دلایل آلودگی بیش از حد هوای ایران

دلایل آلودگی بیش از حد هوای ایران

• مجموع رای دهندگان
    50
  • نظرسنجی بسته .

majid_mz

عضو جدید
کاربر ممتاز
جریان کشورهای غیر ایرانی معلوم نیس ؟!
یاد گرفتیم که همه اشتباهات و عقب ماندگیهامونو به گردن اونا بندازیم مگه نمیدونین !

پس همین گزینه درسته .... کشورهای غیر ایرانی .... به خصوص آمریکا .. انگلیس .. کلا 5+1 ....

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نام خدا
تشکر از دوستانی که تا کنون صبر کردن و گذاشتن طبق قولی که بهم دادیم عمل کنن

انتقاد از دو نفر :

معلوم شد که شما عزیزان فقط بر حسب عنوان تایپیک نظر میدین چون اگر حتی پست مربوط به عنوان رو خونده بودین به دلیل احترام و طبق قولمون وارد نمیشدین

یا شاید اصلا احترام ........................

در ضمن نظرسنجی چند گزینه ایست
تشکر از دو دوستی که انتقاد بنده رو پذیرفتن .

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
اگر ما مسئله سوخت رو دلیل اصلی بدنیم، که به نظر من هم این سوخت علت اصلی هست. مقصر اصلی تو این قضیه دولته. چون این سوخت جدید مورد تایید هیچکس نیست و حتی مهندسان پتروشیمی هم از این کار ناراضی بودند ولی دولت اصرار کرد و الان اوضاع شده این و به زودی به بقیه استانها هم میرسه.

مسئله بعدی که باز برمیگرده به دولت، صنعت خودرو سازی ماست.
تولید خودرو با مصرف بالا و کیفیت پایین و قیمت گرون. هر سال داریم بدتر از سال قبلش میشیم.

مسئله بعدی اوضاع اقتصادی مردمه که متاسفانه خوب نیست و مردم نمیتونن خودرو خوب بخرن و یا از پس هزینه های اون بر نمیان.

مسئله بعدی هم که به مردم برمیگرده اینه که مردم اصلا به فکر همین ماشینی هم که دارند نیستند. نه تنظیم موتور میبرن نه روغن خوب استفاده میکنن و کمتر سراغ نقلیه عمومی میرن. البته باید شرایط اقتصادی رو هم در نظر گرفت این وسط. چون بعضیا واقعا ندارن که روغن با کیفیت بخرن و یا بنزین سوپر بزنن.

البته شرایط جغرافیایی تهران و بارندگی هم موثره ولی دلایل اصلی هموناییه که گفتم.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر ما مسئله سوخت رو دلیل اصلی بدنیم، که به نظر من هم این سوخت علت اصلی هست. مقصر اصلی تو این قضیه دولته. چون این سوخت جدید مورد تایید هیچکس نیست و حتی مهندسان پتروشیمی هم از این کار ناراضی بودند ولی دولت اصرار کرد و الان اوضاع شده این و به زودی به بقیه استانها هم میرسه.

تولید خودرو با مصرف بالا و کیفیت پایین و قیمت گرون. هر سال داریم بدتر از سال قبلش میشیم.

مسئله بعدی اوضاع اقتصادی مردمه که متاسفانه خوب نیست و مردم نمیتونن خودرو خوب بخرن و یا از پس هزینه های اون بر نمیان.

مسئله بعدی هم که به مردم برمیگرده اینه که مردم اصلا به فکر همین ماشینی هم که دارند نیستند. نه تنظیم موتور میبرن نه روغن خوب استفاده میکنن و کمتر سراغ نقلیه عمومی میرن. البته باید شرایط اقتصادی رو هم در نظر گرفت این وسط. چون بعضیا واقعا ندارن که روغن با کیفیت بخرن و یا بنزین سوپر بزنن.

تشکر از شما با همه صحبتتون موافقم البته به جز مقصر بودن سوخت بنزین جدید . در مورد گازوئیل حرف شما قابل قبوله اونم درصد خیلی کمی ولی بنزین خیلی بعیده و کاملا این خبر تکذیب شد .
ولی توجه به چند نکته ضروریست : این مسئله آلودگی هوا به امروز و پارسال و این دولت برنمیگرده شاید برمیگرده به 15 سال پیش
مشکل اصلی اینه که چرا هیچ نظارتی به اجرای قوانین مربوط به اون نشده و هیچ دولتی هم ظاهرا براش این مسئله مهم نبوده . هموطنانم که قربونشون برم ...........
اگر مشکل بنزینه دقت کنید کل شهرهای ایران بایستی به این مشکل بر میخوردن حتی شمال و البته خود جنوب .
اگه من گفتم آلودگی کشورمون میخواستم به اصل قضیه قوانینی که فقط تصویب شده نه اجرا شده و نه نظارت اشاره کنم وگرنه حقیقت امر اینه که در شهرهای صنعتی و به خصوص شهرهای بزرگ این اتفاق افتاده .

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
صادر شدن بنزین ایرانی

صادر شدن بنزین ایرانی

به گزارش روز يكشنبه ايرنا از گمرك جمهوري اسلامي، به دنبال خودكفايي ايران در توليد بنزين و سياست‌هاي دولت مبني بر صادرات اين محصول، در مدت يادشده به ميزان 32 ميليون ليتر بنزين از كشورمان به كشورهاي مختلف صادر شد.
اين گزارش حاكي است كشورهاي عراق، افغانستان و ارمنستان عمده‌ترين خريداران بنزين صادراتي ايراني بوده‌اند. بنابراين گزارش اطلاعات ثبت شده در گمرك ايران حاكي است صادرات بنزين ايراني از طريق گمركات باشماق، دوغارون، جلفا، اصفهان و پتروشيمي بندر امام خميني (ره) صورت گرفته است.
همچنين در اين مدت عراق عمده‌ترين خريدار بنزين ايراني بود و 47 درصد از كل صادرات اين كالا را به خود اختصاص داد.
اين گزارش مي‌افزايد: آخرين محموله بنزين صادراتي ايران در شهريور ماه سال جاري و به مقصد كشور افغانستان صورت گرفت كه ارزش اين محموله 2 ميليارد و 700 ميليون تومان بود و از طريق گمرك دوغارون ترخيص شد.

منبع : ایرنا
بنابراین اگر علت این بود نه تنها کل ایران بلکه کشورهای عراق ، افغانستان و البته ارمنستان نیز بایستی به این مسئله دچار میشدند .

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
آلودگي هوا ربطي به كيفيت بنزين ايراني ندارد

آلودگي هوا ربطي به كيفيت بنزين ايراني ندارد

سخنگوي شوراي‌ شهر تهران گفت: اينكه اعلام مي‌شود آلودگي هوا به دليل بنزين پالايشگاه توليد ايران است كذب محض بوده و شخص بنده در اين مورد هيچ مصاحبه‌اي انجام نداده‌ام
در جلسه علني هفته گذشته 2 فوريت طرح نامگذاري معابري از شهر تهران به نام دانشمندان شهيد هسته‌اي كشورمورد توافق اعضا قرار گرفت.
به‌گزارش ايلنا، خسرو دانشجو، سخنگوي شوراي‌ شهر تهران پس از پايان سيصد و سي و هفت جلسه شوراي شهر تهران با حضور در جمع خبرنگاران ادامه داد: در سنوات گذشته اين‌گونه باب بود كه يك نماينده از شوراي شهر در ستاد مربوط به استانداري كه به منظور پيگيري آلودگي هوا تشكيل مي‌شد حضور پيدا مي‌كرد كه در جلسات اخير اين دعوت از اعضاي شورا صورت نگرفت و البته تكليف قانوني براي اين منظور نيز وجود نداشت و اعضاي شورا در اين مورد گله‌اي هم نداشتند اما ما اعلام آمادگي كرديم كه براي كمك آماده هستيم
با اشاره به پراكني‌هاي برخي از افراد در خارج از كشور در مورد نامگذاري معابري از شهر تهران به نام دانشمندان شهيد هسته‌اي كشور تاكيد كرد: در جلسه علني هفته گذشته 2 فوريت اين طرح تصويب و مورد توافق اعضا قرار گرفت اما متاسفانه برخي از افراد بيگانه در خارج از كشور كه يا به حذف فيزيكي افراد مي‌انديشند و يا راست و دروغ را با هم خلط مي‌كنند برخي اخبار دروغ را به نقل از شوراي شهر و سخنگوي شورا مطرح كرده‌اند درحالي كه شوراي‌شهر از فعاليت متخصصان در عرصه‌هاي مختلف كه براي قطع وابستگي با خارج از كشور باشد حمايت مي‌كند.
او بااشاره به برخي اظهارات افراد بيگانه كه در مورد سوخت توليدي كشور صورت گرفت خاطرنشان كرد: در همين راستا اخبار كذبي مطرح شد مبني‌بر اينكه شوراي شهر كيفيت بنزين توليد داخل كشور را مورد انتقاد قرار داده‌است درحالي كه شورا و نمايندگان آن همچنان دست تمام زحمت‌كشان كشور را كه فعاليتشان منجر به قطع وابستگي به ساير كشورها شده را مي‌بوسد.
دولت در برابر آلودگي هوا هر كاري انجام داد
سخنگوي شوراي شهر تهران در ادامه با اشاره به اينكه دولت هركاري كه در برابر آلودگي هوا لازم بود انجام داد خاطرنشان كرد: دولت با آب‌پاشي و شست‌وشوي معابر، تعطيل كردن ساعاتي از كار كاركنان و... هرچه در توانش بود انجام داد و شهرداري نيز تمام دستگاه‌هاي مرتبط خود را در اختيار قرار داد اما طي اينهمه اقدام طرح برخي موارد انحرافي مبني بر اينكه شورا در مورد كيفيت بنزين اظهار نظر كرده اقدامي خلاف انصاف است.
..............................

منبع : روزنامه ابتکار

البته دست دولت و همه و همه درد مکنه ولی نمیدونم چرا ما عمریه فقط میگیم پیشگیری بهتر از درمان است .
همه جا میخونیم ولی ..........................:surprised:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
در جواب به دوستمون

در جواب به دوستمون

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی :
بنزين توليدي در پتروشيمي آلوده نيست
ایلنا: مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: بنزین تولیدی پتروشیمی بسیار مرغوب و متناسب با استانداردهای جهانی است و ارتباط دادن آلودگی هوای تهران به بنزین تولیدی پتروشیمی ترفند دشمنان است.
به گزارش خبرگزاري ايلنا، عبدالحسين بيات با بیان اینکه بنزین تولید پتروشیمی در همه کشور مصرف می‌شود و فقط در تهران مصرف نمی‌شود، افزود: آلودگی هوای تهران هیچ ربطی به بنزین تولیدی پتروشیمی ندارد و به نظر می‌رسد طرح این مسئله ترفند جدید دشمن شکست خورده برای کم اثر کردن خودکفایی تولید بنزین در ایران است.
معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی افزود: دشمنان پیش از این شایعه کردند ایران توان تولید بنزین ندارد، بعد گفتند آن مقدار که نیاز دارید نمی‌توانید تولید کنید، در مرحله بعد شایعه آلودگی بنزین را مطرح کردند و اکنون هم که همه دسیسه‌های آنها شکست خورده است شایعه ارتباط آلودگی هوا با بنزین تولیدی پتروشیمی را مطرح می‌کنند.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: همه اینها شایعات بی اساس است و بی ارزش بودن آنها امروز برای مردم روشن شده است.
بیات گفت: آنها همچنین شایعه کردند که تولید بنزین در تولید مجتمع‌ها تاثیر منفی می‌گذارد اما آمار نشان می‌دهد فروش هفت ماه سال 89 پتروشیمی با افزایش 32 درصدی نسبت به پارسال به 14 میلیون و 130 هزار تن رسیده است. میزان صادرات محصولات ما هم 33 درصد افزایش یافته است و به عدد 9 میلیون و 560 هزار تن رسیده است. از نظر ارزش صادرات هم توانستیم با افزایش 62 درصدی نسبت به پارسال به رقم 5 میلیارد و 700 میلیون دلار برسیم.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی میزان تولید کنونی بنزین در مجتمع های پتروشیمی را 13 تا 15میلیون لیتر اعلام کرد و افزود: ما اکنون توانایی تولید 17 تا 20میلیون لیتر بنزین در روز را داریم اما فعلا کشور نیازی به استفاده از این ظرفیت ندارد.
بیات تاکید کرد: در صورت لزوم می‌توانیم دو مجتمع دیگر را هم به تولید بنزین اختصاص دهیم و ظرفیت تولید خود را به 24میلیون لیتر هم برسانیم که فعلا چنینی نیازی در کشور وجود ندارد.
وی همچنین از مردم به علت مدیریت مصرف سوخت و بنزین قدردانی کرد.

منبع : ایلنا

دوستان شاید شما باور نکنید ولی خدمتتون عرض کنم که این خبر آلودگی هوای تهران مرتبط به بنزین ایرانی حتی در سایت مجاهدین خلق هم دیده میشود .

تا حالا به این فکر نکردید که از کی تا حالا مجاهدین خلقی که مردم ما رو ریز و درشت تکه پاره کردن حالا به فکر مردم کشورمون افتادن .:mad::mad::mad::mad:
خواهشا بلندگوی افراد وطن فروش و ...... چون مجاهدین خلق نشوید .
ممنون

f.mohebbi

عضو جدید
به نظر من خود هم وطنان ما هستند که باعث الودگی ها هستند و راه حل اون رو باید شهر داری ارائه بده، اما متاسفانه این خودما هستیم که با هیچ برنامه ای خودمون رو هماهنگ نمیکنیم و مخصوصا این یک سال اخیر همه چیزا رو داریم بیخودی به مسائل سیاسی مربوط میکنیم.
آلودگی هوا مسئله ای نیست که باعثش یه شخص یا یه گروه خاص باشه بلکه بی اطلاعی عمومی باعث ایجاد این شرایط میشه. به نظر من در حال حاضر به جای راه انداختین این چنین تاپیک هایی که پی مقصر هست بهتره یه تاپیک هایی راه اندازی بشه که تو اون راه کارهایی برای بر طرف کردن مشکلات ارائه بشه فکر کنم که اگه این کار اتفاق بیافته هم از نظرات عموم میتونیم بهره مند شیم هم اینکه شاید بتونیم مشکل رو راحت تر حل کنیم
به هر حال این شرایطیه که پیش اومده و این بحث ها باید قبل از اینکه این اتفاق می افتاد صورت می گرفت، ریشه یابی تو این مسئله دردی از ما دوا نمیکنه
من نمیدونم محمد آقا برای چی این بحث رو راه انداختن و در پایان می خوان به چه نتیجه ای برسن اما با تمام احترامی که برای ایشون قایلم چیزی که به نظر من میرسه اینه که این بحث ها بی نتیجس

سرمد حیدری

مدیر تالار
تشکر از شما با همه صحبتتون موافقم البته به جز مقصر بودن سوخت بنزین جدید . در مورد گازوئیل حرف شما قابل قبوله اونم درصد خیلی کمی ولی بنزین خیلی بعیده و کاملا این خبر تکذیب شد .
ولی توجه به چند نکته ضروریست : این مسئله آلودگی هوا به امروز و پارسال و این دولت برنمیگرده شاید برمیگرده به 15 سال پیش
مشکل اصلی اینه که چرا هیچ نظارتی به اجرای قوانین مربوط به اون نشده و هیچ دولتی هم ظاهرا براش این مسئله مهم نبوده . هموطنانم که قربونشون برم ...........
اگر مشکل بنزینه دقت کنید کل شهرهای ایران بایستی به این مشکل بر میخوردن حتی شمال و البته خود جنوب .
اگه من گفتم آلودگی کشورمون میخواستم به اصل قضیه قوانینی که فقط تصویب شده نه اجرا شده و نه نظارت اشاره کنم وگرنه حقیقت امر اینه که در شهرهای صنعتی و به خصوص شهرهای بزرگ این اتفاق افتاده .

اتفاقا این بنزین خیلی مشکل زاست.
تمام نمایندها بوشهر در مورد حرف زدن اعتراض کردند و گفتند که این نوع بنزین سرطان زاست. شما یه سرچ کوچیک بکنید متوجه میشید. از دکتر جلالیان که نمایند عسلویه هست گرفته تا میگیلی نژاد نمایند بوشهر و متخصصان پتروشیمی ها.
این بنزین پیرولیز درصد آروماتیکش بالاست و بشدت سرطان زاست. شما کجای دنیا رو دید که از این روش بنزین تولید کنند؟
از همون روز اول که گفتن این نوع بنزین رو میخوان بطور گسترده وارده چرخه کشور بکنن چقدر کارشناسا اعلام کردن که این نوع بنزین آلودگیش زیاده. خود من حدود 5 تا تاپیک زدم در این مورد و در مورد جوانب مختلف این کار و ضررهاش گفتم که فکر کنم هنوزم تو تالار باشه.
من همون روزی که دستور تولید این بنزین از پتروشیمی ها رو دادن تو پتروشیمی بودم. مهندس فرایند فت بیاید که بدبخت شدیم. و الان نتیجش شده اینی که میبینید.

شهرهای دیگه هم آلوده هست ولی چون توی شهری مثل تهران ترافیک زیاده و خودروهای فرسوده بیشترند و نسبت به شهرهای دیگه مثل شیراز و اصفهان فضای سبز کمتری داره این آلودگی خیلی زود خودشو نشون داده. مشخصه که تو شهرهای کوچیک او شهرهایی که ترافیک کمتری دارن به این راحتی و به این زودی به چشم نمیاد.

البته مواردی که قبلا گفتم هم باید مد نظر قرار بگیره

سرمد حیدری

مدیر تالار
من امروز مطمئن شدم دیگر عذاب است..
دوستان امروز خود شاهد بودید که هوا امروز صبح پاک شد ولی کم کم نزدیک ظهر آنقدر هوا بد شد که من یقیق پیدا کردم که عذاب است..
بیاید همگی با هم بابصیرت شویم و دستمان را به آسمان ببریم و طلب مغفرت کنیم تا خدا این عذاب را از سر ما بردارد..
از دولت هم خواهشمندم در این ایام با خانم های بد حجاب برخورد لازم را انجام دهد تا در از بین رفتن این عذاب موثر شود...
باشد که رستگار شویم..

شاید خیلی به بحث ربط نداشته باشه، ولی شیوه حرفات به انتخاب آواتارت میاد. ای ول
متاسفانه این واقعیت امروز جامعه ماست که شما دارید به شکل یک طنز جدی به اون اشاره میکنید.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من خود هم وطنان ما هستند که باعث الودگی ها هستند و راه حل اون رو باید شهر داری ارائه بده، اما متاسفانه این خودما هستیم که با هیچ برنامه ای خودمون رو هماهنگ نمیکنیم و مخصوصا این یک سال اخیر همه چیزا رو داریم بیخودی به مسائل سیاسی مربوط میکنیم.
آلودگی هوا مسئله ای نیست که باعثش یه شخص یا یه گروه خاص باشه بلکه بی اطلاعی عمومی باعث ایجاد این شرایط میشه. به نظر من در حال حاضر به جای راه انداختین این چنین تاپیک هایی که پی مقصر هست بهتره یه تاپیک هایی راه اندازی بشه که تو اون راه کارهایی برای بر طرف کردن مشکلات ارائه بشه فکر کنم که اگه این کار اتفاق بیافته هم از نظرات عموم میتونیم بهره مند شیم هم اینکه شاید بتونیم مشکل رو راحت تر حل کنیم
به هر حال این شرایطیه که پیش اومده و این بحث ها باید قبل از اینکه این اتفاق می افتاد صورت می گرفت، ریشه یابی تو این مسئله دردی از ما دوا نمیکنه
من نمیدونم محمد آقا برای چی این بحث رو راه انداختن و در پایان می خوان به چه نتیجه ای برسن اما با تمام احترامی که برای ایشون قایلم چیزی که به نظر من میرسه اینه که این بحث ها بی نتیجس
خیلی ممنونم از شما و خیلی لطف کردین که نظر دادین .
ببینید دوست عزیز من اینکه عده ای میان جنبه سیاسی به همه قضایای مملکت ما میدن قطعا و یقینا نشانه ضعفشونه . میخوان حقایق کتمان بشه . الآن یه عده دارن این تایپیک رو سیاسی میکنن حالا به هر نحوی یکیشون میاد میگه من تو پتروشیمی بودم ( من به ایشون میگم شما قانون کار در مشاغل دولتی رو میدونید ؟! شما دارید صریحا قوانینو نقض میکنید اونم با دروغ فراکنی چرا که بعضیها تو پروفایلشون گفتن دانشجو هستن اونم به عنوان شغل و البته جالبتر با مدرک لیسانس در این سطح هستن طبق گفته خودشون مدیر عامل این شرکت این چنین گفته اون وقت شما . خنده دارش اینه اسم اصفهان و شهرهای بزرگ رو میارین انگار شهرهای کوچیک رو نمیبینین اونا هم از همین بنزین استفاده کردن و حتی شهر های کوچک دیگری که در استانها از جمله خود تهران هستند .
بنابراین اینکه شما در یه همچین جایی بیاین همچین حرفی بزنین ............
هر چند که بله برخی نمایندگان حزب مخالف حرفهایی زدند دلیلشم گفتم چون متاسفانه انگار بین احزاب سیاسی جنگه و براشون هیچ چیز دیگه مهم نیست . هر چه این دولت بسازه دولتهای قبلی تخریبش میکنن هر چه دولتهای قبلی ساختن این طرفیا تخریبش میکنن . عمریه که به همه چی به صورت تمسخر گری نگاه میکنیم تو رو خدا هم میهنان دیگه دس بردارن .
اما مهمترین نتیجه ای که تا این لحظه گرفتم هموطنان ما اصلا و ابدا خیلیهاشون انتقاد پذیر نیستن چرا چون با اینکه این نظر سنجی چند گزینه ای بود اصلا و ابدا اقدامات خودشونو یا اقشار دیگر جامعه رو در این آلودگیها مقصر نمیدونن
خداییش چند نفر میرفتن ماشینشونو معاینه فنی کنن ؟! حالاشم که امکاناتی ایجاد شده چی ؟
همین آشغال ریختن ها و جنگل سوزیها .
بماند .
برام خیلی جالبه عده ای که حتی حاضر نیستن انتقادی رو حتی به خودشون نسبت بدن چطور انتظار انتقاد پذیر بودن دیگران رو دارن .
اونا هم از همین آب و خاکن
اون نفر دومیم که بماند ظاهرا .....................
در ضمن آلودگی سایر شهرها و خود تهران مسئله جدیدی نیست همش برمیگرده به بحرانی شدن این وضع در شهرهای بزرگ
در ضمن استان سیستان بلوچستانم منطقه بزرگیه اونجا هم آلوده نشده .

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصل هدف من از این تایپیک سه چیز بود :
البته اگه دوستان برداشت سیاسی نکنن .!
اول از همه اینکه مردمی که خود انتقاد ناپذیرن چگونه توقع انتقاد پذیری دیگران رو دارند .
دوم : بی توجهی آشکار مسئولین به محیط زیست و اینکه تصویب کردن قوانین به معنی نظارت و اجرای اون نیست !
سوم : اجرا نشدن و نبود نظارت بر قانونی که 15 سال پیش،شایدم بیشتر تصویب شده حقیقتا .................
چهارم : اینکه عده ای بدون هیچ توجهی و اینکه ببینن اصل قضیه به کی برمیگرده افرادی رو که ظاهرا باهاشون مشکل دارن در تمامی زمینه ها نفی میکنند.

فعلا اینا معلوم شده بقیشم شاید با پستهایی که بعضیها میدن معلوم بشه !

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
استقبال صدای آمریکا و رادیو فردا از یادداشت جلالیان!

استقبال صدای آمریکا و رادیو فردا از یادداشت جلالیان!

جلالیان در این یادداشت خود که با انتخاب تیتر سئوال برانگیز ((تولید بنزین به چه قیمت ؟))همراه بوده ،می نویسد: اگر با کمبود بنزين مواجه شويم به مردم فشار می‌آيد و با نارضايتی آنها مواجه خواهيم شد اما بحران نارضايتی مردم قابل مديريت و کنترل است و نهايتا باعصبانيت آن ها روبرو هستيم که خطرش کمتر از اين است اينکه مردم را در معرض خطر سرطان و مرگ قرار دهيم.

یادداشت عسکر جلالیان نماینده مردم دیر،کنگان ، جم در مجلس شورای اسلامی در خصوص تولید بنزین در کشور و انتقاد از آن و با تاکید بر اینکه بنزین تولیدی داخل سرطانزاست که در وب سایت خبرآنلاین انتشار یافته بود،با استقبال رادیوها و تلویزیونهای معاندنظام و ضد انقلاب قرار گرفته و در این راستا رادیو فردا، صدای آمریکا ، بی بی سی و چندین شبکه ی خارجی دیگر اقدام به انعکاس این یادداشت جلالیان نمودند. جلالیان در این یادداشت خود که با انتخاب تیتر سئوال برانگیز ((تولید بنزین به چه قیمت ))می نویسد :گر با کمبود بنزين مواجه شويم به مردم فشار می‌آيد و با نارضايتی آنها مواجه خواهيم شد اما بحران نارضايتی مردم قابل مديريت و کنترل است و نهايتا باعصبانيت آن ها روبرو هستيم که خطرش کمتر از اين است اينکه مردم را در معرض خطر سرطان و مرگ قرار دهيم.
رادیو فردا که از سوی دولت آمریکا چندسالی است با هدف مقابله و اقدام جنگ نرم علیه جمهوری اسلامی ایران راه اندازی شده است در بخش خبرهای خود و با تیتر نمودن این یادداشت در ادامه به نقل از جلالیان می افزاید:عسگر جلاليان، عضو کميسيون انرژی مجلس شورای اسلامی، توليد بنزين در پالايشگاههای ايران را، غير استاندارد خوانده و گفته است که اين نحوه توليد بنزين، نه تنها هزينه بالاتری دارد، بلکه برای مصرف کنندگان در صورت تماس با آن خطرناک و سرطان زا است.
اين نماينده مجلس روز سه شنبه در مطلبی با عنوان «خودکفايی بنزين به چه قيمتی» در وب سايت خبر آنلاين، تصريح کرده است: «دولت برای بر طرف کردن کمبود بنزين بهتر است به جای تغيير غير کاربری غير معقول پالايشگاه های موجود به فکر سرمايه‌گذری در ساخت پالايشگاه ها باشد.»
پس از تصويب چهارمين قطعنامه تحريمی شورای امنيت عليه جمهوری اسلامی در خردادماه سال جاری، دولت آمريکا نيز تحريم های يکجانبه ای عليه ايران اعمال کرد که بخشی از آن شامل فروش فرآورده های نفتی به ايران می شود.
دولت ايران برای مقابله با اين تحريم ها تصميم گرفت با تغيير کاربری مجتمع های پتروشيمی از آنها برای توليد بنزين و رفع کمبودها استفاده کند.
دولت محمود احمدی نژاد پيشتر اعلام کرده بود که با تغيير کاربرد پالايشگاههای پتروشيمی برای توليد بنزين، به خودکفايی رسيده است. در همين زمينه ۲۰۴ نماينده مجلس ازعملکرد وزارت نفت قدرانی کرده اند.
به گفته عسگر جلاليان توضيحات مسئولان صنايع پتروشيمی در کميسيون انرژی مجلس درباره هزينه توليد اين بنزين و خطرات ناشی از آن برای انسان و محيط زيست، قانع کننده نبوده است.
عسگر جلاليان، نماينده مردم شهرستان های بندر دير، کنگان و جم در استان بوشهر، همچنين می گويد: «تماس فيزيکی و استشمام اين بنزين غير استاندارد موجب بيماری می شود و اين در شرايطی است که در مناطقی مثل حوزه انتخابيه من مردم به راحتی بنزين را جابه‌جا می‌کنند و به خاطر مصرف سوخت قايق‌ها آن‌را در منزل نگهداری می‌کنند.»
اقتصادی بودن توليد بنزين
اين نماينده مجلس با اين حال تاکيد می کند حتی در صورتی که نگرانی های بهداشتی در خصوص اين نوع بنزين مرتفع شود، توليد اين نوع بنزين باز صرفه اقتصادی ندارد.
ايران تا پيش از اعمال تحريم های فقط قادر به توليد روزانه ۴۴ ميليون ليتر بنزين بود که اين رقم تقريبا دو سوم نيازهای اين کشور را تامين می کرد و روزانه نيازمند ۲۰ ميليون ليتر بنزين وارداتی بود.
منبع : کنگان نیوز

در حالیکه دیدیم از لحاظ اقتصادی هم به صرفه است و تو ضیحات وزیر نفت نیز قابل توجه است .

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
شایعه کیفیت پایین بنزین تولیدی آخرین حلقه از سناریوی تحریم است/غرب در بازی تحریم بنزین به ایران باخته است

شایعه کیفیت پایین بنزین تولیدی آخرین حلقه از سناریوی تحریم است/غرب در بازی تحریم بنزین به ایران باخته است

دکتر سیدمسعود میرکاظمی با تاکید بر بازنده بودن غرب در بازی تحریم،‌ گفت: با بهره برداری از پروژه‌های توسعه‌ای پالایشگاه‌های نفت کشور در دهه فجر امسال و تا پایان سال دست‌کم ۱۰ میلیون لیتر در روز به تولید بنزین کشور افزوده می‌شود.
به گزارش رجانیوز به نقل از شانا، وزیر نفت در حاشیه دیدار رئیس مجلس اندونزی، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هم اکنون در حد نیاز، در مجتمع های پتروشیمی کشور بنزین تولید و عرضه می شود، اما اخیرا به دلیل وجود ذخایر بالای این فرآورده، نیاز به تولید بنزین در این مجتمع‌ها کم شده است، ضمن آن که پالایشگاه های نفت با تمام ظرفیت در حال تولید فرآورده نفتی هستند.
وی افزود: بنزینی که هم اکنون در مجتمع های پتروشیمی تولید می‌شود با عدد اکتان ۹۸ تا ۱۰۰ بوده و کیفیت آن از بنزین وارداتی بهتر است.
میرکاظمی ریشه شایعه تشدید آلودگی هوای تهران به دلیل تولید و عرضه بنزین غیر استاندارد را در خارج از مرزهای کشور خواند و گفت: غرب در بازی تحریم بنزین به ایران باخته است و این خبر کذب نیز آخرین حلقه از سناریوهای نسنجیده تحریم است.
وزیر نفت گفت: در گذشته بنزین تولید شده در پالایشگاه های کشور به دلیل اکتان پایین با بنزین وارداتی مخلوط و عرضه می شد، اما هم اکنون با تولید بنزین سوپر استاندارد در مجتمع های پتروشیمی، نیازی به واردات نداریم و هیچ مشکلی نیز در این زمینه وجود ندارد.
میرکاظمی تصریح کرد: با افزایش اعمال محدودیت های واردات بنزین به ایران، همکاران ما در واحدهای پتروشیمی با تولید بنزین، تقریبا واردات این فرآورده نفتی را در شهریور ماه امسال به صفر رساندند و کشور را از واردات بنزین بی‌نیاز کردند.
وی ادامه داد: با انتشار خبر خودکفایی ایران در تولید بنزین، ابتدا رسانه های بیگانه آن را یک بلوف و دروغ خواندند و گفتند ایران بنزینی تولید نکرده است و مدتی بعد مطرح کردند که ظاهرا تغییر فرآیندهای تولید در مجتمع های پتروشیمی امکان پذیر است، اما ایران توانایی انجام این کار را ندارد.
دکتر میرکاظمی تصریح کرد: با تولید بنزین در مجتمع های پتروشیمی کشور و کاهش قیمت این فرآورده در منطقه خلیج فارس به دلیل خرید نکردن ایران، رسانه های بیگانه با اظهار بی اطلاعی از فعالیت های انجام شده برای تولید بنزین در مجتمع های پتروشیمی در ایران اعلام کردند: به دلیل کیفیت پایین بنزین تولید شده در این مجتمع ها و عرضه آن، آلودگی هوا در ایران افزایش یافته است.
وزیر نفت با بیان این که کشورهای تحریم کننده ایران گمان می‌کردند کشورمان در اوج مصرف بنزین در مهر ماه دچار کمبود می شود، گفت: هم اکنون در زمینه تولید و عرضه بنزین آرامش در کشور برقرار است و پالایشگاه های نفت با آن که ذخایر خوب و بالایی از این فرآورده دارند بازهم در حال بهینه سازی و افزایش تولید هستند

منبع : خبر 24

►♀☼♀◄

عضو جدید
تیتر روزنامه اطلاعات رو هم بهش اضافه کن..
همه دست به دست شدن واسه دولت مهر ورز شایعه درست میکنن میگن کیفیت بنزین پایینه،
به جای اینکه به خودکفایی کشور در تولید بنزین با کیفیت بالا ببالن میان ایراد بنی اسرائیلی میگیرن..
مشکل ما همون هوای پایدار تهرانه که اونهم دلیل داره اونم دلیل آسمانی نه زمینی..

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
تیتر روزنامه اطلاعات رو هم بهش اضافه کن..
همه دست به دست شدن واسه دولت مهر ورز شایعه درست میکنن میگن کیفیت بنزین پایینه،
به جای اینکه به خودکفایی کشور در تولید بنزین با کیفیت بالا ببالن میان ایراد بنی اسرائیلی میگیرن..
مشکل ما همون هوای پایدار تهرانه که اونهم دلیل داره اونم دلیل آسمانی نه زمینی..
شما ظاهرا خیلی تو مسائل غیر دنیوی هستی یه خورده بیا بیرون تیتر روزنامه اطلاعات صحبتهای همین آقایان نماینده بود .
ولی سایت مجاهدین دیدگاهشونو بخونی شاید متوجه شی . البته اگر از حال و هوای الآنت بیرون بیای .
بعدشم این آخرین هم کلامی بنده باشما بود .

اینکه روزنامه های ایران این چنین مطالبی رو که چه عرض کنم بدتر از اینها رو هم پوشش میدن نشون دهنده آزادی بیان مطبوعات هست .
بنابراین تو خالی بودن دروغیات مدعیان حقوق بشر بار دیگر اینجا نیز اثبات شد .

در ضمن اینکه این جور خبرها تیتر بشه مشکلی نداره مشکل در نوع دیدن به این مسائله و البته تحلیلهای نادرست و غیر کارشناسانه بعضی رسانه ها البته نه اطلاعات .

دنیای اقتصاد رو بخونید متوجه میشید .

در پایان دلیل اینکه این خبر مورد سو استفاده دشمنان این کشور قرار گرفت نوشتن کلمات تحریک آمیز در نوشته این آقای نماینده است .
که این نیز جای نقد دارد که چرا حرفمونو با غرض بایستی بیان کنیم و به نحوی با اینکه بارها گفتید نه راستم نه چپ بلکه جلالیانم کاملا نگاه سیاسی به این مسائل دارید .

آخرین ویرایش:

سرمد حیدری

مدیر تالار

تا ریشه مشکل مشخص نشه که نمیشه راه حل داد. اینم در واقع یه نوع راهکاره.
این مشکلاتی که گفتیم اگر برطرف بشن مشکل میتونه حل بشه.

سرمد حیدری

مدیر تالار
خیلی ممنونم از شما و خیلی لطف کردین که نظر دادین .
ببینید دوست عزیز من اینکه عده ای میان جنبه سیاسی به همه قضایای مملکت ما میدن قطعا و یقینا نشانه ضعفشونه . میخوان حقایق کتمان بشه . الآن یه عده دارن این تایپیک رو سیاسی میکنن حالا به هر نحوی یکیشون میاد میگه من تو پتروشیمی بودم ( من به ایشون میگم شما قانون کار در مشاغل دولتی رو میدونید ؟! شما دارید صریحا قوانینو نقض میکنید اونم با دروغ فراکنی چرا که بعضیها تو پروفایلشون گفتن دانشجو هستن اونم به عنوان شغل و البته جالبتر با مدرک لیسانس در این سطح هستن طبق گفته خودشون مدیر عامل این شرکت این چنین گفته اون وقت شما . خنده دارش اینه اسم اصفهان و شهرهای بزرگ رو میارین انگار شهرهای کوچیک رو نمیبینین اونا هم از همین بنزین استفاده کردن و حتی شهر های کوچک دیگری که در استانها از جمله خود تهران هستند .
بنابراین اینکه شما در یه همچین جایی بیاین همچین حرفی بزنین ............
هر چند که بله برخی نمایندگان حزب مخالف حرفهایی زدند دلیلشم گفتم چون متاسفانه انگار بین احزاب سیاسی جنگه و براشون هیچ چیز دیگه مهم نیست . هر چه این دولت بسازه دولتهای قبلی تخریبش میکنن هر چه دولتهای قبلی ساختن این طرفیا تخریبش میکنن . عمریه که به همه چی به صورت تمسخر گری نگاه میکنیم تو رو خدا هم میهنان دیگه دس بردارن .
اما مهمترین نتیجه ای که تا این لحظه گرفتم هموطنان ما اصلا و ابدا خیلیهاشون انتقاد پذیر نیستن چرا چون با اینکه این نظر سنجی چند گزینه ای بود اصلا و ابدا اقدامات خودشونو یا اقشار دیگر جامعه رو در این آلودگیها مقصر نمیدونن
خداییش چند نفر میرفتن ماشینشونو معاینه فنی کنن ؟! حالاشم که امکاناتی ایجاد شده چی ؟
همین آشغال ریختن ها و جنگل سوزیها .
بماند .
برام خیلی جالبه عده ای که حتی حاضر نیستن انتقادی رو حتی به خودشون نسبت بدن چطور انتظار انتقاد پذیر بودن دیگران رو دارن .
اونا هم از همین آب و خاکن
اون نفر دومیم که بماند ظاهرا .....................
در ضمن آلودگی سایر شهرها و خود تهران مسئله جدیدی نیست همش برمیگرده به بحرانی شدن این وضع در شهرهای بزرگ
در ضمن استان سیستان بلوچستانم منطقه بزرگیه اونجا هم آلوده نشده .

فک کنم اشاره شما به بنده بود.
من تو پست اولم هم بجز این بنزین سرطانزا به موارد دیگه هم اشاره کردم که میتونید برید و بخونید.

جناب آقا محمد عزیز
شما پتروشیمی برزویه که الان داره بنزین تولید میکنه رو ببینید. این مجتمع یکی از بزرگترین تولید کنندهای اروماتیک در دنیاست.
شما تا حالا به این فکر نکردین که چطور تا الان از این مجتمع بنزین تولید نمیگرفتند؟ برزویه از سال 82 شروع بکار کرد و تا الانم طبق همون طرح قبلی داره کار میکنه.
ازش بنزین نمیگرفتند چون بنزینش سرطانزاست. وگرنه اینهمه سال میتونستند ازش بنزین بگیرند.
اصلا اسم پتروشیمی برزویه طرح آروماتیک چهارم هست. یه فایل رو براتون ضمیمه میکنم تا خواص و یکی از این ترکیبات اروماتیک رو که در بنزین وجود داره مشاهده کنید.
اگر این بنزین سالم بود و مشکلی نداشت تا الان هزار بار داده بودن که سازمانها بین المللی استاندارد اونو چک کنن.
ماشاالله اینا در دروغگویی شهره خاص و عام هستند.
در ضمن بحث سرطانزا بودن این نوع بنزین مال الان نیست. از همون روز اول که این نوع بنزین تولید شده داد همه در اومد. از نمایندگان مجلس گرفته تا اعضای کمسیون انرژی تا مهندسی پتروشیمی.
شما که اینهمه دنبال حقیقت میگرد و میگی من دارم دروغ میگم میتونی تشریف بیار پتروشیمی برزویه و خودت ببینی . اگر گفتن سرطانزا نیست من هر چی تو بگی قبول میکنم.

سرمد حیدری

مدیر تالار
جلالیان در این یادداشت خود که با انتخاب تیتر سئوال برانگیز ((تولید بنزین به چه قیمت ؟))همراه بوده ،می نویسد: اگر با کمبود بنزين مواجه شويم به مردم فشار می‌آيد و با نارضايتی آنها مواجه خواهيم شد اما بحران نارضايتی مردم قابل مديريت و کنترل است و نهايتا باعصبانيت آن ها روبرو هستيم که خطرش کمتر از اين است اينکه مردم را در معرض خطر سرطان و مرگ قرار دهيم.

یادداشت عسکر جلالیان نماینده مردم دیر،کنگان ، جم در مجلس شورای اسلامی در خصوص تولید بنزین در کشور و انتقاد از آن و با تاکید بر اینکه بنزین تولیدی داخل سرطانزاست که در وب سایت خبرآنلاین انتشار یافته بود،با استقبال رادیوها و تلویزیونهای معاندنظام و ضد انقلاب قرار گرفته و در این راستا رادیو فردا، صدای آمریکا ، بی بی سی و چندین شبکه ی خارجی دیگر اقدام به انعکاس این یادداشت جلالیان نمودند. جلالیان در این یادداشت خود که با انتخاب تیتر سئوال برانگیز ((تولید بنزین به چه قیمت ))می نویسد :گر با کمبود بنزين مواجه شويم به مردم فشار می‌آيد و با نارضايتی آنها مواجه خواهيم شد اما بحران نارضايتی مردم قابل مديريت و کنترل است و نهايتا باعصبانيت آن ها روبرو هستيم که خطرش کمتر از اين است اينکه مردم را در معرض خطر سرطان و مرگ قرار دهيم.
رادیو فردا که از سوی دولت آمریکا چندسالی است با هدف مقابله و اقدام جنگ نرم علیه جمهوری اسلامی ایران راه اندازی شده است در بخش خبرهای خود و با تیتر نمودن این یادداشت در ادامه به نقل از جلالیان می افزاید:عسگر جلاليان، عضو کميسيون انرژی مجلس شورای اسلامی، توليد بنزين در پالايشگاههای ايران را، غير استاندارد خوانده و گفته است که اين نحوه توليد بنزين، نه تنها هزينه بالاتری دارد، بلکه برای مصرف کنندگان در صورت تماس با آن خطرناک و سرطان زا است.
اين نماينده مجلس روز سه شنبه در مطلبی با عنوان «خودکفايی بنزين به چه قيمتی» در وب سايت خبر آنلاين، تصريح کرده است: «دولت برای بر طرف کردن کمبود بنزين بهتر است به جای تغيير غير کاربری غير معقول پالايشگاه های موجود به فکر سرمايه‌گذری در ساخت پالايشگاه ها باشد.»
پس از تصويب چهارمين قطعنامه تحريمی شورای امنيت عليه جمهوری اسلامی در خردادماه سال جاری، دولت آمريکا نيز تحريم های يکجانبه ای عليه ايران اعمال کرد که بخشی از آن شامل فروش فرآورده های نفتی به ايران می شود.
دولت ايران برای مقابله با اين تحريم ها تصميم گرفت با تغيير کاربری مجتمع های پتروشيمی از آنها برای توليد بنزين و رفع کمبودها استفاده کند.
دولت محمود احمدی نژاد پيشتر اعلام کرده بود که با تغيير کاربرد پالايشگاههای پتروشيمی برای توليد بنزين، به خودکفايی رسيده است. در همين زمينه ۲۰۴ نماينده مجلس ازعملکرد وزارت نفت قدرانی کرده اند.
به گفته عسگر جلاليان توضيحات مسئولان صنايع پتروشيمی در کميسيون انرژی مجلس درباره هزينه توليد اين بنزين و خطرات ناشی از آن برای انسان و محيط زيست، قانع کننده نبوده است.
عسگر جلاليان، نماينده مردم شهرستان های بندر دير، کنگان و جم در استان بوشهر، همچنين می گويد: «تماس فيزيکی و استشمام اين بنزين غير استاندارد موجب بيماری می شود و اين در شرايطی است که در مناطقی مثل حوزه انتخابيه من مردم به راحتی بنزين را جابه‌جا می‌کنند و به خاطر مصرف سوخت قايق‌ها آن‌را در منزل نگهداری می‌کنند.»
اقتصادی بودن توليد بنزين
اين نماينده مجلس با اين حال تاکيد می کند حتی در صورتی که نگرانی های بهداشتی در خصوص اين نوع بنزين مرتفع شود، توليد اين نوع بنزين باز صرفه اقتصادی ندارد.
ايران تا پيش از اعمال تحريم های فقط قادر به توليد روزانه ۴۴ ميليون ليتر بنزين بود که اين رقم تقريبا دو سوم نيازهای اين کشور را تامين می کرد و روزانه نيازمند ۲۰ ميليون ليتر بنزين وارداتی بود.
منبع : کنگان نیوز

در حالیکه دیدیم از لحاظ اقتصادی هم به صرفه است و تو ضیحات وزیر نفت نیز قابل توجه است .

میشه بگین کجاش به صرف هست؟
این وزیر نفت شما همونیه که سکو پارس جنوبی رو با 6 حلقه چاه افتتاح کرد و دولت خدمتگذار هم کلی در موردش تبلیغ کرد ولی دو روز بعد مجبور شدن سکو رو ببندن. چون سکو باید با 10 حلقه چاه راه اندازی بشه و نه با 6 تا. همین کارش کلی خسارت وارد کرد.
گند دروغها و افتتاح های الکیشو در اومده.

در مورد خسارت های ناشی از این کار هم قبلا مفصل بحث شد تو همین باشگاه که اگر واقعا میخواید بدونید دوباره خدمتتون عرض میکنم.
شما از هر کسی که بخواد حقایق رو بگه نفرت دارید. چون این دولت دروغ جزء اساس کارش هست.
همین آقای دکتر جلالیان نمایند جم دیر و گنگان و عسلویه هستند. فک کنم ایشون اطلاع کامل دارن از وضعیت اونجا. اتفاقا اگر میخواستن تعریف دروغین بکنن مثل بقیه به نفع خودشون هم بود. چون در حوزه کاری ایشون این اتفاق افتاده و این میتونه یه امتیاز مثبت تلقی بشه برای یه نمایند مجلس.

محمد خان
بازم میگم. اگر این نوع بنزین به سود کشور بود از 8 سال پیش تولید بنزین رو شروع میکردیم.

راستی میشه بپرسم کجای دنیا الان دارن از واحدهای پتروشیمی بنزین تولید میکنن اونم با این حجم وسیع؟
میشه بگید ژاپنی که خودش از کشور های بزرگ در صنعت پتروشیمی هست و پتروشیمی برزویه رو طراحی اونها بوده چرا خودش تو کشور خودش این کار نکرده؟

تا حالا از خودتون پرسیدین که بقول این دولت این طرح که همه جور خوبه چرا کشورهای بزرگ دنیا این کارو نکردن؟

سرمد حیدری

مدیر تالار
دکتر سیدمسعود میرکاظمی با تاکید بر بازنده بودن غرب در بازی تحریم،‌ گفت: با بهره برداری از پروژه‌های توسعه‌ای پالایشگاه‌های نفت کشور در دهه فجر امسال و تا پایان سال دست‌کم ۱۰ میلیون لیتر در روز به تولید بنزین کشور افزوده می‌شود.
به گزارش رجانیوز به نقل از شانا، وزیر نفت در حاشیه دیدار رئیس مجلس اندونزی، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هم اکنون در حد نیاز، در مجتمع های پتروشیمی کشور بنزین تولید و عرضه می شود، اما اخیرا به دلیل وجود ذخایر بالای این فرآورده، نیاز به تولید بنزین در این مجتمع‌ها کم شده است، ضمن آن که پالایشگاه های نفت با تمام ظرفیت در حال تولید فرآورده نفتی هستند.
وی افزود: بنزینی که هم اکنون در مجتمع های پتروشیمی تولید می‌شود با عدد اکتان ۹۸ تا ۱۰۰ بوده و کیفیت آن از بنزین وارداتی بهتر است.
میرکاظمی ریشه شایعه تشدید آلودگی هوای تهران به دلیل تولید و عرضه بنزین غیر استاندارد را در خارج از مرزهای کشور خواند و گفت: غرب در بازی تحریم بنزین به ایران باخته است و این خبر کذب نیز آخرین حلقه از سناریوهای نسنجیده تحریم است.
وزیر نفت گفت: در گذشته بنزین تولید شده در پالایشگاه های کشور به دلیل اکتان پایین با بنزین وارداتی مخلوط و عرضه می شد، اما هم اکنون با تولید بنزین سوپر استاندارد در مجتمع های پتروشیمی، نیازی به واردات نداریم و هیچ مشکلی نیز در این زمینه وجود ندارد.
میرکاظمی تصریح کرد: با افزایش اعمال محدودیت های واردات بنزین به ایران، همکاران ما در واحدهای پتروشیمی با تولید بنزین، تقریبا واردات این فرآورده نفتی را در شهریور ماه امسال به صفر رساندند و کشور را از واردات بنزین بی‌نیاز کردند.
وی ادامه داد: با انتشار خبر خودکفایی ایران در تولید بنزین، ابتدا رسانه های بیگانه آن را یک بلوف و دروغ خواندند و گفتند ایران بنزینی تولید نکرده است و مدتی بعد مطرح کردند که ظاهرا تغییر فرآیندهای تولید در مجتمع های پتروشیمی امکان پذیر است، اما ایران توانایی انجام این کار را ندارد.
دکتر میرکاظمی تصریح کرد: با تولید بنزین در مجتمع های پتروشیمی کشور و کاهش قیمت این فرآورده در منطقه خلیج فارس به دلیل خرید نکردن ایران، رسانه های بیگانه با اظهار بی اطلاعی از فعالیت های انجام شده برای تولید بنزین در مجتمع های پتروشیمی در ایران اعلام کردند: به دلیل کیفیت پایین بنزین تولید شده در این مجتمع ها و عرضه آن، آلودگی هوا در ایران افزایش یافته است.
وزیر نفت با بیان این که کشورهای تحریم کننده ایران گمان می‌کردند کشورمان در اوج مصرف بنزین در مهر ماه دچار کمبود می شود، گفت: هم اکنون در زمینه تولید و عرضه بنزین آرامش در کشور برقرار است و پالایشگاه های نفت با آن که ذخایر خوب و بالایی از این فرآورده دارند بازهم در حال بهینه سازی و افزایش تولید هستند

منبع : خبر 24

خوشم میاد فقط با دشمن زنده هستید شماها.
موندم اگر این دشمن نبود بی کفایتی ها رو گردن کی میخواستید بندازید. تمام دنیا از دشمن فراری هستند ولی شماها از خداتونه دشمن داشته باشید تا بی کفایتی های خودتون رو بندازید گردن اون.

محمد خان
کسی نگفت عدد اکتانش پایینه. ترکیبات آروماتیک عدد اکتانش بالاست ولی این ربطی به سرطانزا بودنش نداره. عدد اکتان یه چیزه و سرطانزا بودن یه چیز دیگه. یعنی الان چون عدد امتانش بالاش دیگه آلودگی نداره و سرطانزا نیست؟

در ضمن
اگر بنزین وارداتی مشکل داشته پس چرا وارد میکردند؟ هر کشوری بنزین میخره اول یه نمونه از اون رو آزمایش میکنه و بعد مجوز خرید رو میده. همینطوری که بنزین وارد کشور نمیشه.

اما در مورد کشورهای دیگه
این حرفتو خنده دار ترین حرفی بود که شنیدم. اگه البته از افرادی مثل شما خیلی بعید نیست.
خوبه ما الان هیچی در مورد این نمیدونیم و تمام دانش پتروشیمی ما وارداتیه.
همین پتروشیمی که میفرنایید طرحای شرکت تویو ژاپن هست و بعضی از واحدهای اون تحت لیسانس امریکاست و کاتالیست اون که در واقع همه چیز پتروشیمی هست و تمام تولیدات اون بخاطر همین کاتالیست هست تکنولوژی فرانسه‌ست.
ما حتمی نمیدونیم این کاتالیست جی هست اصلا. وقتی هم نیاز به تعویض داره به اون شرکت فرانسوی میگن و اونم میاد کاتالیست قدیمی رو میبره و کاتالیست جدید جایگزین میکنه و میره. ایران اصلا نمیدونه چه خبره این وسط. این همون فرانسه ای هست که معوان رئیس دولت خدمتگذار شما میخوایت با اخم کله پاش کنه. ولی غافل از اینکه اگه فرانسه اخم کنه ما کله پا میشیم. کلا این دولت در هارت و پورت کردن الکی شهره هست.

محمد خان
یعنی شما میگید کشورهای خارجی خودشونم نمیدونن که چی ساختن؟
یعنی نمیدونن که طراحی که کردن به چه درد میخوره و چه چیزایی میشه ازش گرفت؟

پیوست ها

• benzene.pdf
    323 کیلوبایت · بازدیدها: 0

سرمد حیدری

مدیر تالار
اینم یه فایل که خواصی بنزن رو که یکی از این تر کیبات آرواتیک هست توش نوشته. میتونید خودتون ضررهای اونو ببینید.

دانلود

سرمد حیدری

مدیر تالار
اینم از اثرات مخرب زایلین که اینم از ترکیبات آروماتیک هست و از مواد موجود در بنزینی که از واحد آروماتیک چهارم(پتروشیمی برزویه) بحساب میاد.

Health effects

Xylene exhibits neurological effects. High levels from exposure for acute (14 days or less) or chronic periods (more than 1 year) can cause headaches, lack of muscle coordination, dizziness, confusion, and alterations in body balance[citation needed] . Exposure of people to high levels of xylene for short periods can also cause irritation of the skin, eyes, nose, and throat, difficulty in breathing and other problems with the lungs, delayed reaction time, memory difficulties, stomach discomfort, and possibly adverse effects on the liver and kidneys. It can cause unconsciousness and even death at very high levels (see inhalants). Xylene or products containing Xylene should not be used indoors or around food. Xylene is not a controlled substance.
Studies of unborn animals indicate that high concentrations of xylene may cause increased numbers of deaths, and delayed growth and development.[citation needed] In many instances, these same concentrations also cause damage to the mothers. It is not yet known whether xylene harms the unborn fetus if the mother is exposed to low levels of xylene during pregnancy.
Besides occupational exposure, the principal pathway of human contact is via soil contamination from leaking underground storage tanks containing petroleum products. Humans who come into contact with the soil or groundwater may become affected. Use of contaminated groundwater as a water supply could lead to adverse health effects.

منبع ویکی پدیا

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
فک کنم اشاره شما به بنده بود.
من تو پست اولم هم بجز این بنزین سرطانزا به موارد دیگه هم اشاره کردم که میتونید برید و بخونید.

جناب آقا محمد عزیز
شما پتروشیمی برزویه که الان داره بنزین تولید میکنه رو ببینید. این مجتمع یکی از بزرگترین تولید کنندهای اروماتیک در دنیاست.
شما تا حالا به این فکر نکردین که چطور تا الان از این مجتمع بنزین تولید نمیگرفتند؟ برزویه از سال 82 شروع بکار کرد و تا الانم طبق همون طرح قبلی داره کار میکنه.
ازش بنزین نمیگرفتند چون بنزینش سرطانزاست. وگرنه اینهمه سال میتونستند ازش بنزین بگیرند.
اصلا اسم پتروشیمی برزویه طرح آروماتیک چهارم هست. یه فایل رو براتون ضمیمه میکنم تا خواص و یکی از این ترکیبات اروماتیک رو که در بنزین وجود داره مشاهده کنید.
اگر این بنزین سالم بود و مشکلی نداشت تا الان هزار بار داده بودن که سازمانها بین المللی استاندارد اونو چک کنن.
ماشاالله اینا در دروغگویی شهره خاص و عام هستند.
در ضمن بحث سرطانزا بودن این نوع بنزین مال الان نیست. از همون روز اول که این نوع بنزین تولید شده داد همه در اومد. از نمایندگان مجلس گرفته تا اعضای کمسیون انرژی تا مهندسی پتروشیمی.
شما که اینهمه دنبال حقیقت میگرد و میگی من دارم دروغ میگم میتونی تشریف بیار پتروشیمی برزویه و خودت ببینی . اگر گفتن سرطانزا نیست من هر چی تو بگی قبول میکنم.
سلام من به پروفایلتون نگاه کردم و جواب دادم . خودتونم به معرفی نامتون نگاه کنید ببینید شغل چی نوشتین و اینجا مدعی چی شدین ! بله خب اشاره کردین . حرفی که من زدم به خیلیها بود یه قسمتیشم به شما .

اما جواب من به شما : دوست عزیز بنزینی که این جا تولید میشه که سریع استفاده نمیشه پالایشگاه اصولا برای همچین جاهایی استفاده میشه . درسته من رشتم شیمی نیست ولی خدا رو شکر از اون جایی که به شیمی علاقه بسیاری داشتم دوستانی که این رشته رو میخونن زیاد دارم و اطلاعاتی هر چند ناچیز دارم
به این مطلب دقت کنید : از سایت شرکت کالای پتروشیمی

مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی یا رد مشکلات فنی و بهداشتی تولید بنزین در مجتمع های پتروشیمی گفت: با هماهنگی خوبی که در وزارت نفت ایجاد شد، بنزین و گازوئیل مورد نیاز کشور تامین شده است.

بساق زاده با اشاره به روند تولید بنزین در پتروشیمی با همراهی سایر معاونت‌های وزارت نفت افزود: ما در شرکت ملی صنایع پتروشیمی میعانات گازی، نفتا و اتان را از شرکت ملی نفت، شرکت ملی گاز و مقدار کمی از شرکت ملی پالایش و پخش دریافت می‌کنیم و رفورمیت، بنزین پیرولیز و MTBE را برای تولید بنزین در اختیار پالایشگاه‌های پالایش و پخش قرار می‌دهیم.‌
وی افزود: پالایش و پخش که تخصص اصلی‌اش تولید بنزین است این مواد را دریافت و در پالایشگاه‌ها متناسب با استانداردهای موجود مخلوط و بنزین معمولی وسوپر تولید می‌کند.‌
مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه اکنون مجتمع‌های پتروشیمی بندر امام، امیرکبیر، جم، نوری و اراک در حال تامین بنزین هستند افزود: پتروشیمی بوعلی سینا که قبلا و به مدت چند هفته در حال تولید بنزین بود اکنون مشغول تولید مواد آروماتیکی است تا نیاز داخلی به این مواد را تامین کند.
بساق زاده افزود: اکنون تولید بنزین سایر مجتمع ها برای تامین نیاز کشور کافی است و نیاز نیست که پتروشیمی بوعلی سینا هم بنزین تولید کند، و مشغول تامین نیاز صنایع پایین دستی است.
وی بااشاره به شیطنت برخی رسانه‌ها درباره ناسالم بودن بنزین تولیدی مجتمع‌های پتروشیمی افزود: بنزین تولید پتروشیمی گرچه از نظر ترکیبات با بنزین تولید پالایشگاه های تفاوت دارد اما از بنزین سوپر هم عدد اکتان بالاتری دارد. البته این بنزین مستقیم در خودروها مصرف نمی‌شود و در اختیار پالایش و پخش قرار می‌گیرد تا متناسب با استانداردهای تولید بنزین در کشور در اختیار مردم قرار گیرد.( فکر میکنم به بندرعباس برده بشه دقیق نمیدونم )
وی تاکید کرد: این بنزین در نهایت برای مصرف کننده هیچ فرقی ندارد و در یک ماه گذشته هم این بنزین بدون مشکل در کشور مصرف شده است.‌ ( این صحبتها یک ماه شایدم بیشتر قبل از آلودگی هوای تهرونه )
مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی تاکید کرد: علاوه بر مجتمع های موجود، آمادگی داریم در صورت لزوم در مجتمع های دیگری مانند اصفهان و ‌تبریز هم بنزین تولید کنیم ، البته اکنون نیازی به این کار نیست و ما علاوه بر تامین نیاز داخلی ‌موجودی ذخیره بنزین کشور را هم افزایش داده‌ایم.‌
بساق زاده امکان ایجاد مشکل فنی برای واحدهای تولیدکننده بنزین را رد کرد و گفت: ما هیچ مشکلی از نظر فنی نداریم، چون ما قبلا ‌رفورمیت تولید را برای تولید آروماتیک صرف می‌کردیم اما اکنون این ماده را برای تولید بنزین به پالایش وپخش تحویل می دهیم. در واقع ما برای تولید بنزین تغییرات فرآیند خاصی نداریم و همه دستگاه های ما براساس طراحی خودشان کار می کنند.
وی با بیان اینکه امروز با هماهنگی و همکاری خوب در مجموعه وزارت نفت بیش از یک ماه است که بنزین مورد نیاز کشور در داخل تامین می شود افزود: امروز از نظر تامین خوراک، ‌تولید و جابجایی و پالایش بنزین هیچ مشکلی نداریم و توانستیم نه تنها با تحریم مقابله کنیم بلکه خروج ما از بازار بنزین باعث افت شدید قیمت ینزین شد.
وی افزود: کسانی که قصد داشتند از این فرصت تحریم استفاده کنند و بنزین را به ما گران‌تر بفروشند امروز دنبال فروش بنزین با قیمت های پایین‌تر به ایران هستند و اکنون ما هستیم که تصمیم می گیریم که بنزین وارد کنیم یا در پتروشیمی تولید کنیم.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سایت رسمی پتروشیمی آبادان

توليد بنزين در پتروشيمي نوري ادامه دارد

15 مهر 1389

مديرعامل پتروشيمي نوري گفت: اين مجتمع از ابتداي سال جاري، بيش از يك ميليون و 900 هزار تن ميعانات گازي به عنوان خوراك دريافت و به همين ميزان، انواع محصولات پتروشيمي را توليد كرده است.
وي افزود: پس از اجراي طرح ضربتي توليد بنزين، روزانه بيش از 5 هزار تن ريفورميت (معادل حدود 6 ميليون ليتر بنزين) و بيش از 6 هزار تن تركيبات سنگين (گازوييل) در اين مجتمع توليد شده است كه با تلاش كاركنان غيرتمند اين شركت همچنان ادامه دارد.
مجتمع پتروشيمي نوري يكي از بزرگ ترين توليدكنندگان طرح ضربتي توليد بنزين كشور واقع در منطقه عسلويه است كه از حدود 45 روز پيش،‌ طبق برنامه وزارت نفت و در حداكثر ظرفيت توليد، با عملكردي معادل 106 درصد در حال توليد است.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
موندم اگر این دشمن نبود بی کفایتی ها رو گردن کی میخواستید بندازید. تمام دنیا از دشمن فراری هستند ولی شماها از خداتونه دشمن داشته باشید تا بی کفایتی های خودتون رو بندازید گردن اون.

محمد خان
کسی نگفت عدد اکتانش پایینه. ترکیبات آروماتیک عدد اکتانش بالاست ولی این ربطی به سرطانزا بودنش نداره. عدد اکتان یه چیزه و سرطانزا بودن یه چیز دیگه. یعنی الان چون عدد امتانش بالاش دیگه آلودگی نداره و سرطانزا نیست؟

در ضمن
اگر بنزین وارداتی مشکل داشته پس چرا وارد میکردند؟ هر کشوری بنزین میخره اول یه نمونه از اون رو آزمایش میکنه و بعد مجوز خرید رو میده. همینطوری که بنزین وارد کشور نمیشه.

اما در مورد کشورهای دیگه
این حرفتو خنده دار ترین حرفی بود که شنیدم. اگه البته از افرادی مثل شما خیلی بعید نیست.
همین پتروشیمی که میفرنایید طرحای شرکت تویو ژاپن هست و بعضی از واحدهای اون تحت لیسانس امریکاست و کاتالیست اون که در واقع همه چیز پتروشیمی هست و تمام تولیدات اون بخاطر همین کاتالیست هست تکنولوژی فرانسه‌ست.
ما حتمی نمیدونیم این کاتالیست جی هست اصلا. وقتی هم نیاز به تعویض داره به اون شرکت فرانسوی میگن و اونم میاد کاتالیست قدیمی رو میبره و کاتالیست جدید جایگزین میکنه و میره. ایران اصلا نمیدونه چه خبره این وسط. این همون فرانسه ای هست که معوان رئیس دولت خدمتگذار شما میخوایت با اخم کله پاش کنه. ولی غافل از اینکه اگه فرانسه اخم کنه ما کله پا میشیم. کلا این دولت در هارت و پورت کردن الکی شهره هست.

محمد خان
آقای سرمد فقط کافی بود یه لطف کنید سرچی کنید در سایت خود برزویه اونجا خیلی چیزها نوشته البته اگر اونها رو هم متهم به دروغگویی نکنید با توجه به اینکه دانشجویی هستید که در پتروشیمی فعالیت دارید !

استمرار روند تولید بنزین در پتروشیمی نوری
روند تولید بنزین مجتمع پتروشیمی نوری (برزویه) ، همچون روزهای گذشته استمرار دارد.
به گزارش روابط عمومی پتروشیمی نوری، با سعی و تلاش پرسنل سختکوش این مجتمع، روند تولید بنزین در بزرگترین مجتمع پتروشیمی تولید کننده بنزین کشور ادامه دارد. این مجتمع از ابتدای سال جاری ، بیش از یک میلیون و نهصد هزار تن میعانات گازی به عنوان خوراک دریافت نموده و به همین میزان انواع محصولات پتروشیمیایی را تولید نموده است. پس از انجام تولید آزمایشی بنزین در آبان سال گذشته و رفع تنگناهای آن ، مجدداَ از 29 مرداد ماه سال جاری طرح ضربتی تولید بنزین در مجتمع پتروشیمی نوری به اجرا در آمد و ریفرمیت به عنوان ماده اولیه تولید بنزین تولید و به شرکت پالایش و پخش ارسال شد. پس از اجرای طرح ضربتی تولید بنزین روزانه بیش از پنج هزارتن ریفرمیت ( معادل حدود 6 میلیون لیتر بنزین) و بیش از شش هزار تن ترکیبات سنگین (گازوئیل) تولید می شود. تولید افتخار آفرینی که بدون وقفه و با موفقیت کامل انجام شده و تداوم آن مشت محکمی به یاوه گویی های قدرت های بزرگ و دشمنان قسم خوردۀ این آب و خاک بوده است. پرسنل جوان و غیرتمند این شرکت ( بامیانگین سن 32 سال) تمام توانمندی خود را جهت تولید مستمر با برنامه ریزی و استفاده از زمانهای بدست آمده جهت تعمیرات جزئی مجتمع به کار گرفته اند. تاکنون 150.000 تن ریفرمیت توسط 12 فروند کشتی و 760.000 تن ترکیبات سنگین ( گازوئیل ) توسط 32 فروند کشتی صادر و یا به شرکت پالایش و پخش تحویل شده است. مجتمع پتروشیمی نوری یکی از بزرگترین تولیدکنندگان طرح ضربتی تولید بنزین کشور واقع در منطقه عسلویه می باشد که از حدود 45 روز پیش،‌ طبق برنامه وزارت نفت و در حداکثر ظرفیت تولید و با عملکردی بالاتر از برنامه تولید به میزان 106 درصد ، افتخار آفرینی و خدمت رسانی به ملّت غیّور و خردمند ایران اسلامی را سر لوحه کار خود قرار داده است.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
پتروشیمی نوری ( برزویه )

پتروشیمی نوری ( برزویه )

از اونجایی که بعضیها دارن زحمات این عزیزان رو پایمال میکنن و هر چه کرده اند رو کذب میپندارن گفتم خوب است مقداری برای اطلاع اذهان عمومی از این پتروشیمی پر افتخار کشورمون بگیم .

واحدهای فرآیندی شرکت پتروشیمی برزویه شامل 11 واحد است

واحد 100: هیدروژناسیون بنزن پیرولیز
واحد200: آماده سازی میعانات گازی(جداسازی ترکیبات سبک و سنگین از میعانات گازی )
واحد 250: هیدروتریتینگ ( تصفیه محصول میانی خروجی از واحد 200)
واحد 300: ریفرمینگ کاتالیستی ( تبدیل ترکیبات پارافینی و نفتنی به ترکیبات آروماتیکی)
واحد 350: احیاء کاتالیست
واحد 400: جداسازی ریفرمیت و آروماتیک ها وتولید ارتوزایلین
واحد 500: استخراج بنزن و تولوئن ( جداسازی آروماتیک ها از هیدروکربنهای غیر آروماتیکی
بوسیله حلال مورفولین )
واحد 600: Disproportionation ( جداسازی بنزن از تولوئن و تبدیل تولوئن به بنزن و مخلوط
زایلین ها )
واحد 650: ترانس آلکیلاسیون ( تبدیل هیدروکربنهای 9 کربنه به مخلوط زایلینها)
واحد 700: جداسازی پارازایلین( تولید پارازایلین از مخلوط زایلینها بوسیله غربال های مولکولی)
واحد 800: ایزومریزاسیون ( تبدیل اتیل بنزن و متازایلین به پارازایلین و اورتوزایلین)

• واحد 100- هیدروژناسیون بنزن پیرولیز
    بنزن پیرولیز دریافتی از پتروشیمی جم وارد این واحد شده وپس از عبور از بسترهای کاتالیستی و جداسازی ترکیبات نیتروژنه ، گوگرددار و الفین ، به واحد جداسازی ریفرمیت و آروماتیک ارسال می شود.
  • واحد 200- آماده سازی میعانات گازی
    میعانات گازی دریافتی از شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی پس از ورود به مجتمع وارد این واحد شده و در این واحد ترکیبات سبک و سنگین جداسازی و سپس محصول این واحد به واحد هیدروتریتینگ ارسال می شود.
  • واحد 250- هیدروتریتینگ
    محصول خروجی از واحد 200 در این واحد پس از عبور از بسترهای کاتالیستی، ترکیبات نیتروژنه و گوگرددار آن جداسازی و سپس به واحد ریفرمینگ کاتالیستی ارسال می شود.
  • واحد 300- ریفرمینگ کاتالیستی
    خوراک این واحد شامل ترکیبات پارافینی است، مقدار زیادی از این ترکیبات پس از عبور از راکتورهای کاتالیستی به ترکیبات آروماتیک تبدیل می شوندو هیدروکربن های غنی شده از آروماتیک بعنوان محصول این واحد بهمراه محصول خروجی از واحد 100 به واحد جداسازی ریفرمیت و آروماتیکها فرستاده می شود.
  • واحد 350 – احیاء کاتالیست
    کاتالیست های موجود در چهار راکتور واحد 300، به روش بستر گردشی مداوم در این واحد احیاء می شود. در این مکانیسم کاتالیست غیر فعال شده راکتورهای واحد 300، بصورت مستمر وارد واحد 350 شده و پس از احیاء مجدداً به راکتورهای واحد 300 بازگردانده می شود.

• واحد 400- جداسازی ریفرمیت و آروماتیک ها
    محصولات خروجی از واحدهای 300 و 100 خوراک این واحد هستند. در این واحد سه محصول میانی BT، مخلوط زایلین و C9+ و همچنین محصول نهائی ارتوزایلین تولید می شود. محصول BT، شامل بنزن، تولوئن و هیدروکربن های غیرآروماتیک می باشد و به واحد استخراج ارسال می گردد. مخلوط زایلینها به واحد جداسازی پارازایلین و هیدروکربن های 9 کربنه به واحد ترانس آلکیلاسیون ارسال میگردند. ارتوزایلین نیز بعنوان یکی از محصولات اصلی مجتمع وارد مخازن دخیره می شود.
  • واحد 500- استخراج بنزن و تولوئن
    مخلوط بنزن ، تولوئن و هیدروکربن های غیر آروماتیک به همراه حلال مورفولین وارد این واحد شده و تحت فرآیند تقطیر استخراجی ترکیبات آروماتیک از جمله بنزن و تولوئن آن جدا و جهت جداسازی هریک از آنها به واحد 600 ارسال می شوند. ترکیبات غیر آروماتیک نیز بعنوان محصول فرعی رافینیت به واحد الفین پتروشیمی جم فرستاده می شود.
  • واحد 600- Disproportionation
    مخلوط بنزن و تولوئن خوراک این واحد است که پس از عبور از قسمت های مختلف این واحد، بنزن و تولوئن آن جداسازی می شود. بنزن بعنوان یکی دیگر از محصولات اصلی مجتمع وارد مخازن ذخیره می شود و تولوئن به راکتور این واحد ارسال می شود. در این راکتور تولوئن به بنزن و مخلوط زایلنها تبدیل می شود. بعد از انجام این تبدیل، محصول بنزن جدا شده و مخلوط زایلینها به واحد جداسازی ریفرمیت و آروماتیک ها برگشت می شود.
  • واحد 650- ترانس آلکیلاسیون
    هیدروکربن های 9 کربنه خروجی از واحد 400، خوراک این واحد را تشکیل می دهند. این خوراک بعد از عبور از راکتور کاتالیستی به مخلوط زایلینها تبدیل می شود. مخلوط زایلینها جهت تفکیک ترکیبات آن مجدداً به واحد جداسازی ریفرمیت و آروماتیک ها برگشت می شود.
  • واحد 700- جداسازی پارازایلین
    مخلوط زایلینهای خروجی از واحد 400 خوراک این واحد را تشکیل می دهد در این واحد با استفاده از غربال های مولکولی و حلال پارادی اتیل بنزن، پارازایلین جداسازی شده و سپس باقی مانده مخلوط زایلینها از جمله متازایلین و اتیل بنزن به واحد ایزومراسیون جهت تبدیل به پارازایلین ارسال می شود.
  • واحد 800- ایزومریزاسیون
    مخلوط زایلینهای عاری از پارازایلین که از واحد 700 خارج می شود بعنوان خوراک این واحد پس از عبور از راکتور کاتالیستی غنی از پارازایلین شده و مجدداً جهت جداسازی ارتوزایلین و پارازایلین آن به واحد های 400 و سپس 700 ارسال می شود.
http://www.bpciran.com/portal/default.aspx و http://www.bpciran.com/portal/default-1165.aspx
و http://www.bpciran.com/portal/default-1246.aspx

در این چند لینک میتوانید محصولات اصلی ، فرعی و البته گواهینامه های بین المللی این شرکت رو به عینه ببینید .

محصولات آروماتیک جز محصولات فرعی به حساب میان و ......................

امید است که به کمک جوانان میهن به این خودباوری برسیم که ایرانی توانسته ، میتواند و انشالله خواهد توانست .

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز

محمد خان

در ضمن

اما در مورد کشورهای دیگه

محمد خان
اصولا مدیر عزیز حرفهای شما خیلی بیشتر از من ( البته به دید شما ) به طنز شباهت داره . همه چی رو میخواید انکار کنید در حالیکه خود خارجیها میان اینجا و این پیشرفتها رو باور نکردنی توصیف میکنن . نمیدونم چرا ولی اصولا خیلیها دوس دارن کشور ما همیشه خدا وابسته کشورهای قلدر منش باشه . اینکه ما از علم اونا استفاده میکنیم قبول حرفیم نیست ولی الآن این علم رو خودمون داریم تو کشور پیاده میکنیم . در ضمن پیغمبر هم فرمودن کارهای خوب دشمنتو یاد بگیر .دلیلی نیست که چون ما با کشوری مثل آمریکا دشمنیم در خیلی قضایا از علمی که در کشورشون هست استفاده نکنیم و ..............
در مورد فرانسه هم شما یه نگاه کوچیک به کشور بنداز ببین چقدر پژو سوار تو مملکت داریم پژو مال فرانسه است نیست ؟!
اما در مورد بنزین وارداتی خب قبلا بعضیها یه چیزایی گفتن مثل الآن همونطور که الآن هیچیکی حرفشونو نمیخونه اون موقع هم حرف اون عده خونده نشد . و من به شخصه اون نظرات رو به نحوی قهر سیاسی میدونم که قطعا خود آمریکاییها ، ونزوئلا و البته چین متوجه شدند .
دیگه عرضی نیست .
فقط یه سوال بحثهایی که کردید حتی اگه درست هم باشه که نیست . ( هر چند که متاسفانه اصولا محصولات ما بعد از مدت زمانی دچار تخریب میشه ) ربطش به آلودگی اصلا و ابدا قابل فهم نبود .
فکر نکنم سرطان زا تر از انرژی هسته ای داشته باشیم .............
که اونم خیلی از کشورها دارن ................

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولین محصول اصلی پتروشیمی برزویه تولید شد
ارتوزایلین ، اولین محصول اصلی مجتمع پتروشیمی برزویه به صورت ازمایشی تولید شد این در حالی است که از ابتدای راه اندازی واحدهای این مجتمع تاکنون ، بالغ بر 10 هزار تن محصولات فرعی شامل هیدورکربنهای سبک و میانه و سنگین تولید کرده است .
مجتمع پتروشیمی برزویه شامل 11 واحد فرآیندی است که کلیه برجهای تقطیری این واحدها راه اندازی شده و بصورت گردشی گرم در سرویس می باشند و بزودی ، در ادامه مراحل راه اندازی ، بنزن نیز به عنوان دومین محصول اصلی این مجتمع تولید خواهد شد . مطابق برنامه ، زمان تولید کلیه محصولات و راه اندازی کامل تمامی واحدهای شرکت پتروشیمی برزویه در سه ماهه ابتدای سال آینده خواهد بود . خوراک این مجتمع میعانات گازی است که می بایست از شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی تامین گردد . شایان ذکر است شرکت پتروشیمی برزویه ، چهارمین مجتمع پتروشیمی تولید آروماتیک در ایران که با تولید سالانه 4.5 میلیون تن محصولات اصلی و فرعی بعنوان یکی از بزرگترین مجتمع های تولید محصولات آروماتیک دنیا از لحاظ ظرفیت تولیدی شناخته می شود ، این مجتمع در منطقه ویژه اقتصادی – انرژی پارس می باشد

راه اندازی واحدهیدروتریتینگ
پس از راه اندازی واحد تفکیک میعانات گازی مجتمع پتروشیمی برزویه و ارسال محصولات آن به مخازن ذخیره که در مهرماه سال جاری انجام گردید،
بحول و قوه الهی با تلاش خستگی ناپذیر کارکنان پتروشیمی برزویه ، واحدی دیگر از این مجتمع با آغاز عملیات OIL-IN وارد مرحله راه اندازی گردید. این واحد وظیفه خالص سازی محصول خروجی واحد تفکیک میعانات گازی را به عهده دارد. شایان ذکر است شرکت پتروشیمی برزویه چهارمین مجتمع تولید آروماتیک در ایران است که انشاء ا... با تولید سالانه 5/4 میلیون تن محصولات اصلی و فرعی به عنوان بزرگترین مجتمع آروماتیک دنیا از لحاظ ظرفیت تولیدی شناخته خواهد شد.
گروه خبري : پتروشیمی برزویه تاریخ : 1386/02/27

بالا