دفتر مديريت تالار مهندسي كامپيوتر (محل ارائه پیشنهادات و انتقادات)

Sharif_

مدیر بازنشسته
مرسی علی جان
اگه بخوایم واسه انتخاب پر محتوا ترین تاپیک نظرسنجی کنیم یه هفته طول میکشه
بهتزین حالت انتخاب توسط مدیریت:D یا حالت مشاوره ای هستش
اگه خواستید هم نظرسنجی میکنیم
اگه پیشنهاد بهتری دارین ممنون میشم راهنمایی کنید
ببینم گروه رو اگه بتونم راست و ریس کنم اعضای فعال رو دعوت میکنم تا همه بیان تخصص خودشون رو بکنن
اگه نشد یه تاپیک میزنیم
قبلا هم همینطوری بود
همه قسمت ها متخصص داشت
ولی گور به گور شده ها همه رفتن و تنها موندیم:D
یکی از دوستان هم پیشنهاد داده بودن که یه جمع علمی برگذار بشه تا همه مقالات جدیدی یا مباحث نویی که تو رشته کامپیوتر رو میاد تو یه تاپیک بذاره
و جمعی هم برای ترجمه اون کمک کنند
که می خوام نظرتون رو بدونم
البته کمی هنت میخواد
مرسی

PC-ENG

کاربر فعال
مرسی علی جان
اگه بخوایم واسه انتخاب پر محتوا ترین تاپیک نظرسنجی کنیم یه هفته طول میکشه
بهتزین حالت انتخاب توسط مدیریت:d یا حالت مشاوره ای هستش
اگه خواستید هم نظرسنجی میکنیم
اگه پیشنهاد بهتری دارین ممنون میشم راهنمایی کنید

همین نظر شما عالی هست ;)

ببینم گروه رو اگه بتونم راست و ریس کنم اعضای فعال رو دعوت میکنم تا همه بیان تخصص خودشون رو بکنن
اگه نشد یه تاپیک میزنیم
قبلا هم همینطوری بود
همه قسمت ها متخصص داشت
ولی گور به گور شده ها همه رفتن و تنها موندیم:d

رفتند گل بچینند ... :biggrin:
البته دوستان شاید حق هم داشته باشد. یه روز امتحان میان ترم دارند یه رو تحقیق یه روز پروژه و ..... برای همین کمتر آفتابی می شن
ان شاء الله درست میشه
آخه بعضی دوستان هم یه مقدار کم لطف هستند هر وقت تمرین یا پروژه ای دارند یاد تالار می افتند. در غیر این صورت هیچی انگار نه انگار ....

یکی از دوستان هم پیشنهاد داده بودن که یه جمع علمی برگذار بشه تا همه مقالات جدیدی یا مباحث نویی که تو رشته کامپیوتر رو میاد تو یه تاپیک بذاره
و جمعی هم برای ترجمه اون کمک کنند
که می خوام نظرتون رو بدونم
البته کمی هنت میخواد
مرسی

جالب مثل یه انجمن علمی دانشگاه که هرکس شرح وظایف داره.
راه انداختن یه تیم ترجمه هم عالی ولی بچه پایه نیستند. :( در بیشتر انجمن ها همچین کاری انجام شده ولی به علل مختلف شکست خورده. امیدوارم یه نمون اون رو در این تالار اجرا کنیم
این همه کتاب الکترونیکی به زبان انگلیسی تو کتابخونه هست داره خاک میخوره
مثلا با نظر سنجی یه کتاب انتخاب بشه و بعد به هر کس از دوستان یک صفحه از اون رو ترجمه کنه در آخر یک کتاب ترجمه شده رایگان برای تیم مهیا میشه . البته یه کم رویایی هست.ولی مقاله انگلیسی رو میشه یه کاری کرد
. زبانم زیاد تعریفی نیست ولی هستم تا آخرش ;)

sajad_strant

عضو جدید
سلام
با عرض خسته نباشيد
يه مدتيه كه بخش برنامه نويسي و به خصوص زبانهاي برنامه نويسي مثل JAVA مطالب جديد و نويي نيست.اگه نمي رسيد يه همكار اضافه كنيد.

Sharif_

مدیر بازنشسته
سلام
با عرض خسته نباشيد
يه مدتيه كه بخش برنامه نويسي و به خصوص زبانهاي برنامه نويسي مثل JAVA مطالب جديد و نويي نيست.اگه نمي رسيد يه همكار اضافه كنيد.
سلام
حق با شماست
مسئول اونجا شهاب بود که غیب زده
به نظر من واسه مطالب نو و مفید گذاشتن نبیاز به همکار نیست
همه میتونن دانسته های خودشون رو به اشترک بذارن

russell

مدیر بازنشسته
سلام

خب من فکر می کنم اگر حرکت از کاربرای فعال شروع بشه بقیه هم ترغیب می شن تا بیان.. پس یه فراخوان رسمی براشون میفرستیم تا بیان (خودم به شخصه میرم گوش ارغوان و سکرت و معصوم و می کشم میارم:razz: .)

دو تا پیشنهاد که خود PC-ENG هم گفته بودن رو داشتم .

یکی همین شروع ترجمه مقالات و یا کتابها بود که قبلا هم به باران گفته بودم ، که گفتن استقبال نمیشه و اگه می تونی تنهایی کاری بکنی تاپیکشو بزن که ...

دومی هم شروع بخش آموزش لینوکس توسط متخصصینش از جمله خود جناب ردهت هست .

در کل اگه بخش های اموزشی و معرفی و بررسی تالار چه نرم افزار ، چه سخت فزار و ... رو گام به گام شروع کنیم حتما هستن کسایی که بیان و خودشون هم شرکت کنن .

بعد هم سرو سامان دادن به بخش نرم افزار و کتابخانه است . کتابخانه رو می شه خیلی گسترش داد .

البته اینا وقتی خوبه که عملی بشن ...!

"پ.ن : لطفا تو عنوان تاپیک "ت" انتقادات رو بذارین :D، تازه انتقادات عربیه ! انتقادها درسته .;)"

Sharif_

مدیر بازنشسته
راسل جان تشکر
ممنون از نظرت
درستش میکنیم با همیدیگه
اسم خودت مگه فارسیه?؟:D

bardiajoon

عضو جدید
و من

و من

اول اینکه "انتقاد " بدون جمع کردن هم خودش عربیه!!

دوم اینکه اینجا چرا همه فقط کمک می خوان؟ وقتی هم یه مطلب آموزشی داری همه میان نیگا می کنن و میرن و هیچکس یه نظر نمیده یه کامنت نمی گذاره چه برسه به شرکت در بحث!!
البته همه انجمن های فارسی همینن

اگه خواستید ادرس چند تا فروم خارجی رو می گذارم جدا الگو های خوبی هستند

sajad_strant

عضو جدید
با سلام
اميدوارم حاله شما خوب باشه.
اگه ممكنه يك تاپيك براي جمع آوري اسلايد ها و جزوات دست نويس بچه ها از دانشگاه هاي مختلف قرار بديد تا هم يك مرجه خوب درسي مي باشد و هم براي كنكور نيز كاربرد دارد.چون همه دانشجويان به دانشگاه هاي معتبر دسترسي ندارند.
ممنون از توجه شما

مریم راد

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستانه

سلام دوستانه

سلام دوستان
خیلی وقت بود به خاطر درس و کنکور سری به باشگاه نزده بودم هر چند اوایل با پیغام هایی که دریافت می کردم از علمی بودن اون نا امید شده بودم اما الان خیلی فرق کرده.
سلام به مدیران خوش سلیقه
خوب هستید؟میشه من همین جا چند پیشنهاد بنویسم؟البته اگه اجازه دارم؟

Sharif_

مدیر بازنشسته
سلام دوستان
خیلی وقت بود به خاطر درس و کنکور سری به باشگاه نزده بودم هر چند اوایل با پیغام هایی که دریافت می کردم از علمی بودن اون نا امید شده بودم اما الان خیلی فرق کرده.
سلام به مدیران خوش سلیقه
خوب هستید؟میشه من همین جا چند پیشنهاد بنویسم؟البته اگه اجازه دارم؟
سلامی دوستانه به شما
خوشحالم برای برگشت دوبارتون
امیدوارم حضور شما باعث پیشرفت بین همه اعضای تالار بشه
هر پیشنهاد و انتقادی هم داشته باشید با افتخار گوش خواهیم داد
:gol:

مریم راد

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم سلام
شاید خیلی پررویی باشه که بعد از این همه نیومدن پیشنهاد هم بدم اما خوب همیشه می گند انتقاد و پیشنهاد می تونه سازنده باشه.پس با اجازتون:
اول از همه می خوام بگم که همه ما تو کامپیوترامون فایلایی داریم که دارند خاک می خورند البته خاک کامپیوتری.اما همین فایل ها برای بقیه مفیدند.پس بیایید کاری کنیم که به درد بخورشون بکنیم.
دوم اینکه بعضی قسمت ها نیاز به خونه تکونی دارند.مگه نه؟و آخر هم اینکه ما چرا باید هزینمون رو تو این کلاس ها و وقتمون رو تو این راه ها و ترافیک ها تلف کنیم خودمون می تونیم با آموزش اما مستمر نقش کلاسای مجازی رو داشته باشیم.من خودم خیلی دلم می خواد شبکه یاد بگیرم و فقط در حد یک درس 3 واحدی اونو پاس کردم.
راستی خیلی فایل های آموزشی دارم که می تونه به بقیه کمک کنه.از مدیران عزیز می خوام بگند چی کار کنم.
یه پیشنهاد کوچولوی دیگه.آخریشه.اونم آموزش نرم افزارهای تخصصی و یا معمولی
اگه فکر میکنید حق گفتن این همه پیشنهاد رو نداشتم ببخشید.
با احترام به دوستای خوبم.

Sharif_

مدیر بازنشسته
باسلام
هدف از این جمع اشترک گذاری اطلاعات به همدیگه و کمک به سایر افراد هستش
درمورد اموزش مجازی یه درس چند بار تلاش کردیم
چون هم برای مدرسش وقت گیر هست
و هم استقبال نمیشد واسه همین باعث دلسردی اموزش دهنده می شد و کم کم سرعت اموزشی پایین می امد تا اخر قطع می شد
درمورد نظم دهی به بخش های تالار به خاطر افرادی که تازه عضو شدن و نسب به قوانین تالار اشنا نیست نیستن روزانه چندین تاپیک نامربوط به بخش های تالار اضافه میشه که مرتب کردن انها کاری بسی دشوار هستش
برای همین سعی بر این داریم مطالب سودمند رو با مهم کردن یا لیست کردن در یک تاپیک برای استفاده عموم قرار بدیم
درمورد اموزش نرم افزار ها ، کمی تا اندک بچه ها لطف می کنند هر از گاهی یک اموزش نرم افزار رو ترجمه می کنند و در تالار برای اشترک گذاری میذارند
ولی قبول می کنم که رو این کار کم کار کردیم
سعیمون این خواهد بود که این کار رو قوت بدیم
درمورد فایل های اموزشی خودتون
اگر براتون به صرفه هستش روی یه سرور اونها رو اپلود کنید و برای اشتراک گذاری در تالار قرار بدید

fjalili

کاربر بیش فعال
سلام بر تلاشگران همکار،

پیشنهاد بچه ها اینجا خیلی خوبه، ولی خیلی از محدودیت ها بخاطر این هست که این سایت را موقع فراغت باید نگاه کرد و به سئوالات جواب داد و یا بهشون کمک کرد. تازه اون موقع هم باید امکان خوبی برای اتصال به اینترنت داشته باشی تا بتونی خوب و با سرعت مناسب عمل کنی.
اینجا بچه های خوبی هستند که میشه روی کمکشون حساب کرد.
من که توی تالارها میگشتم یک کمی شلوغ بود و تاپیکهای تکراری و گاهی اوقات زائد هم دیده میشد که اگر مدیران وقت داشته باشند بهتره که اونها حذف بشن تا تالارها کمی خلوت تر و جمع و جورتر بشه.
در مورد راهنمای استفاده از سایت باید بگم که به نظر من به جای اینکه راهنما کاربردی نوشته شده باشه یک کمی علمی و به قولی منویی تعریف شده که به نظرم باید یک کمی کاربردی تر و به زبان ساده تر و با پرسش و پاسخ نوشته میشد. البته این کارها میدونم که وقت زیادی میخواهد! ولی بالاخره اینجا قراره که پیشنهاد بدیم دیگه ....

در پایان به نظرم اینجا نسبت به جاهای مشابه ایرانی فعالتر هست.

موفق باشید.

hamid53

عضو جدید
گلایه

گلایه

با سلام خدمت مدیریت تالار

قبلا تالار کامپیوتر طوری بود که همه میتوانستند مشکلات خودشون را از همه نظر تاپیک میکردند وبقیه که میتونستند کمک میکردند اما چند وقته که نرم افزار های درخواستی را جدا کردید. من سه روز پیش درخواست یک نرم افزار را داشتم اما کسی حتی این قسمت را نگاه نکرده حلا اگر من اینو تو قسمت اصلی تاپیک میکردم به نظر شما زودتر به جوابم نمیرسیدم؟

:evil:

hamid53

عضو جدید
کلایه

کلایه

با سلام خدمت مدیریت تالار

قبلا تالار کامپیوتر طوری بود که هر کسی مشکلی داشت اونو تو صفحه اصلی تالار تاپیک میکرد و بقیه هم کمکش میکردند اما قسمت درخواست نرم افزارها را جدا کردید .من الان سه روزه که درخواست نرم افزار کردم اما کسی حتی نگاه هم نکرده به نظر شما اکه تو صفحه اصلی تالار تاپیک میکردم زودتر به جوابم نمیرسیدم ....؟؟؟؟

:evil:

moji5

کاربر فعال كامپيوتر و اينترنت
با سلام
اول اینکه بخش مقالات رو ایجاد کنید.
و اینکه یه خونه تکونی راه بندازین و پست های اضافی و بی محتوا رو پاک کنین. و به موضوعات مهم هم نظم بدین.

fjalili

کاربر بیش فعال
با سلام،

یک نقدی که میشود به بعضی دوستان داشت، این هست که برای هر یک آیتم، یک تاپیک ایجاد میکنند، که به نظر دسته بندی اطلاعات و ایجاد تاپیک مشترک خیلی مناسب تر هست، اگر کاربری هم این کار را کرد باید به وی گوشزد کرد که این کار را نکند و به جای ایجاد تاپیک با یک پست! تاپیکهایی ایجاد شود که موضوعات مشترک در آنها مطرح شود. البته این ایراد کاربران هست و باید آنها خودشان تاپیکهای مناسب ایجاد و به ارایه مطالب بپردازند، ولی مدیریت میتواند پس از یادآوری به کاربرانی که این کار را میکنند، تاپیک مناسب ایجاد کرده و موضوعات مشترک را به آنها انتقال داده و از شلوغی تالارها جلوگیری کند.

دسته بندی اطلاعات و طبقه بندی اطلاعات یکی از موضوعات مهم در فوروم هاست .

یک نکته دیگر، ذکر منبع برای مطالبی است که در تالارها گذاشته میشود. متاسفانه تقریباً خیلی از دوستان با استفاده از Copy & Paste از سایت ها خبری و ... مانند نارنجی و دیگر خبرنامه های ایرانی مطالب را در تالارها میگذارند و منبع آن را ذکر نمیکنند و شاید میخواهند جزء دانسته های خودشان تلقی کنند. این کار غیر اخلاقی است و بد نیست که بدانند که دیگران به راحتی به این موضوع پی می برند. به نظر من باید به آنها این نکته را گوشزد کرد که ذکر منبع واقعی، هیچ چیزی از زحمت انتقال مطلب آنها کم نمی کند. (شاید فکر می کنند، ذکر منابع آنها باعث میشود که دیگران هم در رده آنها قرار گیرند! )

دیگه اینکه به نظر من بهتره که در همه تالارهای تخصصی یک تاپیک به اسم تاپیکهای قدیمی ایجاد گردد و تاپیکهایی که قدیمی شده اند و مدتهاست مطلبی در آنها قرار نمی گیرد، قفل شده و به آن انتقال یابد، همچنین تاپیکهایی که پرسشی در آن طرح شده و به آن پاسخ کامل داده شده است و احتمال طرح مطلب جدیدی در آن وجود ندارد هم باید قفل شود و به قسمت تاپیک های قدیمی منتقل شود.

مطلب بعدی این هست که مهم شدن یک تاپیک باید مطابق یک قانون تعریف شود و صرفاً سلیقه ای نباشد، مثلاً با توجه به پارامترهای تعداد مراجعه، امتیاز کاربران به تاپیک و موضوعات ادامه دار و ...

فعلاً همینها کلی بود! ببخشیدها!

پر انرژی باشید.

russell

مدیر بازنشسته
(این دو پست رو از تاپیک حذف شده به اینجا انتقال دادم . )

با سلام
اول اینکه بخش مقالات رو ایجاد کنید.
و اینکه یه خونه تکونی راه بندازین و پست های اضافی و بی محتوا رو پاک کنین. و به موضوعات مهم هم نظم بدین.

درخواست ایجاد بخش مقالات خیلی وقته به مدیران ارشد گفته شده . با این که چند بار هم گفتیم هنوز که به این درخواست رسیدگی نشده ، اما چشم ، دوباره پیگیری میکنیم که سریعتر اقدام کنند ;)
با سلام،

یک نقدی که میشود به بعضی دوستان داشت، این هست که برای هر یک آیتم، یک تاپیک ایجاد میکنند، که به نظر دسته بندی اطلاعات و ایجاد تاپیک مشترک خیلی مناسب تر هست، اگر کاربری هم این کار را کرد باید به وی گوشزد کرد که این کار را نکند و به جای ایجاد تاپیک با یک پست! تاپیکهایی ایجاد شود که موضوعات مشترک در آنها مطرح شود. البته این ایراد کاربران هست و باید آنها خودشان تاپیکهای مناسب ایجاد و به ارایه مطالب بپردازند، ولی مدیریت میتواند پس از یادآوری به کاربرانی که این کار را میکنند، تاپیک مناسب ایجاد کرده و موضوعات مشترک را به آنها انتقال داده و از شلوغی تالارها جلوگیری کند.

دسته بندی اطلاعات و طبقه بندی اطلاعات یکی از موضوعات مهم در فوروم هاست .

یک نکته دیگر، ذکر منبع برای مطالبی است که در تالارها گذاشته میشود. متاسفانه تقریباً خیلی از دوستان با استفاده از Copy & Paste از سایت ها خبری و ... مانند نارنجی و دیگر خبرنامه های ایرانی مطالب را در تالارها میگذارند و منبع آن را ذکر نمیکنند و شاید میخواهند جزء دانسته های خودشان تلقی کنند. این کار غیر اخلاقی است و بد نیست که بدانند که دیگران به راحتی به این موضوع پی می برند. به نظر من باید به آنها این نکته را گوشزد کرد که ذکر منبع واقعی، هیچ چیزی از زحمت انتقال مطلب آنها کم نمی کند. (شاید فکر می کنند، ذکر منابع آنها باعث میشود که دیگران هم در رده آنها قرار گیرند! )

دیگه اینکه به نظر من بهتره که در همه تالارهای تخصصی یک تاپیک به اسم تاپیکهای قدیمی ایجاد گردد و تاپیکهایی که قدیمی شده اند و مدتهاست مطلبی در آنها قرار نمی گیرد، قفل شده و به آن انتقال یابد، همچنین تاپیکهایی که پرسشی در آن طرح شده و به آن پاسخ کامل داده شده است و احتمال طرح مطلب جدیدی در آن وجود ندارد هم باید قفل شود و به قسمت تاپیک های قدیمی منتقل شود.

مطلب بعدی این هست که مهم شدن یک تاپیک باید مطابق یک قانون تعریف شود و صرفاً سلیقه ای نباشد، مثلاً با توجه به پارامترهای تعداد مراجعه، امتیاز کاربران به تاپیک و موضوعات ادامه دار و ...

فعلاً همینها کلی بود! ببخشیدها!

پر انرژی باشید.
سلام دوباره .
قبلا به این پستتون پاسخی داده بودم .:D
درباره ایجاد بخش آرشیو هم از نظر من هم وجودش برای نظم دادن لازمه . البته یه فرصت می خوام تا با ردهت هم مشورت کنیم و اگه موافق بودند این بخش هم ایجاد بشه .

fjalili

کاربر بیش فعال
یک نکته دیگه که به نظرم میرسد:

اخبار در تالارها به اشتباه تاپیک شده اند، در صورتیکه اخبار باید به صورت بخش باشد، تا کاربران در آن هر خبر جدیدی را به صورت تاپیک جدید مطرح کنند، تا عنوان خبر هم انتشار یابد و در بخش ارسالهای جدید عنوان خبر هم منتشر شود. ایجاد یک تاپیک مشترک به عنوان خبر باعث میشه که خبر جدید به صورت پست باشه و به این ترتیب عنوانش مشخص نباشد، که خوب نیست،
در ضمن اگر خبر به صورت بخش باشد، میتوان با دیدن فقط عناوین، خبرهایی که مایل به خواندن آنها را هستیم بخوانیم و مجبور به این نباشیم که همه خبرها را به تفضیل ببینیم (این در حالتی است که خبر به صورت تاپیک باشد!). از طرف دیگر خیلی خبرها نیاز به update کردن دارند و دنباله دار هستند و به این صورت ایجاد تاپیک برای هر خبر کمک خواهد کرد که این اخبار در تاپیک خودشان ادامه یابند.

پر انرژی باشید.

maryam59

عضو جدید
درخواست موضوع پروژه کارشناسی

درخواست موضوع پروژه کارشناسی

با سلام خدمت دوستان
میخواستم در مورد موضوع پروژه کارشناسی مهندسی کامپیوتر مرا راهنمایی کنید.
با تشکر:gol::gol::gol::gol:

آخرین ویرایش:

russell

مدیر بازنشسته
پیشنهاد و انتقادات در مورد تالار مهندسی کامپیوتر

پیشنهاد و انتقادات در مورد تالار مهندسی کامپیوتر

سلام
دوستان عزیز
.
این نظرسنجی در مورد بحث هایی بود که چند وقتی هست که برای برطرف شدن یکنواختی و نبود پویایی در تالاربیان شده بود .

امید قبلا یک تاپیک به اسم : !***...هم اکنون نیازمند, همفکری,زیبای شما دوستان هستیم!منتظر نظرات و پاسخگویی ها هستیم...***! رو گذاشته بودن که بچه ها اومدن و انتقادات و پیشناهداتشون رو دادن .

من تاپیک رو بررسی کردم ، بیشترین مشکل رو در نحوه طبقه بندی زیرتالارها و بخش ها می دیدن و کمبود یه سری موارد .
طبق نظراتتون و با تحقیق و با مشورت امید :D. پیشنهاداتی برای تغییر ساختار تالار دادیم ، نظرات شما خیلی مهم هست واین موارد گفته شده صرفا پیشنهاده و بستگی به موافقان و مخالفان ودلایلشون داره .

(
تذکر: این تاپیک هم تقریبا میشه گفت مثل همین تاپیک قبلی هست اماجزیی تر ، و هر نظری که داده بشه و مورد قبول اکثریت باشه اعمال میشه ، ومدتش هم به رسیدن به یک نتیجه گیری نهایی بستگی داره ).

آخرین ویرایش توسط مدیر:

russell

مدیر بازنشسته
خوب فعلا ببینیم پیشنهاد آغازین چی هست :

تالار مهندسی کامپیوتر

زیرتالار برنامه نویسی :

بخش ها :
1-زبان های توسعه برنامه های کاربردیApplication Development )
شامل زیربخش های (
NET Programming.
شامل:

C#,
,
VB.Net

Delphi.NET,

ASP.NET
C / C++ /VC

JAVA
Assembly​
Pascal / Delphi
زبان های برنامه نویسی دیگر
تحلیل و طراحی نرم افزار و الگوریتم ها)
Web Development and Design-2
شامل زیر بخش های (
PHP
ASP , ASP.NET
Java Script / DHTML / AJAX
HTML/XHYML/CSS
زبان های دیگر توسعه وب )
Script Programming-3
شامل زیر بخش های (
Python
Perl
Ruby
Other Scripting Languages)
4-پروژه ها
شامل زیر بخش (
درخواست پروژه)
[FONT=&quot] توضیحات : از نظر من می تونه شامل همه پروژه های برنامه نویسی داخل تالار باشه ، و دوستانی هم که پروژه ای رو نوشتن و می خوان به صورت عموم بذارن می تونن اونجا بذارن ، همچنین می تونه جایی برای پیاده سازی یک [/FONT] پروژه گروهی باشه ، و یا ایده هایی برای کسانی که دنبال پروژه پایان نامه برنامه نویسی هستند )

russell

مدیر بازنشسته
بقیه زیرتالار ها

بقیه زیرتالار ها

زیرتالار پایگاه های داده :
بخش ها : ( به همون صورت قبلی ، اگر پیشنهادی یا نظری دارین عنوان کنین )
---------------------------

زیر تالار نرم افزار :
بخش ها :
معرفی و آموزش نرم افزار
دانلود نرم افزار

زیر تالار سیستم عامل (فعلا چون فعالیت که نمی شه تفکیکش کرد)

زیر تالار شبکه و امنیت :
بخش ها :
امنیت و هک
شبکه های کامپیوتری

زیر تالار سخت افزار :
بخش ها :
سوالات و مشکلات سخت افزاری
لپ تاپ

زیرتالار کتاب ها ، مقالات و آموزش های الکترونیکی :
بخش ها :
کتابخانه :
شامل زیر بخش ( درخواست کتاب)
مقاله :
شامل زیربخش ( درخواست مقاله )
مولتی مدیا و فیلم های آموزشی

زیر تالار مسابقه
( یک مدته اصلا فعالیتی داخلش نشده ، ایده های شما را برای اکتیو شدنش دوباره مسابقه پذیرا می باشیم . )

russell

مدیر بازنشسته
چند سوال ؟

چند سوال ؟

خوب . چند تا سوال که بهش برخوردیم ، امیدوارم راهنمایی کنین .

اول : مکان قرار گرفتن ASP.NET هست (با رنگ قرمز مشخصه). این که داخل بخش دات نت باشه یا کنار ASP دربخش برنامه نویسیه وب . نظر امید این بود که چون زبان های دات نت با ASP.NET کار می کنن ، درست نیست که ASP.NET رو تو بخش .نت نذاریم . اما مسئله دیگه ASP هست که انگار دیگه کمتر استفاده می شه . آیا میشه ASP رو تو بخش وب نذاریم ؟ اونهایی که در این مورد آشنایی دارن راه حل رو بگن لطفا .

دوم : بخش پروژه هست که داخل زیرتالار برنامه نویسی هست . و فقط مربوط به برنامه نویسیه . مسدله اینه که می تونیم چند تا کار انجام بدیم : یا این بخش پروژه داخل خود برنامه نویسی باقی بمونه و برای پروژه های مربوط به باقی بخش ها یا داخل اون بخش ها جداگانه بخش پروژه رو بذاریم یا یک بخش کلی پروژه برای این بخش های باقی مانده .(آیا لازم هست؟) و یا اینکه اون بخش پروژه رو از داخل زیرتالار برنامه نویسی برداریم و یک زیرتالار مستقل برای پروژه ها ایجا کنیم که بتونه برای هر شاخه ای (برنامه نویسی ، شبکه و ... ) یک زیربخش داخلش در نظر بگیریم ؟ نظرتون درباره اینکه کدومیکی بهتر و راحت تر برای کاربران هست رو بگین ...

سوم : بخش مقالات که داخل زیرتالار کتاب ها ، مقالات و آموزش های الکترونیکی هست ، به نظرتون وجودش لازمه ( من موافقم ، اما امید نه !) . این که یک کاربر که میاد داخل بخش شبکه و دنبال یک مقاله هست آیا مشکلی برای پیدا کردن اون مقاله در بخش شبکه پیدا می کنه ؟ ( البته ما می تونیم یک تاپیک مهم برای فهرست تمام مقالاتی که داخل بخش مقالات در رابطه با بخش های موجود ( مثلا شبکه یا سیتم عامل ) وجود داره رو در اون بخش مربوطه قرار بدیم .) از نظر راحتی برای کاربران نظرتون رو در این باره هم بگین .

اگه حتی این تقسیم بندی رو کلا قبول ندارین بازم بگین .:D

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
ممنون از زحمات شما

1. درمورد بحث ASP.NET به نظر من جاش تو زير شاخه دات نت هست، چون با اينکه بحث برنامه نويسی وب هست اما شاخه ای از دات نت هست و احتمالا مباحث مربوط به اون بطور مشترک هم میتواند بحث شود.
2. هنوز بخشی برای تحليل و طراحی پروژه نرم افزاری نداريم.
3. به نظر من بخش های پروژه و مقالات را برای هر زير تالار جدا در نظر بگيريم تفکيک شده تر هست و جستجوی مطالب راحت تره.
4. درمورد بحث هوش و تحصيلات تکميلی ميشه زير تالاری برای تحصيلات تکميلی در نظر گرفت و گرايش های تکميلی رو در آن جا گروه کرد که بشه مطالب را در سطوح بالاتر مطرح کرد و مجزا باشه.

ببخشيد خيلی حرف زدم :D
بازم ممنون :gol:
:gol:مرسی...!
1. درسته... نظر من هم دقیقا همین بود...! و خیلی از مباحث مشترک پیش میرن...:gol:
2.تو قسمت پروژه ها میشه این کار رو انجام داد!(هدف از این بخش, هم ارائه, هم تحلیل و انجام پروژه ها هستش...)
دوست دارم, اینجا, پروژه های خوبی انجام بشه... و هرکس کاری از پروژه رو انجام بده... یکی تحلیل یکی دیتابیس,یکی گرافیک, بعضی ها برنامه نویسی, بعضی ها...
و میشه تو این قسمت, مدیریت پروژه و ... رو بررسی کرد...!

3. در این باره,خیلی فکر کردیم! بین این دو مورد موندیم!(هر کدوم خوبی ها, و بدی هایی دارن!)
4. این هم پیشنهاد خوبیه...!(اگه تالارها, اکتیو باشن, میشه, چندتا دیگه هم اضافه کرد!ولی باید جوری باشه که فعالیت هم داشته باشن!
پیشنهادم این بود که تو صفحه ی اصلی این مطالب رو بگذاریم!
و در چند تاپیک, بهشون رسیدگی کنیم!
اگه تقاضا زیاد بود, میشه همرو به یه تالار انتقال داد!

---
البته ازاین به بعد, مدیریت باید سعی کنه که, با تاپیک هایی که جابجا, باز میشن,برخورد کنه...
و هر مطلب تو تالار خودش, بررسی بشه!
و صفحه ی اصلی,الکی شلوغ نشه!
(البته ابتدا مدیریت باید, راهنمایی کاملی از تالار رو تو بخش قوانین و... بذارن, که دوستان تازه وارد, گیج نشن! و با سیستم اینجا,آشنایی پیدا کنن! بعد از اون,اگه برخوردی هم بشه, نباید کسی دلخور بشه...)

بازم ممنون!

به امید اینکه,همه ی دوستان,نظراتشون رو کامل و واضح بگن...:gol:

russell

مدیر بازنشسته
ممنون از دوستانی که شرکت کردند و یک گلایه از کسانی که توجهی نکردن !

hrp عزیز همونطور که گفتین . من به سایت برنامه نویسی رفتم ،
فکر می کنم تقریبا این تقسیم بندی برنامه نویسی در اینجا هم منطقی هست و در سایت برنامه نویس هم به همین شکل بود (دقیقا نه .. اما تقسیم بندی کلی ). اونجا چون تخصصی برنامه نویسی هست ، دستشون باز بوده و البته از راهنمایی های افراد متخصص هم برای شکل دهی چهارچوبش کمک گرفتن .

اما بخش مهندسی نرم افزار و مباحث مربوطه هست که در اینجا ما نداریمش .

فکر می کنم اکثر بچه ها با ایجاد یک زیرتالار اصلی برای مهندسی نرم افزار موافق هستند .
درباره زیر بخش های اون هم میشه بحث کرد .

یعنی یک زیرتالار مباحث مهندسی نرم افزار ایجاد بشه و بخش پروژه (که بیشتر مربوط به درخواست پروژه ها و پروژه های آماده هست ) هم در قسمت برنامه نویسی باقی بمونه ...!

برای تحصیلات تکمیلی و گرایش های مربوطه هم بخشی در نظر میگیریم .

برای سخت افزار هم بچه خواسته بودن که کمی بخش بندی بشه .
تا الان یک بخش لپ تاپ و یک بخش سوالات و مشکلات سخت افزاری در نظر گرفته شد .
اگر فکر می کنید تقسیم بند جزیی تری لازمه به چند صورت میشه اینکار رو کرد .
البته فکر می کنم هر چه کلی تر و کمتر باشن بهتره .
مثلا این یک نمونه است : سخت افزارهای داخلی (مثل پردازنده و مادر بورد و رم ...)،
سخت افزارهای جانبی
سخت افزارهای شبکه
سخت افزارهای عمومی

----------------------
خوب این نظرسنجی هم به زودی بسته میشه ، فکر می کردم اون هایی که به وضعیت تالار اعتراض دارن بیان ، اما به این نتیجه رسیدم که بعضیا جایی رو می خوان که اولا همه پروژه ها براشون آماده باشه ، هر سوالی می پرسن در جا جوابشو بگیرن ... معترض هستند که چرا فعالیت پویا و کاربران فعال نداره . اکثرا هم دلیلش رو مدیریت می دونن .. چرا اینقدر شلوغ و بهم ریخته هست و ... !!
قصد ناراحتی دوستان عزیز رو ندارم . اما خودشون کم لطفی می کنن و کماکان انتظار دارن که اینجا پیشرفت کنه ! (البته روی صحبتم با کسانی که شرکت کردند نبود :gol:)

russell

مدیر بازنشسته
:gol:مرسی...
به نظرم با همین مقدار شروع کنیم...
و مرتب کنی...
ایشالا بقیش درست میشه...!:gol:
اجازه؟
بهتر نیست همه آموزش ها یه جا باشن؟
مثلا یه زیر تالار واسه آموزش داشته باشیم
سلام :gol:
خوب . برای هر زیرتالار اگه بخش آموزش داخل خودش باشه منسجم تر میشه . اینجوری دوباره کاری نمی شه .
مثلا یک آموزش توی زیرتالار آموزش گذاشتیم .. بعد حالا اشکالاتی که بچه ها دارند رو کجا بپرسند بهتره ؟اگه همونجا بپرسند که خوب پرسیدند دیگه...
اما یکسری از کاربرا هم هستند که سوالای مرتبطی رو تو بخش مربوطه می پرسن و از اون بخش آموزش اطلاع ندارن . و ممکنه جوابش تو پرسش و پاسخ زیرتالار آموزش وجود داشته باشه .. (یک سوال توی دو بخش) یک جورایی باعث بی نظمی میشه . اگه بخش اموزش داخل هر زیرتالار مربوطه باشه ؛ بچه ها حین خوندن اموزش قسمت های دیگه اون بخش خاص رو هم می تونن ببینن و ...
البته داشتن زیرتالار مستقل آموزش هم فواید خودش رو داره .

میشه با توضیحات بیشتر بگی ؟ :D

آخرین ویرایش توسط مدیر:

عضو جدید
سلام
مي خواستم بدونم چرا همچين دسته بندي براي قسمت برنامه نويسي انجام داديد؟

C# , C++ , C , Pascal ها همه در يک گروه قرار داده شده اند. اما اصلا اين ها کارشون با هم فرق ميکنه و جزء يک دسته حساب نميشن.
• در قسمت ديگه Delphi.Net که بايد يه اسم Delphi Prism به کار برده ميشد با VB.Net اومده.
• در توضيحات Java نوشته شده Object oriented programming language که اگه قرار بر شي گرايي باشه ، C# کلا شي گرا هستش و پايش بر اون نهاده شده
• توي ايران برنامه نويساي زيادي را ميبينم که با Delphi کار ميکنند و ورژن حاضر Delphi هم 2010 هستش که بسيار قدرتمند ظاهر شده (در برنامه نويسي Native) ولي قسمتي براي اون نميبينم!

موفق باشيد

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
معلومه که هم دلفی کار خوبی هستی هم طرفدار محصولات باحال بورلند هستی
متاسفانه فعلا دلفی جایگاه مناسب خودش رو توی سایت باز نکرده ولی با تلاش شما دوست عزیز و سایر علاقمندان به زودی تمام درخواستها از طرف مدیریت محترم بررسی و اعمال خواهند شد.