electromega
عضو جدید
گلم من جايي رو تو صفحه شما نديدم كه پيام خصوصي بزارم دوست داري سر كار بودن منو؟
مرسی .......... بودن توی تالار بخاطر جو خوبش ......... و دوستان بسیار خوبم که اینجام .... برای من یه دنیا ارزش داره ..........
سلام ميخواستم سوالم رو خصوصي بپرسم راهنمايم كن
مرسی .... بابت قدردانی از سوگول ...... مدیر خوب تالار ....... که واقعا چیزی کم نذاشته ........سلام
دنبال فرصتی بودم تا از این طریق از زحمات دلسوزانه ی مدیر تالار روانشناسی تشکر کنم
و یه تشکر ویژه هم از کاربران فعال و خوب تالار داشته باشم.
همگی خسته نباشید
و عیدتون هم مبارک.
![]()
پ.ن: دوستان عزیز باعث خوشحالی خواهد بود اگر پیشنهادی در جهت ارتقا سطح تالار دارید با مدیران عزیز یا من در میون بذارید تا بررسی بشه.
فقط لطفا جهت حفظ نظم دفتر تالار پاسخی به پست من ندهید.
پیروز باشید.
خواهش میکنم عزیزم ..........تبرییییییییییییییییییییییییییییییییییییک![]()
دوست عزیز تا جایی که به خاطر دارم.. توضیحات لازم و کامل رو در پروفتون عنوان کردم... .. متعجم که چطور بازم میگید... متوجه نشدید و سره کار تشریف دارین؟!!!
الان بازم میام سه باره (چندباره)توضیح میدم...![]()
سلام سوگل جان
چرا تاپیک های خودشناسی که فرستادم رو داخل تالار قرار ندادین؟؟
آقای محترم.. در این مکان لطفا 9اسپم!!!!!!! .......... |:من الان یه سوال دارم: سرکار خانم حاجیه سوگل خانم الان مدیر هستن یا روانشناس؟![]()
آقای محترم.. در این مکان لطفا 9اسپم!!!!!!! .......... |:
سلام مدیر جون خسته نباشی!![]()
میخواستم یه تاپیک دانلود کتاب های صوتی روانشناسی و یه تاپیک در مورد کتاب های متافیزیک اینجا بزنم
اصلا لازم به زدنش هست یا نه؟!
کدوم بخش بزنم؟!![]()
9اسپم یعنی تا 9تا اسپم مجازه!
تازه اینجا مدیرش هم چند روزی است که به باشگاه نیامده است. دوستان عزیز هرکاری دوست دارید بکنید.
ما نفتیها اتشزا هستیم. میدونید که. دفعه ی دیگه به پستهای نفتیا گیر دادین تالارتونو میفرستیم رو هوا. از ما گفتن بود.
سلام میشه درباره (خدمات اجتماعی راهی برای مجازات جوانان ) مطلب بذارید
منظورتون رو دقیق متوجه شدم.. که اون همه در بالا توضیح دادم... به هر حال اونچه که از دست ما بر میاد در همین حد هست... مختارید....!
شاد باشید...![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
101 نکته مدیریت تغییر | روانشناسی | 1 | |
![]() |
احادیث روانشناسی.. | روانشناسی | 8 | |
M | 70نکته موثر روانشناسی | روانشناسی | 0 | |
![]() |
تفاوت روانشناسی و علوم تربیتی | روانشناسی | 1 | |
![]() |
معرفی برنامه های مرتبط با روانشناسی در شبکه های مختلف صدا و سیما | روانشناسی | 4 |