چی ؟! نه مگه باکیمه !نمیخوای که تایپیکت قلف شه ؟
ها ؟
![]()
بزار نظر سنجی تموم بشه هر چه دل تنگت خواست بگو البته من باید باشم حتما
چی ؟! نه مگه باکیمه !نمیخوای که تایپیکت قلف شه ؟
ها ؟
![]()
جریان کشورهای غیر ایرانی معلوم نیس ؟!
یاد گرفتیم که همه اشتباهات و عقب ماندگیهامونو به گردن اونا بندازیم مگه نمیدونین !
تشکر از دو دوستی که انتقاد بنده رو پذیرفتن .به نام خدا
تشکر از دوستانی که تا کنون صبر کردن و گذاشتن طبق قولی که بهم دادیم عمل کنن
انتقاد از دو نفر :
معلوم شد که شما عزیزان فقط بر حسب عنوان تایپیک نظر میدین چون اگر حتی پست مربوط به عنوان رو خونده بودین به دلیل احترام و طبق قولمون وارد نمیشدین
یا شاید اصلا احترام ........................
در ضمن نظرسنجی چند گزینه ایست
تشکر از شما با همه صحبتتون موافقم البته به جز مقصر بودن سوخت بنزین جدید . در مورد گازوئیل حرف شما قابل قبوله اونم درصد خیلی کمی ولی بنزین خیلی بعیده و کاملا این خبر تکذیب شد .اگر ما مسئله سوخت رو دلیل اصلی بدنیم، که به نظر من هم این سوخت علت اصلی هست. مقصر اصلی تو این قضیه دولته. چون این سوخت جدید مورد تایید هیچکس نیست و حتی مهندسان پتروشیمی هم از این کار ناراضی بودند ولی دولت اصرار کرد و الان اوضاع شده این و به زودی به بقیه استانها هم میرسه.
مسئله بعدی که باز برمیگرده به دولت، صنعت خودرو سازی ماست.
تولید خودرو با مصرف بالا و کیفیت پایین و قیمت گرون. هر سال داریم بدتر از سال قبلش میشیم.
مسئله بعدی اوضاع اقتصادی مردمه که متاسفانه خوب نیست و مردم نمیتونن خودرو خوب بخرن و یا از پس هزینه های اون بر نمیان.
مسئله بعدی هم که به مردم برمیگرده اینه که مردم اصلا به فکر همین ماشینی هم که دارند نیستند. نه تنظیم موتور میبرن نه روغن خوب استفاده میکنن و کمتر سراغ نقلیه عمومی میرن. البته باید شرایط اقتصادی رو هم در نظر گرفت این وسط. چون بعضیا واقعا ندارن که روغن با کیفیت بخرن و یا بنزین سوپر بزنن.
البته شرایط جغرافیایی تهران و بارندگی هم موثره ولی دلایل اصلی هموناییه که گفتم.
اگر ما مسئله سوخت رو دلیل اصلی بدنیم، که به نظر من هم این سوخت علت اصلی هست. مقصر اصلی تو این قضیه دولته. چون این سوخت جدید مورد تایید هیچکس نیست و حتی مهندسان پتروشیمی هم از این کار ناراضی بودند ولی دولت اصرار کرد و الان اوضاع شده این و به زودی به بقیه استانها هم میرسه.
مسئله بعدی که باز برمیگرده به دولت، صنعت خودرو سازی ماست.
تولید خودرو با مصرف بالا و کیفیت پایین و قیمت گرون. هر سال داریم بدتر از سال قبلش میشیم.
مسئله بعدی اوضاع اقتصادی مردمه که متاسفانه خوب نیست و مردم نمیتونن خودرو خوب بخرن و یا از پس هزینه های اون بر نمیان.
مسئله بعدی هم که به مردم برمیگرده اینه که مردم اصلا به فکر همین ماشینی هم که دارند نیستند. نه تنظیم موتور میبرن نه روغن خوب استفاده میکنن و کمتر سراغ نقلیه عمومی میرن. البته باید شرایط اقتصادی رو هم در نظر گرفت این وسط. چون بعضیا واقعا ندارن که روغن با کیفیت بخرن و یا بنزین سوپر بزنن.
البته شرایط جغرافیایی تهران و بارندگی هم موثره ولی دلایل اصلی هموناییه که گفتم.
تشکر از شما با همه صحبتتون موافقم البته به جز مقصر بودن سوخت بنزین جدید . در مورد گازوئیل حرف شما قابل قبوله اونم درصد خیلی کمی ولی بنزین خیلی بعیده و کاملا این خبر تکذیب شد .
ولی توجه به چند نکته ضروریست : این مسئله آلودگی هوا به امروز و پارسال و این دولت برنمیگرده شاید برمیگرده به 15 سال پیش
مشکل اصلی اینه که چرا هیچ نظارتی به اجرای قوانین مربوط به اون نشده و هیچ دولتی هم ظاهرا براش این مسئله مهم نبوده . هموطنانم که قربونشون برم ...........
اگر مشکل بنزینه دقت کنید کل شهرهای ایران بایستی به این مشکل بر میخوردن حتی شمال و البته خود جنوب .
اگه من گفتم آلودگی کشورمون میخواستم به اصل قضیه قوانینی که فقط تصویب شده نه اجرا شده و نه نظارت اشاره کنم وگرنه حقیقت امر اینه که در شهرهای صنعتی و به خصوص شهرهای بزرگ این اتفاق افتاده .
من امروز مطمئن شدم دیگر عذاب است..
دوستان امروز خود شاهد بودید که هوا امروز صبح پاک شد ولی کم کم نزدیک ظهر آنقدر هوا بد شد که من یقیق پیدا کردم که عذاب است..
بیاید همگی با هم بابصیرت شویم و دستمان را به آسمان ببریم و طلب مغفرت کنیم تا خدا این عذاب را از سر ما بردارد..
از دولت هم خواهشمندم در این ایام با خانم های بد حجاب برخورد لازم را انجام دهد تا در از بین رفتن این عذاب موثر شود...
باشد که رستگار شویم..
خیلی ممنونم از شما و خیلی لطف کردین که نظر دادین .به نظر من خود هم وطنان ما هستند که باعث الودگی ها هستند و راه حل اون رو باید شهر داری ارائه بده، اما متاسفانه این خودما هستیم که با هیچ برنامه ای خودمون رو هماهنگ نمیکنیم و مخصوصا این یک سال اخیر همه چیزا رو داریم بیخودی به مسائل سیاسی مربوط میکنیم.
آلودگی هوا مسئله ای نیست که باعثش یه شخص یا یه گروه خاص باشه بلکه بی اطلاعی عمومی باعث ایجاد این شرایط میشه. به نظر من در حال حاضر به جای راه انداختین این چنین تاپیک هایی که پی مقصر هست بهتره یه تاپیک هایی راه اندازی بشه که تو اون راه کارهایی برای بر طرف کردن مشکلات ارائه بشه فکر کنم که اگه این کار اتفاق بیافته هم از نظرات عموم میتونیم بهره مند شیم هم اینکه شاید بتونیم مشکل رو راحت تر حل کنیم
به هر حال این شرایطیه که پیش اومده و این بحث ها باید قبل از اینکه این اتفاق می افتاد صورت می گرفت، ریشه یابی تو این مسئله دردی از ما دوا نمیکنه
من نمیدونم محمد آقا برای چی این بحث رو راه انداختن و در پایان می خوان به چه نتیجه ای برسن اما با تمام احترامی که برای ایشون قایلم چیزی که به نظر من میرسه اینه که این بحث ها بی نتیجس
شما ظاهرا خیلی تو مسائل غیر دنیوی هستی یه خورده بیا بیرون تیتر روزنامه اطلاعات صحبتهای همین آقایان نماینده بود .تیتر روزنامه اطلاعات رو هم بهش اضافه کن..
همه دست به دست شدن واسه دولت مهر ورز شایعه درست میکنن میگن کیفیت بنزین پایینه،
به جای اینکه به خودکفایی کشور در تولید بنزین با کیفیت بالا ببالن میان ایراد بنی اسرائیلی میگیرن..
مشکل ما همون هوای پایدار تهرانه که اونهم دلیل داره اونم دلیل آسمانی نه زمینی..
به نظر من خود هم وطنان ما هستند که باعث الودگی ها هستند و راه حل اون رو باید شهر داری ارائه بده، اما متاسفانه این خودما هستیم که با هیچ برنامه ای خودمون رو هماهنگ نمیکنیم و مخصوصا این یک سال اخیر همه چیزا رو داریم بیخودی به مسائل سیاسی مربوط میکنیم.
آلودگی هوا مسئله ای نیست که باعثش یه شخص یا یه گروه خاص باشه بلکه بی اطلاعی عمومی باعث ایجاد این شرایط میشه. به نظر من در حال حاضر به جای راه انداختین این چنین تاپیک هایی که پی مقصر هست بهتره یه تاپیک هایی راه اندازی بشه که تو اون راه کارهایی برای بر طرف کردن مشکلات ارائه بشه فکر کنم که اگه این کار اتفاق بیافته هم از نظرات عموم میتونیم بهره مند شیم هم اینکه شاید بتونیم مشکل رو راحت تر حل کنیم
به هر حال این شرایطیه که پیش اومده و این بحث ها باید قبل از اینکه این اتفاق می افتاد صورت می گرفت، ریشه یابی تو این مسئله دردی از ما دوا نمیکنه
من نمیدونم محمد آقا برای چی این بحث رو راه انداختن و در پایان می خوان به چه نتیجه ای برسن اما با تمام احترامی که برای ایشون قایلم چیزی که به نظر من میرسه اینه که این بحث ها بی نتیجس
خیلی ممنونم از شما و خیلی لطف کردین که نظر دادین .
ببینید دوست عزیز من اینکه عده ای میان جنبه سیاسی به همه قضایای مملکت ما میدن قطعا و یقینا نشانه ضعفشونه . میخوان حقایق کتمان بشه . الآن یه عده دارن این تایپیک رو سیاسی میکنن حالا به هر نحوی یکیشون میاد میگه من تو پتروشیمی بودم ( من به ایشون میگم شما قانون کار در مشاغل دولتی رو میدونید ؟! شما دارید صریحا قوانینو نقض میکنید اونم با دروغ فراکنی چرا که بعضیها تو پروفایلشون گفتن دانشجو هستن اونم به عنوان شغل و البته جالبتر با مدرک لیسانس در این سطح هستن طبق گفته خودشون مدیر عامل این شرکت این چنین گفته اون وقت شما . خنده دارش اینه اسم اصفهان و شهرهای بزرگ رو میارین انگار شهرهای کوچیک رو نمیبینین اونا هم از همین بنزین استفاده کردن و حتی شهر های کوچک دیگری که در استانها از جمله خود تهران هستند .
بنابراین اینکه شما در یه همچین جایی بیاین همچین حرفی بزنین ............
هر چند که بله برخی نمایندگان حزب مخالف حرفهایی زدند دلیلشم گفتم چون متاسفانه انگار بین احزاب سیاسی جنگه و براشون هیچ چیز دیگه مهم نیست . هر چه این دولت بسازه دولتهای قبلی تخریبش میکنن هر چه دولتهای قبلی ساختن این طرفیا تخریبش میکنن . عمریه که به همه چی به صورت تمسخر گری نگاه میکنیم تو رو خدا هم میهنان دیگه دس بردارن .
اما مهمترین نتیجه ای که تا این لحظه گرفتم هموطنان ما اصلا و ابدا خیلیهاشون انتقاد پذیر نیستن چرا چون با اینکه این نظر سنجی چند گزینه ای بود اصلا و ابدا اقدامات خودشونو یا اقشار دیگر جامعه رو در این آلودگیها مقصر نمیدونن
خداییش چند نفر میرفتن ماشینشونو معاینه فنی کنن ؟! حالاشم که امکاناتی ایجاد شده چی ؟
همین آشغال ریختن ها و جنگل سوزیها .
بماند .
برام خیلی جالبه عده ای که حتی حاضر نیستن انتقادی رو حتی به خودشون نسبت بدن چطور انتظار انتقاد پذیر بودن دیگران رو دارن .
اونا هم از همین آب و خاکن
اون نفر دومیم که بماند ظاهرا .....................
در ضمن آلودگی سایر شهرها و خود تهران مسئله جدیدی نیست همش برمیگرده به بحرانی شدن این وضع در شهرهای بزرگ
در ضمن استان سیستان بلوچستانم منطقه بزرگیه اونجا هم آلوده نشده .
جلالیان در این یادداشت خود که با انتخاب تیتر سئوال برانگیز ((تولید بنزین به چه قیمت ؟))همراه بوده ،می نویسد: اگر با کمبود بنزين مواجه شويم به مردم فشار میآيد و با نارضايتی آنها مواجه خواهيم شد اما بحران نارضايتی مردم قابل مديريت و کنترل است و نهايتا باعصبانيت آن ها روبرو هستيم که خطرش کمتر از اين است اينکه مردم را در معرض خطر سرطان و مرگ قرار دهيم.
یادداشت عسکر جلالیان نماینده مردم دیر،کنگان ، جم در مجلس شورای اسلامی در خصوص تولید بنزین در کشور و انتقاد از آن و با تاکید بر اینکه بنزین تولیدی داخل سرطانزاست که در وب سایت خبرآنلاین انتشار یافته بود،با استقبال رادیوها و تلویزیونهای معاندنظام و ضد انقلاب قرار گرفته و در این راستا رادیو فردا، صدای آمریکا ، بی بی سی و چندین شبکه ی خارجی دیگر اقدام به انعکاس این یادداشت جلالیان نمودند. جلالیان در این یادداشت خود که با انتخاب تیتر سئوال برانگیز ((تولید بنزین به چه قیمت ))می نویسد :گر با کمبود بنزين مواجه شويم به مردم فشار میآيد و با نارضايتی آنها مواجه خواهيم شد اما بحران نارضايتی مردم قابل مديريت و کنترل است و نهايتا باعصبانيت آن ها روبرو هستيم که خطرش کمتر از اين است اينکه مردم را در معرض خطر سرطان و مرگ قرار دهيم.
رادیو فردا که از سوی دولت آمریکا چندسالی است با هدف مقابله و اقدام جنگ نرم علیه جمهوری اسلامی ایران راه اندازی شده است در بخش خبرهای خود و با تیتر نمودن این یادداشت در ادامه به نقل از جلالیان می افزاید:عسگر جلاليان، عضو کميسيون انرژی مجلس شورای اسلامی، توليد بنزين در پالايشگاههای ايران را، غير استاندارد خوانده و گفته است که اين نحوه توليد بنزين، نه تنها هزينه بالاتری دارد، بلکه برای مصرف کنندگان در صورت تماس با آن خطرناک و سرطان زا است.
اين نماينده مجلس روز سه شنبه در مطلبی با عنوان «خودکفايی بنزين به چه قيمتی» در وب سايت خبر آنلاين، تصريح کرده است: «دولت برای بر طرف کردن کمبود بنزين بهتر است به جای تغيير غير کاربری غير معقول پالايشگاه های موجود به فکر سرمايهگذری در ساخت پالايشگاه ها باشد.»
پس از تصويب چهارمين قطعنامه تحريمی شورای امنيت عليه جمهوری اسلامی در خردادماه سال جاری، دولت آمريکا نيز تحريم های يکجانبه ای عليه ايران اعمال کرد که بخشی از آن شامل فروش فرآورده های نفتی به ايران می شود.
دولت ايران برای مقابله با اين تحريم ها تصميم گرفت با تغيير کاربری مجتمع های پتروشيمی از آنها برای توليد بنزين و رفع کمبودها استفاده کند.
دولت محمود احمدی نژاد پيشتر اعلام کرده بود که با تغيير کاربرد پالايشگاههای پتروشيمی برای توليد بنزين، به خودکفايی رسيده است. در همين زمينه ۲۰۴ نماينده مجلس ازعملکرد وزارت نفت قدرانی کرده اند.
به گفته عسگر جلاليان توضيحات مسئولان صنايع پتروشيمی در کميسيون انرژی مجلس درباره هزينه توليد اين بنزين و خطرات ناشی از آن برای انسان و محيط زيست، قانع کننده نبوده است.
عسگر جلاليان، نماينده مردم شهرستان های بندر دير، کنگان و جم در استان بوشهر، همچنين می گويد: «تماس فيزيکی و استشمام اين بنزين غير استاندارد موجب بيماری می شود و اين در شرايطی است که در مناطقی مثل حوزه انتخابيه من مردم به راحتی بنزين را جابهجا میکنند و به خاطر مصرف سوخت قايقها آنرا در منزل نگهداری میکنند.»
اقتصادی بودن توليد بنزين
اين نماينده مجلس با اين حال تاکيد می کند حتی در صورتی که نگرانی های بهداشتی در خصوص اين نوع بنزين مرتفع شود، توليد اين نوع بنزين باز صرفه اقتصادی ندارد.
ايران تا پيش از اعمال تحريم های فقط قادر به توليد روزانه ۴۴ ميليون ليتر بنزين بود که اين رقم تقريبا دو سوم نيازهای اين کشور را تامين می کرد و روزانه نيازمند ۲۰ ميليون ليتر بنزين وارداتی بود.
منبع : کنگان نیوز
در حالیکه دیدیم از لحاظ اقتصادی هم به صرفه است و تو ضیحات وزیر نفت نیز قابل توجه است .
دکتر سیدمسعود میرکاظمی با تاکید بر بازنده بودن غرب در بازی تحریم، گفت: با بهره برداری از پروژههای توسعهای پالایشگاههای نفت کشور در دهه فجر امسال و تا پایان سال دستکم ۱۰ میلیون لیتر در روز به تولید بنزین کشور افزوده میشود.
به گزارش رجانیوز به نقل از شانا، وزیر نفت در حاشیه دیدار رئیس مجلس اندونزی، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هم اکنون در حد نیاز، در مجتمع های پتروشیمی کشور بنزین تولید و عرضه می شود، اما اخیرا به دلیل وجود ذخایر بالای این فرآورده، نیاز به تولید بنزین در این مجتمعها کم شده است، ضمن آن که پالایشگاه های نفت با تمام ظرفیت در حال تولید فرآورده نفتی هستند.
وی افزود: بنزینی که هم اکنون در مجتمع های پتروشیمی تولید میشود با عدد اکتان ۹۸ تا ۱۰۰ بوده و کیفیت آن از بنزین وارداتی بهتر است.
میرکاظمی ریشه شایعه تشدید آلودگی هوای تهران به دلیل تولید و عرضه بنزین غیر استاندارد را در خارج از مرزهای کشور خواند و گفت: غرب در بازی تحریم بنزین به ایران باخته است و این خبر کذب نیز آخرین حلقه از سناریوهای نسنجیده تحریم است.
وزیر نفت گفت: در گذشته بنزین تولید شده در پالایشگاه های کشور به دلیل اکتان پایین با بنزین وارداتی مخلوط و عرضه می شد، اما هم اکنون با تولید بنزین سوپر استاندارد در مجتمع های پتروشیمی، نیازی به واردات نداریم و هیچ مشکلی نیز در این زمینه وجود ندارد.
میرکاظمی تصریح کرد: با افزایش اعمال محدودیت های واردات بنزین به ایران، همکاران ما در واحدهای پتروشیمی با تولید بنزین، تقریبا واردات این فرآورده نفتی را در شهریور ماه امسال به صفر رساندند و کشور را از واردات بنزین بینیاز کردند.
وی ادامه داد: با انتشار خبر خودکفایی ایران در تولید بنزین، ابتدا رسانه های بیگانه آن را یک بلوف و دروغ خواندند و گفتند ایران بنزینی تولید نکرده است و مدتی بعد مطرح کردند که ظاهرا تغییر فرآیندهای تولید در مجتمع های پتروشیمی امکان پذیر است، اما ایران توانایی انجام این کار را ندارد.
دکتر میرکاظمی تصریح کرد: با تولید بنزین در مجتمع های پتروشیمی کشور و کاهش قیمت این فرآورده در منطقه خلیج فارس به دلیل خرید نکردن ایران، رسانه های بیگانه با اظهار بی اطلاعی از فعالیت های انجام شده برای تولید بنزین در مجتمع های پتروشیمی در ایران اعلام کردند: به دلیل کیفیت پایین بنزین تولید شده در این مجتمع ها و عرضه آن، آلودگی هوا در ایران افزایش یافته است.
وزیر نفت با بیان این که کشورهای تحریم کننده ایران گمان میکردند کشورمان در اوج مصرف بنزین در مهر ماه دچار کمبود می شود، گفت: هم اکنون در زمینه تولید و عرضه بنزین آرامش در کشور برقرار است و پالایشگاه های نفت با آن که ذخایر خوب و بالایی از این فرآورده دارند بازهم در حال بهینه سازی و افزایش تولید هستند
منبع : خبر 24
سلام من به پروفایلتون نگاه کردم و جواب دادم . خودتونم به معرفی نامتون نگاه کنید ببینید شغل چی نوشتین و اینجا مدعی چی شدین ! بله خب اشاره کردین . حرفی که من زدم به خیلیها بود یه قسمتیشم به شما .فک کنم اشاره شما به بنده بود.
من تو پست اولم هم بجز این بنزین سرطانزا به موارد دیگه هم اشاره کردم که میتونید برید و بخونید.
جناب آقا محمد عزیز
شما پتروشیمی برزویه که الان داره بنزین تولید میکنه رو ببینید. این مجتمع یکی از بزرگترین تولید کنندهای اروماتیک در دنیاست.
شما تا حالا به این فکر نکردین که چطور تا الان از این مجتمع بنزین تولید نمیگرفتند؟ برزویه از سال 82 شروع بکار کرد و تا الانم طبق همون طرح قبلی داره کار میکنه.
ازش بنزین نمیگرفتند چون بنزینش سرطانزاست. وگرنه اینهمه سال میتونستند ازش بنزین بگیرند.
اصلا اسم پتروشیمی برزویه طرح آروماتیک چهارم هست. یه فایل رو براتون ضمیمه میکنم تا خواص و یکی از این ترکیبات اروماتیک رو که در بنزین وجود داره مشاهده کنید.
اگر این بنزین سالم بود و مشکلی نداشت تا الان هزار بار داده بودن که سازمانها بین المللی استاندارد اونو چک کنن.
ماشاالله اینا در دروغگویی شهره خاص و عام هستند.
در ضمن بحث سرطانزا بودن این نوع بنزین مال الان نیست. از همون روز اول که این نوع بنزین تولید شده داد همه در اومد. از نمایندگان مجلس گرفته تا اعضای کمسیون انرژی تا مهندسی پتروشیمی.
شما که اینهمه دنبال حقیقت میگرد و میگی من دارم دروغ میگم میتونی تشریف بیار پتروشیمی برزویه و خودت ببینی . اگر گفتن سرطانزا نیست من هر چی تو بگی قبول میکنم.
آقای سرمد فقط کافی بود یه لطف کنید سرچی کنید در سایت خود برزویه اونجا خیلی چیزها نوشته البته اگر اونها رو هم متهم به دروغگویی نکنید با توجه به اینکه دانشجویی هستید که در پتروشیمی فعالیت دارید !خوشم میاد فقط با دشمن زنده هستید شماها.
موندم اگر این دشمن نبود بی کفایتی ها رو گردن کی میخواستید بندازید. تمام دنیا از دشمن فراری هستند ولی شماها از خداتونه دشمن داشته باشید تا بی کفایتی های خودتون رو بندازید گردن اون.
محمد خان
کسی نگفت عدد اکتانش پایینه. ترکیبات آروماتیک عدد اکتانش بالاست ولی این ربطی به سرطانزا بودنش نداره. عدد اکتان یه چیزه و سرطانزا بودن یه چیز دیگه. یعنی الان چون عدد امتانش بالاش دیگه آلودگی نداره و سرطانزا نیست؟
در ضمن
اگر بنزین وارداتی مشکل داشته پس چرا وارد میکردند؟ هر کشوری بنزین میخره اول یه نمونه از اون رو آزمایش میکنه و بعد مجوز خرید رو میده. همینطوری که بنزین وارد کشور نمیشه.
اما در مورد کشورهای دیگه
این حرفتو خنده دار ترین حرفی بود که شنیدم. اگه البته از افرادی مثل شما خیلی بعید نیست.
خوبه ما الان هیچی در مورد این نمیدونیم و تمام دانش پتروشیمی ما وارداتیه.
همین پتروشیمی که میفرنایید طرحای شرکت تویو ژاپن هست و بعضی از واحدهای اون تحت لیسانس امریکاست و کاتالیست اون که در واقع همه چیز پتروشیمی هست و تمام تولیدات اون بخاطر همین کاتالیست هست تکنولوژی فرانسهست.
ما حتمی نمیدونیم این کاتالیست جی هست اصلا. وقتی هم نیاز به تعویض داره به اون شرکت فرانسوی میگن و اونم میاد کاتالیست قدیمی رو میبره و کاتالیست جدید جایگزین میکنه و میره. ایران اصلا نمیدونه چه خبره این وسط. این همون فرانسه ای هست که معوان رئیس دولت خدمتگذار شما میخوایت با اخم کله پاش کنه. ولی غافل از اینکه اگه فرانسه اخم کنه ما کله پا میشیم. کلا این دولت در هارت و پورت کردن الکی شهره هست.
محمد خان
یعنی شما میگید کشورهای خارجی خودشونم نمیدونن که چی ساختن؟
یعنی نمیدونن که طراحی که کردن به چه درد میخوره و چه چیزایی میشه ازش گرفت؟
اصولا مدیر عزیز حرفهای شما خیلی بیشتر از من ( البته به دید شما ) به طنز شباهت داره . همه چی رو میخواید انکار کنید در حالیکه خود خارجیها میان اینجا و این پیشرفتها رو باور نکردنی توصیف میکنن . نمیدونم چرا ولی اصولا خیلیها دوس دارن کشور ما همیشه خدا وابسته کشورهای قلدر منش باشه . اینکه ما از علم اونا استفاده میکنیم قبول حرفیم نیست ولی الآن این علم رو خودمون داریم تو کشور پیاده میکنیم . در ضمن پیغمبر هم فرمودن کارهای خوب دشمنتو یاد بگیر .دلیلی نیست که چون ما با کشوری مثل آمریکا دشمنیم در خیلی قضایا از علمی که در کشورشون هست استفاده نکنیم و ..............خوشم میاد فقط با دشمن زنده هستید شماها.
موندم اگر این دشمن نبود بی کفایتی ها رو گردن کی میخواستید بندازید. تمام دنیا از دشمن فراری هستند ولی شماها از خداتونه دشمن داشته باشید تا بی کفایتی های خودتون رو بندازید گردن اون.
محمد خان
کسی نگفت عدد اکتانش پایینه. ترکیبات آروماتیک عدد اکتانش بالاست ولی این ربطی به سرطانزا بودنش نداره. عدد اکتان یه چیزه و سرطانزا بودن یه چیز دیگه. یعنی الان چون عدد امتانش بالاش دیگه آلودگی نداره و سرطانزا نیست؟
در ضمن
اگر بنزین وارداتی مشکل داشته پس چرا وارد میکردند؟ هر کشوری بنزین میخره اول یه نمونه از اون رو آزمایش میکنه و بعد مجوز خرید رو میده. همینطوری که بنزین وارد کشور نمیشه.
اما در مورد کشورهای دیگه
این حرفتو خنده دار ترین حرفی بود که شنیدم. اگه البته از افرادی مثل شما خیلی بعید نیست.
خوبه ما الان هیچی در مورد این نمیدونیم و تمام دانش پتروشیمی ما وارداتیه.
همین پتروشیمی که میفرنایید طرحای شرکت تویو ژاپن هست و بعضی از واحدهای اون تحت لیسانس امریکاست و کاتالیست اون که در واقع همه چیز پتروشیمی هست و تمام تولیدات اون بخاطر همین کاتالیست هست تکنولوژی فرانسهست.
ما حتمی نمیدونیم این کاتالیست جی هست اصلا. وقتی هم نیاز به تعویض داره به اون شرکت فرانسوی میگن و اونم میاد کاتالیست قدیمی رو میبره و کاتالیست جدید جایگزین میکنه و میره. ایران اصلا نمیدونه چه خبره این وسط. این همون فرانسه ای هست که معوان رئیس دولت خدمتگذار شما میخوایت با اخم کله پاش کنه. ولی غافل از اینکه اگه فرانسه اخم کنه ما کله پا میشیم. کلا این دولت در هارت و پورت کردن الکی شهره هست.
محمد خان
یعنی شما میگید کشورهای خارجی خودشونم نمیدونن که چی ساختن؟
یعنی نمیدونن که طراحی که کردن به چه درد میخوره و چه چیزایی میشه ازش گرفت؟