هرسال روال اينطوري بود كه در ماه رمضان تاپيك ختم قران در ماه رمضان مهم ميشد. و تاپيك ختم هفتگي قفل ميشد و به حالت عادي در ميومد تا آخر ماه رمضان.
بعد ماه رمضان دوباره تاپيكها به شكل قبليشون برميگشتن. اما امسال به درخواست دوستان هر دو تاپكي باقي موند. چون دوستان معتقد بودن كه شايد كساني باشن كه نتونن تو ختم سي روزه ماه رمضان شركت كنن و بخوان همون ختم هفتگي رو شركت كنن. اينه كه امسال هردو تاپيك باقي موند.
کاملا صحیحه فرمایشتون...اما موردی که من گفتم این نبود نمی دونم شاید این طوری به نظر اومده که در ارتباط با مورد قبلی
که دوستان گفته بودند بوده...که اینطور نبوده!راستش اصلا منظورم این نبود...
من کلی گفتم ....منظورم بیشتر یک
نظر سنجی بود...
در مورد روشها هم خب ديگه به خود كاربران مربوط ميشه كه چه روشي بهتره.
خوب بله ابن درسته...(لازمه همینجا ازتون تشکر کنم بابت آزادی عملی که برای دوستان این تالار قائلید

)
قرار نیست به کسی چیزی تحمیل بشه...! پیشنهاد من بیشتر این بود که یک نظر سنجی کنیم...که مسلما این الزام آور نیست ولی
میتونه بازخورد خوبی بده...که برای ادامه روند این تاپیک ها استفاده بشه..یا نشه
مسلما نظرات تمام افراد نسبت به نظرات یک فرد یا یک عده محدود بهتر میتونه موضوع رو از همه جهات بررسی کند...
حداقل اش اینه که میتونه نقاط ضعف و قوت رو نشون بده! میتونه باعث تنوع در برنامه ها بشه...میتونه باعث مشارکت بیشتر بشه و...
با این حال اگر شما به عنوان مدیر علاقه ای ندارید به اینکار....نظرتون محترمه برای من...هرجور صلاح میدونید