سلام به تمام دوستان عزیزم در تالار معماری 

این تاپیک رو بر اساس همون دفترچه های خاطرات و یادداشت قدیمی درست کردم و قصدم اینه تمام دوستانی که وارد این تالار می شن یک پست و فقط یک پست در این تاپیک داشته باشن و این پارامترها رو توی نوشتشون رعایت کنن :

0- لطفا هرکسی پست می زنه شماره هم به خودش بده و این شماره با توجه به شماره نفر قبل باشه. مثلا عضو شماره 1 3نفر بعد بزنه عضو شماره 2 3 و ...

1- نام و نام خانوادگیشون (در صورت تمایل )

2- تاریخ کامل تولدتون

3- شهر محل اقامتتون

4- دانشجوی چه مقطعی و چه گرایشی از معماری هستید

5- از چه طریقی با این سایت آشنا شدید .

6- و جمله یا موردی که دوست دارن به عنوان یادگار برای دوستانی که بعد از اونها وارد این تالار می شن اونو بخونن .
7- هر موردی که دوست دارین و صلاح می دونیین.

اخطارها :
0- لصفا از عضو شماره 31 شماره عضویت بزنید چون تمام دوستان قدیمی که بودن و حالا نیستن هم ، پستهاشون توسط مدیران تالار با شماره عضویت به اینجا انتقال داده خواهد شد.

1- هر کس حق داره فقط 1 پست در این تاپیک داشته باشه
.
2- تمام پستهای اضافی بلا فاصله بعد از مشاهده پاک خواهند شد .

3- شماره عضو رو چنانچه فراموش کنید پست شما ادیت خواهد شد .

4- حق تقدم وجود نداره . همه دوستان هر زمان که تمایل داشته باشن میتونن این پست یادگاری رو با شماره عضویتشون در تالار مشخص کنن .

5- تمام دوستان قدیمی رو مدیران تالار با شماره عضویت از 1- 31 در ابتدای این لیست اضافه خواهند شد و برای نمونه یکی از پستهای این دوستان با آواتارشون در اینجا خواهد بود .

با این کار این تاپیک به یک شناسنامه برای تالار معماری تبدیل می شه . و آماری از دوستانی که وارد تالار شدن به دست میاد و هم اینکه خاطرات دوستان قدیمی تا هر وقت که سایتی باشه برای همه دوستان می مونه .
امیدوارم مورد استقبالتون قرار بگیره ...

این تاپیک رو بر اساس همون دفترچه های خاطرات و یادداشت قدیمی درست کردم و قصدم اینه تمام دوستانی که وارد این تالار می شن یک پست و فقط یک پست در این تاپیک داشته باشن و این پارامترها رو توی نوشتشون رعایت کنن :
0- لطفا هرکسی پست می زنه شماره هم به خودش بده و این شماره با توجه به شماره نفر قبل باشه. مثلا عضو شماره 1 3نفر بعد بزنه عضو شماره 2 3 و ...
1- نام و نام خانوادگیشون (در صورت تمایل )
2- تاریخ کامل تولدتون
3- شهر محل اقامتتون
4- دانشجوی چه مقطعی و چه گرایشی از معماری هستید
5- از چه طریقی با این سایت آشنا شدید .
6- و جمله یا موردی که دوست دارن به عنوان یادگار برای دوستانی که بعد از اونها وارد این تالار می شن اونو بخونن .
7- هر موردی که دوست دارین و صلاح می دونیین.
اخطارها :
0- لصفا از عضو شماره 31 شماره عضویت بزنید چون تمام دوستان قدیمی که بودن و حالا نیستن هم ، پستهاشون توسط مدیران تالار با شماره عضویت به اینجا انتقال داده خواهد شد.
1- هر کس حق داره فقط 1 پست در این تاپیک داشته باشه
.
2- تمام پستهای اضافی بلا فاصله بعد از مشاهده پاک خواهند شد .
3- شماره عضو رو چنانچه فراموش کنید پست شما ادیت خواهد شد .
4- حق تقدم وجود نداره . همه دوستان هر زمان که تمایل داشته باشن میتونن این پست یادگاری رو با شماره عضویتشون در تالار مشخص کنن .
5- تمام دوستان قدیمی رو مدیران تالار با شماره عضویت از 1- 31 در ابتدای این لیست اضافه خواهند شد و برای نمونه یکی از پستهای این دوستان با آواتارشون در اینجا خواهد بود .
با این کار این تاپیک به یک شناسنامه برای تالار معماری تبدیل می شه . و آماری از دوستانی که وارد تالار شدن به دست میاد و هم اینکه خاطرات دوستان قدیمی تا هر وقت که سایتی باشه برای همه دوستان می مونه .
امیدوارم مورد استقبالتون قرار بگیره ...

آخرین ویرایش: 

من نفر اولم اگه بقیه اومدن و شروع کردن به داستان گفتن، منم پستم رو ویرایش می کنم ها ... اینو ادیت نکنین... می ترسم حرف بزنم ادیت بشه ...
 من نفر اولم اگه بقیه اومدن و شروع کردن به داستان گفتن، منم پستم رو ویرایش می کنم ها ... اینو ادیت نکنین... می ترسم حرف بزنم ادیت بشه ... حالا من بگم )
 حالا من بگم ) دومان جان خودت ادیت کن مرسی...( دلت میاد ادیت کنی؟
دومان جان خودت ادیت کن مرسی...( دلت میاد ادیت کنی؟ ):
): بعد کم کم اینطوری شدم ( صفحه رو شطرنجی کنید) الانم به شدت درگیرم و از روی همه شرمنده قول می دم جبران کنم ... دلم برا همتون تنگ میشه اما چه کنم ... دلم می گیره وقتی می بینم بعضی دوستان رفتن و هیچ خبری نشده ازشون ...
 بعد کم کم اینطوری شدم ( صفحه رو شطرنجی کنید) الانم به شدت درگیرم و از روی همه شرمنده قول می دم جبران کنم ... دلم برا همتون تنگ میشه اما چه کنم ... دلم می گیره وقتی می بینم بعضی دوستان رفتن و هیچ خبری نشده ازشون ...

عضو شماره 42
عضو شماره 42 پریسا رسولی
پریسا رسولی

فریدون مزارزائی
فریدون مزارزائی  

شناسنامم 17/1/1365 گرفتن
شناسنامم 17/1/1365 گرفتن
 و بهمن پارسال از کارشناسی قبول شدم ولی یه ترم
 و بهمن پارسال از کارشناسی قبول شدم ولی یه ترم  ولی
 ولی 
 توسط اون شما ها رو پیدا کردم. به قول بچه ها وقتی اینجا
توسط اون شما ها رو پیدا کردم. به قول بچه ها وقتی اینجا 
 و
 و  منم از شور اینجا می خوام پرواز کنم
 منم از شور اینجا می خوام پرواز کنم 

دوباره برگشتم
دوباره برگشتم  .امید وارم بعد از تحویل بتونم تو تاپیک ها فعال باشم.
.امید وارم بعد از تحویل بتونم تو تاپیک ها فعال باشم.