اگه بخوام به تمامی حرفاتون این جا جواب بدم خودم مسبب خراب کردن تایپیکم میشم ولی از اونجا که نمیتونم زحمات ایرانیان در عسلویه رو نادیده بگیرم یک سری بحثهایی میکنم که امیدوارم اگر شما بازم جواب در این باره دارید اینبار در پروفایل بنده سخن گویید .
مطالبی که خواهم گذاشت فقط و فقط به خاطر تشکر از هموطنانم در عسلویه است و از زحماتشون قدردانی میکنم .
توسعه فاز 19 پارس جنوبی به 4.8...
منوچهری در جمع خبرنگاران :
۱۳۸۹/۳/۲۹
توسعه فاز 19 پارس جنوبی به 4.8 میلیارد دلار پول نیاز دارد 13:18
مدیر عامل شرکت پتروپارس با اشاره سرمایه گذاری 4.8 میلیارد دلاری برای طرح توسعه فاز 19 پارس جنوبی، گفت: تمامی محصولات گازی این فاز شامل میعانات گازی، اتان، گوگرد و گاز مایع تولیدی این فاز پارس جنوبی صادر می شود.
به گزارش خبرنگار پانا نیوز در بندر عسلویه، غلامرضا منوچهری در جمع خبرنگاران با اشاره به سرمایه گذاری چهار میلیارد و 800 میلیون دلاری برای ساخت فاز 19 میدان پارس جنوبی، گفت: ظرفیت تولید گاز در این پروژه معادل دو فاز استاندارد پارس جنوبی بوده به طوری که با بهره برداری از فاز 19 پارس جنوبی روزانه 2 میلیارد فوت مکعب گاز شیرین و 80 هزار بشکه میعانات گازی تولید خواهد شد.
این مقام مسئول با اشاره به صدور تمامی محصولات گازی فاز 19 به خارج از کشور، بیان کرد: گوگرد، میعانات گازی، گازهای مایع (بوتان و پروپان) و اتان تولیدی فاز 19 این میدان مشترک گازی به خارج از کشور صادر می شود.
وی اظهار داشت: همچنین گاز شیرین تولیدی این پروژه می تواند از طریق تزریق به شبکه سراسری برای تامین نیازهای داخلی و یا به خارج از کشور صادر خواهد شد.
مشخصات تاسیسات فاز 19 میدان پارس جنوبی
به گزارش پانا نیوز، تاسیسات فراساحل فاز 19 پارس جنوبی از 21 حلقه چاه دریایی (حفاری 15 حلقه چاه جدید، 6 حلقه چاه سکوی فاز یک)، تعداد چهار سکوی دریایی، خطوط لوله زیردریایی شامل دو خط 32 اینچی انتقال گاز از سکوهای اصلی به پالایشگاه خشکی به طول 260 کیلومتر، دو رشته خط 5/4 اینچ، دو رشته خط لوله 18 اینچی پوشش دار (Cladded)انتقال گاز از سکوهای اقماری به ورودی سکوهای اصلی به طول 12 کیلومتر تشکیل شده است .
هدف از طرح توسعه فاز 19 پارس جنوبی تولید روزانه 50 میلیون متر مکعب گاز، 77 هزار بشکه میعانات گازی، 400 تن گوگرد، سالانه 1.1 میلیون تن گاز مایع، و یک میلیون تن اتان است.
قرارداد طرح توسعه فاز 19 میدان مشترک پارس جنوبی به کنسرسیومی متشکل از پتروپارس و مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران واگذار شده است.
خدایا
جواب همه اینهارو قبلا داده بودم.
بازم دارم میگم.
شما برای من اسم بیار که ما کجای کشور داریم تجهیزات رو میسازیم.
کدوم یکی از پالایشگاه ها و یا پتروشیمی هامون رو خودمون درست کردیم.
این حرفی هم که الان گذاشتید فقط خبر هست و گفته این فاز به این میزان سرمایه گذاری نیاز داره. نگفتید که چه کسی قرار اونو بسازه.
چه کسی تجهیزاتش رو تامین میکنه. تحت لیسانس کجا هست.
محمد خان
مهم اینا هستند. ایران فقط زیر سازی میکنه و زمینش رو اماده میکنه و ساختمون میسازه. دیگه اصلی ترین کار اون که طراحی پالایشگاه و تامین تجهیزات و تامین مواد اولیه هست رو توش میمونه.
صاف کردن زمین که یه شرکت عادی هم میتونه انجام بده. مهم تکنولوژی این کاره که ما نداریم.
تورو خدا اول خودت بخون چیزی رو که میخوای بذاری.
طوری که شما نوشتی اولش فک کردم که چه خبره و بالاخر ما تونستیم یه پالایشگاه رو خودمون بسازیم.