به کل به نظرم اگه زیرگروه ها بیشتر میشد بهتر بود....
بخش برای واحد های درسی داریم؟؟؟
تخصصی تر بهتره تا پلویی خبملت سعی میکنن زیرخشها کمتر و جامعتر بشن ، اونوخ میگی بیشتر شه ؟![]()
Basic Programming
Delphi
C,C++
Pascal
VB6
.Net Programming
C#.NET
VB.NET
ASP.NET
Silverlight
WPF
Script & Client Side Programming
Ajax
JavaScript
JQuery
HTML, XHTML, CSS
Java
PHP
Mobile Programing
Java ME
Symbian OS
Assembly
MATLAB
تحلیل و طراحی نرم افزار و الگوریتم
به نظرتون قسمت برنامه نویسی با این اوصاف نیاز به تغییر داره؟
HTML:General Programming Languages Delphi C,C++ Pascal VB6 .Net Programming C#.NET VB.NET ASP.NET Silverlight WPF Script & Client Side Programming Ajax JavaScript JQuery HTML, XHTML, CSS Java PHP Mobile Programing Java ME Symbian OS Assembly MATLAB
خوب اگه دقت کنید جدا هستند دیگهاگه ممكنه بخش دلفي و پاسكال و تمام موضوعات مربوط به اونو جدا كنيد ومن خودم حاضرم توي اون بخش به اندازه توانم فعاليت كنم
الان به اين شكله:
VB.Net , Delphi.NET
و اساتيد مي دونن كه اصلا هيچ سنخيتي بين اين دوتا نيست
دلفي چه دات نت ه معمولي با پاسكال همخواني داره نه ويژوال بيسيك!
همکار مدیر هم کم پیداس (راسل رو میگم)به نظر من چون اقای شریف وقتشو ن کم هستش بایدتوهر تالار یک مدیر انتخاب کنه وخودش
نظارت ورهبری بکنه![]()
همکار مدیر هم کم پیداس (راسل رو میگم)
فقط مدیر نگین فعالیت کافی و درخور باشگاهانجام میده
یا برای هر زیر تالار مدیر تعیین کنن یا هر تاپیکی در اختیار استارتر باشه![]()
خوب اگه دقت کنید جدا هستند دیگه
من به اندازه كافي دقت كردم
جدا نبودند
اينم مدركش دوست من:
این لیست خوبه منتهی 2 قسمت باهاش موفق نیستم .به نظرتون قسمت برنامه نویسی با این اوصاف نیاز به تغییر داره؟
HTML:Basic Programming Delphi C,C++ Pascal VB6 .Net Programming C#.NET VB.NET ASP.NET Silverlight WPF Script & Client Side Programming Ajax JavaScript JQuery HTML, XHTML, CSS Java PHP Mobile Programing Java ME Symbian OS Assembly MATLAB
این لیست خوبه منتهی 2 قسمت باهاش موفق نیستم .
یکی عنوان "Basic Programming" که اصلا" مناسب حداقل دو زبان Delphi , سی پلاس پلاس نیست ! ( 90 درصد برنامه هایی که الان ازشون استفاده می کنیم با ++C نوشته شدن ! بعد Categorize شون کنیم بانام Basic Programming ؟! )
مورد بعدی در نظر گرفتن یک بخش جدا برای Ajax هست .
نظر من اینه که اگر قراره Ajax هم برای خودش بخش داشته باشه بهتره که زیرمجموعه دو بخش ASP.NET و PHP باشه.
جالب اینجاست که من این پست رو ظهر جواب داده بودماین لیست خوبه منتهی 2 قسمت باهاش موفق نیستم .
یکی عنوان "Basic Programming" که اصلا" مناسب حداقل دو زبان Delphi , سی پلاس پلاس نیست ! ( 90 درصد برنامه هایی که الان ازشون استفاده می کنیم با ++C نوشته شدن ! بعد Categorize شون کنیم بانام Basic Programming ؟! )
مورد بعدی در نظر گرفتن یک بخش جدا برای Ajax هست .
نظر من اینه که اگر قراره Ajax هم برای خودش بخش داشته باشه بهتره که زیرمجموعه دو بخش ASP.NET و PHP باشه.
جالب اینجاست که من این پست رو ظهر جواب داده بودم
ولی حالا میبینم نیست
حرف شما رو قبول دارم
ولی چون در ایجاد تعداد تالار محدودیت داریم و ایجاد زیاد زیر تالار باعث سردرگمی اعضا تازه وارد میشه برای همین این چهار زبان رو در یک گروه جمع کردیم
حالا اگه عنوان مناسبی برای basic programming دارید مطرح کنید
درمورد ajax هم چون دو بخش php و asp.net جدای از هم هستند نمیتونیم برای هرکدوم یک تالار ajax جداگانه ایجاد کنیم
اگر اجازه بدید به صورت ازمایشی برای مدتی به این صورت تالارهای برنامه نویسی رو پیاده کنیم اگر مشکلی بود در اینده باهم دیگه رفع میکنیم![]()
پسرم اینایی که گفتی به این بخش ربط نداشتبرنامه نويسي باشگاه(كل باشگاه ) با چه فردي هست؟
قالب آماده است يا يكي از مديران يا حتي اعضا سايتو طراحي كرده؟
اگر با خودتونه و مي تونيد تغيير بديد لطفا اينو لحاظ كنيد
در سايتي مثل tv.com خيلي امكانات جالب براي اعضا وجود داره كه آدمو به سايت معتاد مي كنه بهتره كمي از اون طراحي و كدها استفاده شه
يك نمونه ي كوچك بگم (كه واقعا در اين باشگاه به اون نيازه) تعداد پست هاي جديده
به طور مثال شما يك تاپيك رو قبلا مشاهده كردي و الان چند نفر آمدند و جواب دادند اگه جوابي اضافه شده باشه و شما نديده باشيد سرتاپيك پر رنگ مي شه اين درست اما عيبش اينه كه قيد نمي شه چند جواب جديد اضافخ شده يعنس يعني نمي گه از به فرض 19 نفري كه جواب دادند چند تاشون جديد و بعد از آخرين بار مشاهده ي ماست
اگر مي شه اين رو اضافه كنيد (وقتشم بيشتر كنيد)
پس فکر کردی برای چیه؟؟؟این همه پست و نظر واسه هیچی ؟
بعد اپگرید باشگاه دسترسی ها محدود شد و نتونستیم انجام بدیماین همه پست و نظر واسه هیچی ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مديريت ريسك در مبادلات الكترونيك | مهندسی کامپیوتر | 1 | |
![]() |
نقش فن آورى اطلاعات در مديريت ريسك | مهندسی کامپیوتر | 0 |