parna wanna u
عضو جدید
.من که با خودم نبودم من واسه ارتباط با خدا به این امامزاده ها احتیاجی ندارم.من منظورم بعضیا بود تو که همه رو نمیشناسیخدا که از همه نزدیکتره.نمیخواد دستتو دراز کنی خودش چسبیده بهت ولتم نمیکنه.
.من که با خودم نبودم من واسه ارتباط با خدا به این امامزاده ها احتیاجی ندارم.من منظورم بعضیا بود تو که همه رو نمیشناسیخدا که از همه نزدیکتره.نمیخواد دستتو دراز کنی خودش چسبیده بهت ولتم نمیکنه.
عزیز هشت هزار تا که فرزند مستقیم امام زاده ها نیستن که.
خیلی ها نوادگان با چند نسل دورتر هستن(امامزاده داوود)
بعضی ها شخصیت بزرگی بودن که منشا خدماتی برای اسلام بودند(شاه عبدالعظیم و برخی دیگر)
برخی هم دقیقا ثابت نشده که از فرزندان امام باشن ولی شخصیت بزرگی بودند که مردم اونها رو به عنوان کسی که با خدا ارتباط داره میشناختن.
مثلا در یکی از شهرها شخصی سیدی بزرگواری بوده که دعاش حق بود و نفسش حق بود وقتی که از دنیا رفت مزارش شد بارگاهی برای زیارت.
.من که با خودم نبودم من واسه ارتباط با خدا به این امامزاده ها احتیاجی ندارم.من منظورم بعضیا بود تو که همه رو نمیشناسی
واقعا که 8000تا خیلیه.!!!جدی هشت هزار تا؟منطقیه؟ فکر کنم یازده تا از امامان شما به عقیده خودتان ازدواج کردن چطور الان هشت هزار تا امامزاده فقط تو ایران هست؟
شما قبول داری که ممکنه این وسط دخل و تصرفی شده باشه تو این امام زاده ها؟عزیز هشت هزار تا که فرزند مستقیم امام زاده ها نیستن که.
خیلی ها نوادگان با چند نسل دورتر هستن(امامزاده داوود)
بعضی ها شخصیت بزرگی بودن که منشا خدماتی برای اسلام بودند(شاه عبدالعظیم و برخی دیگر)
برخی هم دقیقا ثابت نشده که از فرزندان امام باشن ولی شخصیت بزرگی بودند که مردم اونها رو به عنوان کسی که با خدا ارتباط داره میشناختن.
مثلا در یکی از شهرها شخصی سیدی بزرگواری بوده که دعاش حق بود و نفسش حق بود وقتی که از دنیا رفت مزارش شد بارگاهی برای زیارت.
خب متاسفانه اینارو من علم بهش ندارم ولی حتما شما داری!!!اگه بمونه که نمیمونه چون خودشونم باید سیر بشن که نمیشن
عزیزم این امار در حال افزایشهقلبم ضعیفه چر اینجوری امار میدی؟
گفتی 8 هزار تا قلبم اومد تو دهنم.
خدا که از همه نزدیکتره.نمیخواد دستتو دراز کنی خودش چسبیده بهت ولتم نمیکنه.
واقعا که 8000تا خیلیه.!!!
شما قبول داری که ممکنه این وسط دخل و تصرفی شده باشه تو این امام زاده ها؟
عزیز فکر کنم داریم به جاهای خوب بحث میرسیم.
اینجاست که بحث شفاعت مطرح هست.
ما شیعیان به شفاعت اعتقاد داریم.البته برخی برادران اهل سنت هم اعتقاد دارند.
ما میگیم که درسته کسی از خدا نزدیک تر به انسان نیست ولی این اشخاص بزرگ باعث میشن خدا بیشتر مارو لطف خودش قرار بده.
بعضی وقتها ما با گناهامون کاری میکنیم که خدا در عین نزدیکی صدای ما رو دوست نداره بشنوه.ما اینجاها یه ضامن معتبر که پیش خدا عزت داره وعزیز هست رو شفیع قرار میدیم تا خدا به حق اون عزیز به ما نگاهی کنه و مارو شامل لطف و بخشش قراربده.
خب متاسفانه اینارو من علم بهش ندارم ولی حتما شما داری!!!
متاسفانه مملکت شده صفر و یکی اینم دیدیه که متاثر از سیاست ماست که همه چیز رو به دو گروه تقسیم کرده حالا هم تو بحث ما یا همه متولیان با هم دزدند یا همه خوب هستند!!!
با اجازت من درسترش رو میگمعزیز فکر کنم داریم به جاهای خوب بحث میرسیم.
اینجاست که بحث شفاعت مطرح هست.
ما شیعیان به شفاعت اعتقاد داریم.البته برخی برادران اهل سنت هم اعتقاد دارند.
ما میگیم که درسته کسی از خدا نزدیک تر به انسان نیست ولی این اشخاص بزرگ باعث میشن خدا بیشتر مارو لطف خودش قرار بده.
بعضی وقتها ما با گناهامون کاری میکنیم که خدا در عین نزدیکی صدای ما رو دوست نداره بشنوه.ما اینجاها یه ضامن معتبر که پیش خدا عزت داره وعزیز هست رو شفیع قرار میدیم تا خدا به حق اون عزیز به ما نگاهی کنه و مارو شامل لطف و بخشش قراربده.
عزیزم این امار در حال افزایشه
مثلا الان تو مرقد امامان جدید هم پول میریزن
منم حرفم همینهپدر من به شفاعت اعتقاد داره.ولی من نه.راستش اونجور که من میدونم فقط پیامبر به مقام شفاعت رسیدن اونم قیامت نه در حال حاضر.خوب ما چرا لقمه را بپیجونیم.مستقیم از خود خدا میگیریم.خدا که انسان نیست ادا وکرشمه بیاد صلاح بدونه قبول میکنه ندونه هم تو بگو مومنین من میگم پیامبر هم بخوان قبول نمیکنه.قبول نداری؟
در قرآن شفاعت غیر از قیامت هم اومدهپدر من به شفاعت اعتقاد داره.ولی من نه.راستش اونجور که من میدونم فقط پیامبر به مقام شفاعت رسیدن اونم قیامت نه در حال حاضر.خوب ما چرا لقمه را بپیجونیم.مستقیم از خود خدا میگیریم.خدا که انسان نیست ادا وکرشمه بیاد صلاح بدونه قبول میکنه ندونه هم تو بگو مومنین من میگم پیامبر هم بخوان قبول نمیکنه.قبول نداری؟
با اجازت من درسترش رو میگم
ائمه و انبیاء معصوم همگی مظهر و تجلی اسماء و صفات خداوند بر روی زمینند که در مورد ائمه درجش بالاتره
حالا کسی که بگه خدا رو قبول دارم اما ائمه رو نه در واقع خدای احد و واحد رو قبول نداره ولو کلامش این باشه چون منکر اسماءالله شده
شفاعت و توسل هم به سبب همین اسماءالله بودنه هستش وگرنه ائمه علیهم السلام که از خود چیزی ندارند در واقع آنها با ذات اقدس اله رابطه طولی دارند نه عرضی پس نه تنها شرک نیست بلکه عین توحیده![]()
با اجازت من درسترش رو میگم
ائمه و انبیاء معصوم همگی مظهر و تجلی اسماء و صفات خداوند بر روی زمینند که در مورد ائمه درجش بالاتره
حالا کسی که بگه خدا رو قبول دارم اما ائمه رو نه در واقع خدای احد و واحد رو قبول نداره ولو کلامش این باشه چون منکر اسماءالله شده
شفاعت و توسل هم به سبب همین اسماءالله بودنه هستش وگرنه ائمه علیهم السلام که از خود چیزی ندارند در واقع آنها با ذات اقدس اله رابطه طولی دارند نه عرضی پس نه تنها شرک نیست بلکه عین توحیده![]()
اقا رضا ما که مثل شما و امثال شما عارف نیستیمشما این وسط فقط یا تیکه و طعنه بنداز و یا مسخره کن و یا خودتو خالی کن و یا حرفهای سیاسی خودتو بزن.
خب یه خرده دیگران رو ببین و یاد بگیر.برخی دوستان دارن سوال به دور از تیکه و طعنه میکنن.شما هر دفعه دیدم فقط در حال خودخالی کردن هستی.
تو این پست همه جملاتت رو قبول دارم به جز این که قرمز کردم.شاید در بعضی جاها اینجور شده باشه.
اما خب اکثرا حداقل مطمئن هستیم که شخصی با روح بزرگ و خدایی بوده.که مردم اونجارو محل دعای خودشون قرار دادن.
خیلی هاشون شناسنامه و سند معتبردارند.
بعضی هاشون هم نه.
و بعضی ها هم اصلا علما تایید نکردن و قبولشون نداشتن.
اما نسبتشون کمه.[/B][/COLOR]
در قرآن شفاعت غیر از قیامت هم اومده![]()
در قرآن شفاعت غیر از قیامت هم اومده![]()
چرا قبول ندارین البته اگه میشه با سند؟من یه قسمتشو قبول ندارم.یعنی امامن از انبیا خدا برترند؟
اینو دیگه قبول ندارم.
نه ای واسطه بازیا از اولش بود.منم حرفم همینه
خوب خدا برای چی قران رو برای ما فرستاد؟؟
اگه قرار بود قران با تفسیرو توسط عده ای فیلسوف به ما تحویل داده بشه برای چی برای ما فرستاد؟؟
چرا مستقیم با خودمون حرف نمیزنه؟؟
باید واسطه داشته باشیم
به نظرت این واسطه بازی ها بعدا اضافه نشدند؟؟
با بقیه چی؟؟؟پس با بقیه اش موافقید؟
تو این پست همه جملاتت رو قبول دارم به جز این که قرمز کردم.
شخص با روح بزرگ و خدایی با امامزاده فرق داره ها.
چرا قبول ندارین البته اگه میشه با سند؟
خودت میدونی پیامبر اشرف مخلوقاته پس سوالت بی مورده!!!من نظرم اینه. بر انبیا الهی وحی نازل شده.همه اونها داری معجزاتی بوده و تلاش اونها برای انسان سازی در دوره قبل از اسلام با اون توان عقلی بشر بسیار سختتر از امامان بوده.و هرکه در راه الهی متحمل بلایای بیشتری شده قطعا مرتبه بالاتری داره.ضمنا پیامبر هم جز انبیا بوده نکنه اونهم زیرگروه محسوب میشه.
من ادم میشناسم که سید هم بوده و در زمان حیاتش هم مردم مقادیری پول رو به عنوان نذر و کمک از جدش بهش میدادن،حالا هم که فوت کرده همون پول رو به خانوادش میدن.از نظر تقوا و ایمان هم همه قبولش داشتن و دارن .ایا این دلیل میشه که مانند امام زاده دارای ضریح بشه و مورد زیارت قرار بگیره؟؟
یکی از همون کسانی کهشامل اون خط قرمز میشن حضرت شاه عبدالعظیم حسنی هستن.
و خیلی از بزرگان دین که نفسشون حق بوده.
ما تو اسلام سفارش داریم که مزار علمای دینمون رو هم غفلت نکنیم.چون اونها هم کسانی هستن که شامل لطف بی کران خدا بودند و خدا نظر ویژه ای رو اونها داشته.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
یعنی دلیلش چی میتونه باشه؟ | گفتگوی آزاد | 37 | |
A | تفاوت افراد موفق با ناموفق ها در چیه ؟ | گفتگوی آزاد | 14 | |
![]() |
نظرتون در مورد کار کردن خانم ها و دختران در جوامع صنعتی و غیر صنعتی چیه ؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 16 | |
![]() |
همای :آری یا خیر...نظرتون راجب همای چیه....؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
نظرتون چیه آقایون؟ | گفتگوی آزاد | 186 |