دفتر مدیر سایت - پيرجو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Lord Kevinz

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا کار شما در این بین خنده داره
چون تو هیچ سرور یا ایمیج سنتری یه همچین آدم بیکاری پیدا نمیشه که بشینه عکسا رو دونه دونه عوض کنه !
شما هم فکر کردین هالو گیر اوردین؟؟ سایت ها رو ندیدن که بعضیاشون خراب میشن و تغییر لینک میدن؟؟ یا برای تبلیغ سایت خودشون تمام سرورها رو به یه عکس تغییر میدن؟

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متوجه نشدم عزیزم " میتونید به اعلان توی تالار مراجعه کنید[/QUOTE]" یعنی چی !؟
اعلان!؟؟

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میتونید به اعلان توی تالار مراجعه کنید[/QUOTE]

؟؟؟؟!!!!!!""؟؟؟

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چند تا سوال کردم هنوز جواب درست و درمونی دریافت نکردم
به این سوالاتم یه سوال دیگه اضافه میکنم توی تالار گفتگوی آزاد یه تاپیک زدم به نام:
" بوی عیدی بوی توپ بوی کاغذ رنگی .... به یاد فرهاد" میشه بگین چرا حذف شد
تو رو مرگ من لااقل دلیل حذف این تاپیک و بگید ممنون میشم از پاسخ سبزتون مدیرای ارجمند باشگاه مهندسان

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مدیر عزیز
با این تفاسیر شما ،بنده خیلی زودتر از این باید اخراج میشدم !!
این سیستم تخلفات منه !
آخرین تخلفات دریافت شده (10 مجموع امتياز)
2011/3/26 09:18 AM
WARNING
Expires 2011/5/25 09:18 AM: تخلف پروفایل

عدم رعايت قوانين در امضا

2011/2/27 10:00 AM
WARNING
Expires 2011/4/28 11:00 AM: خصوصی

ارسال مطالب سياسي

2011/2/26 07:01 PM
WARNING
Expires 2011/4/27 08:01 PM: خصوصی

ارسال مطالب سياسي

2011/2/24 09:02 AM
WARNING
Expires 2011/4/25 10:02 AM: خصوصی

ارسال مطالب سياسي

2011/2/20 10:39 AM
WARNING
Expires 2011/4/21 11:39 AM: خصوصی

ارسال تاپيک در بخش نامربوط

بالاشم زدین مجموع10 امتیاز البته اون تخلف آخری مربوط به بعد اخراجیمه پس اصولا نمیتونه جزئء تخلفات معمول قبلی حساب بشه !

به گمونم این سیستم تخلفات مدت داره یعنی بعد یه مدت باطل میشه درسته !؟؟
اگه اینطور باشه این تخلفات از ابتدای عضویت بنده توی این سایت بوده و فک نکنم شامل این دوره بشه گرچه من یادم نمیاد توی یه هفته یعنی از 2011/4/21تا 2011/4/28 چهار تا اخطار پشت سر هم گرفته باشم
گفتم که این اخطارات از ابتدای عضویتم بوده و اگرم قبول کنم اینا رو توی همون یه هفته گرفته باشم مجموع اخطار و امتیاز منفیام بر اساس سیستم تخلفات امتیاز شما میشه 13 تا امتیاز منفی
(تخلف : ارسال مطالب سياسي‌ مورد دار!
مقدار امتياز منفي : 4 امتياز
مدت اعتبار : 60 روز ،تخلف :
مقدار امتياز منفي : 1 امتياز
مدت اعتبار : 60 روز)
توی همون یه هفته که تاریخش ثبت شده خب با این تفاسیر آیا من نباید زودتر اخراج میشدم !؟؟! دارم میگم این همه اخطار مربوط به آغاز فعالیت بنده توی این سایت بود !!

شاید من اشتباه میکنم پس لطفا راهنماییم کنید و از اشتباه درم بیارید !

زحمت کشیدی بخش اول پست قبلی منو جواب دادیم ممنون ازتون اما من هنوز راجع به دو قسمت دیگه مطلبم (یکی اخطار بابت امضام و دیگری حذف یکی از تاپیکام )هنوز جواب منطقی نشنیدم عزیزم !:gol:

1- وقتی امتیاز منفی دریافت می‌کنید، پس از مدتی باطل می‌شه، می‌تونید به بخش تنظیمات مراجعه کنید و باطل شدن رو مشاهده کنید
2- مدیران پس از پاک کردن و البته اخطار دادن به کاربری، وظیفه توضیح دادن علت کارشون رو به شخص مورد نظر، ندارند!
3- ممنون

• Like
واکنش ها: Sarp

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به این سوالاتم یه سوال دیگه اضافه میکنم توی تالار گفتگوی آزاد یه تاپیک زدم به نام:
تو رو مرگ من لااقل دلیل حذف این تاپیک و بگید ممنون میشم از پاسخ سبزتون مدیرای ارجمند باشگاه مهندسان

مراجعه کنید به پست بالا!

Sarp

مدیر بازنشسته
شما هم فکر کردین هالو گیر اوردین؟؟ سایت ها رو ندیدن که بعضیاشون خراب میشن و تغییر لینک میدن؟؟ یا برای تبلیغ سایت خودشون تمام سرورها رو به یه عکس تغییر میدن؟
من چنین فکری نکردم
ولی انگار شما همچین فکری میکنید !
ممکنه با مواجه شدن ایمیج سنتری ، به جای تصاویر یه تصویر دیگه بذارن
ولی تغییر همه تصاویر با تصاویر دیگه نه !
اگر کمی با مسائل فنی در این زمینه آشنا باشید چنین حرفی نمیزنید !

Lord Kevinz

عضو جدید
کاربر ممتاز
من چنین فکری نکردم
ولی انگار شما همچین فکری میکنید !
ممکنه با مواجه شدن ایمیج سنتری ، به جای تصاویر یه تصویر دیگه بذارن
ولی تغییر همه تصاویر با تصاویر دیگه نه !
اگر کمی با مسائل فنی در این زمینه آشنا باشید چنین حرفی نمیزنید !
شما میگین نمیشه؟؟؟ باش ، حتما نمیشه دیگه

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1- وقتی امتیاز منفی دریافت می‌کنید، پس از مدتی باطل می‌شه، می‌تونید به بخش تنظیمات مراجعه کنید و باطل شدن رو مشاهده کنید
2- مدیران پس از پاک کردن و البته اخطار دادن به کاربری، وظیفه توضیح دادن علت کارشون رو به شخص مورد نظر، ندارند!
3- ممنون

مرسی
با این حرفت یاد قلعه حیوانات افتادم !!!!

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
1-
اتفاقاً مدیران در لحظه ی ارسال اخطار، موظفند که دلیلش رو در پیامی که تحت عنوان warning ارسال میشه، توضیح بدن، حالا اینکه کاربر قانع میشه یا نه، اون بحثش جداست.
البته، اون زمانی که بنده مدیر بودم، اینطور بود، الآن شاید تغییر کرده باشه!
با پاسخ های شفاف و دقیق، کاربران رو به قانونمندی دعوت کنیم نه تفکر به چگونگی فرار از قانون!

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
:gol:سلام میخواستم بدونم جریان این کارت قرمز اینا چیه که ربات میده چی میشه که کاربر اخراج میشه؟
سلام

کارت قرمز و زرد در برابر خطاهای کاربر داده میشه
امتیاز منفی که به 8 برسه خود به خود اخراج میشه

afsoon6282

مدیر تالار
سلام من مهندسی نفت نیستم هنوزدانش اموزم ولی چون دانش اموزپیدانکردم اینوزدم اشکال داره؟

سلام
وقتی برای مثال کسی میزنه رشته تحصیلی مهندسی نفت هست خوب ممکنه دوستانی که این رشته رو میبینن و احتیاج به کمک در هر زمینه ای دارن بیان سراغ این عزیزان و وقتی یه موردی مثل شما باشه نمیتونین کمکی بهشون بکنین
اگه رشته انتخاب نکنین تا وقتی که دانش آموز هستین بهتره

انشالا که تو همین رشته دانشگاهی قبول میشین:gol:

afsoon6282

مدیر تالار
لطفا یکم لحن صحبتتون رو بهتر کنین
تا حالا دوبار بهتون تذکر داده شده بعد اگه اخطار بگیرین میگین واسه چی اخطار گرفتم من که کاری نکردم

afsoon6282

مدیر تالار
مدیر عزیز
با این تفاسیر شما ،بنده خیلی زودتر از این باید اخراج میشدم !!
این سیستم تخلفات منه !
آخرین تخلفات دریافت شده (10 مجموع امتياز)
2011/3/26 09:18 AM
WARNING
Expires 2011/5/25 09:18 AM: تخلف پروفایل

عدم رعايت قوانين در امضا

2011/2/27 10:00 AM
WARNING
Expires 2011/4/28 11:00 AM: خصوصی

ارسال مطالب سياسي

2011/2/26 07:01 PM
WARNING
Expires 2011/4/27 08:01 PM: خصوصی

ارسال مطالب سياسي

2011/2/24 09:02 AM
WARNING
Expires 2011/4/25 10:02 AM: خصوصی

ارسال مطالب سياسي

2011/2/20 10:39 AM
WARNING
Expires 2011/4/21 11:39 AM: خصوصی

بالاشم زدین مجموع10 امتیاز البته اون تخلف آخری مربوط به بعد اخراجیمه پس اصولا نمیتونه جزئء تخلفات معمول قبلی حساب بشه !

به گمونم این سیستم تخلفات مدت داره یعنی بعد یه مدت باطل میشه درسته !؟؟
اگه اینطور باشه این تخلفات از ابتدای عضویت بنده توی این سایت بوده و فک نکنم شامل این دوره بشه گرچه من یادم نمیاد توی یه هفته یعنی از 2011/4/21تا 2011/4/28 چهار تا اخطار پشت سر هم گرفته باشم
گفتم که این اخطارات از ابتدای عضویتم بوده و اگرم قبول کنم اینا رو توی همون یه هفته گرفته باشم مجموع اخطار و امتیاز منفیام بر اساس سیستم تخلفات امتیاز شما میشه 13 تا امتیاز منفی
(تخلف : ارسال مطالب سياسي‌ مورد دار!
مقدار امتياز منفي : 4 امتياز
مدت اعتبار : 60 روز ،تخلف :
مقدار امتياز منفي : 1 امتياز
مدت اعتبار : 60 روز)
توی همون یه هفته که تاریخش ثبت شده خب با این تفاسیر آیا من نباید زودتر اخراج میشدم !؟؟! دارم میگم این همه اخطار مربوط به آغاز فعالیت بنده توی این سایت بود !!

شاید من اشتباه میکنم پس لطفا راهنماییم کنید و از اشتباه درم بیارید !

زحمت کشیدی بخش اول پست قبلی منو جواب دادیم ممنون ازتون اما من هنوز راجع به دو قسمت دیگه مطلبم (یکی اخطار بابت امضام و دیگری حذف یکی از تاپیکام )هنوز جواب منطقی نشنیدم عزیزم !:gol:
شما گویا خودتون نمیدونین جز کاربران بخشیده شده تو عید هستین
این تاپیک جناب پیرجو رو ببینین
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/256785-%D8%A8%D8%AE%D8%B4%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%AC%DB%8C
اخراجی شما به دلیل عید بخشیده شده و لغو شده ولی امتیاز منفیتون تا تاریخی که مشخص شده هست تا اینکه بعدش باطل بشه
آخرین اخطاری که من بهتون دادم اخطار مطلب سیاسی بود که به اون اخراج شدین
این اخطار آخریتون بعد بخشیده شدنتون بوده و این جدای از بقیه هست

در مورد امضا هم نباید باشه امضای جناب پیرجو هم دلیلشو نمیدونم ولی بیان برش میدارن
حذف تاپیکتون از از مدیر تالار باید بپرسین
ولی در کل طبق اطلاعیه تالار عمل نکردین و تاپیکتون حذف شده

مرسی
با این حرفت یاد قلعه حیوانات افتادم !!!!
متاسفم برای این طرز صحبت و عقیده:razz:

این حرفارو میزنین بعد هم اگه اخطار توهین دریافت کردین میگین چرا؟من که کاری نکردم

afsoon6282

مدیر تالار
متوجه نشدم عزیزم " میتونید به اعلان توی تالار مراجعه کنید
میتونید به اعلان توی تالار مراجعه کنید

اعلان یعنی اطلاعیه تالار

طبق اطلاعیه تالار مطالبتون رو بذارین مطمئن باشین که حذف نخواهد شد
ولی متاسفانه تو همه تالارها با اینکه اطلاعیه و قانون تالار موجوده دوستان عزیز بدون توجه بهشون مطالب خودشونو میذارن و اگه حذف یا منتقل بشه و یا اخطاری بگیرن میگن چرا؟
در صورتی که اگه طبق قانون عمل کنن هیچ اتفاقی نمیفته
نه مدیر اذیت میشه نه کاربر

afsoon6282

مدیر تالار
بازم مونده سوالی که جواب داده نشده؟

afsoon6282

مدیر تالار
اتفاقاً مدیران در لحظه ی ارسال اخطار، موظفند که دلیلش رو در پیامی که تحت عنوان warning ارسال میشه، توضیح بدن، حالا اینکه کاربر قانع میشه یا نه، اون بحثش جداست.
البته، اون زمانی که بنده مدیر بودم، اینطور بود، الآن شاید تغییر کرده باشه!
با پاسخ های شفاف و دقیق، کاربران رو به قانونمندی دعوت کنیم نه تفکر به چگونگی فرار از قانون!
مدیران هم متن اخطار رو مشخص میکنن
اون پست یا تاپیکی هم که بابتش اخطار گرفتن مشخص هست ولی متاسفانه عادت شده تا اخطار دریافت میکنن اعتراض میکنن توجه نمیکنن چرا و به چه دلیل اخطار گرفتن

نخیر آقا سپهر اون موقع با الان فرقی نداره الان هم مدیران مشخص میکنن
مشکل اینه که همه حرف قانون میزنن ولی پای عمل که میرسه همه جا میزنن

afsoon6282

مدیر تالار
متن اخطار و پستی که بابتش اخطار داده شده مشخص هست برای کاربر
همین طور مدیری که اخطار داده تو پروفایل کاربر مشخص هست

اگه یکم توجه بشه دیگه جای سوال نمیمونه

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متن اخطار و پستی که بابتش اخطار داده شده مشخص هست برای کاربر
همین طور مدیری که اخطار داده تو پروفایل کاربر مشخص هست

اگه یکم توجه بشه دیگه جای سوال نمیمونه

این که آره، چون دلیل اخطار همراه با نوشته‌هایی دیگه به کاربر خاطی ارسال میشه
اینو گفتم که بعد از اون دلایلی که گفته شده، مدیر دیگه وظیفه‌ای برای توضیح دادن نداره

:gol:

afsoon6282

مدیر تالار
این که آره، چون دلیل اخطار همراه با نوشته‌هایی دیگه به کاربر خاطی ارسال میشه
اینو گفتم که بعد از اون دلایلی که گفته شده، مدیر دیگه وظیفه‌ای برای توضیح دادن نداره

میدونم جاوید جان درستشم همین هست
ولی متاسفانه برخی دوستان تعبیر دیگه کردن

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما گویا خودتون نمیدونین جز کاربران بخشیده شده تو عید هستین
این تاپیک جناب پیرجو رو ببینین
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/256785-%D8%A8%D8%AE%D8%B4%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%AC%DB%8C
اخراجی شما به دلیل عید بخشیده شده و لغو شده ولی امتیاز منفیتون تا تاریخی که مشخص شده هست تا اینکه بعدش باطل بشه
آخرین اخطاری که من بهتون دادم اخطار مطلب سیاسی بود که به اون اخراج شدین
این اخطار آخریتون بعد بخشیده شدنتون بوده و این جدای از بقیه هست

در مورد امضا هم نباید باشه امضای جناب پیرجو هم دلیلشو نمیدونم ولی بیان برش میدارن
حذف تاپیکتون از از مدیر تالار باید بپرسین
ولی در کل طبق اطلاعیه تالار عمل نکردین و تاپیکتون حذف شده

متاسفم برای این طرز صحبت و عقیده:razz:

این حرفارو میزنین بعد هم اگه اخطار توهین دریافت کردین میگین چرا؟من که کاری نکردم

ببین دوست عزیز من یه چیزی رو اینجا نفهمیدم مگه 8 امتیاز منفی واسه یه کاربر اخراجی شو به همراه نمیاره !؟ خب من توی یه هفته بنا به تاریخی که زدین از 2011/4/21 تا 2011/4/28 سه تا اخطار مطلب سیاسی داشتم !،مگه هر اخطار مطلب سیاسی 4 امتیاز منفی بر اساس سیستم تخلفات باشگاه نداره ؟!
خب شاید من اشتباه میکنم توی شمارش امتیازات منفیم اما سه تا مطلب سیاسی میشه 12 امتیاز که به تنهایی برای اخراج من باید کافی باشه بعضافه اینکه من یه اخطار ارسال تاپیک در بخش نا مناسب دارم !
اما باز توی همون هفته فعال بودم !! اینجا رو واسم توضیح بدید لطفا

خب جناب پیرجو منت گذاشتن که عفو عمومی صادر کردن(خندم گرفت یاد عفو عمومی زندانیان افتادم که یه بنده خدایی صادر میکنه .....)مشکل من با اخراج شدنم نیست این امتیازات منفی یه هفته ای و 13 امتیاز منفی و اینکه باز به فعالیتم ادامه دادم واسم سوال بود!!!

شما گفتین "در مورد امضا هم نباید باشه " این یعنی چی
مدیر عزیز من دلیل تغییر امضامواز شما میخام بدونم ، شما یه دلیل برای مشکل دار بودن امضا بنده بفرمایید من عوضش میکنم !

"امضای جناب پیرجو هم دلیلشو نمیدونم ولی بیان برش میدارن" یعنی امضا جناب مدیر سایت هم مشکل داره مثل امضا من !؟ یعنی ایشون هم اخطار دریافت میکنن یا قوانین باشگاه شامل ایشون نمیشه !؟/
آیا امضا من سیاسی یا مورد داره یا امضای جناب مدیر سایت !؟/

در مورد حذف تاپیکم از مدیر محترم تالار سوال کردم ایشون این جواب و دادن :
"اولا سلام
دوما دوست من برای این \رسشها دفتر مدیریت موجود هست !

تایپیک شما خلاف قوانین تالار و سایت بود ! " "اگه یه نگاهی به تایپیک قوانین تالار بندازین تایپیکهایی که اسلام رو نقد میکنه خلاف محسوب میشه"

خوب حالا من از شما به عنوان مدیر ارشد تقاضا دارم به جای اینکه بگید برو قوانین رو بخون میپرسم چرا تاپیک من راجع به " امام زاده های ایران" حذف شده تاپیکی نه به قول مدیر تالار نقد اسلام بود نه توهین فقط یه سری آمار و ارقام !!! این تاپیک خلاف قوانین تالار و سایت بود ؟! چرا
چرایی این خلاف بودن واسم مهمه ! میبینید که بعد اون حذف دیگه تاپیکی نزدم تا جواب این همه حذفیات تاپیکامو بگیرم

یه بار دیگه میگم مرگ من بگید چرا تاپیک بوی عیدی بوی توت .... به یاد فرهاد و حذف کردین لطف کنید توی همین پست جواب بدید

"متاسفم برای این طرز صحبت و عقیده

این حرفارو میزنین بعد هم اگه اخطار توهین دریافت کردین میگین چرا؟من که کاری نکردم" اگر شما چیز دیگه ای به ذهنتون میرسه شاید چون مدیرید اما من با این همه...... تنها همین به ذهنم میرسید تا یادم بیافته

afsoon6282

مدیر تالار
ببین دوست عزیز من یه چیزی رو اینجا نفهمیدم مگه 8 امتیاز منفی واسه یه کاربر اخراجی شو به همراه نمیاره !؟ خب من توی یه هفته بنا به تاریخی که زدین از 2011/4/21 تا 2011/4/28 سه تا اخطار مطلب سیاسی داشتم !،مگه هر اخطار مطلب سیاسی 4 امتیاز منفی بر اساس سیستم تخلفات باشگاه نداره ؟!
خب شاید من اشتباه میکنم توی شمارش امتیازات منفیم اما سه تا مطلب سیاسی میشه 12 امتیاز که به تنهایی برای اخراج من باید کافی باشه بعضافه اینکه من یه اخطار ارسال تاپیک در بخش نا مناسب دارم !
اما باز توی همون هفته فعال بودم !! اینجا رو واسم توضیح بدید لطفا

خب جناب پیرجو منت گذاشتن که عفو عمومی صادر کردن(خندم گرفت یاد عفو عمومی زندانیان افتادم که یه بنده خدایی صادر میکنه .....)مشکل من با اخراج شدنم نیست این امتیازات منفی یه هفته ای و 13 امتیاز منفی و اینکه باز به فعالیتم ادامه دادم واسم سوال بود!!!

شما گفتین "در مورد امضا هم نباید باشه " این یعنی چی
مدیر عزیز من دلیل تغییر امضامواز شما میخام بدونم ، شما یه دلیل برای مشکل دار بودن امضا بنده بفرمایید من عوضش میکنم !

"امضای جناب پیرجو هم دلیلشو نمیدونم ولی بیان برش میدارن" یعنی امضا جناب مدیر سایت هم مشکل داره مثل امضا من !؟ یعنی ایشون هم اخطار دریافت میکنن یا قوانین باشگاه شامل ایشون نمیشه !؟/
آیا امضا من سیاسی یا مورد داره یا امضای جناب مدیر سایت !؟/

در مورد حذف تاپیکم از مدیر محترم تالار سوال کردم ایشون این جواب و دادن :
"اولا سلام
دوما دوست من برای این \رسشها دفتر مدیریت موجود هست !

تایپیک شما خلاف قوانین تالار و سایت بود ! " "اگه یه نگاهی به تایپیک قوانین تالار بندازین تایپیکهایی که اسلام رو نقد میکنه خلاف محسوب میشه"

خوب حالا من از شما به عنوان مدیر ارشد تقاضا دارم به جای اینکه بگید برو قوانین رو بخون میپرسم چرا تاپیک من راجع به " امام زاده های ایران" حذف شده تاپیکی نه به قول مدیر تالار نقد اسلام بود نه توهین فقط یه سری آمار و ارقام !!! این تاپیک خلاف قوانین تالار و سایت بود ؟! چرا
چرایی این خلاف بودن واسم مهمه ! میبینید که بعد اون حذف دیگه تاپیکی نزدم تا جواب این همه حذفیات تاپیکامو بگیرم

یه بار دیگه میگم مرگ من بگید چرا تاپیک بوی عیدی بوی توت .... به یاد فرهاد و حذف کردین لطف کنید توی همین پست جواب بدید

"متاسفم برای این طرز صحبت و عقیده

این حرفارو میزنین بعد هم اگه اخطار توهین دریافت کردین میگین چرا؟من که کاری نکردم" اگر شما چیز دیگه ای به ذهنتون میرسه شاید چون مدیرید اما من با این همه...... تنها همین به ذهنم میرسید تا یادم بیافته

اخطاراتونو الان نگاه کردم
اگه نگاه کنین اخطارهایی که جلوش تاریخ داره هنوز فعاله و وقتی باطل بشه مینویسه باطل
اخطارایی که دارین و هنوز فعال مونده یک اخطار سیاسی ادمین داده که اون کارت زرد هست و به حساب نمیاد چون امتیاز منفی نداره
اخطار بعدیتون اخطار ارسال مطلب در بخش نامربوط بوده یک امتیاز منفی داره
اخطار بعدیتون ارسال مطلب سیاسیه که زرد هست باز و به حساب نمیاد
اخطار بعدی ارسال مطلب سیاسیه که کارت قرمز بوده و تا اینجا 5 تا امتیاز منفی فعال دارین
اخطار آخر هم که باز ارسال سیاسی بوده و میشه 9 امتیاز منفی که چون به 8 رسیده خود به خود تو باشگاه اخراج شدین
این تا قبل اخراجتون بود
بعد حذف شدن اخراجیتون هم یه تخلف پروفایل بوده که 2 امتیاز منفی داره براتون
یعنی شما اگه 6 امتیاز منفی دیگه بگیرین البته خدای نکرده دوباره اخراج میشین

این از اخطارا

در مورد امضا هم متاسفانه به همه چی سیاسی اینجا گیر میدن
ممکنه حتی برای آواتار یا امضای سیاسی یه نفر تذکر بدن واسه سایت
اینو کلی میگم نه اینکه کاری به شما دارم
برای همین سختگیری میشه
برای همین تذکر داده میشه به دوستان

در مورد حذف تاپیکتون هم مطلب در مورد امام زاده ها خلاف قوانین هست
خیلی موارد شاید به نظر شما مشکلی نداشته باشه ولی ممکنه واسه سایت دردسر درست کنه
واسه این هست که خیلی موضوعات نمیتونه اینجا گفته بشه چه در پست چه در تاپیک

اون تاپیک عید و فرهاد هم بازم خلاف قوانینه اینم مثل مورد قبلی جز مطالب ممنوعه هست

میدونم این سختگیری ها ممکنه دوستان رو ناراحت کنه ولی چاره ای نیست

بازم سوالی هست؟

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اخطاراتونو الان نگاه کردم
اگه نگاه کنین اخطارهایی که جلوش تاریخ داره هنوز فعاله و وقتی باطل بشه مینویسه باطل
اخطارایی که دارین و هنوز فعال مونده یک اخطار سیاسی ادمین داده که اون کارت زرد هست و به حساب نمیاد چون امتیاز منفی نداره
اخطار بعدیتون اخطار ارسال مطلب در بخش نامربوط بوده یک امتیاز منفی داره
اخطار بعدیتون ارسال مطلب سیاسیه که زرد هست باز و به حساب نمیاد
اخطار بعدی ارسال مطلب سیاسیه که کارت قرمز بوده و تا اینجا 5 تا امتیاز منفی فعال دارین
اخطار آخر هم که باز ارسال سیاسی بوده و میشه 9 امتیاز منفی که چون به 8 رسیده خود به خود تو باشگاه اخراج شدین
این تا قبل اخراجتون بود
بعد حذف شدن اخراجیتون هم یه تخلف پروفایل بوده که 2 امتیاز منفی داره براتون
یعنی شما اگه 6 امتیاز منفی دیگه بگیرین البته خدای نکرده دوباره اخراج میشین

این از اخطارا

در مورد امضا هم متاسفانه به همه چی سیاسی اینجا گیر میدن
ممکنه حتی برای آواتار یا امضای سیاسی یه نفر تذکر بدن واسه سایت
اینو کلی میگم نه اینکه کاری به شما دارم
برای همین سختگیری میشه
برای همین تذکر داده میشه به دوستان

در مورد حذف تاپیکتون هم مطلب در مورد امام زاده ها خلاف قوانین هست
خیلی موارد شاید به نظر شما مشکلی نداشته باشه ولی ممکنه واسه سایت دردسر درست کنه
واسه این هست که خیلی موضوعات نمیتونه اینجا گفته بشه چه در پست چه در تاپیک

اون تاپیک عید و فرهاد هم بازم خلاف قوانینه اینم مثل مورد قبلی جز مطالب ممنوعه هست

میدونم این سختگیری ها ممکنه دوستان رو ناراحت کنه ولی چاره ای نیست

بازم سوالی هست؟

یه سوال اگه دوتا اخطار مطلب سیاسی بگیره اخراج میشه کاربر!؟

آیا کار من سیاسی هست یا کار جناب پیرجو توی امضاشون ؟ یعنی اگه امضای من سیاسی و له باشه و نه برعلیه مشکلی ایجاد نمیکنه ؟!!!دقیقا همون کاری که جناب پیرجو انجام دادن !؟" اگر فرمان دهد رهبر، بتازیم****اگر او خواهد از ما، سر ببازیم
اگر صبر و قرار از ما بخواهد****بشینیم و بسوزیم و بسازیم"
من خواهش میکنم دقیق برام بشکافید منظورتون از خلاف قوانین سایت، هست چیه !؟!
آخه من قوانین رو خوندم نوشته مطلب سیاسی و و اهانت و به قول مدیر تالار نقد اسلام نباشه موردی نداره !اون تاپیک من نه نقد اسلام بود نه توهینن به کسی پس تا اینجا قوانین سایتو دستخوش ابطال نکردم !!

بازم استدعا دارم واضح این بندی از قانون باشگاه که باعث حذف تاپیک "بوی عیدی بوی توت... به یادفرهاد " شد رو نام ببرید واسم بند شو بذارید آخه هنوز قانع نشدم !چرا حذف شد

آخرین ویرایش:

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ببين يه اعتراض به كجا انجاميد
منم منكر سرعت بالاي سايت نيستم
اما به نظرم تو سايت به اين قدرتمندي زشته يه پيام خصوصي باز نشه
يني اصلا يه جوريه

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببين يه اعتراض به كجا انجاميد
منم منكر سرعت بالاي سايت نيستم
اما به نظرم تو سايت به اين قدرتمندي زشته يه پيام خصوصي باز نشه
يني اصلا يه جوريه

خیلیا دوست دارن به همه چیز اعتراض کنن، و به هیچ طریقی کوتاه نمیان، به همین دلیل اعتراضات بالا می‌گیره
و این نهایت لطف مدیرای این تالار رو می‌رسونه که با صبر و حوصله به دوستان جواب می‌دن
کارشون جای تقدیر و تشکر داره

راستش، من الان دو ماهی هستش که پس از چندی غیبت، به سایت برگشتم، بجز دو یا سه بار data base error دیگه مشکلی نداشتم که اونم زودی رفع شد
سرعت نتم خوبه، و با سرعت سایت مشکل ندارم در حال حاضر

ادمین سایت هم سعی داره هر از چند گاهی که نیاز شد، سرعت رو به روش‌های مختلفی که وجود داره، بالا ببره و تا کنون از کم کاری ندیدم از ایشون

خوب الان پیغام خصوصی باز میشه؟
کی مشکل داشتین

موفق باشین

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلیا دوست دارن به همه چیز اعتراض کنن، و به هیچ طریقی کوتاه نمیان، به همین دلیل اعتراضات بالا می‌گیره
و این نهایت لطف مدیرای این تالار رو می‌رسونه که با صبر و حوصله به دوستان جواب می‌دن
کارشون جای تقدیر و تشکر داره

راستش، من الان دو ماهی هستش که پس از چندی غیبت، به سایت برگشتم، بجز دو یا سه بار data base error دیگه مشکلی نداشتم که اونم زودی رفع شد
سرعت نتم خوبه، و با سرعت سایت مشکل ندارم در حال حاضر

ادمین سایت هم سعی داره هر از چند گاهی که نیاز شد، سرعت رو به روش‌های مختلفی که وجود داره، بالا ببره و تا کنون از کم کاری ندیدم از ایشون

خوب الان پیغام خصوصی باز میشه؟
کی مشکل داشتین

موفق باشین
جاوید جان به نظر شما همه چیز خوبه؟؟؟؟
جای هیچ انتقادی نیست؟؟؟
چیزی که روش نقد نشه به بیراهه میره

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جاوید جان به نظر شما همه چیز خوبه؟؟؟؟
جای هیچ انتقادی نیست؟؟؟
چیزی که روش نقد نشه به بیراهه میره

نه، همه چیز خوب نیست و خیلی چیزا هست که جای نقد داره
من خودم اصلن نقد کردن رو بلد نیستم به خوبی، هیچی هم درباره خودم نمی‌گم
گاه در عصبانیت ممکنه حرفایی بزنم که توهین برداشت بشه ( البته سعی دارم توهین نکنم به هیچ‌کس ولی در موقع عصبانیت ممکنه حرفام تند باشه و همچین برداشتی بشه )
خودم رو از هیچ‌چیز پاک و منزه نمی‌کنم

اینا رو گفتم که ادامه حرفام خودم رو هم شامل بشه
خودم رو اول شخص قرار می‌دم و ادامه صحبت رو با خودم شروع می‌کنم

خوب می‌خوام یه سری چیزا رو نقد کنم، یا در رابطه به اخطاری که بهم داده شده کمی دلیل بخوام و همینطور در رابطه با سرعت سایت
همه چیز رو نادیده می‌گیرم، و انواع و اقسام توهین‌ها رو می‌کنم، شخصیت خودم رو هم گاهن با نوع حرف زدنم زیر سوال می‌برم، خیلی از واقعیات موجود رو انکار می‌کنم، و اون هم تنها به یه دلیل، اینکه بگم حرفی که زدم، واقعیت داره یا شاید درست باشه

این شیوه خواهش نیست، این شیوه کمک کردن به سایت نیست، سایتی که 4 ساله راه افتاده، سایتی که هرکدوم ساعت‌ها از وقتمون رو توی اون گذروندیم

هرگز با نقد کردن مخالف نیستم، این نوعی کمکه، ولی به شیوه صحیح، نه چیزایی که من توی این چند صفحه اخیر خوندم

من نه مدیرم و نه کاره‌ای از سایت، اما با خوندن این چند صفحه رنجیدم، نوع گویش‌ها، صحبت‌ها و اعتراض‌ها
و الان به عنوان یه کاربر ساده اینجام، و تنها گفتم، به سایت، به مدیران، به کاربران، و به خودمون، احترام بزاریم و شیوه نقد و اعتراض و سوالمون رو درست بیان کنیم

شما خودتون از 5 صفحه قبل تا به اینجا رو بخونین، نظرتون رو هم بهم بگین، ممنون می‌شم، سپس قضاوت کنین

ar.noorian

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسر امتیاز

کسر امتیاز

با سلام:gol:

کسر امتیاز :

مدیر محترم یکباره 400 امتیاز از امتیازاتم کسر شد!!

میشه علت را بدانم:gol:

ممنون از شما

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام:gol:

کسر امتیاز :

مدیر محترم یکباره 400 امتیاز از امتیازاتم کسر شد!!

میشه علت را بدانم:gol:

ممنون از شما

کسر امتیاز به دلایله مختلفی رخ میده

مثلا اینکه کسی تشکر هاشو حذف کنه

یا شما در تاپیکی پست بدین که تاپیک حذف بشه

یا مثلا تاپیکی تو تالار ازاد بوده بره تالار زنگ تفریح امتیازاتون کسر میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا