برا مادرمم دعا کنین این روزا حالش زیاد خوب نیست مریض شده...
من خیلی نگرانشم![]()

من حالتون رو خوب درک میکنم چون منم همین مشکل رو دارم . امیدوارم مادرتون شفای عاجل پیدا کنند .
برا مادرمم دعا کنین این روزا حالش زیاد خوب نیست مریض شده...
من خیلی نگرانشم![]()
![]()
![]()
من حالتون رو خوب درک میکنم چون منم همین مشکل رو دارم . امیدوارم مادرتون شفای عاجل پیدا کنند .
پدرم چند هفته قبل عمل جراحی قلب باز انجام داد و مادرم هم دیابت داره و گاه بیگاه در بیمارستان بستری میشه .
فعلا بزرگترین ارزوی من شفا و طول عمر اونهاست .
خداوند به همه بیماران شفای عاجل عنایت فرماید .![]()
پدرم چند هفته قبل عمل جراحی قلب باز انجام داد و مادرم هم دیابت داره و گاه بیگاه در بیمارستان بستری میشه .
فعلا بزرگترین ارزوی من شفا و طول عمر اونهاست .
خداوند به همه بیماران شفای عاجل عنایت فرماید .![]()
آمین ...........................
اوکی ..............
یه دعای دیگه خدایا همه آدما ازم راضی باشن
هدف ازز هايلايت كردن همونطور كه گفتم راحتي در ديدن براي دوستان دعا گومونه....
ما خودمون سه شنبه نذري داريم خودم يه دور به نيت تو هم مي زنم...
خب راضي كردن همه غير ممكنه و لزومي هم نداره.....ما اگه خودمون خوب باشيم و اصول رو رعايت كنيم اين خودش ميشه يه صافي تا كسايي كه با ما همسو هستن جذب بشن.....
خدايا همهي معتاداي اينترنت رو شفا بده تا به زندگيشون برسن تا برن بيرون و يه نفس پر از هواي باراني بخورن!!!
راستي دعاي منم گرفت امشب بارون داشتيم..
خدا پدر و مادرت رو حفظ کنه و عمر طولانی بهشون بده .
خب بد نيست شما هم به امضاي من يه نگاه بندازي!!اینم دعای قشنگیه ولی خودمو میگم اگه یه کار گیرم می اومد نمی اومدم اینورا
عاملش بی کاریه جوانان هستش حالا ببیند من کی گفتم
خب بد نيست شما هم به امضاي من يه نگاه بندازي!!
پس یه دعای دیگه خدایا خدایا کاری کن تا همه جوونا از جمله خودم و خیلی از دورو بریام کار پیدا کنن تا اینقد بی کار نباشن
خدایا کاری کن پارتی بازی از بین بره خوب منم دوست دارم مدیر شم خوب مگه چی می شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باز گفت مي خوام مدير شم...!!! بابا مدير شدن هيچ فايده اي نداره!!!
سلام سلام .............منم اومدم..........
من کی بیدم؟یعنی من باید چیکار کنم؟
من تو شهریم که خیلی توپه هااااااااااااااااااااا خیلی..........![]()
من دعا کنم|؟
من دعاکنم؟
پروردگارا به خواسته هاي دل همه دوستاني كه در اينجا هستند(حاضر_غايب)به حق شهداي كربلا به خواسته هاي دلشان برسان حتي اگراين خواسته دلشان كوچك باشد
كار
ازدواج
ارامش
زندگي راحت
همسر خوب
و......
خدايا عنايتي كن به دل دوستانم
آمين
پروردگارا به خواسته هاي دل همه دوستاني كه در اينجا هستند(حاضر_غايب)به حق شهداي كربلا به خواسته هاي دلشان برسان حتي اگراين خواسته دلشان كوچك باشد
كار
ازدواج
ارامش
زندگي راحت
همسر خوب
و......
خدايا عنايتي كن به دل دوستانم
آمين