BaBak.Turk
اخراجی موقت
چقدر راحت مسخره میکنین
متاسفم
ببخشین شوخی کردن میرم پاکش می کنم

چقدر راحت مسخره میکنین
متاسفم
البته شوخی تون طعم جدی داشتببخشین شوخی کردن میرم پاکش می کنم![]()
چقدر راحت مسخره میکنین
انجمنی که اسمش گفتوگوی ازاده و باید توش تاپیکی که بحث ایجاد بشه نزنیم، همون بهتر که درش تخته بشه و به انجمن جوک و چیستان در یک کوچه پایین تر منتقل بشه...بحث و اینا ایجاد نکنن
چقدر راحت مسخره میکنین
متاسفم![]()
متاسف نباشید.واقعیت همونه که نوشته شد.تنها موضوعاتی که باید روش بحث بشه وحذف نشه اینها هشتند.
من مسخره نکردم نمی دونم چرا زود برداشت با موج منفی دارین.تاسف من از طرز حرف زدن بود از مسخره کردنشون بود نه ایراد گرفتن به تالار آزاد و کار مدیرا
اینو خودمم میدونم که بعضی مواقع سخت گیری میشه ولی ای کاش دوستان قبول میکردن این سخت گیری برای سایت هست و لاغیر
سلام!
میخام بدونم مدیران محترم با من مشکلی دارن که هر تاپیکی که میزنم بدون هیچ اطلاعی میبندنش؟
سلام!
این تالار گفتگو محوره! یعنی یک موضوع مطرح میشه و سر اون موضوع بین اعضا بحث و تبادل نظر!
حالا تاپیک شما چی بوده؟ اگه درست فک کرده باشم این بود: یه نفر قبل یه جمله با مرام هدیه بدین؟ درسته؟
این و یه چندتای دیگه!
مثلا یه جمله تقدیم به پدر!
یا مثلا میخاستم که درباره شباهتای این سایت با فیس بوک رو بدونم که اون رو هم بستن!
خب من نمیدونم فرق یه جمله باحال به نفر قبلی با اینکه مثلا به اواتار قبلی چند میدیو اگه نفر قبلی رو تو جاده ببینی، باهاش چکار میکنیو ازین جور تاپیکها چیه؟
اگه جاش نامناسبه لااقل ارسالش کنین یه جای مناسب!
حداقل دلیلشو بگید بعد حذف کنین!
قابل توجه مدیران ارشد!
شاهد از غیب رسید!
اونوقت که میگم ارسال تاپیک ها در این تالار باید توسط مدیر اعلام وصول بشه همینه!
اگر این دوست عزیز از همون اول در مورد ارسال تاپیک ها توسط مدیر راهنمایی می شدن این مشکل ها و این دلخوری ها پیش نمیومد!
-------------------------
دوست عزیز!
زیاد تعجب نکن!
این چیزها اینجا عادیه!
این و یه چندتای دیگه!
مثلا یه جمله تقدیم به پدر!
یا مثلا میخاستم که درباره شباهتای این سایت با فیس بوک رو بدونم که اون رو هم بستن!
خب من نمیدونم فرق یه جمله باحال به نفر قبلی با اینکه مثلا به اواتار قبلی چند میدیو اگه نفر قبلی رو تو جاده ببینی، باهاش چکار میکنیو ازین جور تاپیکها چیه؟
اگه جاش نامناسبه لااقل ارسالش کنین یه جای مناسب!
حداقل دلیلشو بگید بعد حذف کنین!
سلام
تو تاپیک های مشترک شدتون بگردین ببینین هست یا نه
از این تاپیک ها زیاد بوده که بعضیاشو من منتقل کردم زنگ تفریح بعضیاشم حذف شده
هر موضوعی در مورد نفر قبلی و بعدی و اینا باید تو زنگ تفریح باشه
موضوع در مورد فیس بوک هر چی که هست اینجا ممنوعه
«به خویشان به دوستان به یاران آشنا»
«به مردان تیز خشم که پیکارمی کنند»
«به آنان که با قلم، نه باحیله ددها»
«به چشم جهانیان پدیدارمی کنند»
«بهاران خجسته باد»!
نمی دانم چه قدر با من موافقید گویا اینجا مبنای پایداری و تایید تایپیکها و عدم حذف پستها کلمات وزین نفر بالایی و پایینی می باشد جسارتی بر استارتر های محترم این تایپیکها نمی کنم چون مبنای بحث تالار گفتگوی آزاد همانا کلمات وزین نفر بالایی و پایینی و نیز اهدا یک جمله و یا اس ام اس ویا شاید گل و بلبل باشد راستی بهتره یه زیرتالار تو آزاد بزنید با عنوان تالار نفر بالایی و پایینی اینطوری هم طرفداران اینگونه تایپیکها به تالار مرتبط راهنمایی می شوند و هم بقیه فرصتی برای تنفس. بنده نیز به رسم متعارف تالار وزین آزاد آزادانه از کلمات نفر بالایی نفر پایینی برای نیل به موارد یاد شده استفاده کردم. در دفتر مدیریت یکی گفته مواردی رو که میشه بحث کرد بگید بی راه نگفته از مدیریت باشگاه تقاضا می شود یک نفر را به عنوان مدیر بخش برای مدیریت بخش تعیین نمایند اگه گذرا چند صفحه اول رو مرور کنید 5 تایپیک قابل بحث پیدا نمی کنید اینکه دیگه نشد گفتگوی آزاد معلوم نیست کی حذف می کنه کی جواب میده؟
برای جلوگیری از بی محتوا بودن تایپیک متن زیر را مطالعه فرموده و نظرتان در این ارتباط بیان فرمایید با جامعه حقیقی کاری نداریم که بحث در این راستا 30 یا C ست و خلاف مقررات. ما حتی آزادی مجازی هم نداریم.
درهرجا آزادی نباشد، آنجا تاریکی حکم فرمایی میکند. هرجا تاریکی وفاقد فروغ دانش باشد، آنجاسراسر فقر و بیماری خواهدبود. از روزگاران دیرین و از آنموقع که قدرت مطلقه بهدست حکومتها افتاد پیوسته بین دو نیروی مخالف، یعنی یک اقلیت مقتدرو یک اکثریت ضعیف وناتوان مجاهده ومجادله بوده وزمانی این غالب وآن مغلوب؛و گاهی آن غالب و این مغلوب بوده است.دنباله این کشمکش هیچگاه قطع نشده و درهرموقع که نوبه فتح وظفراقلیت رسیده، تودههای کثیر اجتماع در زیر فشار استبداد و بیدادگری نالیده ورنج بردهاند. اکثریت برای خاتمه دادن به اساس فشار و مظالم متجاوزان در هر بار طغیان کرده و از این طغیان نهضتها و انقلابها بوجود آمده است. اقلیت مقتدر در این کشمکش به چه وسایلی مجهز بوده است؟ پول و ثروت، قدرت نظامی و نیروی تأمینه همه وهمه دردسترس آنها و وسیله اجرای نیّات و مقاصد آنها است. اکثریت در مقابل آنها چه حربهای دارد؟ برگزیدهترین افراد این اکثریت مقهور و ناتوان به پشتیبانی قلم به جنگ سرنیزه برنده وقدرت نظامی میروند.گاه تأثیر این قلم به حدی است که از دیوارهای آهنین و دژهای استوار خداوندان قدرت گذشته و اساس نیروی آنها را واژگون میسازد.... درهروقت و هر زمان دوره حکومت مطلقه اقلیت ممتازقبل ازاینکه اجتماع به کلی استعداداصلاح را از دست بدهدبه پایان میرسد.و اگر چنین نباشدیک ملت وجامعه چنان درغرقاب فسادغوطه ورمی گرددکه نجات واصلاح آن محال.وانقراض آن قطعی است.دراین دورههای تحّول باز مسئولیت بزرگ متوجه صاحبان قلم است.اینهامسئول بیداری مردم هستند.چراغ دانش وفضیلت بایدبدست آنهاوبه استعانت قلم آنهابرافروخته شود.این طبقه، مخصوصا آنها که دردوره انحطاط توانستهاند روح آزادگی وعفت قلم را ازدست نداده و علیرغم تمام سختیها و فلاکتها و گرسنگی، قلم را وسیله زیر پا گذاشتن حقوق اجتماع قرار نداده و با نابودساختن عدالت اجتماعی برپایگاه قدرت انبیاء بوسه نزدهاند. بایدبایک نقشه اساسی و متین برای جبران زیانکاریهای گذشته بکوشندوبه ارشادعقول وافکارکمرببندند.
چون دیدم نیست اومدم اعتراض کردم!
بلا استثنا، همه حذف شدن!
بدون هیچ اطلاعی!
جناب مدیر این تایپیک چه مشکلی داشت که حذفش کرده اید http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.p...12#post5130512 من برداشتم اشتباه بوده یا ظرفیت اونی که تایپیکو حذف کرده کم بوده بی جا گفته بودم آری ما حتی آزادی مجازی هم نداریم
یعنی اینکه گفته بشه مثلا ظرفیت من کم هست یعنی توهین شده به من؟یک هفته اخراج براتون ثبت شد به دلیل توهین به مدیران ارشد سایت، بعد از پایان دوره محرومیت سعی کنید توهین به کسی نداشته باشید.
یک هفته اخراج براتون ثبت شد به دلیل توهین به مدیران ارشد سایت، بعد از پایان دوره محرومیت سعی کنید توهین به کسی نداشته باشید.
ظرفیت اونی که تایپیکو حذف کرده کم بوده بی جا گفته بودم آری ما حتی آزادی مجازی هم نداریم
سلام دوستان عزیز مدیر و ناظر محترم
تاپیکی به نام
www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/379734-کدامیک-از-شما-توانایی-انجام-این-کار-را-دارد؟?p=5132352#post5132352
کدامیک از شما توانایی انجام این کار را دارد
داشتم که بصورت کاملا کامل به گفتگوی آزاد ربط پیدا می کرد می شد مسله رو دینی یا مشاوری قرار داد اما من مسله رو طوری مطرح کردم که 100 درصد به گفتگوی آزاد ربط پیدا کنه
و نه سیاسی بود و یا هر چی
یک تاپیک کاملا ساده بود که می شد داخلش گفتگوی آزاد ترتیب داد (خواهشا نگاهش کنید اگه هر مشکلی داشت من قبول می کنم فقط دلیلش برام مهمه که چرا حذف شد)
لطفا تا پیک رو برگردونید
حتی این تاپیک به گونه ای هم نبود که باعث کش مکش و درگیری بشه یک تاپیک کول گفتگوی آزاد بود
لطفا تاپیک رو برگردونید می بینید که حتی تاپیکو تو امصام هم قرار دادم چون نه سیاسی بود نه انحرافی بود هیچ نداشت پاک پاک بود
ممنون
یعنی اینکه گفته بشه مثلا ظرفیت من کم هست یعنی توهین شده به من؟
خداییش پس خیلی باید حواسمون جمع باشه![]()
خوشحال میشم به من جواب بدید.
سلام
میخاستم بدونم که این تاپیک من چ مشکلی داشت که بدون اطلاع قبلی بستینش؟
درباره بیوگرافی باشگاه مهندسان بود!
سلام
تاپیکتون بی مورد بود نسبت به این تالار
هر چی ما از این ور تاپیک های نامربوط رو حذف میکنیم از طرف دیگه دوستان جاشو دوباره پر میکنن(این خطاب به همه بود جسارتی به شما نکردما)
به هر حال ممنون برای فعالیت
در مورد تاپیک شما باید از مدیریت سایت این موارد رو بپرسین اینجا زدنش فقط باعث میشه هر عزیزی که میاد یه چی بگه و بره
ببخشینا ولی میدونین که درست میگم
اگه هم تاپیک باشه جاش تالار دفتر مدیریت هست نه این تالار
موفق باشین
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دفتر مشق؟؟؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
دفتر خاطرات بچه های تالار | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
دو فیلسوف آمریکایی، سخنرانان همایش دفتر تبلیغات اسلامی قم... | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
دفتر خاطرات یک تازه عروس!!!!! | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
از دفتر خاطرات یک دوشیزه | گفتگوی آزاد | 2 |