فانوس تنهایی
مدیر بازنشسته
سلام خاله جونبه به. آشنا می بینم اینجا! حال شما؟
ما همه جا هستیم

غیر از هیچ جا

سلام خاله جونبه به. آشنا می بینم اینجا! حال شما؟
سلام سوگل جان خوبی عزیز ممنون از دعوتتسلام داداش جونم خيلي خوش اومدي عزيز...
خواهش مي كنم... قربونت...
سلام پژمان جان ممنون كه اومدي.. لطف كردي عزيز....
شاد باشيد.![]()
سلام مامان گلاب خوبیسلام تنهايي جان خيلي خوش اومدي گلم
ممنونم سوگل جون آره عزيز ميدونم امشب برات مهمون رسيده
اگه خواستي بري مزاحمت نميشم گلم..بابت همه چيز ممنونم.![]()
جداًسوگل جان اونجایی که به من گفتی خیلی سخته ....
نه داداش جونم ... اينطور نيست گريه نكن الان منم گريه ام ميگيرههمش تقصیره منه که دیر اومدددددددددم![]()
سلام ببخشید من دیر کردم.خیلی که دیر نکردم نه؟![]()
سوگل جان شاد باشجداًباشه خوانند هم كه باشيد كفايت مي كنه.. حضورتون به ما دلگرمي ميده....
نه داداش جونم ... اينطور نيست گريه نكن الان منم گريه ام ميگيره![]()
تو خودت بعد از من سلام دادی!!به من میگی؟!؟!خیلی هم خوب!!!!
درگوشی:این چه وقته اومدنه آبجی؟؟؟![]()
سوگل جان شاد باشجداًباشه خوانند هم كه باشيد كفايت مي كنه.. حضورتون به ما دلگرمي ميده....
نه داداش جونم ... اينطور نيست گريه نكن الان منم گريه ام ميگيره![]()
ممنونم داداش گلم....سوگل جان شاد باش
خب گلاب جان.. شرمنده من ميرم.. كه واقعاً دور از ادب.. (مهمونا رو ميگم....)خوب دوستان ما يه جستار توي تالار ادبيات بخش كارگاه داريم با نام داستان دسته جمعي كه به لطف تعدادي از دوستان داره همراهي و پرداخته ميشه ..اول ميخواستم از كساني كه همراهي كردند تشكر كنم و دوم اينكه بقيه دوستان رو هم به همراهي با اين جستار دعوت كنم...اميدوارم كار خوب و جالبي ازكار دربياد
اما در اين بين نقطه نظرات و مواردي هست كه شايسته است دوستان در روند كار از برقراري ضوابط موجود آگاه باشند تا خللي در نوشتن اين داستان ايجاد نشه.
حالا هركدوم از دوستان فعال اگه نظري دراين خصوص دارن بفرمايند...![]()
تو خودت بعد از من سلام دادی!!به من میگی؟!؟!![]()
ممنون سایه جان.سلام آرامش جان خيلي خوش اومدي گلم ...قدم رنجه خانومي![]()
یه سوال این داستان هیچ وقت تموم نمیشه
خب گلاب جان.. شرمنده من ميرم.. كه واقعاً دور از ادب.. (مهمونا رو ميگم....)من فردا صبح ميام پيگيري ميكنم.... اما مرجاني هم نبود حيفففففف..
شاد باشيد .. شب همگي خوش... بازم عذرمي خوام![]()
یه سوال این داستان هیچ وقت تموم نمیشه
بله خانومم..تو راست ميگي.باريكلا دختر گلم.شما صفحاتو یه مرور بکن بد نیست!!!
من از همه زودتر اومدم!!!
مامانی شاهده!!
مگه نه مامان گلاب؟؟؟
سلام محسن جان خيلي خوش اومدي عزيزسلام به همه دوستان گل
مخصوصا خانوم مدير گل
چه خبره اينجا صداتون تا تالار برق ميرسه ميبينم اين دفتر رنگ و بويي پيدا كرده
داستان بايد بنويسيم حالا ما كه بلت نيستيم چه كار بايد بكنيم![]()
بله دقيقامیشه تموم بشه و بعد یک داستان با موضوع تازه شروع بشه!!!
درسته عزيزجان
متنهاي كوتاه ..انديشه و تفكر نفر بعد رو هم كوتاه ميكنه..اما موارد ديگه هم هست اينكه بايد داستان از انسجام خاصي برخوردار باشه و از پراكنده گويي پرهيز بشه.. و يا اينكه داستان سيري خلاصه وار نداشته باشه تا خواننده از خوندن داستان خسته نشه و يا بالعكس زياده گويي هم ميتونه خواننده رو دلزده كنه...اينكه افكار شخصيمون رو به داخل داستان نكشونيم...مثلا افسردگي هاي روزانه و يا دلخوريهامون..يا بالعكس شاديهاي كاذب ...اين كه فضاي داستان رو براي خواننده به نمايش بگذاريم..
موارد زيادي هست كه بايد تحت بررسي و مباحثه قرار بگيره..پيشنهاد ميكنم دوستان فرصتي رو به بنده بدن و در همينجا موضوع رو به شور بگذاريم...
نظرت چيه گلم.؟![]()
درسته پراکنده گویی تا یه جایی خوبه که داستان گسترش پیدا کنه بعد از اون باید این پراکنده ها با مهارت به هم ربط پیدا کنن و جمع بشه و به یه نتیجه و پایان برسه.که اونم خیلی مهارت میخواددرسته آرامش جان..دقيقا همينطور شده...هركس نظرات شخيصي خودش رو داره دخيل ميكنه اينم به نوعي به كار زيبايي ميده ..اما كمي باعث پراكنده گويي ميشه.![]()
آرامش جان با نظرت كاملا موافقم ..اما بايد اين پراكنده گويي هم توي يه خط سير مشخص پيش بره...وگرنه خواننده از خواندن ادامه داستان منصرف ميشه..يعني اينكه نبايد روي بعضي از موضوعها خيلي تكيه كرد و روي بعضي موردها خيلي مختصر نويسي كرد. بايد تقريبا تعادل برقرارباشه.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ادبیات حماسی چیست؟ | ادبیات | 0 | |
![]() |
دانلود سوالات کنکور ارشد زبان و ادبیات فارسی + پاسخنامه سال های ۹۵ تا ۱۴۰۳ | ادبیات | 8 | |
![]() |
تقدير و تشكر از زحمات مدیر پیشین تالار ادبیات | ادبیات | 2 | |
![]() |
مفهوم واژه مست در ادبیات پارسی | ادبیات | 1 | |
![]() |
عیدی به بچه های گل هنر و ادبیات | ادبیات | 1 |