سلام
دوست عزیز من تبعیض نذاشتم بین دوستان
سوال دوستمون هم یه مورد کلی بود هم اینکه خودم قبلا واسه همون تاپیک ها اقدام کرده بودم برای همین جوابشونو دادم
در مورد شما من تاپیک شما رو حذف نکردم و دلیل مدیر رو هم نمیدونم چرا حذف کرده پس نمیتونم جوابگو باشم به همین دلیل جوابی به شخص شما ندادم
این به معنی بی احترامی به شما نبوده و نیس![]()
افسون جاان مرسی که جواب دادی آخه اگه یکم دیگه می موند این گل خشک می شد و.....
الان میشه پرسید منظورتون از مدیر چه شخصیتی هست!؟
من باید از کدوم مدیر بپرسم !؟
و اینکه آیا مدیری که اقدام به حذف یک تاپیک میکنه آیا نباید توضیح بده !؟ لااقل کاش مشخص می شد که چه کسی مسئول حذفیات هست تا اینقد سردرگم نشیم و مزاحم سایر مدیران نشیم !
سلامبا سلام
لطفا این تاپیک هر چه سریعتر پاک بشه...
حدیث جعلی...
این تاپیک پر شده از فحش و توهین!
من این تاپیک رو حدود 2 سال پیش ارسال کردم ولی حالا بعد از گذشت این دو سال هنوز پستهای تند و توهین آمیز در اون میبینم که بعضی از اونها خطاب به خود من هست. در حالی که قصد من از ارسال اون بحث و نظرخواهی سالم بوده
یک پیشنهاد هم دارم و اون اینکه تالار گفتگوی ازاد بکل حذف بشه
من اگر جای مدیریت باشگاه بودن گفتگوی ازاد رو بطور کل حذف میکردم و تالار زنگ تفریح رو سامان میدادم تا دوستان به بازی و تفریح بپردازند.
ممنون
موفق و موید باشید
دوستان عزیز لطفا تاپیک های شعری و مشابه این رو در تالار ادبیات بزنین نه اینجا
از این به بعد هر تاپیک شعری که زده شد حذف میشه انتقال داده نمیشه
لطفا رعایت کنین
ما تو بخش گفتگوی آزاد به دنیای شما اومدیم
به جاهای دیگه هم میریم اما خونمون گفتگوی آزاد
از اشیون دل کندنو رفتن آسون نیست
یه ذره کار شما سخت میشه
اشکالی نداره پاک کنید
اصرار بیش از حد به ایجاد تاپیک علتش چیه؟
شما الان دوتا تاپیک زدین، حتی زحمت تغییر فونت هم ندادین، مستقیما از ایمیل کوپی کردین.
بقیه هم فقط نظر دادن مرسی عالی بود.
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/383320-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/383317-زن-موفق
خونمون گفتگوی آزاده درست، اما دلیل نمیشه هرکاری خواستیم توی خونه خودمون بکنیم.
حکایت همون شهر ما خانه ماست، که آشغال میریزن توی شهر !!!!!!
دوست عزیزم سلام
شما چرا اینقدر ناراحتی؟؟؟؟؟؟
مثل من به مشاوره و روانشناسی نیاز دارید.من استفاده کردم خیلی بهتر شدم به شما هم توصیه می کنم
دلیل نمی شود وقتی خودم نمیتوانم نظرم را بنویسم از نظر همفکرایی که مثل من فکر می کنند استفاده نکنم.
کدوم یک از متونی که من نوشتم حکم آشغال داشت.
کدومش بی هدف بود؟؟؟
کدومش ابتر بود یعنی فکر به دنبالش نبود.
در ضمن هیچکدام ایمیلی نبود. خیلی قدرت میخواد در مورده چیزی که نمیدونیم اظهار نظر کنیم
شما ....................
ادامه ندم بهتره
نوشته های شما وقتی ارزش پیدا میکنه که در جای خودش باشه
جای این گونه مطالب تالار ادبیات هست نه تالار آزاد
پیشنهاد میدم اسم "گفت گوی آزاد" رو به "تالار +18" تغییر بدید....آزادی بیان هم حدی داره....رسما هرچی دوست دارن یه عده از دوستان مینویسن!!!!اینجوری پیش بره مخاطب از دست میدید....من حالا حالا ها با بخش مهندسی برق این باشگاه کار دارم و ***** شکن هم ندارم...لطفا نظارت رو بیشتر کنید...
داستانها و مطالب کوتاه، زیبا، پنداموز و تامل برانگیزسلام لطف كنيد بگيد چرا حكايت شيري كه عاشق آهوئي گشت حذف شد؟؟؟؟؟؟؟
افسون خانوم
ستایش خانم
جناب پیرجو
جناب ادمین
تمام تیم مدیریت این فروم
میشه پرسید کدام یک از مدیران زحمت کش وظیفه حذفیات این تالار رو بر عهده دارند !؟
لااقل اخظار بدید بدونم که تاپیکام به چه جرمی حذف می شند تا به قول یه بنده خدایی با «سند و مدرک»! بیام دلیل بخوام نه اینکه مدام پست های بی پاسخ بزنم!!
متاسفانه من ابتدا فکر میکردم وضعیت نابسامان تالار آزاد بیشتر به خاطر مدیریت و حذف هاست.
اما امروز باید بگم بالای 80 درصد تقصیر، گردن خود کاربرهاست.
تاپیک های رمالی، فال گیری، عشقولانه، نامه به خدا و پیغمبر، دلنوشته های یک خسته، قلب شکسته یک اردک !!!!!
وقتی ذره ای نبوغ و اندیشه در میان کاربران دیده نمیشه این میشه عاقبتش.
اصرار بر کوپی کردن خبرهای جالب، مطالب جدید (اینجا سر خط خبرها نیست، خیلی ها هم ماهواره دارن هم فیلــترشکن)
کاربر گرامی (مخاطب از خودم گرفته تا سایر دوستان)، توی این تالار از خودت مایه بذار، اصراری نیست هفته ای 10 تا تاپیک بزنی.
یک تاپیک در هفته بزن با مطالعه و اون رو با اندیشه خودت جلو ببر، از دغدغه های خودت بگو، هرکاری میکنید بکنید فقط لطفا از خودتون مایه بذارین.
تالار زنگ تفریح و تالار ادبیات و تاپیک قصه زیاده، خسته شدین برین اونجا شوخی کنین، چرا همه چیو قاطی میکنین !!!!
من هم خسته شدم میرم اون تالارها.
تشکرام تموم شده اقا اسی
ولی درد منو گفتی
وقتی این تاپیک ها رو می بینم می خوام زمینو گاز بگیرم
تاپیکی که توش بحث پیش نیاد!
مثلا مرسی خیلی جالب
چه داستان قشنگی و....
حالم بهم می خوره
اون بالا یه تاپیک هست به اسم داستان و... اونجا بزنید اینا رو
بقیشم زنگ تفریح و....
موصوعی که نشه روش بحث کرد گفتگوی آزاد نیست
چرا در مورد چیزی که دغدغتون هست به صورت دست نویس یه متنو نمی نویسید؟
چرا؟
کپی پیست در تالار گفتگوی آزاد حرام است (فتوا یکی از مراجع باشگاه)
بهترین راه کار بنظرم حذف تالار گفتگوی آزاد است
و بهتر است همون زنگ تفریح رو گسترش بدیم
روحیه انقلابی داری پسر !!!
هرچند این خانه از پای بست ویران است، اما معمار و متخصص داخلی هم برای ساختش نیست.
اگر هم هست، بهشون توجهی نمیشه یا اونها هم بی تفاوت شدن (فرار مغزها)
پس فعلا بهتره همین خانه کلنگی به عنوان سرپناه حفظ بشه و اعضای همین خانه کلنگی، روزی معمار و متخصص بشن تا بتونن بسازند.
پس فعلا بهتره همین خانه کلنگی به عنوان سرپناه حفظ بشه و اعضای همین خانه کلنگی، روزی معمار و متخصص بشن تا بتونن بسازند.
من پستم رو به کسی نمیدم ... بیخود طمع نکنیدبوی طمع بر پست مدیریت گفتگوی آزاد میاد
بوی طمع بر پست مدیریت گفتگوی آزاد میاد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دفتر مشق؟؟؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
دفتر خاطرات بچه های تالار | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
دو فیلسوف آمریکایی، سخنرانان همایش دفتر تبلیغات اسلامی قم... | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
دفتر خاطرات یک تازه عروس!!!!! | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
از دفتر خاطرات یک دوشیزه | گفتگوی آزاد | 2 |