(((دهانت را میبویند مبادا گفته باشی الله اکبر )))

مسیح 110

عضو جدید
نظری در باره این امضا دارم:

1 - ما در نماز پنچگانه شبانه روز ده ها مرتبه الله اکبر میگوئیم ولی کسی نیامد که دهانمان را ببوید
2 - در نماز جمعه چندین مرتبه الله اکبر گفتیم ومی گوئیم ولی کسی نیامد که دهان مان را ببوید
3 - ما در حضور بزرگان انقلاب ونظام مان ده بار الله اکبر گفتیم ومی گوئیم ولی کسی نیامد که دهان مان را ببوید
4 - رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی هزاران بار الله اکبر گفتن وکسی نیامد که دهان ایشان ببوید
5 - الله اکبر سخن حق است ......
اما اگر با آن بخواهند صاحبان اصلی الله اکبر گویان را ساکت کنند چه باید کرد؟
مگر حضرت علی با قران بر سر نیزه نبردند ؛ وشکست ندادند ودر آخر شهیدش نکردند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
6 - به خدا سوگند اگر قران را با رنگ سبز رنگش کنند وتقدیم ما نمایند نمی پذیرم ............
قران ما بیرنگ وصاف وساده است والسلام:gol::gol::gol:

آخرین ویرایش:
حس می کنم ما پاسخ تک تک این موارد رو پیش از این دادیم
اما
1 من در این تاپیک شرکت نمی کنم چون خودم و خانواده ام رو از سر راه نیاوردم که توسط موسس تاپیک مورد اهانت قرار بگیریم
2 من در این تاپیک شرکت نمی کنم چون در تاپیک پیشین تنها کسی که به عقاید این شخص احترام گذاشت من بودم و بعد مورد شدیدترین توهین ها قرار گرفتم
3 من در این تاپیک شرکت نمی کنم و امیدوارم سایر دوستان نیز چنین شخصی رو شایسته ی گفتگو ندانند
4 اگر مدیریت توانایی کافی برای برخورد با اهانت های عده ای خاص نداره ما موظف نیستیم که اهانت های چنین افرادی رو با ادامه ی بحث تحمل کنیم

بچه ها موفق باشیم;)

پی نوشت.
حس می کنم اینکه کرب و بلای عزیز مشتعل شدن باری بر روی دوش ما برای اطفاء حریق نمی گذارد و ایشان خود باید فکر به حال خویش نمایند

سپاس

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
حس می کنم ما پاسخ تک تک این موارد رو پیش از این دادیم
اما
1 من در این تاپیک شرکت نمی کنم چون خودم و خانواده ام رو از سر راه نیاوردم که توسط موسس تاپیک مورد اهانت قرار بگیریم
2 من در این تاپیک شرکت نمی کنم چون در تاپیک پیشین تنها کسی که به عقاید این شخص احترام گذاشت من بودم و بعد مورد شدیدترین توهین ها قرار گرفتم
3 من در این تاپیک شرکت نمی کنم و امیدوارم سایر دوستان نیز چنین شخصی رو شایسته ی گفتگو ندانند
4 اگر مدیریت توانایی کافی برای برخورد با اهانت های عده ای خاص نداره ما موظف نیستیم که اهانت های چنین افرادی رو با ادامه ی بحث تحمل کنیم

بچه ها موفق باشیم;)

پی نوشت.
حس می کنم اینکه کرب و بلای عزیز مشتعل شدن باری بر روی دوش ما برای اطفاء حریق نمی گذارد و ایشان خود باید فکر به حال خویش نمایند

سپاس
کورش من نمیتونم جوابشو ندم چون جواب براش زیاد دارم میدونم تو هم داریو جواب این حرفی که میزنه رو توی تاپیکای دیگه دادیم ولی اینا فهمشون در حدی نیست که تو بگی تاپیکی که توش توهینه ما توش شرکت نمیکنیم وقتی اینو میگی میگن جواب نداشت کم اورد ... رییس جمهورشون تو تلوزیون این حرفا رو میزد از این بنده خدا چه انتظاری داری؟!

ببین کربو و بلا (اسمتم آخه اشتباه نوشتی:)) اینکه وقتی تو میگی الله و اکبر کسی کاریت نداره و وقتی ما میگیم الله اکبر تیر هوایی میزنن به نظرت خیلی جالبه؟! این دیکتاتوری نیست که شهروندای درجه یک هر کاری میخوان بکنن ولی ما .... ما هم حرف داریم ما هم تو این مملکت داریم زندگی میکنیم خدا رو شکر تعدادمونم از شما ها خیلی بیشتره، واقعا تعریف احمدی نژاد از دموکراسی همینه که داریم میبینیم ؟ الله و اکبرم دیگه مال خودتون کردین؟!

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز

1 - ما در نماز پنچگانه شبانه روز ده ها مرتبه الله اکبر میگوئیم ولی کسی نیامد که دهانمان را ببوید
2 - در نماز جمعه چندین مرتبه الله اکبر گفتیم ومی گوئیم ولی کسی نیامد که دهان مان را ببوید
3 - ما در حضور بزرگان انقلاب ونظام مان ده بار الله اکبر گفتیم ومی گوئیم ولی کسی نیامد که دهان مان را ببوید
4 - رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی هزاران بار الله اکبر گفتن وکسی نیامد که دهان ایشان ببوید
مگر حضرت علی با قران بر سر نیزه نبردند ؛ وشکست ندادند ودر آخر شهیدش نکردند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
6 - به خدا سوگند اگر قران را با رنگ سبز رنگش کنند وتقدیم ما نمایند نمی پذیرم ............

عزيزم غصه نخور چون شما جلوي دهنتو با پارچه بستي نميشه دهنتو بو كرد!!!
:biggrin:

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
کورش من نمیتونم جوابشو ندم چون جواب براش زیاد دارم میدونم تو هم داریو جواب این حرفی که میزنه رو توی تاپیکای دیگه دادیم ولی اینا فهمشون در حدی نیست که تو بگی تاپیکی که توش توهینه ما توش شرکت نمیکنیم وقتی اینو میگی میگن جواب نداشت کم اورد ... رییس جمهورشون تو تلوزیون این حرفا رو میزد از این بنده خدا چه انتظاری داری؟!

ببین کربو و بلا (اسمتم آخه اشتباه نوشتی:)) اینکه وقتی تو میگی الله و اکبر کسی کاریت نداره و وقتی ما میگیم الله اکبر تیر هوایی میزنن به نظرت خیلی جالبه؟! این دیکتاتوری نیست که شهروندای درجه یک هر کاری میخوان بکنن ولی ما .... ما هم حرف داریم ما هم تو این مملکت داریم زندگی میکنیم خدا رو شکر تعدادمونم از شما ها خیلی بیشتره، واقعا تعریف احمدی نژاد از دموکراسی همینه که داریم میبینیم ؟ الله و اکبرم دیگه مال خودتون کردین؟!

به این می گن توهم از جنس آقای موسوی!!!(توجه به نوشته ی قرمز !!!)
ببینید کسانی که دم از ایران سکولار و جدایی دین از سیاست می زنن شعار الله اکبر سر میدن!

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله...
وهابی, که شیعه ها رو میکشه, قبلش میگه الله اکبر!
بعدش میگه الله اکبر!
بسیجی که یه جوون بیگناه و بی فاع این مملکت رو میکشه, الله اکبر میگه!
خیلی از قاتل ها الله اکبر میگن...!

ولی کسی که واسه گرفتن حقش! اونم نه تو میدون جنگ(بلکه توی خونش!!!!), الله اکبر میگه, و نه واسه ی جنگیدن! یا واسه ی کشتن! یا واسه ی, زیاده خواهی! بلکه فقط و فقط واسه ی دفاع از حقش!!!!(که هیچ راه دیگه ای نداره), الله اکبر میگه...!

هر عقل سالمی میتونه تشخیص بده که اون کسی که آدم میکشه بدون اینکه ذره ای ناراحت بشه, اونه که از الله اکبر سوء استفاده کرده........!

به امید روزی که...!

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی! یاد یه جک افتادم! که
خیلی ها اینجوری میزنن تو گوش جوونا!!!!

یه روز یه بنده خدایی!!!! پسرشو صدا میکنه که بیاد پیشش!!! وقتی پسرش میاد, میگه دهنتو باز کن!!!
دهنشو باز میکنه! باباهه, بو میکنه, بعدش میزنه تو گوش پسرش!!! و میگه, پدر سوخته, رفتی دختر بازی؟؟؟

.......

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینید کسانی که دم از ایران سکولار و جدایی دین از سیاست می زنن شعار الله اکبر سر میدن!
شما فقط کافیه این انجمن رو یک جامعه آماری از کل ایران در نظر بگیری خدا رو شکر از کل ایران هم اینجا کاربر داریم اصلا جای بحث نیست که در این انجمن کیا بیشترن و کیا توهم دارن;)

در باره جمله دومت: ما میگیم توی انتخابات تقلب شده و به جای شنیده شدن صدای مردم توسط مسعولین و رسیدگی به خواسته هاشون، خون مردم ریخته شده اعتراض ما و موج سبز در همین حده حالا ایران سکولار و ... رو از هر کسی شنیدی به جنبش سبز مربوط نمیشه خودش باید پاسخگو باشه، درضمن اون کسی که حرف از جدایی دین و سیاست میزنه کافر و نا مسلمون که نیست، پس اون هم اندازه شما متحجر ها و تند رو ها که توی هیچی به خصوص دین تعادل ندارین از الله و اکبر سهم داره .با الله و اکبر از ترس شما که مردم رو با گلوله هدف میگیرین به خدا پناه میبره..

amator-2

عضو جدید
نميدونم چرا بعضي از ماها چشمامونو ميبنديم و انگار نه انگار.آخه بي انصافيه كه بگيم الان اونايي كه تو زندانهاي سياسي هستن نا مسلمونن.آخه اون وقتي كه من و تو تاتي تاتي ميكرديم اونا ريختن تو خيابونا و الله اكبر گفتن.حالا به چه جرمي تو زندانن نميدونم!!!!!!!!!!اگه شماها دليلي براي زنداني شدن و كشتن اين بنده خداها كه مطمئنا كمتر از ما مسلمون نيستن ،ميدونيد بگيد كه بشنويم

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز

با احترام به کوروش عزیز

دوست عزیز توهم!!!
بله که دم از جدایی دین از سیاست میزنیم شما که به بهانه دین دارید تو سر مردم میزنید کجای دین سفارش شده اسلام رو به زور نگه دارید وقتی حضرت محمد(ص) وارد مکه شد گفت خانواده ابوسفیان درامان این یعنی چی شما با عینک واقعه بینت تفسیر کن!!!
شما به ما انگ ایجاد انقلاب مخملی میزنی که این انقلاب مخصوص کشورهای سوسیالیسمه!!
به نظرت داستان شما درسته!!!!
سخنان جناب دکتر احمدی نژادافتتاحيه يازدهمين هم‌انديشي اساتيد بسيجي سخنراني میکرد:
«بگذاريد مراسم تحليف برگزار شود، دولت كارش را شروع كند، يقه‌شان را مي‌گيريم و سرشان را مي‌چسبانيم به سقف». احمدي‌نژاد براي تحقق آرمان خود از اساتيد بسيجي كه آنها را «همكاران عزيزم» خطاب مي‌كرد خواست تا در اين راه به او كمك كنند و با يك حركت، ‌همه جريان منتسب به «آنها» را به زباله‌دان تاريخ بريزند كه اين درخواست با تكبير حضار همراه شد. ;)

دوست گلم شما و دوستانتان تکبیر بگوید;)

آخرین ویرایش:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
قسمتی از بیانات جناب دکتر احمدی نژاد:
قابل توجه دوستی که حرف از توهم زدن:
وي در بخش ديگري از سخنراني‌اش از حوزه و دانشگاه به عنوان مراکز نخبه‌پرور نام برد که هر دو در همه سال‌هاي پس از انقلاب عملکرد ضعيفي داشته‌اند. او در اين باره بيشترين قصور را متوجه دانشگاه آزاد اسلامي دانست و گفت: «دو‌بار خواستيم دانشگاه آزاد را درست کنيم؛ فرمودند دست نگه داريد. اينها مملکت را به هم مي‌ريزند.»
همچنين به نوشته روزنامه خبر، رئيس‌جمهور با انتقاد از تعامل برخي دانشگاه‌ها با بسيج دانشجويي درباره برخورد با آنها گفت: «رئيس دانشگاهي به بچه‌ها گفت:دادن جايي براي فعاليت بسيج در دانشگاه براي من هزينه دارد. من گفتم حضور تو هم در اين دانشگاه براي من هزينه دارد». وي افزود: «دانشگاه بايد با فرهنگ و انديشه بسيجي اداره شود و پرچم فرهنگ بسيج به عنوان پرچم عزت، آزاديخواهي و روحيه نشاط بايد در دانشگاه برافراشته شود.»
;););)

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز

چقدر بهتره دین رو از سیاست جدا کنیم تا ظالمان به خاطر سیاست دین رو زیر پا له نکنند و همه رو از دین گریزان...

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما فقط کافیه این انجمن رو یک جامعه آماری از کل ایران در نظر بگیری خدا رو شکر از کل ایران هم اینجا کاربر داریم اصلا جای بحث نیست که در این انجمن کیا بیشترن و کیا توهم دارن;)

در باره جمله دومت: ما میگیم توی انتخابات تقلب شده و به جای شنیده شدن صدای مردم توسط مسعولین و رسیدگی به خواسته هاشون، خون مردم ریخته شده اعتراض ما و موج سبز در همین حده حالا ایران سکولار و ... رو از هر کسی شنیدی به جنبش سبز مربوط نمیشه خودش باید پاسخگو باشه، درضمن اون کسی که حرف از جدایی دین و سیاست میزنه کافر و نا مسلمون که نیست، پس اون هم اندازه شما متحجر ها و تند رو ها که توی هیچی به خصوص دین تعادل ندارین از الله و اکبر سهم داره .با الله و اکبر از ترس شما که مردم رو با گلوله هدف میگیرین به خدا پناه میبره..

همین جوری نتیجه گیری کردید که متوهم شدید پیروز قاطع انتخابات خواهید شد و اعلام پیروزی قبل از شمارش آرا کردید!!!
آقای موسوی هم تو همایش های حامیانش می گفت اونایی که طرفدار منن دستاشون بالااا! بعد مثل شما نتیجه می گرفت اگه این جمع حاضر رو یک جامعه ی آماری استاندارد حساب کنن و نتیجه بگیرن که کل ایران به همین نسبت طرفدارشونن!!!
شما بگو تقلب شده! اگه همه ی رهبران جنبش سبزتون اعتراف کنن تقلب نبوده بازم شما بگو بوده! من توقع ندارم بیاید اعتراف کنید نبوده!

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
با احترام به کوروش عزیز
دوست عزیز توهم!!!
بله که دم از جدایی دین از سیاست میزنیم شما که به بهانه دین دارید تو سر مردم میزنید کجای دین سفارش شده اسلام رو به زور نگه دارید وقتی حضرت محمد(ص) وارد مکه شد گفت خانواده ابوسفیان درامان این یعنی چی شما با عینک واقعه بینت تفسیر کن!!!
شما به ما انگ ایجاد انقلاب مخملی میزنی که این انقلاب مخصوص کشورهای سوسیالیسمه!!
به نظرت داستان شما درسته!!!!
سخنان جناب دکتر احمدی نژادافتتاحيه يازدهمين هم‌انديشي اساتيد بسيجي سخنراني میکرد:
«بگذاريد مراسم تحليف برگزار شود، دولت كارش را شروع كند، يقه‌شان را مي‌گيريم و سرشان را مي‌چسبانيم به سقف». احمدي‌نژاد براي تحقق آرمان خود از اساتيد بسيجي كه آنها را «همكاران عزيزم» خطاب مي‌كرد خواست تا در اين راه به او كمك كنند و با يك حركت، ‌همه جريان منتسب به «آنها» را به زباله‌دان تاريخ بريزند كه اين درخواست با تكبير حضار همراه شد. ;)

دوست گلم شما و دوستانتان تکبیر بگوید;)

دوست عزیز متوهم!
این شمایید که با رنگ سیادت و شعار مقدس الله و اکبر بر علیه حکومت اسلامی تحرک کردید!
که البته نیروی الهی مافوق همه ی قدرت هاست و نظام اسلامی رو که خودش عنایت کرده حفظ خواهد کرد.
وحشی کسانی هستند که افرادی رو به جرم اینکه ریش داشتند مورد حمله قرار دادن و تا سر حد مرگ کتکشون زدند.
اگر به این جریان های دین ستیز اجازه ی هنرنمایی داده می شد تمام مساجد شهر رو به آتش می کشیدند.
این داستان واقعیست! با استناد به مدارک و اعترافات رهبران بزدل جنبش سبز!

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز متوهم!
این شمایید که با رنگ سیادت و شعار مقدس الله و اکبر بر علیه حکومت اسلامی تحرک کردید!
که البته نیروی الهی مافوق همه ی قدرت هاست و نظام اسلامی رو که خودش عنایت کرده حفظ خواهد کرد.
وحشی کسانی هستند که افرادی رو به جرم اینکه ریش داشتند مورد حمله قرار دادن و تا سر حد مرگ کتکشون زدند.
اگر به این جریان های دین ستیز اجازه ی هنرنمایی داده می شد تمام مساجد شهر رو به آتش می کشیدند.
این داستان واقعیست! با استناد به مدارک و اعترافات رهبران بزدل جنبش سبز!
چي بگم ولله؟!
من خودم با چند سانت ريش در بحبوحه ي شلوغي ها بيرون ميرفتم و كسي با من كاري نداشت و حتي با احترام با من رفتار ميشد..
همينطور پدرم..
در مورد اتش زدن مساجد..
بهتره نگيم مساجد بگيم پايگاهاي بسيجي كه از سقف انها بر مردم مظلوم و بي دفاع اتش گشوده ميشده!
كاري كه صهيونيست با فلسطيني بي دفاع ميكنه..
متاسفانه از غذا چون پايگاها معمولا پر از مواد محترقه هستن اين اتش اونقد بزرگ ميشه كه مسجد رو هم به كام اتش ميكشه!!!
در ضمن خداوند صاحب و خانه ي مسجد است و اگر بخواهد قدرتي دارد كه باعثان و بانيان را مجازات كند.

Die for Life

اخراجی موقت

تورو جون من بیا قبول کن ....خواهش میکنم....... قرآن به رنگش نیست به محتواشه خانم/اقای محترم میدونی که سوگند خوردن به خدا حتی اگه کلامت حق باشه مقبول نیست همه جا داد میزنی به خدا سوگند به خدا سوگند بسه دیگه همه جا رو قاطی کردی زدی به هم علامۀ دهر

مسیح 110

عضو جدید
تورو جون من بیا قبول کن ....خواهش میکنم....... قرآن به رنگش نیست به محتواشه خانم/اقای محترم میدونی که سوگند خوردن به خدا حتی اگه کلامت حق باشه مقبول نیست همه جا داد میزنی به خدا سوگند به خدا سوگند بسه دیگه همه جا رو قاطی کردی زدی به هم علامۀ دهر
چه شد ؛ قسم خوردن اگر برای اثبات حقیقت , مانع ندارد ؛ چنانچه حضرت علی در چندین جا درنهج البلاغه قسم خورده است
خود قران به زمین وآسمان وماه وخیلی از ظواهر طبیعی قسم خورده است
حتی خدا چندین مرتبه به خودش نیز قسم خورده است
ما هم می گویم بیائید به محتوای قران عمل کنید قرانی که از رادیو بیگانگان تفسیر نشود :gol:

مسیح 110

عضو جدید
مگه کسی از شما خواست که نظری درباره ی امضاش بدی؟

آها می خواستی بری تاپیک نظرت درباره امضاء نفر قبلی چیه ؟
اشتباه اومدی برو زنگ تفریح:biggrin:
با این امضا میخواهید به دروغ بگوید ؛ در این مملکت چنان خفقانی وجود دارد که پلیس دهان مردم را بو می کرد که نکند کسی الله اکبر علیه نظام گفته باشد , بعد او را دستگیر کنند

ومن این دروغ بزرگ را رد می کنیم
اوکی ........افتاد

Mehran Aalto

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه شد ؛ قسم خوردن اگر برای اثبات حقیقت , مانع ندارد ؛ چنانچه حضرت علی در چندین جا درنهج البلاغه قسم خورده است
خود قران به زمین وآسمان وماه وخیلی از ظواهر طبیعی قسم خورده است
حتی خدا چندین مرتبه به خودش نیز قسم خورده است
ما هم می گویم بیائید به محتوای قران عمل کنید قرانی که از رادیو بیگانگان تفسیر نشود :gol:
یعنی شما ادعا میکنی که حقیقت رو میدونی ؟
اگر حضرت علی قسم میخوره بخاطر اینه که خودش عین حقیقته .
شما با چه جرئتی خودت رو با حضرت علی مقایسه میکنی ؟
یک در صد اگر اشتباه کرده باشی چی ؟
بله ، قسم بخور میخوای به زمین و آسمان هم از حالا قسم بخور .
خدا ما رو ببخشه .

Mehran Aalto

عضو جدید
کاربر ممتاز
با این امضا میخواهید به دروغ بگوید ؛ در این مملکت چنان خفقانی وجود دارد که پلیس دهان مردم را بو می کرد که نکند کسی الله اکبر علیه نظام گفته باشد , بعد او را دستگیر کنند

اوکی ........افتاد
نه مثل اینکه خیلی ادعا گرفته تو رو که خودتو چند نفر حساب میکنی ؟

مسیح 110

عضو جدید

در مثال مناقشه نیست
بلانسبت شما صد هزار بار
1 - عمرو عاص ومعاویه هم قران را بلای نیزه کرد ند وعلی را با همین حقه بازی ونیرگ شهید کردند
2 - شما مثل اقای موسوی دچار توهم شدید ؛ تعداد شما بیشتر نیست , صدای شما بلندتر است چون رسانه های بیگانگان ؛ سخن شما را دو چندان میکند ؛
3 - الله اکبر مال همه ولی مهم نیت وهدف الله اکبر گفتن است .........الله اکبر ما برای کوبیدن بیگانگان است ولی شما برای ..............بگذر

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مثال مناقشه نیست
بلانسبت شما صد هزار بار
1 - عمرو عاص ومعاویه هم قران را بلای نیزه کرد ند وعلی را با همین حقه بازی ونیرگ شهید کردند
2 - شما مثل اقای موسوی دچار توهم شدید ؛ تعداد شما بیشتر نیست , صدای شما بلندتر است چون رسانه های بیگانگان ؛ سخن شما را دو چندان میکند ؛
3 - الله اکبر مال همه ولی مهم نیت وهدف الله اکبر گفتن است .........الله اکبر ما برای کوبیدن بیگانگان است ولی شما برای ..............بگذر

حرف قشنگی زدی!
خوب کی گفت, عمروعاص زمونه, محمودیها نیستن؟؟؟؟؟؟؟
اونوقتا, طرفداران معاویه, بیشتر ادعایه دین داشتن!
تو هر مسئله ای, دین رو میکوبیدن تو سر مردم!
ساعت ها تو مسجد به دعا می پرداختن!
و خودشون رو از دین میدونستن!!!!!!!!!!!!!و خودشون رو ئلی دین میدونستن!

حالا این حالت, برایه محمودی ها هستش!!!!!!!!!!!!!!
این عمروعاص و معاویه ای که میگین, بیشتر شبیه کسانی هستش که تو صف اول نماز جمعه می ایستند! و نماز جمعه رو هم اشتباه میخونن.....................

ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا...

seyhoon

عضو جدید

اوکی ........افتاد
:biggrin: تو رد می کنی مگه تو کی هستی؟؟؟؟!:w15::w15: