دلیلش چیه؟

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز هشت هزار تا که فرزند مستقیم امام زاده ها نیستن که.

خیلی ها نوادگان با چند نسل دورتر هستن(امامزاده داوود)
بعضی ها شخصیت بزرگی بودن که منشا خدماتی برای اسلام بودند(شاه عبدالعظیم و برخی دیگر)

برخی هم دقیقا ثابت نشده که از فرزندان امام باشن ولی شخصیت بزرگی بودند که مردم اونها رو به عنوان کسی که با خدا ارتباط داره میشناختن.

مثلا در یکی از شهرها شخصی سیدی بزرگواری بوده که دعاش حق بود و نفسش حق بود وقتی که از دنیا رفت مزارش شد بارگاهی برای زیارت.

قلبم ضعیفه چر اینجوری امار میدی؟
گفتی 8 هزار تا قلبم اومد تو دهنم.

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
جدی هشت هزار تا؟منطقیه؟ فکر کنم یازده تا از امامان شما به عقیده خودتان ازدواج کردن چطور الان هشت هزار تا امامزاده فقط تو ایران هست؟
واقعا که 8000تا خیلیه.!!!
عزیز هشت هزار تا که فرزند مستقیم امام زاده ها نیستن که.

خیلی ها نوادگان با چند نسل دورتر هستن(امامزاده داوود)
بعضی ها شخصیت بزرگی بودن که منشا خدماتی برای اسلام بودند(شاه عبدالعظیم و برخی دیگر)

برخی هم دقیقا ثابت نشده که از فرزندان امام باشن ولی شخصیت بزرگی بودند که مردم اونها رو به عنوان کسی که با خدا ارتباط داره میشناختن.

مثلا در یکی از شهرها شخصی سیدی بزرگواری بوده که دعاش حق بود و نفسش حق بود وقتی که از دنیا رفت مزارش شد بارگاهی برای زیارت.
شما قبول داری که ممکنه این وسط دخل و تصرفی شده باشه تو این امام زاده ها؟

JavadMessi

مدیر بازنشسته
اگه بمونه که نمیمونه چون خودشونم باید سیر بشن که نمیشن
خب متاسفانه اینارو من علم بهش ندارم ولی حتما شما داری!!!
متاسفانه مملکت شده صفر و یکی اینم دیدیه که متاثر از سیاست ماست که همه چیز رو به دو گروه تقسیم کرده حالا هم تو بحث ما یا همه متولیان با هم دزدند یا همه خوب هستند!!!

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا که از همه نزدیکتره.نمیخواد دستتو دراز کنی خودش چسبیده بهت ولتم نمیکنه.

عزیز فکر کنم داریم به جاهای خوب بحث میرسیم.

اینجاست که بحث شفاعت مطرح هست.

ما شیعیان به شفاعت اعتقاد داریم.البته برخی برادران اهل سنت هم اعتقاد دارند.

ما میگیم که درسته کسی از خدا نزدیک تر به انسان نیست ولی این اشخاص بزرگ باعث میشن خدا بیشتر مارو لطف خودش قرار بده.

بعضی وقتها ما با گناهامون کاری میکنیم که خدا در عین نزدیکی صدای ما رو دوست نداره بشنوه.ما اینجاها یه ضامن معتبر که پیش خدا عزت داره وعزیز هست رو شفیع قرار میدیم تا خدا به حق اون عزیز به ما نگاهی کنه و مارو شامل لطف و بخشش قراربده.

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا که 8000تا خیلیه.!!!

شما قبول داری که ممکنه این وسط دخل و تصرفی شده باشه تو این امام زاده ها؟

شاید در بعضی جاها اینجور شده باشه.

اما خب اکثرا حداقل مطمئن هستیم که شخصی با روح بزرگ و خدایی بوده.که مردم اونجارو محل دعای خودشون قرار دادن.
خیلی هاشون شناسنامه و سند معتبردارند.
بعضی هاشون هم نه.

و بعضی ها هم اصلا علما تایید نکردن و قبولشون نداشتن.
اما نسبتشون کمه.

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز

ما میگیم که درسته کسی از خدا نزدیک تر به انسان نیست ولی این اشخاص بزرگ باعث میشن خدا بیشتر مارو لطف خودش قرار بده.

بعضی وقتها ما با گناهامون کاری میکنیم که خدا در عین نزدیکی صدای ما رو دوست نداره بشنوه.ما اینجاها یه ضامن معتبر که پیش خدا عزت داره وعزیز هست رو شفیع قرار میدیم تا خدا به حق اون عزیز به ما نگاهی کنه و مارو شامل لطف و بخشش قراربده.

پدر من به شفاعت اعتقاد داره.ولی من نه.راستش اونجور که من میدونم فقط پیامبر به مقام شفاعت رسیدن اونم قیامت نه در حال حاضر.خوب ما چرا لقمه را بپیجونیم.مستقیم از خود خدا میگیریم.خدا که انسان نیست ادا وکرشمه بیاد صلاح بدونه قبول میکنه ندونه هم تو بگو مومنین من میگم پیامبر هم بخوان قبول نمیکنه.قبول نداری؟

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب متاسفانه اینارو من علم بهش ندارم ولی حتما شما داری!!!
متاسفانه مملکت شده صفر و یکی اینم دیدیه که متاثر از سیاست ماست که همه چیز رو به دو گروه تقسیم کرده حالا هم تو بحث ما یا همه متولیان با هم دزدند یا همه خوب هستند!!!

خوبه که میگید همه جا هست.

JavadMessi

مدیر بازنشسته

با اجازت من درسترش رو میگم
ائمه و انبیاء معصوم همگی مظهر و تجلی اسماء و صفات خداوند بر روی زمینند که در مورد ائمه درجش بالاتره
حالا کسی که بگه خدا رو قبول دارم اما ائمه رو نه در واقع خدای احد و واحد رو قبول نداره ولو کلامش این باشه چون منکر اسماءالله شده
شفاعت و توسل هم به سبب همین اسماءالله بودنه هستش وگرنه ائمه علیهم السلام که از خود چیزی ندارند در واقع آنها با ذات اقدس اله رابطه طولی دارند نه عرضی پس نه تنها شرک نیست بلکه عین توحیده:gol:

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم این امار در حال افزایشه
مثلا الان تو مرقد امامان جدید هم پول میریزن

شما این وسط فقط یا تیکه و طعنه بنداز و یا مسخره کن و یا خودتو خالی کن و یا حرفهای سیاسی خودتو بزن.
خب یه خرده دیگران رو ببین و یاد بگیر.برخی دوستان دارن سوال به دور از تیکه و طعنه میکنن.شما هر دفعه دیدم فقط در حال خودخالی کردن هستی.

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
پدر من به شفاعت اعتقاد داره.ولی من نه.راستش اونجور که من میدونم فقط پیامبر به مقام شفاعت رسیدن اونم قیامت نه در حال حاضر.خوب ما چرا لقمه را بپیجونیم.مستقیم از خود خدا میگیریم.خدا که انسان نیست ادا وکرشمه بیاد صلاح بدونه قبول میکنه ندونه هم تو بگو مومنین من میگم پیامبر هم بخوان قبول نمیکنه.قبول نداری؟
منم حرفم همینه
خوب خدا برای چی قران رو برای ما فرستاد؟؟

اگه قرار بود قران با تفسیرو توسط عده ای فیلسوف به ما تحویل داده بشه برای چی برای ما فرستاد؟؟
چرا مستقیم با خودمون حرف نمیزنه؟؟
باید واسطه داشته باشیم
به نظرت این واسطه بازی ها بعدا اضافه نشدند؟؟

JavadMessi

مدیر بازنشسته
در قرآن شفاعت غیر از قیامت هم اومده:gol:

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
ائمه و انبیاء معصوم همگی مظهر و تجلی اسماء و صفات خداوند بر روی زمینند که در مورد ائمه درجش بالاتره
حالا کسی که بگه خدا رو قبول دارم اما ائمه رو نه در واقع خدای احد و واحد رو قبول نداره ولو کلامش این باشه چون منکر اسماءالله شده
شفاعت و توسل هم به سبب همین اسماءالله بودنه هستش وگرنه ائمه علیهم السلام که از خود چیزی ندارند در واقع آنها با ذات اقدس اله رابطه طولی دارند نه عرضی پس نه تنها شرک نیست بلکه عین توحیده:gol:

:gol::gol::gol:

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز

من یه قسمتشو قبول ندارم.یعنی امامن از انبیا خدا برترند؟
اینو دیگه قبول ندارم.

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما این وسط فقط یا تیکه و طعنه بنداز و یا مسخره کن و یا خودتو خالی کن و یا حرفهای سیاسی خودتو بزن.
خب یه خرده دیگران رو ببین و یاد بگیر.برخی دوستان دارن سوال به دور از تیکه و طعنه میکنن.شما هر دفعه دیدم فقط در حال خودخالی کردن هستی.
اقا رضا ما که مثل شما و امثال شما عارف نیستیم
ما فقط بلدیم خودمونو خالی کنیم

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید در بعضی جاها اینجور شده باشه.

اما خب اکثرا حداقل مطمئن هستیم که شخصی با روح بزرگ و خدایی بوده.که مردم اونجارو محل دعای خودشون قرار دادن.
خیلی هاشون شناسنامه و سند معتبردارند.
بعضی هاشون هم نه.

و بعضی ها هم اصلا علما تایید نکردن و قبولشون نداشتن.
اما نسبتشون کمه.[/B][/COLOR]
تو این پست همه جملاتت رو قبول دارم به جز این که قرمز کردم.
شخص با روح بزرگ و خدایی با امامزاده فرق داره ها.

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر اقای بردوک توضیحات بیشتر درباره شفاعت و اشکالاتی که برخی درباره شفاعت میگیرن رو بدون حب و بغض خاص و بی طرفانه میخوای مطالعه کنی و جوابهای سوالهای مختلف رو بگیری این مقاله رو در وقت فراغت حتما بخون.همینطور دوستان دیگر:

http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=934&articleID=436025

parna wanna u

عضو جدید
منم حرفم همینه
خوب خدا برای چی قران رو برای ما فرستاد؟؟

اگه قرار بود قران با تفسیرو توسط عده ای فیلسوف به ما تحویل داده بشه برای چی برای ما فرستاد؟؟
چرا مستقیم با خودمون حرف نمیزنه؟؟
باید واسطه داشته باشیم
به نظرت این واسطه بازی ها بعدا اضافه نشدند؟؟
نه ای واسطه بازیا از اولش بود.
اخه فرکشو کردن دیدن بعضیا عقلشون به قرانشون نمیرسه گفتن مفسرم خلق کنیم.بیشتر کاربردی شه.

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو این پست همه جملاتت رو قبول دارم به جز این که قرمز کردم.
شخص با روح بزرگ و خدایی با امامزاده فرق داره ها.

یکی از همون کسانی کهشامل اون خط قرمز میشن حضرت شاه عبدالعظیم حسنی هستن.

و خیلی از بزرگان دین که نفسشون حق بوده.
ما تو اسلام سفارش داریم که مزار علمای دینمون رو هم غفلت نکنیم.چون اونها هم کسانی هستن که شامل لطف بی کران خدا بودند و خدا نظر ویژه ای رو اونها داشته.

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزان فکر کنم به اندازه کافی صحبت شد در این باره.

مقاله ای هم که خیلی مفید هست رو گذاشتم.
دوستانی که دنبال حقیقت هستن(تاکید میکنم دنبال حقیقت هستن )و نه اشکال تراشی میتونن اون مقاله رو بخونن و البته صبتهایی ه تا حالا شد.

دوستانی هم که میخوان خودشون رو خالی کنن خب بفرمائید.اشکال نداره.

من میرم اگه بحث تازه ای در این مورد شد میام و به نوبه خودم جواب میدم.

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا قبول ندارین البته اگه میشه با سند؟

من نظرم اینه. بر انبیا الهی وحی نازل شده.همه اونها داری معجزاتی بوده و تلاش اونها برای انسان سازی در دوره قبل از اسلام با اون توان عقلی بشر بسیار سختتر از امامان بوده.و هرکه در راه الهی متحمل بلایای بیشتری شده قطعا مرتبه بالاتری داره.ضمنا پیامبر هم جز انبیا بوده نکنه اونهم زیرگروه محسوب میشه.

JavadMessi

مدیر بازنشسته
من نظرم اینه. بر انبیا الهی وحی نازل شده.همه اونها داری معجزاتی بوده و تلاش اونها برای انسان سازی در دوره قبل از اسلام با اون توان عقلی بشر بسیار سختتر از امامان بوده.و هرکه در راه الهی متحمل بلایای بیشتری شده قطعا مرتبه بالاتری داره.ضمنا پیامبر هم جز انبیا بوده نکنه اونهم زیرگروه محسوب میشه.
خودت میدونی پیامبر اشرف مخلوقاته پس سوالت بی مورده!!!
ولی ائمه هم سختیهای بسیاری کشیده اند ضمن اینکه ائمه و پیامبران اولوالعزم افضل از باقی هستند حالا شما با اون پنج تا در نظر بگیر
کلا تو این مورد قیاس شاید خیلی درست نباشه چون همشون در طول یک مسیرند ضمن اینکه بحث ما چیز دیگری بود:gol:
راستی غیر از اون قسمت با بقیش یعنی موافقید؟!!!

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم از دوستان.من باید برم چون از صبح سرکار هستم وخسته.شبها هم زود میخوابم.فردا سر میزنم.بچه هااگه بحثی دارن بدون جدل وتوهین انجام بدن.دمتون گرم میخام نتیجه بگیریم پس تایپکو نفرستین رو هوا نصفه شبی.

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز

یکی از همون کسانی کهشامل اون خط قرمز میشن حضرت شاه عبدالعظیم حسنی هستن.

و خیلی از بزرگان دین که نفسشون حق بوده.
ما تو اسلام سفارش داریم که مزار علمای دینمون رو هم غفلت نکنیم.چون اونها هم کسانی هستن که شامل لطف بی کران خدا بودند و خدا نظر ویژه ای رو اونها داشته.
من ادم میشناسم که سید هم بوده و در زمان حیاتش هم مردم مقادیری پول رو به عنوان نذر و کمک از جدش بهش میدادن،حالا هم که فوت کرده همون پول رو به خانوادش میدن.از نظر تقوا و ایمان هم همه قبولش داشتن و دارن .ایا این دلیل میشه که مانند امام زاده دارای ضریح بشه و مورد زیارت قرار بگیره؟؟
این کجا گفته شده؟