;)اره همینیه که میگی ایشالله همه رابطه ها یه جاده دو طرفه باشه. ایشالاااااااااااااااا
(✿◠‿◠) Darya کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 23, 2011 #31 hossein092 گفت: اره همینیه که میگی ایشالله همه رابطه ها یه جاده دو طرفه باشه. کلیک کنید تا باز شود... ایشالاااااااااااااااا
hossein092 گفت: اره همینیه که میگی ایشالله همه رابطه ها یه جاده دو طرفه باشه. کلیک کنید تا باز شود... ایشالاااااااااااااااا
amir- عضو جدید کاربر ممتاز Sep 23, 2011 #32 ز غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد عجب از محبت من که در او اثر ندارد غلط است انکه گوید دل به دل راه دارد دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد
ز غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد عجب از محبت من که در او اثر ندارد غلط است انکه گوید دل به دل راه دارد دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد
(✿◠‿◠) Darya کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 23, 2011 #33 amir- گفت: ز غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد عجب از محبت من که در او اثر ندارد غلط است انکه گوید دل به دل راه دارد دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد کلیک کنید تا باز شود... احســـنت
amir- گفت: ز غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد عجب از محبت من که در او اثر ندارد غلط است انکه گوید دل به دل راه دارد دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد کلیک کنید تا باز شود... احســـنت