دلیل این همه سفر به مشهد و... چیست ؟

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
آیا از این نعمت های زیبا، خداوند مورد اعتقادتون، چیزی هم به مردم سرزمین های غیر از خاورمیانه داده؟

یا فقط در خاورمیانه (عربستان و سوریه و عراق و ایران) شاهد این نعمت ها هستیم؟

دید زیبا داشتن به زندگی خیلی خوبه، اما نگرش حقیقت ها میتونه زیباتر هم باشه.
ببخشید مگه خداوند مورد اعتقاد من با خداوند مورد اعتقاد شما فرق میکنه؟؟
صد البته که خداوند مورد اعتقاد من نه تنها به خاورمیانه بلکه به تمام هستی که افریده لطف داشته....حالا هر جایی یه طوری...
منظورتونو از نگرش حقیقت ها متوجه نشدم؟؟؟!!!!

*Essi*

اخراجی موقت
ببخشید مگه خداوند مورد اعتقاد من با خداوند مورد اعتقاد شما فرق میکنه؟؟
صد البته که خداوند مورد اعتقاد من نه تنها به خاورمیانه بلکه به تمام هستی که افریده لطف داشته....حالا هر جایی یه طوری...
منظورتونو از نگرش حقیقت ها متوجه نشدم؟؟؟!!!!

آفریدگار در معنای عام میتونه واحد باشه، اما در معنای خاص خدای هر مکتبی یکسری ویژگی هایی داره که فقط پیروان اون مکتب قبول دارند.

بنده هم همین رو پرسیدم، گفتم این لطفی که شامل خاورمیانه شده و وجود انسان هایی که شفا میدهند و توسل بهشون با رفتن به زیارتشون، گره از مشکلات باز میکنه، در نقاط دیگر زمین غیر خاورمیانه هم هست یا نه؟

اگر نام ببرین که مردم چین به عنوان مثال به کدوم شخصیت باید متوسل بشن و لذت معنوی ببرند و در کدام شهر خدا بهشون لطف داشته؟
دوست دارم خودتون رو جای مردم سایر سرزمین ها هم قرار بدین نه خاورمیانه که کل هدایت آسمانی فقط اینجاست گویا !!!!

sepehr1234

عضو جدید
خب منم چندتا سوال ميكنم از استارتر محترم:
دليل اين همه شمال و جنوب و شيراز و دربند و خزرشهر رفتن چيست؟؟؟
دليل خرج كردن روزي چندهزار تومن براي سر و صورت چيست؟؟؟
دليل خرجهاي سر سام آور براي بيني و گونه و لب و چشم و لوزالمعده چيست؟!!
دليل خرج بيخودي تو شامهاي عروسي و جشنهاي تولد و غيره چيست؟؟؟
دليل عدم پرداخت خمس و زكات عده كثيري از جامعه چيست؟؟؟
مي بينيد تا صبح ميتونم دليل كارهاي ديگه اي رو ازتون بپرسم ولي جالبه شما فقط دنبال دليل مشهد رفتني لااقل دليل اين چندتا كاري كه من هم پرسيدم مي پرسيدي تا به نيتتون شك نشه!!
بله كمك به نيازمندان مهمتر هستش ولي اگه امت مثلا مسلمان خمس و زكاتشون رو همگي ميدادند ديگه احتياجي به اين تاپيكها نبود مگر اينكه مشكل خود سفر باشه!
ضمن اينكه يك نفر مسئول تمام فقرا نيستش يعني بگيم خب اگه كمكم كرد بازم تا ميتونه كمك كنه و سفر و... تعطيل!!همچنين اولويت با خرجهاي كاملا الكيه گرچه خودم اعتقاد دارم پول سفر زيارتي از جاي ديگه ميرسه
مصداق اون اشعار هم كسيه كه به خدا رسيدن رو فقط تو سفر زيارتي ميبينه ولي خب ميشناسم كسايي رو كه تو فاميلشون دختر دم بخت جهيزيه نداره ولي سفرش ترك نميشه و اين شعر كاملا شامل حالش ميشه نقطه مقابلش هم ميشناسم افرادي كه خيرشون به همه ميرسه و سفرشون رو هم ميرند پس بهتر بود مينوشتيد "دليل اين همه سفر به مشهد افرادي كه دست خير ندارند" چيه تا همه به يك چوب رونده نشند:gol:
به به آقا جواد گل
من نمیخواستم چیزی بگم یعنی خیلی وقته دیگه نمیخوام تو این باشگاه حرف بزنم ولی بزار یه چیزو کلی بهت بگم.رفتن شمال و جنوب و ...قابل مقایسه نیست با سفر حج شما بیا هزینه هارو سالانه با هم مقایسه کن ببین کدوم بیشتره؟؟بعدم اینکه وقتی یه نفر میره مثلا شمال واسه تفریح میره ولی شما حج برای تفریح نمیری که برای نزدیکی به خدا و شایدم بعضیا برای ریا و ...میرن در صورتی که لزومی نداره این کار فقط باعث میشه اعراب شتر سوار الان لامبورگینی سوار شن و پولهایی که از امثال من و تو گرفتن خرج فاحشه های ایرانی و ... بکنن .میبینی چقدر زشته؟؟واقعا فک میکنی خدا انقدر محدوده که برای عبادتش باید حتما مکان خاصی بری؟؟سفر حج رفتن چیزیو درست نمیکنه .شمرم که سر امام حسین و برید 37 بار حج رفته بود

sepehr1234

عضو جدید
ﺷﺮﻣﻨﺪﻩ ﺍﺯ ~ﺳﺘﺖ ﭼﯿﺰ ﮔﺮﻓﺘﻤﺎ!

ﺍﻣﺎ
ﺧﻮﺏ ﺍﺯ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﺮﻩ ﺗﺎﻟﯿﻠﻨﺪ ﮐﺎ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭ ﺣﺮﻓﺎ ﺭﻭ ﺩﺍﺷﺖ

ﺍﻣﺎ ﺍﯾﻨﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﺮﻩ ﻣﺸﻬﺪ ﻭ.... ﯾﻌﻨﯽ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﺣﺪﺍﻗﻠﺶ ﻇﻮﺍﻫﺮ ﺩﯾﻦ ﺭﻭ ﻗﺒﻮﻝ ﺩﺍﺭﻩ
~ﺱ ﻣﯿﺸﻪ ﺍﺯﺵ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﮐﻤﮏ ﺩﺍﺷﺖ ﺍﻣﺎ ﺍﺯ ﺗﺎﯾﻠﻨﺪ ﻭ.... ﻧﻪ!

ﺍﻭﻣﺪﻡ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﻭ ﺑﮕﻢ ﺩﯾﺪﻡ ﺑﺮ ﭼﺴﺐ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﻡ ﺑﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﺮﺍﻡ ﺷﺒﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﻣﺎ ﻣﻄﺮﺡ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ
میتونم بپرسم چرا از کسی که میره تایلند نمیشه انتظار داشت؟؟هرکی خواست شمارمو بهش میدم هماهنگ میکنیم میبرمشون حداقل 3 نفرو نشون میدم که تایلندشونم رفتن ولی از 100 نفری که سالی یه بار میرفتن حج بیشتر خرج نیازمندا کردن.من سید میشناسم پول نزول میده حجشم رفته.چی میگید شما ها ؟؟کجای کارید؟؟؟

sepehr1234

عضو جدید
اتفاقا همین سفرها روی مردم تاثیر میذاره میرن میشن خیر...

تقلید و سنت و..نیست...
باور مردمه..
چون حاجت گرفتن و معجزه دیدن...
نمیتونید انکار کنید...
خیلی ها هستن که توسل کردن و نتیجه گرفتن...

موافقم...
سفر مشهد میرن که دلشون از آلودگی ها پاک بشه برگردن کارای خوب کنن
علاوه بر این با حرف استاتر و شعرهایی که نوشت هم موافقم ولی توجه کنید اینجا تلنگره برای اون زائر که کجا میری وقتی اینور می و معشوقت به راهه
کمک میخوای وقتی به کسی کمک نمیکنی؟
نمیگه نرو..نمیگه اعتکاف نکن...
میگه این کارا رو هم بکن که قبول شه..
بعدشم به قول دوستان...
چرا مشهد رو میگید؟
چرا مثلا 200 تومن میدن به یه سفید کننده ولی ماهی 10 تومن نمیدن به خیریه؟
چرا مانتوی 700/800 تومنی میخرن ولی حواسشون به همسایه شون نیست؟
چرا سفر خارج از کشور میرن...ولی هزینه اونو صرف ساخت یه مدرسه نمیکنن؟
به اینا گیر ندید
به روزی 10 بار کافی شاپ رفتنا گیر بدید..روزی یه بار میشه رفت کافی شاب...میشه کم خرج کرد و درست خرج کرد...
دوست من از مثلا امام رضا حاجت گرفتن؟؟معجزه؟؟مگه امام قدرت معجزه داره؟؟؟اگه نه یعنی میگی امام رضارو واسطه میکنن که خدا حاجتشونو برآورده کنه؟اگه خدا بخواد با واسطه نیاز من نوعی رو برآورده کنه من اون خدارو قبول ندارم.
در مورد سفر به کشور خارج و ....بالاتر توضیح دادم.
یه چیزیم هست نتونستن جلو خودمو بگیرم .شما تحصیل کرده ای زشته به خدا هزینه ی کافی شاپ رفتن و با هزینه های میلیونیه حج و مشهد و .... مقایسه میکنی.
اگه مثلا من نوعی به قول تو کافی شاپ میرم یا کشور خارج میرم واسه عشق و حال به اندازه ی کافی به نیازمندا کمک میکنم خیالت راحت

sepehr1234

عضو جدید
اگه میشه یه کم میدان دیدتون رو وسیع تر کنین.....شما شفاعت امام رضارو با بت پرستا یکی میدونین؟؟؟؟!!!!
من تو حرم بودم یه نابینا بیناییشو به دست آورد، خودشو به کوری زده بود ادعای بینایی کرد یا......؟؟!!اینم از کار بت پرستا که یه عده غنیمت میاوردن عده دیگه ور میداشتن میگفتن بتها ورداشتن!!!!اصلا قابل مقایسه نیستن این دوتا!!!!
من خودمم با سالی دو سه بار مشهد رفتن موافق نیستم ولی با حرف شومام موافق نیستم!!!
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایاااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من چی بگم آخه الان؟؟؟
اگه بر فرض اون شخص نابینا هم بوده باشه و شفا پیدا کرده باشه امام رضا شفا نداده چون قدرت اینکارو نداره خدا شفاش داده که اگه تو خونه هم میشست دعا میکرد شفا پیدا میکرد .
من مخالف سفر مشهدو زیارت و .. نیستم ولی بعضیا دیگه شورشو در آوردن.

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست من از مثلا امام رضا حاجت گرفتن؟؟معجزه؟؟مگه امام قدرت معجزه داره؟؟؟اگه نه یعنی میگی امام رضارو واسطه میکنن که خدا حاجتشونو برآورده کنه؟اگه خدا بخواد با واسطه نیاز من نوعی رو برآورده کنه من اون خدارو قبول ندارم.
در مورد سفر به کشور خارج و ....بالاتر توضیح دادم.
یه چیزیم هست نتونستن جلو خودمو بگیرم .شما تحصیل کرده ای زشته به خدا هزینه ی کافی شاپ رفتن و با هزینه های میلیونیه حج و مشهد و .... مقایسه میکنی.
اگه مثلا من نوعی به قول تو کافی شاپ میرم یا کشور خارج میرم واسه عشق و حال به اندازه ی کافی به نیازمندا کمک میکنم خیالت راحت

خدای من 4-5 بار تو همین تاپیک توصیح دادم (من درصدی بررسی می کنم!)

بنظرتون چند درصد افرادی که میرن جای دیگه اهل کمک هستند؟
بنظرتون چند درصد افرادی که میرن حج (حداقلش اعتقاد هم نداشته باشن دنبال ظاهر کلمه ی حاجی هستن!) ممکن هست کمک کنن؟

کسی که میره حج و... چه برای ظاهر چه برای اصلشش حاصر هست چنین کاری رو انجام بده!

خودم ادم بدمست میشناسم کل درامدشو کمک می کنه! (اما چنتا بد مست میشناسم؟)

بالا