دلم شکست

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام،سلام ای بهترینم،سلام بی معرفت،سلام همه کسم،همه موجودم،ای که با رفتنت قلبم آتیش گرفت،گر گرفت،سوخت،تیکه تیکه شد.
اونموقع که تو بودی وقتی دلم میگرفت ،خوشحال بودم از اینکه تو کنارم بودی و میتونستم گریه کنم و زار بزنم،اما حالا میترسم صدای گریمو کسی بشنوه،اما حالا تنهای تنها شدم سارا،تنها و بی کس.
دلم پوست پیازی شده،با هر تلنگری میشکنه،اشکام سرازیر میشن ،اما....
هر چی به شبای قدر نزدیک میشیم قلبم تندتر میزنه،یادته پارسال شب قدر کجا بودیم،کی فکر میکرد چه سرنوشتی قراره رقم بخوره،کی باور میکرد که....
دلم خیلی گرفته،خیلی.ردپای گریه تو تک تک کلماتم معلومه،امشب پیش خدا گله کردم،از عباس و امام زمان گله کردم،خیلی تنهام گذاشتن...
داغونم سارا،داغون،هر لحظه فقط با خاطرات روزای باهم بودن نفسم میاد و میره،دیگه همزبون ندارم،پشت و پناه ندارم،تکیه گاه ندارم...
برو بخواب عزیزم،نمیخوام ادیتت کنم،بخواب که خواب چقدر به چشای قشنگت میاد،بخواب...
خوابای رنگی ببینی عزیزم..بوس............
:gol:

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من که معشوقت نیستم! هستم؟!
پس چرا این نامه رو خوندم؟
چرا این نامه رو گذاشتی اینجا که من بخونم؟؟؟

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلم میحواست با یکی دردودل کنم،بهترین جارم اینجا دیدیم.جایی که هیچکی منو نمیشناسه،هیچکی صدای گریمو نمیشنوه،ولی همه حال زارمو میفهمن،همه...

مرسی از لطف همتون،ایشالله که هیچوقت به حال من نیفتید و ...

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
بذار هر کی هر طور خوشه خوش یاشه،اگه با این کار احساس خوشحالی میکنن من راضیم.

باز خوبه که شما دوستای گلم نگفتید کار من دزدیه...

bita.m

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاش منم یکیو داشتم اینقدر دوسم داشت ولی کوووووووووووووووووووووووش؟؟؟؟:cry:

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلم شکست
دلم هزاران بار شکست اما هیچوقت حتی آخ هم نگفت
ناگفته هایش فقط برای خودش ماند
فقط برای خودش
انگار دل فقط برای این است که بشکنندش
اما دلم راضیست
خودش تکه های شکسته خودش را جمع کرده و به هم وصل کرده
کاش دیگر وصله هایش از هم نپاشد
کاش...
(از خودم بود ها)
ببخشید من تشکر ندارم

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
وااااااااااااااح آخر الزمانه !
مردم دردو دلاشونم كوپي پيستي شده ! :cool:

مطلبتو این سایته دزدیده به اسم خودش
http://weblog.silverdownload.com/دلم-شکست.html

برو فحش بده بهشون
حتی اون گل آخرش رو هم ور نداشته ناکس:cool:
خواسته حرف دلشو بگه چرا اینجوری دلشو بیشتر میشکنین؟:cry:

hamed6336

عضو جدید
یک سوالی داشتم

سارا کجا رفته؟؟؟؟؟....مرده....شوهر کرده....پیچیده....پیچوندن...گم شده و.....

mah naz

عضو جدید
مهم نیست که این مطلب رو از کجا اورده مهم اینه ک حرف دلش رو تو این مطلب دیده وبیان کرده...
امددوارم به ارامش برسید..:gol:

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه.

من احتیاجی به اثبات خودم ندارم،ولی از اونجایی که بعضی از دوستان منو متهم به دزدی ادبی کردند،ساعت 12 امشب 1 تاپیک با اسم دلم شکست 2 که 1 برگ دیگه از دفتر خاطراتم بعد از دست دادن ساراست رو مینویسم،اگه میبینید ساعت تعیین میکنم واسه اونه که خوب تحقیق کنید و ببینید که نوشته دیگه ای جایی نباشه که بخوام حرف دلمو از توش پیدا کنم.

اینجا جای حرفای خصوصی نیست ولی دیشب حالم خیلی بد بود و احتیلج به 1 مرهم واسه دردام داشتم.

موفق باشید.

یا حق.

iman.mpr

عضو جدید
سلام،سلام ای بهترینم،سلام بی معرفت،سلام همه کسم،همه موجودم،ای که با رفتنت قلبم آتیش گرفت،گر گرفت،سوخت،تیکه تیکه شد.
اونموقع که تو بودی وقتی دلم میگرفت ،خوشحال بودم از اینکه تو کنارم بودی و میتونستم گریه کنم و زار بزنم،اما حالا میترسم صدای گریمو کسی بشنوه،اما حالا تنهای تنها شدم سارا،تنها و بی کس.
هر چی به شبای قدر نزدیک میشیم قلبم تندتر میزنه،یادته پارسال شب قدر کجا بودیم،کی فکر میکرد چه سرنوشتی قراره رقم بخوره،کی باور میکرد که....
دلم خیلی گرفته،خیلی.ردپای گریه تو تک تک کلماتم معلومه،امشب پیش خدا گله کردم،از عباس و امام زمان گله کردم،خیلی تنهام گذاشتن...
داغونم سارا،داغون،هر لحظه فقط با خاطرات روزای باهم بودن نفسم میاد و میره،دیگه همزبون ندارم،پشت و پناه ندارم،تکیه گاه ندارم...
برو بخواب عزیزم،نمیخوام ادیتت کنم،بخواب که خواب چقدر به چشای قشنگت میاد،بخواب...

.......................

یوزا.

اخراجی موقت
سلام به همه.

من احتیاجی به اثبات خودم ندارم،ولی از اونجایی که بعضی از دوستان منو متهم به دزدی ادبی کردند،ساعت 12 امشب 1 تاپیک با اسم دلم شکست 2 که 1 برگ دیگه از دفتر خاطراتم بعد از دست دادن ساراست رو مینویسم،اگه میبینید ساعت تعیین میکنم واسه اونه که خوب تحقیق کنید و ببینید که نوشته دیگه ای جایی نباشه که بخوام حرف دلمو از توش پیدا کنم.

اینجا جای حرفای خصوصی نیست ولی دیشب حالم خیلی بد بود و احتیلج به 1 مرهم واسه دردام داشتم.

موفق باشید.

یا حق.
من گفتم اون از شما دزدیده نه شما از اون
از اون گلش معلومه

اینجا :gol : بزنی گل میشه
اونجا ولی همین رو نوشته

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از همه خواهش دارم به احساسات دیگران ارزش بدیم
عاجزانه:cry:

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستای گلم،ببخشید که اینطوری شد،نمیدونم چرا خودمو انداختم تو 1 بیراهه(منظورم تاپیک ذلم شکست2)ولی لازم دونستم از همتون عذرخواهی کنم و بلزم از همتون بابت احساس زیباتون که آرومم کرد تشکر کنم.

ببخشید اگه ناراحت شدید و .....

kamyar-r

عضو جدید
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآاخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخیییییییییییییییییییییییی

comudf

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
تاثیر گذاشت روم:D;)