به نظر من
دوستی به قصد ازدواج ... من به همچین کسی نمی گم دوست پسرم ، می گم
خواستگارم
دوستی به قصد همکاری ... من بش می گم
همکار !
دوستی بابت اهداف تحصیلی ... ، اونم
اسمش همکلاسیه ، هم رشته ای ، استاده و ... دوست نیست !
من برای همفکری و مشورت گرفتن می رم
مشاور می گیرم نه دوست پسر
و ...
اینا از نظر منم ارتباط های معمول هست فارغ از جنسیت دیگه ...
اما هر وقت هم بنا بود
یه مرد کنار خودم داشته باشم ... حسابش جداست
به نظرم
این لفظ دوست رو که به کار می بریم یه تعلق خاطر و محبتی پشتش هست ... برای من که این معنی رو می ده بقیه رو نمی دونم . بنابراین
نمی شه معمولی باشه ! من با همکارم می تونم محدوده داشته باشم . چون چارچوب ارتباط با همکار مشخصه ، با همکلاسی هم همینطور و ... اما وقتی رو کسی اسم دوست بزارم ... نه دیگه !
می خوام بگم از نظر من این کلمه های یکم وزن داره ... همینجوری استفاده نمی کنم
در مورد کلیت صحبتت هم .... منم تصورم این بود زمانی ... خوب به نظر من داری "فرافکنی" می کنی ذهنیات خودتو !
با دختر یا پسرای این تیپی که بیشتر معاشرت کنی می بینی چیزی از محبت و سرمایه هایی که گفتی رو نمی ذارن وسط ! به اون معنی که تو ذهن تو هست !!!
می دونی منظورم چیه ؟!
دلبسته نمی شن که ! ( تو می تونی همزمان به سه نفر دلبسته بشی مثلا !؟ تو می تونی به 4-5 نفر محبت کنی همزمان ؟! به یه نفر چند ماه محبت کنی راحت می تونی بزاری کنار یکی دو روزه چارتا فحشم بش بدی ؟!؟ نه ! )
اینا محبت و هزینه کردناشون سطحی هست ... چیزی رو می ذارن وسط که کم ارزش هست ( همون چیز ممکن برای تو یه دنیا ارزش داشته باشه ها ! ... مثلا یه لفظ عزیزم که شاید یکی مثل تو فقط به یه نفر بتونه بگه برای بعضیا لغلغه ی زبون هستش ... و الی آخر !) خلاصه اش اینا خیلی رله هستن و سطحی و گذری برخورد می کنن ... اینه که خیلیم بهشون خوش می گذره و اصلن برخلاف تصورت اذیت هم نمی شن

تازه خوشحالم هستن که کوله باری از تجربات دارن و باز ادامه هم بدن پیشرفته ترم می شن 4 تا چیز دیگه ام یاد می گیرن ! اینام ثمره هاش ! . اون چیزیم که تو بش می گی بدبینی از نظر اون ها طبیعی ترین واقعیت ها هست و اگه خلاف اونو ببینن طرف مقابل رو زیر سوال می برن ! فقط خودشون طبیعی هستن ...
مثلا آقایی که خودش با خیلی ها بود و ... تو تصورش از همسر آینده اش دو تا گزینه وجود داشت 1- دختره تعطیله کلا از هر نظر ... بی زحمت بی دردسر خلاص ! 2-نرماله و خیانت می کنه قطعا ! از هر نظر ! ... تجربه قبلی داشته باشه یه جور احتمال خیانتش هست ، نداشته باشه هم یه جووور دیگه !گزینه ی 3 رو نداشت تو ذهنش که اسمش خود داری هست ، چون هیییییییچ وقت نه خودش اینجوری بوده نه طرفای مقابلش ... براش قابل توضیح دادن هم نبود این کلمه چون ما به ازا تو وجود خودش نداشت ... شک ندارم نهایتا گزینه ی یک یا دو نصیبش می شه به عنوان همسر ، گزینه ی سه محاله ! چون اون نمی دید ...
حس بدبینی نداشت . می گفت این واقعیته ! این یه تجربه شخصیم بود مثلا
خلاصه اینا خیلی خوشحال و راضی هستن ، چون دیدگاهاشون با تو خیلی فرق می کنه
من فقط یه چیز می گم ... هر کسی ببینه با خودش چند چنده اولا
بعد وقتی به نتیجه رسید - نتیجه هر چی بود - حسابشو سوا کنه و تو لاین خودش حرکت کنه ...