m_janitabar عضو جدید Jul 6, 2010 #2 مرسی خیلی جالب بود!! جدای از شوخی واقعا مشکلات دهه شصتی ها خیلی زیاده.هم روحی هم اجتماعی! یه جورایی درک نمیشن .برا همینه که آدمای متفاوتی هستند. در آخر میگم که من هم یک ده شصتی هستم و افتخار میکنم
مرسی خیلی جالب بود!! جدای از شوخی واقعا مشکلات دهه شصتی ها خیلی زیاده.هم روحی هم اجتماعی! یه جورایی درک نمیشن .برا همینه که آدمای متفاوتی هستند. در آخر میگم که من هم یک ده شصتی هستم و افتخار میکنم
MAHSA3+* عضو جدید Jul 6, 2010 #4 آخ.......... دلم چقد واسه خودمون سوختاااااااااااااااااااااااا.........
کانادا عضو جدید کاربر ممتاز Jul 6, 2010 #7 با اینکه اون موقع بدترین شرایط بود ولی یه آدمه ...... با تشویق مردم به بچه دار شدن این اوضاع را بوجود اورد.
با اینکه اون موقع بدترین شرایط بود ولی یه آدمه ...... با تشویق مردم به بچه دار شدن این اوضاع را بوجود اورد.
lvlaster عضو جدید Jul 6, 2010 #8 در خطاب به اون آدم: ...............................................................
شاهین تیز پرواز عضو جدید کاربر ممتاز Jul 7, 2010 #11 Mr.Pouyan گفت: یه نمونه هم از دهه پنجاهیی ها میزاشتی کلیک کنید تا باز شود... اخه سنم قد نمی ده