دل به دل راه دارد!

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نظر شما درباره این جمله چیه؟؟؟
دل به دل راه دارد!

آیا حقیقت دارد؟
در چه مواردی صدق میکنه؟

اگر وجود دارد پس منشأ عشق های 1 طرفه چیست؟
چرا گاهی مواقع میشنویم 1 نفر کسی را دوست دارد اما طرف مقابل نه؟

black banner

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره

اما نه هر دلي با دلي

بايد باهم صادق باشيم

به نظر من صداقت باعث پديد اومدنش ميشه

وقتي من با خانواده صادق باشم / اونا ميدونن كه من در چه حالي در انجام چه كاري هستم ((اين ميشه بزرگراه دل))

من كه تجربه دارم

elman13

عضو جدید
بنظر من حقیقت نداره البته در مقاطع گذرا ممکنه حقیقت داشته باشه
در مورد دو نفرم زمانی که باهم صداقت دارن حقیقیه وگرنه یکی دو روز دیگه ممکنه فقط یکیشون که ساده تره حس یک طرفه ای داشته باشه

کاش یه نظر سنجی ام واسش بود

paeeizan

اخراجی موقت
نظر شما درباره این جمله چیه؟؟؟
دل به دل راه دارد!

آیا حقیقت دارد؟
در چه مواردی صدق میکنه؟

اگر وجود دارد پس منشأ عشق های 1 طرفه چیست؟
چرا گاهی مواقع میشنویم 1 نفر کسی را دوست دارد اما طرف مقابل نه؟
.
.
.
الان شما دقیقا" سوالتون چی بود؟.

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بنظر من حقیقت نداره البته در مقاطع گذرا ممکنه حقیقت داشته باشه
در مورد دو نفرم زمانی که باهم صداقت دارن حقیقیه وگرنه یکی دو روز دیگه ممکنه فقط یکیشون که ساده تره حس یک طرفه ای داشته باشه

کاش یه نظر سنجی ام واسش بود
باهات تقریبا موافقم
راجع ب نظرسنجی فکر نکرده بودم

rahaaaaa

عضو جدید
آره ه ه ه ه ه ه ه ه ه...دل به دل راه داره وقتی رابطه ها صاذقانه و عاشقانه باشه...

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
دل به دل راه داره
اگه کسی رو دوس بداری اونم دوست میداره
اگه نسبت به کسی حس بدی داشته باشی اونم همون حسو بهت داره.

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دل به دل راه داره
اگه کسی رو دوس بداری اونم دوست میداره
اگه نسبت به کسی حس بدی داشته باشی اونم همون حسو بهت داره.
اما بعضی وقتا زایده ذهنمونه
اما اگه طرف رو شناخته باشی و 1 دل بستگی 2 طرفه وجود داشته باشه ..حتما دل ب دل راه داره

Paydar91

کاربر ممتاز
اما بعضی وقتا زایده ذهنمونه
اما اگه طرف رو شناخته باشی و 1 دل بستگی 2 طرفه وجود داشته باشه ..حتما دل ب دل راه داره
منظور من این نبود
منظورم این بود وقتی یکی رو تو نگاه اول میبینی و ازش خوشت میاد مطمئن باش این حس در اونم بوجود میاد
مثال
الان که دقت میکنم میبینم من مثلانسبت به استادای که داشتم و همین جوری از اول ازش خوشم اومده هم همون جلسه اول بدون هیچ درس و چیزی ازش ببینم هم درسشو بهتر فهمیدم و هم نمره ی خوبی گرفتم با این ک شاید بقیه نظر برعکس منو داشتن.

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منظور من این نبود
منظورم این بود وقتی یکی رو تو نگاه اول میبینی و ازش خوشت میاد مطمئن باش این حس در اونم بوجود میاد
مثال
الان که دقت میکنم میبینم من مثلانسبت به استادای که داشتم و همین جوری از اول ازش خوشم اومده هم همون جلسه اول بدون هیچ درس و چیزی ازش ببینم هم درسشو بهتر فهمیدم و هم نمره ی خوبی گرفتم با این ک شاید بقیه نظر برعکس منو داشتن.
خب شاید..اما فکر میکنم این ربطی ب دل ب دل نداره مث همون بحثه ب هر چی فکر کنی ب سرت میاد هست
مثل قانون جذبه

Paydar91

کاربر ممتاز
خب شاید..اما فکر میکنم این ربطی ب دل ب دل نداره مث همون بحثه ب هر چی فکر کنی ب سرت میاد هست
مثل قانون جذبه
نه دیگه این کاره دله
میگن دوس داشتن دل میخواد نه دلیل پ دوست دارم از ته دل بی دلیل
وقتی یکی رو بار اول ببینی و بهش یه حس داشته باش بی دلیل کاره دله هر چند این حس میتونه تو طول زمان تغییرم بکنه.

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه دیگه این کاره دله
میگن دوس داشتن دل میخواد نه دلیل پ دوست دارم از ته دل بی دلیل
وقتی یکی رو بار اول ببینی و بهش یه حس داشته باش بی دلیل کاره دله هر چند این حس میتونه تو طول زمان تغییرم بکنه.

اما شاید اون تو دلش 1 مثقالم حسی ب تو نداشته باشه...وقتی هیچ شناختی در میون نباشه..صرفا 1 نگاه فقط!

Paydar91

کاربر ممتاز
اما شاید اون تو دلش 1 مثقالم حسی ب تو نداشته باشه...وقتی هیچ شناختی در میون نباشه..صرفا 1 نگاه فقط!
خب این اصلا مهم نیس دیگه مهم اینه که ما حس خوبی داشته باشیم و نتیجشم میگیریم من یه زمانی از یه کسایی سریع نفرتم میگرفت ولی الان از هر کی هر چقدرم بدم بیاد ازش متنفر نمیشم.

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب این اصلا مهم نیس دیگه مهم اینه که ما حس خوبی داشته باشیم و نتیجشم میگیریم من یه زمانی از یه کسایی سریع نفرتم میگرفت ولی الان از هر کی هر چقدرم بدم بیاد ازش متنفر نمیشم.
اما من منظورم روابط 2نفره ی عشقی هست...خب اگه 1طرفه باشه و فرد فقط ب اون حس هایی ک درونش ب وجود میاد و اینکه اون هم میخواد اون رو دل خوش کنه و این احساسات در وجودش شدت بگیره..
اما بعد از مدت زمانی بفهمه اون هیچ حسی بهش نداره و نداشته ک ضربه بزرگی میخوره.

Paydar91

کاربر ممتاز
اما من منظورم روابط 2نفره ی عشقی هست...خب اگه 1طرفه باشه و فرد فقط ب اون حس هایی ک درونش ب وجود میاد و اینکه اون هم میخواد اون رو دل خوش کنه و این احساسات در وجودش شدت بگیره..
اما بعد از مدت زمانی بفهمه اون هیچ حسی بهش نداره و نداشته ک ضربه بزرگی میخوره.
اره اینو هستم یه وقتایی به یه کسی فکر میکنی و میشه تموم زندگیت و تو ذهنت همه چیت میشه و دنیاتو میسازه ول وقتی میفهمی که میبینی ای دل غافل هیچ جایی تو دل طرف که نداری هیچ اصلا نمیدیدتم.

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره اینو هستم یه وقتایی به یه کسی فکر میکنی و میشه تموم زندگیت و تو ذهنت همه چیت میشه و دنیاتو میسازه ول وقتی میفهمی که میبینی ای دل غافل هیچ جایی تو دل طرف که نداری هیچ اصلا نمیدیدتم.
آره اما برا من ثابت شده...اما اگه بین هر 2 طرف 1 مودت و دلبستگی ایجاد شده باشه...امکانش هست..من خودم 1 دوست دارم راستش بگم خواهرم بهتره...اکثر اوقات میفهمیم تو دل هم چی میگذره یا هر 2 ب 1 موضوع فکر میکنیم
اما اگه 1 خورده دلخوری یا اغتشاش بینمون بشه...هیچی بین دلامون هم 1 فاصله ایجاد میشه
خلاصه ب نظرم این رابطه 1طرفه باشه پوچ و بی اساسه.

Paydar91

کاربر ممتاز
آره اما برا من ثابت شده...اما اگه بین هر 2 طرف 1 مودت و دلبستگی ایجاد شده باشه...امکانش هست..من خودم 1 دوست دارم راستش بگم خواهرم بهتره...اکثر اوقات میفهمیم تو دل هم چی میگذره یا هر 2 ب 1 موضوع فکر میکنیم
اما اگه 1 خورده دلخوری یا اغتشاش بینمون بشه...هیچی بین دلامون هم 1 فاصله ایجاد میشه
خلاصه ب نظرم این رابطه 1طرفه باشه پوچ و بی اساسه.

;)اره همینیه که میگی
ایشالله همه رابطه ها یه جاده دو طرفه باشه.

بالا