارا فقط به ضرر خودمونه...
این رفتار بیشتر به نفع آمریکاست
اگر دقت کنی میبینی آمریکا داره خیلی از رفتار الان مسلمونهاسود میبره.

:gol::gol::gol::gol:

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونا بارها و بارها به مقدسات ما توهین کردن .
مثلاً مگه ما پرچم دانمارک رو آتیش زده بودیم که اونا از پیامبر ما کاریکاتور کشیدن ؟؟؟
تا حالا شده با یکی گنده تر از خودت دعوات بشه ؟
آدم تو این جور دعواها برای اینکه کم نیاره حتی حاضره یارو رو گاز بگیره اما یه گوشه از کتکهایی رو که خورده جبران کنه :biggrin::biggrin::biggrin:

خیلی باحالی.به جان خودم طوری خندیدم که همسایه ها ها از خواب ظهر بیدار شدند.
دمت گرم :biggrin::biggrin::biggrin:

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما یه نمونه مثال بزن که جرات داشته باشه تو رسانه هاتون اعلام کنه من با سیاست های شما ( که مبنی بر دینه ) مخالفم و تو زندان نباشه!! پس زندانی سیاسی کیه؟ سیاست شما مگه همون دین اسلام نیس؟
تو مگه می دونی اگه پیامبر بود الان چی کار می کرد؟:redface: فقط اینو بگو پیامبر طبق شرایط تصمیم می گرفت یا می گفت چون از ابتدا بوده همینه که هس!
آره قبول دارم که دینی کامله که همه جنبه ها رو ... الان ما در ارتباط با بسیاری از کشورها هستیم که دینشون این نیس نمیشه بکشیمشون که بتونیم همه دینمونو اجرا کنیم! تو دین ما متاسفانه امر به معروف و نهی از منکر هست که من با این قسمتش مشکل دارم!! ما حق نداریم به دیگران کار داشته باشیم!! آیا اگه کسی با قسمت هایی از یک دین مشکل داشته باشه کلا باید خارج شه؟ من بسیاری از قسمت های اخلاقی دین رو می پذیریم ولی قسمت هاییش الان از نظر من پذیرفته نیس!
روک و راست بگم عقل رو به دین ترجیح می دم!

ببين الهه جون عصباني نشو
يك حديث از باقرالعلوم (ع) هست كه ميگه: هر جا سخني از ما شنيديد كه با عقل همخاني نداشت ان سخن از ما نيست
ببين عقل عين دينه و دين عين عقله اما كودوم دين و كودوم عقل؟؟
نه اون ديني كه حكومت ها رائه مي دهند و نه ان عقلي كه با تعصب ها پوشانده شده باشد
بقول ابو علي شينا هر چه هست از مسلماني ماست نه از اسلام

mammad_1313

عضو جدید
کاربر ممتاز

اگر کسی مسلمون باشه و پیغمبرو علی و امام زمان رو قبول داشته باشه باید نسبت به بهائیت واکنش نشون بده
ولی از لحاظ انسانی توهین به هم نوعان خود و آزار اذیت کردن آنها کاری درستی نیست
چه خوب است تاریخ خودمون رو بیشتر بخونیم

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهائيت دين نيست فرقه هست
و كلي هم حرفاي متناقض داره
ميگي نه و مدرك و دليل ميخاي؟؟؟؟
دليلي بهتر از سازمان جاسوسي اينگليس قبول داري؟؟
كتاب حاطزات مستر همفر رو از رو سايت ها لاتين دانلود كن ترجمه كن بعد بخون

همفر و دوستاش اينا رو در اوردن

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
داستان پرچم چه ربطی داره به کتاب مقدس یک ملت؟
پرچم هویت دولتی یک کشور است اما کتاب مقدس، هویت و شناسه مذهبی یک ملت!
امیدوارم دوستان مهندس و غیر مهندس و ...... تفاوت بین هویت ملی و دولتی رو متوجه باشن..اگر نه باید مجددا توضیح داد!

تفکری و ایینی که باعث بشه پرچم کشور من را اتیش بزنند و سبح تا شب پشت نام کشور من مرگ بر بیارند.
من مشکل را از اون ایین و از اون تفکر که اون اشخاص را تربیت کرده میبینم و اون تفکر و ایین برایم منفور خواهد شد

XPARS

عضو جدید
کاربر ممتاز
همونطور که گفتم پرچم نماد مردم یک کشور هست نه صرفا دولت یک کشور;هر زمان که دولت کشورهای مختلف عوض میشه پرچم کشورشون هم عوض میشه؟
همینطور که ما از توهین به کتابمون خوشحال نیستیم;مردم کشور اونا هم با هر دین و ..... از توهینی که ما در این 30 سال به کشور و پرچمشون کردیم خوشحال نیستند;مثل همون قضیه توهین سلمان رشدی و هلوکاست که داخل اون تاپیک در موردش بحث کردیم;منم موافق توهین اونا به کتاب خودمون نیستم ولی چیزی که عوض داره گله نداره

دیگه دوباره ننویسمش :

http://www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=2494719#post2494719

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
تفکری و ایینی که باعث بشه پرچم کشور من را اتیش بزنند و سبح تا شب پشت نام کشور من مرگ بر بیارند.
من مشکل را از اون ایین و از اون تفکر که اون اشخاص را تربیت کرده میبینم و اون تفکر و ایین برایم منفور خواهد شد

كاپلو جان
پرچم و 30 ساله كه اتيش ميزنيم قبلش هم مسلمون بوديم هم شيعه ايا اتش ميزديم؟؟
پس سيسات اتش ميزند نه دين و ايين
بدون كه فرق سياست و ايين در بعضي چيز ها هست
بابا نميشه كه همه چيزو گفت

XPARS

عضو جدید
کاربر ممتاز

شما راحت باش ! :w16:
انگار ما بی علت اون کارا رو انجام دادیم . شعار مرگ بر روسیه رو پارسال کی اختراع کرد ها ؟

لعلکم یتفکرون

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
كاپلو جان
پرچم و 30 ساله كه اتيش ميزنيم قبلش هم مسلمون بوديم هم شيعه ايا اتش ميزديم؟؟
پس سيسات اتش ميزند نه دين و ايين
بدون كه فرق سياست و ايين در بعضي چيز ها هست
بابا نميشه كه همه چيزو گفت
مهدیکس جان این کاپلو خدا رو هم قبول نداره.
شما داری درباره قران و بهاییت باهاش صحبت میکنی؟
بیخیال بابا...:redface:

بالا