دلایل اصلی افزایش بی شمار سانحه‌های هوایی در ایران چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دلایل اصلی افزایش بی شمار سانحه‌های هوایی در ایران چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• مجموع رای دهندگان
    81

jolie

عضو جدید
کاربر ممتاز
سال ۱۳۷۸

سال ۱۳۷۶

• ۲۵ دی ۱۳۷۶(۱۵ ژانویه ۱۹۹۸): هواپیمای فوکر ۱۰۰ به دلیل سرعت باد و دلایل نامشخص دیگر بر بستر یک رودخانه خشک در فاصله ۱۰ کیلومتری اصفهان به زمین نشست. این هواپیمای آسیب دیده به دلیل بازسازی پس از آن به استرالیا فرستاده شد و در آن هیچ کس آسیب جدی ندید.
سال ۱۳۷۵

سال ۱۳۷۳

سال ۱۳۷۲

• ۲۶ اسفند ۱۳۷۲(۱۷ مارس ۱۹۹۴):یک هواپیمای هرکولس حمل و نقل سی -۱۳۰ که حامل زنان و کودکان ایرانی بود درمنطقه مورد مناقشه آذربایجان و ارمنستان در ناگورنو قره باغ سقوط کرد و ۱۹ تن مسافر و همچنین ۱۳ سرنشین این هواپیما به کشته شدند.[نیازمند منبع]
  • ۲۴ آبان ۱۳۷۲ (۱۵ نوامبر ۱۹۹۳): هواپیمای آنتونوف-۱۲۴ عبوری (متعلق به ایران نبوده از دبی به آسیای میانه پرواز میکرد) در نزدیکی کرمان سقوط کرد و همه ۱۷ سرنشین آن کشته شدند.

jolie

عضو جدید
کاربر ممتاز
سال ۱۳۷۱

سال ۱۳۷۰

سال ۱۳۶۷

مسیر پرواز شماره ۶۵۵ ایران ایر و محل سقوط هواپیما.

سال ۱۳۶۵

• ۱۱ آبان ۱۳۶۵ (۲ نوامبر ۱۹۸۶): یک فروند هواپیمای سی ۱۳۰ نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در زاهدان سقوط کرد، ۱۰۳ کشته در این سانحه هوایی به جای ماند، این هواپیما که از مشهد به زاهدان رفته بودو نیروهای جبهه را در مراجعت حمل می‌کرد به کوه اصابت کرد خلبان آن نیز سرگرد شهید حسین سیاح پور بود.
  • ۲۳ مهر ۱۳۶۵، (۱۵ اکتبر ۱۹۸۶): یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ در فرودگاه شیراز به دلیل درگیری جنگی مورد حمله جنگنده عراقی قرار گرفت و ۲۳ مسافر با غافلگیری در این سانحه هوایی کشته شده‌اند.
سال ۱۳۶۲

سال ۱۳۶۰

سال ۱۳۵۹

gelamard

عضو جدید
تا خدا نخواهد برگي از درختي نمي افتد
تا خدانخواهدتولد يا مرگي رخ نخواهد داد
تا خدانخواهد...............................

انسان برترمخلوقات است و جانشين خداوند بر زمين هرچقدر هم ماهر و زبردست باشداگرخدا فرماني دهداجراخواهدشد
ممكن است عدم بي كفايتي هاي مديريتي در فرودگاه ها باشد و موارد ديگرامااگردستورات الهي نباشد با هواپيماي فرسوده هم
ميتوان به مقصد رسيد.

آیتای_AYTAY

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو رو خدا تو اروپا اون همه برف اومد یه هواپیما سقوط نکرد
اینا هم هی گزارش تهیه میکردن که آره دچار مشکل شدن و پروازها لغو شده و مردم شب سال نو ناراضی اند و همه شون تو جاده ها گیر کردن و راه بندون شده... ...

حالا یه ریزه برف واسه ما اومد...چه بلایی سر ملت میارن...

خدا رحمتشون کنه...به بازمانده هاشون هم صبر بده

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما همچنان این چنین فکر کنید ...............
اصلا زمان اصلاحات و قبل اون تحریم نبودیم و بعضیها بی دلیل غنی سازی رو متوقف کردن ......... فراموش نکردیم لطف و محبت اونها رو در قبال لطف و محبت دولت اصلاحات ...........

و آخر از همه اینکه خواهشا به احترام هموطنان عزیز ارومیه ایمون و بازماندگانشان این تاپیک رو سیاسی نکنید
آقایون و خانمهای محترم واقعا متاسفم فقط همین
اینکه سه روز نمیتونید به خاطر این حادثه تلخ صبر کنید:( و بعد این چنین این تاپیکها رو سیاسی کنید

من گفته هامو در پروفایل استارتر محترم این تاپیک گفتم و تا سه روز آینده تنها در پروفایلها پاسخگو خواهم بود و بعد از اون خواهم آمد
http://www.www.www.iran-eng.ir/member.php/168348-jolie

مخصوصا به لینکهای ارائه شده حتما توجه کنید

خداوند همه را حفظ کند

amirhm

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنظر من آیتمهای دوم و سوم نظر سنجی جزئی از آیتم کلیتر چهارم (سو مدیریت و برنامه ریزی نادرست) میباشند.:cool:

iman1989

عضو جدید
خبر نگار تلوزیون میگفت گزارشهای جالب و خوبی تهیه کردیم
ای خدا ادم چی بگه

iman1989

عضو جدید

انسان برترمخلوقات است و جانشين خداوند بر زمين هرچقدر هم ماهر و زبردست باشداگرخدا فرماني دهداجراخواهدشد
ممكن است عدم بي كفايتي هاي مديريتي در فرودگاه ها باشد و موارد ديگرامااگردستورات الهي نباشد با هواپيماي فرسوده هم
ميتوان به مقصد رسيد.
بیا رو زمین بابا
الکی الکی ادما به خاطر حماقت یه سری ادم میمیرن بعدم از خدا مایه میزارن

iman1989

عضو جدید

ميتوان به مقصد رسيد.
بیا رو زمین بابا
الکی الکی ادما به خاطر حماقت یه سری ادم میمیرن بعدم از خدا مایه میزارن

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عجب حرفی میزنی اونها دشمن جمهوری اسلامی هستند هر کاری هم بتونند در جهت تضعیفش میکنند ما بریم به اونها اعتراض کنیم که چرا به دشمنتون نمیرسین؟!
باید یقه اونهایی رو گرفت که دم از نابودی کشورها میزنند و پرچم کشورها رو آتش میزنند و روزی صد بار مرگ بر ضد ما رو فریاد میزنند و انتظار دارند جهان هیچ عکس العملی در قبالش نشون نده.
دشمن جمهوری اسلامی اند، یعنی دشمن حکومتند، خوب؟
پس چرا مردمو تحریم میکنند؟ اینا که دم از حمایت از مردم میزنن و میگن می نمیخوایم مردم ایران صدمه ببینن و هزارتا اراجیف دیگه که توی شبکه هاشون میگن و شما باور می کنید، بیا تحویل بگیر، تحریم صنایع هوایی طبق قوانین جهانی خودشون ممنوعه، چون مستقیم با جون مردم سر و کار داره و نه با دولتها. اونها بیان و سپاه رو تحریم کنن، بیان و شرکت نفت رو تحریم کنن و هزار جای دیگه که مستقیم با جون مردم کاری نداره، ولی نه صنایع هوایی رو تحریم کنن، کار ونها خلاف قانونه، زورتون بهش نمیرسه، به دلتون نمی چسبه و به تریپ روشنفکریتون برمیخوره بگید آمریکا تو غلط کردی تحریم کردی، چرا تحریم کردی، گیر دادید به دولت و مردم خودمون که کلاسش بیشتره...!!!!

ایران رو واسه چی تحریم کردن؟ واسه شعار مرگ بر آمریکا دادنش؟ واسه پرچم آتیش زدنش؟ نه برادر من، واسه یه چیز دیگه تحریم کردن که تو قبولش نداری، واسه ترس از پیشرفت ایران تحریم کردن، و مردم رو هم تحریم می کنن و به کشتن میدن تا از مردم انتقام بگیرن که چرا از جمهوری اسلامی دفاع می کنید و نمیریزید تو خیابون بکشیدشون پایین...

اونها مستقیم مردمو تحریم میکنن، هیچ ربطی هم به پرچم آتیش زدن و شعار مرگ دادن نداره، اینو کی میخواید بفهمید و کینه های سیاسیتونو بذارید کنار....؟

اااا
بیا داداش
هی میخوام نخندم نمیذارید
من که عرض کردم راحت باشید، آدم وقتی جوابی نداره میخنده، راحت ترین کار ممکن...

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینکه سه روز نمیتونید به خاطر این حادثه تلخ صبر کنید:( و بعد این چنین این تاپیکها رو سیاسی کنید

من گفته هامو در پروفایل استارتر محترم این تاپیک گفتم و تا سه روز آینده تنها در پروفایلها پاسخگو خواهم بود و بعد از اون خواهم آمد

خداوند همه را حفظ کند

محمد جان نترس از سیاسی شدنش، چون سیاسیش میکنن، چه من و تو بخوایم چه نخوایم...
پس بهتره ایستاد و جواب داد و نذاشت یه عده از این اتفاق به نفع افکار سیاسی و در راستای کینه های سیاسیشون استفاده کنند...

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دراین حادثه یکی از برادرای همکارما جناب آقای حسن زاده مرحوم وبرادردیگشون مجروح شدن به ایشون وخانواده محترمشون تسلیت میگم وبرای برادر مجروحشون آرزوی شفا.

ویرا

عضو جدید
به هر حال این حرف ها هیچ کمکی نمی کنه دیدید یک دفعه خدایی نکرده امشب هم دوباره یک هواپیما سقوط کرد ؟
چیزی که مشخص هیچ کس نمیخواد جلوی این کشته شدن دسته جمعی بگیره؟

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به هر حال این حرف ها هیچ کمکی نمی کنه دیدید یک دفعه خدایی نکرده امشب هم دوباره یک هواپیما سقوط کرد ؟
چیزی که مشخص هیچ کس نمیخواد جلوی این کشته شدن دسته جمعی بگیره؟

شما چرا لال بشی حرف بزن ، شکایت کن اما بدون مسئولان ایران توی این به مورد من 100% مطمئن هستم تمام تلاششونو دارن می کنن . ببین پولشو داریم ، آدمشو داریم همه شرایطو داریم اما کس نیست بهمون چیزی بفروشه . ایران الان بهترین بازار رو داره . شما شکایت بکن به هرکی دوست داری اما همیشه مقصر اونی نیست که بنظر می رسه

...........

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دراین حادثه یکی از برادرای همکارما جناب آقای حسن زاده مرحوم وبرادردیگشون مجروح شدن به ایشون وخانواده محترمشون تسلیت میگم وبرای برادر مجروحشون آرزوی شفا.
خدا انشاء الله رحمتشون کنه و برادرشون هرچه زودتر سالم و سلامت بشن...

Turk-oglu

مدیر بازنشسته
نمیشه گفت قدیمی بودن هواپیما مشکل اصلی بوده ، با توجه به متار
[FONT=Monospace,Courier]OITR 091700Z 33004KT 0600 +SN SCT015 SCT020 OVC060 00/00 Q1016[/FONT]
[FONT=Monospace,Courier]OITR 091650Z 33004KT 0600 +SN SCT015 SCT020 OVC060 00/00 Q1016[/FONT]
[FONT=Monospace,Courier]OITR 091600Z 26004KT 0800 SN SCT015 SCT020 OVC060 00/00 Q1016[/FONT]
[FONT=Monospace,Courier]OITR 091550Z 26004KT 0800 SN SCT015 SCT020 OVC060 00/00 Q1016[/FONT]
[FONT=Monospace,Courier]OITR 091500Z 24006KT 0800 +SN SCT015 SCT020 OVC060 00/00 Q1015[/FONT]
[FONT=Monospace,Courier]OITR 091450Z 24006KT 0800 +SN SCT015 SCT020 OVC060 00/00 Q1015[/FONT]
[FONT=Monospace,Courier]OITR 091400Z 29004KT 0800 +SN SCT015 SCT020 OVC060 00/00 Q1015[/FONT]
[FONT=Monospace,Courier]OITR 091350Z 29004KT 0800 +SN SCT015 SCT020 OVC060 00/00 Q1015

باند 21 اورمیه که مجهز به سیستم ILS هست فعال بوده پس تا اینجا میشه دو نظریه داد سیستم ILS فرودگاه کالیبره نبوده یا هواپیما دوچار یخ زدگی شده
(وقتی هواپیما دوچار یخ زدگی میشه رویه بال جداری از یخ تشکیل میشه و باعث می شه سرعت واماندگی بیشتر شه ) و با توجه به فاصله نسبتا کم با باند (در حدود 5 مایل) نتونسته خودشو برسونه به ابتدای باند من نظریه دوم رو قبول داررم چون از شواهد هم پیداست که هواپیما ارتفاع زیادی نداشته پس حتمما در فاز اپروچ بوده :gol:

در هر صورت من تحریم رو مشکل اصلی می دونم چون هم از لحاظ تجهیزات فرودگاهی و هم از لحاظ ناوگان مارو دوچار مشکل کرده
[/FONT]

نمیدونم کدوم یکیتون تازگی ها سوار هواپیما شده
خدا شاهده اگر من به توبوس شرکت واحد از نظر فنی امنیت و ظاهر بدهم 15

به هواپیما های ایرانی میدهم 11

اینقدر کثیف داغون از رده خارج و مشکل دارند که حد نداره
به خدا زیر پای دوستم یم سوراخی بود به اندازه یک بند انگشت که بیرون دیده میشد!!!!

این هواپیما ها که تو ایرانه عمر مفیدشون تموم شده و چندین بار نیز اورهال شدن بنابر این نمیشه انتظار زیادی ازشون داشت

من فکر میکنم عمده دلیلش تحریمهای اقتصادی غررب باشه
ممکنه دلایل دیگه هم دخیل باشند اما اکثر هواپیماهای ما مربوط میشه به قبل از انقلاب و همه احتیاج به لوازم یدکی دارند که درانحصار کشورهای غربیه و امکان تهیه اشون خیلی سخته
بنابراین اکثر هواپیماهامون استاندارد کافی برای پرواز رو ندارند

سانحه‌های هوایی در ایران

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

از زمان دوره پهلوی که ایران نخستین تاسیسات هوانوردی خود را گشود، سانحه‌های متعدی گاه ناگاه گریبانگیر این صنعت گردیده، و امروزه این صنعت در ایران یکی از بالاترین میزان وقوع حوادث را در جهان داراست.
از دلایل ارائه شده برای تحلیل میزان بسیار بالای تعداد سوانح هوایی در ایران می‌توان تحریم‌های اقتصادی غرب علیه ایران، عدم آموزش استاندارد خلبانان و کنترل کیفی میزان خطای آنان، ضعف در عمل به معیارهای ایمنی هواپیماها، و سو مدیریت و برنامه ریزی نادرست دانست.

فهرست سانحه‌های هوایی مهم ایران پس از انقلاب
سانحه هوایی تهران-ارومیه را به هموطنان عزیز تسلیت میگویم.
به آمار توجه کنین: تقریبا هر سال یه سقوط داشتیم......

:redface: مرسی :gol:
بسی خجالت کشیدیم

باید بگم :

من الان ارومیه هستم ، هواپیمایی که سقوط کرده فعلا دلیلش مشخص نیست ، جعبه سیاه تازه پیدا شده ، و دارن بررسیش می کنن ، شاید حرفای شما درست باشه و شایدم نه ، اما بهتره کمی هم منطقی برخورد کنیم ، خلبان این پرواز (خدا رحمتش کنه) اون طور که از جزئیات حادثه به نظر میاد تا آخرین لحضه تلاش خودش رو کرده چون محلی که هواپیما سقوط کرده یه زمین هموار (کشاورزی) بوده که قصد فرود رو داشته (نه قصد سقوط) ، هوای شهر ما مثل اکثر شهرهای دیگه برفی هستش و دید پروازی کمتر از 800 متر بوده ، هواپیما وقتی به فرودگاه میرسه جون هوا نامساعد بوده قصد برگشت رو داشته که یه دفعه میبینن هواپیما از صفحه رادار حذف میشه ، پس تا بررسی کامل جعبه سیاه هواپیما هیچ نتیجه گیری نمیشه کرد

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس چرا مردمو تحریم میکنند؟ اینا که دم از حمایت از مردم میزنن و میگن می نمیخوایم مردم ایران صدمه ببینن و هزارتا اراجیف دیگه که توی شبکه هاشون میگن و شما باور می کنید، بیا تحویل بگیر، تحریم صنایع هوایی طبق قوانین جهانی خودشون ممنوعه، چون مستقیم با جون مردم سر و کار داره و نه با دولتها. اونها بیان و سپاه رو تحریم کنن، بیان و شرکت نفت رو تحریم کنن و هزار جای دیگه که مستقیم با جون مردم کاری نداره، ولی نه صنایع هوایی رو تحریم کنن، کار ونها خلاف قانونه، زورتون بهش نمیرسه، به دلتون نمی چسبه و به تریپ روشنفکریتون برمیخوره بگید آمریکا تو غلط کردی تحریم کردی، چرا تحریم کردی، گیر دادید به دولت و مردم خودمون که کلاسش بیشتره...!!!!

ایران رو واسه چی تحریم کردن؟ واسه شعار مرگ بر آمریکا دادنش؟ واسه پرچم آتیش زدنش؟ نه برادر من، واسه یه چیز دیگه تحریم کردن که تو قبولش نداری، واسه ترس از پیشرفت ایران تحریم کردن، و مردم رو هم تحریم می کنن و به کشتن میدن تا از مردم انتقام بگیرن که چرا از جمهوری اسلامی دفاع می کنید و نمیریزید تو خیابون بکشیدشون پایین...

اونها مستقیم مردمو تحریم میکنن، هیچ ربطی هم به پرچم آتیش زدن و شعار مرگ دادن نداره، اینو کی میخواید بفهمید و کینه های سیاسیتونو بذارید کنار....؟

1) آمریکا خیلی جرف مفتی زده که گفته فقط حکومت رو تحریم میکنه و نمیخواد با تحریم ها به مردم فشاری وارد بشه چون دقیقا بیشترین فشار همه مدل تحریم اول روی مردمه.
آمربکا مطمعنا اهداف سیاسی خودش رو به خاطر مردم ایران به خطر نمیندازه یادم نمیاد جایی گفته باشم که آمریکایی ها به فکر خوشبختی مردم ایران هستند و ...
مطمعنا هر کشوری در جهت منافع خودش حرکت میکنه
شما همیشه مخالفانتون رو به غرب پرستی و وطن فروشی متهم کردید ... اگر اینجوری خوشحالی آره داداش ما همه بدیم شماها فقط وطن پرستید و همه هموطن هاتون رو دوست دارید که شعار مرگ بر ضد ولایت فقیه میدید.

2) من یک سوال ازت میپرسم، چرا آمریکا نمبخواد ایران پیشرفت کنه؟ ولی به پیشرفت کره ژاپن امارات قطر عربستان و ... کمک میکنه؟
آیا دلیلش این نیست که رییس جمهور ما که بزرگترین مقام سیاسی در کشوره میاد میگه باید یک کشور دیگه که چندین ملیون نفر جمعیت داره حالا چه آدم های خوبی باشن چه بد باید از صحنه روزگار حذف بشن؟
آیا این مردم اون کشور و متحدانش رو به واکنش وادار نمیکنه؟

babak 123

عضو جدید
کاربر ممتاز
در کشورهایی که مورد تحریم قرار می گیرند بیشترین فشارها به مردم آن کشورها به ویژه افراد فقیرتر می آید تا حکومت ها .
حکومت ها هواره راه هایی برای دور زدن تحریم ها در دست دارند . با این وجود اگر تحریم ها به حکومت فشار بیاورد ، حکومت این بار را به روی دوش مردم می اندازد
و مردم باید هزینه ماجراجویی ها و طرح های بلند پروازانه حکومت را بدهند .
در پاسخ به این صحبت که غربی ها از پیشرفت ایران می ترسند پس ایران را تحریم می کنند باید پرسید منظور از پیشرفت چیست ؟
آیا منظور ساخت سلاح های جنگی - فعالیتهای پنهانی و راه انداختن مسابقه تسحیلاتی در منطقه است . ایران همواره در این سال ها بر خلاف جریان جامعه جهانی حرکت کرده است . و با رفتار خود روز به روز به منزوی شدن بیشتر دامن زده است . وقتی شما قصد ورود به جامعه جهانی را دارید باید قواعد بازی را بپذیرید .نه اینکه بخواهید خود قوانین جدید بر آن وضع کنید
چرا آمریکا به کشورهایی مثل ژاپن و ویتنام که سابقه جنگ های طولانی دارد ، حتی برای پیشرفت کمک هم می کند .
چرا با قطر و امارات و مصر وهزاران کشور دیگر که دچار توهم توطئه و مدیریت جامعه جهانی نیسند همراه می شود .
واقعا چرا در ایران همیشه ضعف های خود را بر گردن دشمن یا دشمنان می اندازیم .
ما در این سال ها به جای همراه شدن با جریان جهانی به شنا در خلاف مسیر آب رودخانه پرداخته ایم .

BAW705

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید بگم :

من الان ارومیه هستم ، هواپیمایی که سقوط کرده فعلا دلیلش مشخص نیست ، جعبه سیاه تازه پیدا شده ، و دارن بررسیش می کنن ، شاید حرفای شما درست باشه و شایدم نه ، اما بهتره کمی هم منطقی برخورد کنیم ، خلبان این پرواز (خدا رحمتش کنه) اون طور که از جزئیات حادثه به نظر میاد تا آخرین لحضه تلاش خودش رو کرده چون محلی که هواپیما سقوط کرده یه زمین هموار (کشاورزی) بوده که قصد فرود رو داشته (نه قصد سقوط) ، هوای شهر ما مثل اکثر شهرهای دیگه برفی هستش و دید پروازی کمتر از 800 متر بوده ، هواپیما وقتی به فرودگاه میرسه جون هوا نامساعد بوده قصد برگشت رو داشته که یه دفعه میبینن هواپیما از صفحه رادار حذف میشه ، پس تا بررسی کامل جعبه سیاه هواپیما هیچ نتیجه گیری نمیشه کرد
اما دلایل بالا رو هم نمی شه نقض کرد .
درسته دید در حدود 800 بوده و خلیان به اصطلاح missed Approach می کنه و تصمیم به بازگشت می گیره دلیل اینکه زمین اون قسمت هموار بوده این نیست که خلبان هواپیما رو به اونجا هدایت کرده ، دلیلش اینه که طرح Go Around فرودگاه ارومیه از اون قسمت میگذره
از آخرین خبرهایی که بدستم رسیده اینطور معلومه که هواپیما Electric Fail شده .

jolie

عضو جدید
کاربر ممتاز

خداوند همه را حفظ کند

همیشه مشکلاتو 30 یا 30 میکنین........
شما این موضوع رو به بی بی سی و...و شاه ....به همه چی ربط دادین..........
هیچکدوم اینا ربطی به سوال من نداره حقیقت همیشه تلخه من میگم چرا باید هرسال این حادثه تکرار بشه اونوقت شما فک میکنین من هدفم چیز دیگه ایه.

بنظر من آیتمهای دوم و سوم نظر سنجی جزئی از آیتم کلیتر چهارم (سو مدیریت و برنامه ریزی نادرست) میباشند.:cool:
ممنون.
خبر نگار تلوزیون میگفت گزارشهای جالب و خوبی تهیه کردیم
ای خدا ادم چی بگه
................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
محمد جان نترس از سیاسی شدنش، چون سیاسیش میکنن، چه من و تو بخوایم چه نخوایم...
پس بهتره ایستاد و جواب داد و نذاشت یه عده از این اتفاق به نفع افکار سیاسی و در راستای کینه های سیاسیشون استفاده کنند...
وای خدای من .ببینین تو ایران حتی اگه بگی گشنمه 30 یا 30 میکنن. همین محممد آقا رسما منو آدمی فرض کرده که در اثر عوامل بیگانه اغفال شدم....
سوال من واضحه: چرا هر سال شاهد این حوادث هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

jolie

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ممنون از همه دوستانی که نظرات جالبی گذاشتن.
تشکرام ته کشیده ببخشین....

jolie

عضو جدید
کاربر ممتاز

ميتوان به مقصد رسيد.
قربونش برم ما هم دلیل حکمتشو نمیدونیم.......
تو رو خدا تو اروپا اون همه برف اومد یه هواپیما سقوط نکرد
اینا هم هی گزارش تهیه میکردن که آره دچار مشکل شدن و پروازها لغو شده و مردم شب سال نو ناراضی اند و همه شون تو جاده ها گیر کردن و راه بندون شده... ...

حالا یه ریزه برف واسه ما اومد...چه بلایی سر ملت میارن...

خدا رحمتشون کنه...به بازمانده هاشون هم صبر بده
ممنون.آیتای جون خدا همشو بیامرزه....رفتگان شما رو هم بیامرزه.

خدا رحمتش کنه.ایشالا برادرشون زود خوب شن.
باید بگم :

ممنون تورک اوغلو.
بله درسته.ولی سوال اصلی تاپیک کلی هستش در مورد سانحه های هوایی سالانه ایران....

لطفا اونایی رو که قرمز کردم توجه کنین. مگه ما عقل نداریم اونا یه چیزی بگن ما باور کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلاسش بیشتره؟؟؟یه سوال: فرض کنین شما تو خونه مشکلی دارین که عوامل بیرونی هم دوش تاثیر داره.سعی میکنین تو خونه با همفکری هم این مساله رو حل کنین یا همش روی اشتباه عامل بیرونی تاکید میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

webcam

عضو جدید
سلام به دوستان گرامی
چرا خودتونو تاراحت میکنین به قول وزیر این حوادث طبیعیی ی
ما اصلا بلای غیر طبیعی نداریم :سقوط هواپیما، افتادن از پل ، خروج قطار از خط ، باتوم، تیر ، گلوله و...
اینا همه طبیعی ایه

jolie

عضو جدید
کاربر ممتاز
1) آمریکا خیلی جرف مفتی زده که گفته فقط حکومت رو تحریم میکنه و نمیخواد با تحریم ها به مردم فشاری وارد بشه چون دقیقا بیشترین فشار همه مدل تحریم اول روی مردمه.
آمربکا مطمعنا اهداف سیاسی خودش رو به خاطر مردم ایران به خطر نمیندازه یادم نمیاد جایی گفته باشم که آمریکایی ها به فکر خوشبختی مردم ایران هستند و ...
مطمعنا هر کشوری در جهت منافع خودش حرکت میکنه
شما همیشه مخالفانتون رو به غرب پرستی و وطن فروشی متهم کردید ... اگر اینجوری خوشحالی آره داداش ما همه بدیم شماها فقط وطن پرستید و همه هموطن هاتون رو دوست دارید که شعار مرگ بر ضد ولایت فقیه میدید.
) من یک سوال ازت میپرسم، چرا آمریکا نمبخواد ایران پیشرفت کنه؟ ولی به پیشرفت کره ژاپن امارات قطر عربستان و ... کمک میکنه؟
آیا دلیلش این نیست که رییس جمهور ما که بزرگترین مقام سیاسی در کشوره میاد میگه باید یک کشور دیگه که چندین ملیون نفر جمعیت داره حالا چه آدم های خوبی باشن چه بد باید از صحنه روزگار حذف بشن؟
آیا این مردم اون کشور و متحدانش رو به واکنش وادار نمیکنه؟

ممنون. حق با شماست تا میخای یه چیزی بگی متهم میشی...واسه همین هیچوقت نتونستیم حرف دل همو بفهمیم.
در کشورهایی که مورد تحریم قرار می گیرند بیشترین فشارها به مردم آن کشورها به ویژه افراد فقیرتر می آید تا حکومت ها .
حکومت ها هواره راه هایی برای دور زدن تحریم ها در دست دارند . با این وجود اگر تحریم ها به حکومت فشار بیاورد ، حکومت این بار را به روی دوش مردم می اندازد
و مردم باید هزینه ماجراجویی ها و طرح های بلند پروازانه حکومت را بدهند .
در پاسخ به این صحبت که غربی ها از پیشرفت ایران می ترسند پس ایران را تحریم می کنند باید پرسید منظور از پیشرفت چیست ؟
آیا منظور ساخت سلاح های جنگی - فعالیتهای پنهانی و راه انداختن مسابقه تسحیلاتی در منطقه است . ایران همواره در این سال ها بر خلاف جریان جامعه جهانی حرکت کرده است . و با رفتار خود روز به روز به منزوی شدن بیشتر دامن زده است . وقتی شما قصد ورود به جامعه جهانی را دارید باید قواعد بازی را بپذیرید .نه اینکه بخواهید خود قوانین جدید بر آن وضع کنید
چرا آمریکا به کشورهایی مثل ژاپن و ویتنام که سابقه جنگ های طولانی دارد ، حتی برای پیشرفت کمک هم می کند .
چرا با قطر و امارات و مصر وهزاران کشور دیگر که دچار توهم توطئه و مدیریت جامعه جهانی نیسند همراه می شود .
واقعا چرا در ایران همیشه ضعف های خود را بر گردن دشمن یا دشمنان می اندازیم .
ما در این سال ها به جای همراه شدن با جریان جهانی به شنا در خلاف مسیر آب رودخانه پرداخته ایم .
دوس نداریم بگیم ضعف داریم....
اما دلایل بالا رو هم نمی شه نقض کرد .
درسته دید در حدود 800 بوده و خلیان به اصطلاح missed Approach می کنه و تصمیم به بازگشت می گیره دلیل اینکه زمین اون قسمت هموار بوده این نیست که خلبان هواپیما رو به اونجا هدایت کرده ، دلیلش اینه که طرح Go Around فرودگاه ارومیه از اون قسمت میگذره
از آخرین خبرهایی که بدستم رسیده اینطور معلومه که هواپیما Electric Fail شده .
ممنون. ولی شما هم اطلاعاتت خوبه...

jolie

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستان گرامی
چرا خودتونو تاراحت میکنین به قول وزیر این حوادث طبیعیی ی
ما اصلا بلای غیر طبیعی نداریم :سقوط هواپیما، افتادن از پل ، خروج قطار از خط ، باتوم، تیر ، گلوله و...
اینا همه طبیعی ایه

سلام دوست عزیز.ممنون
یاد اون شعر اوفتادم....همه چی آرومه...

hamid1661363

کاربر فعال
کشته شدن جوانان ایران بیشتر از عراق و افغانستان بدو ن امنیت است
خدارا شکر که ما امنیت داریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jolie

عضو جدید
کاربر ممتاز
کشته شدن جوانان ایران بیشتر از عراق و افغانستان بدو ن امنیت است
خدارا شکر که ما امنیت داریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی چی اونوقت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
jolieعزیز اینها همش به خاطر کنترل جمعیت هست .یکی از راهبرد های دولت دیگه چه میشه کرد.اگر هم این دلیلش نبود باید یکی هواپیماهای دست دوم کشورهای دیگه امتحان کنه ببینه هنوز سالم هستن یا نه؟
بین کار ما ایرانی ها به کجا کشیده.:cry::(
براتون متاسفم با این طرز فکرتون. ملت عزادارند آنوقت شما مزاح میکنی که چی بشه. با این فراست و ژرف نگری که دارید باید به شما افتخار کرد.

بالا