دستگيري يه مسلمان امريكايي بخاطر حمله به پنتاگون با هواپيماي مدل!!

mr.rohalamin

اخراجی موقت
به گزارش خبر گذاري آسوشيتدپرس يه فرد 26 ساله مسلمان امريكايي اهل حومه بوستون ايالت كلورادو با يك هواپيماي راديو كنترل كه حاوي مواد منفجره C-4 بود روز چهار شنبه دستگير شد.

به گفته FBI رضوان فردوس قصد حمله به پنتاگون و ساختمان کنگره ایالات متحده با هواپیما مدل کنترل از راه دور بسته بندی شده با مواد منفجره را داشته.

رضوان فردوس اميدوار بوده كه با يه هواپيماي نظامي مدل با 5 الي 71/2 طول و سيستم هدايت با GPS و سرعت 100 مايل بر ساعت بتونه اين حمله رو انجام بده.
بقيه خبر رو خودتون از اينجا بخونين: http://news.yahoo.com/could-model-airplanes-become-terrorist-weapon-214956090.html

mr.rohalamin

اخراجی موقت
خود دولت امريكا هم كه بدش نمي ياد اسلام رو خراب كنه.
اين افراطي ها هم كار رو واسشون راحت مي كنن.
بايد خيلي عاقلانه جلو رفت.

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
هه هه ماخ!!
مشخصه که این حرکتی از سوی خود امریکا بوده برای خراب کردن اسلام و انقلاب در دنیا!

mr.rohalamin

اخراجی موقت
اصلا من نمي دونم چه هيزم تري به اين قوم فروختيم كه اينقده با ما بدن!؟

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسخره بازی کلا این چیزا همه میدونن کار خودشونه
مگه کشکه 4 تا هواپیما دزدین اونم از کجاااا از امریکا یا اون امنیت
اینقدرم تابلو میشه آخه؟
از اینور اینا میگن کار خودتون بوده القاعده نامه میده نه کار ما بوده !!!!!!!!!!!!!!

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینقدرم تابلو میشه آخه؟
از اینور اینا میگن کار خودتون بوده القاعده نامه میده نه کار ما بوده !!!!!!!!!!!!!!
دوست گرامی اتفاقا هر دو (هم آقای رئییس جمهور و هم القاعده درست گفتن) چون هر دو یکی هستن. این که این همه عصبانیت نداره!

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب مسلمان افراطی هم هست غیر مسلمان افراطی هم هست کلا آدم افراطی وجود داره . . . ... حالا کدومش مشکل داره ؟ تو آمریکا یه دفعه یه نفر با اسلحه میزنه 20 نفر رو میکشه . . . خوب بگیم اونم کار خودشونه ؟
هواپیماهای مدل وسایل بسیار بسیار خطرناکی هستند که توی ایران هم کلی مجوز و پارتی بازی و . . . میخواد برای مدل های سوختی . . .
در ضمن اگر بگردید و ببینید چه اخباری درباره فری میسون بازی در آمریکا مینویسند این مسلمونها میفهمید که چرا اینقدر به آمریکا میخوان سوء قصد کنن . . .
شما خودتون رو نبینید توی این کشور های عربی ... آدم هایی پیدا میشن که . . . .

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب مسلمان افراطی هم هست غیر مسلمان افراطی هم هست کلا آدم افراطی وجود داره . . . ... حالا کدومش مشکل داره ؟ تو آمریکا یه دفعه یه نفر با اسلحه میزنه 20 نفر رو میکشه . . . خوب بگیم اونم کار خودشونه ؟
هواپیماهای مدل وسایل بسیار بسیار خطرناکی هستند که توی ایران هم کلی مجوز و پارتی بازی و . . . میخواد برای مدل های سوختی . . .
در ضمن اگر بگردید و ببینید چه اخباری درباره فری میسون بازی در آمریکا مینویسند این مسلمونها میفهمید که چرا اینقدر به آمریکا میخوان سوء قصد کنن . . .
شما خودتون رو نبینید توی این کشور های عربی ... آدم هایی پیدا میشن که . . . .

دقیقا.... متاسفانه تو کشور دولت زده ی ما،که اب خوردن هم اجازه ی دولتی میخواد،هر اتفاقی بیوفته، خوب مشخصا تقصیر دولت و سیا س ت های اونه،ولی تو کشوری که فدرال اداره میشه و همه چیز خصوصیه، درکش برای ما سخته که باور کنیم یه اتفاقی، زیر سر دولت نباشه!!

اینجا،اینترنت رو ما میدونیم که زیر نظر دولته،پس وقتی سرعتش پایینه،تقصیر دولته! ولی وقتی اینترنت توسط شرکت های خصوصی و سرمایه گذاری اونها به دست مردم میرسه،تنها دلیل کند بودن یا گرون بودن سرعت اینترنت در خونه ای، خود اون شخصه که از شرکت بدی اشتراک گرفته!!

حالا یه بابایی یه هواپیما رو پر مواد منفجره کرده، خوشبختانه کسی وصلش نکرده به خودشون تا الان!!!!

این دوستمون هم داره میگه القائده، این گروه تا حالا هزاران میلیارد دلار ضرر مالی برای امریکا داشته و باعث جنگ افغانستان و تا حدودی عراقه، من اگه جای امریکا و این همه هوشش بودم،کل این منطقه رو خاکریز میکردم و خلاص!!

heshmat khan

عضو جدید
اینقدرم تابلو میشه آخه؟

پس شما هم به اين نكته معترفيد كه در امريكا امنيت بالاست !! ;)

Sarp

مدیر بازنشسته
عنوان اصلی خبر
Could model airplanes become a terrorist weapon?

من توش کلمه اسلام و مسلمان ندیدم !!!

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست گرامی اتفاقا هر دو (هم آقای رئییس جمهور و هم القاعده درست گفتن) چون هر دو یکی هستن. این که این همه عصبانیت نداره!
اون که صد در صد
این دوستمون هم داره میگه القائده، این گروه تا حالا هزاران میلیارد دلار ضرر مالی برای امریکا داشته و باعث جنگ افغانستان و تا حدودی عراقه، من اگه جای امریکا و این همه هوشش بودم،کل این منطقه رو خاکریز میکردم و خلاص!!
بله بله خیلی ضرر زده!!!!!
القاعده که بهانست دوست عزیز
دوتا کشورو انداخت تو بغل آمریکا حالا به آمریکا ضرر زده؟
القاعده همون نیروی نظامی امریکاست در خاورمیانه برای اهداف خاصی
پس شما هم به اين نكته معترفيد كه در امريكا امنيت بالاست !! ;)
مگه من گفته بودم که امنیت پایینه که حالا اعتراف کنم بالاست؟!:surprised:

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون که صد در صد

بله بله خیلی ضرر زده!!!!!
القاعده که بهانست دوست عزیز
دوتا کشورو انداخت تو بغل آمریکا حالا به آمریکا ضرر زده؟
القاعده همون نیروی نظامی امریکاست در خاورمیانه برای اهداف خاصی

مگه من گفته بودم که امنیت پایینه که حالا اعتراف کنم بالاست؟!:surprised:

درسته عراق نفت داره ولی خودش نفتشو احتیاج داره . . .
سالی چقدر میخواد نفت بفروشه تا 1 میلیارد دلار هزینه جنگ رو به آمریکا بده ؟
آمریکا دیگه به فکر تامین نفت نیست بف فکر تامین امنیت هست تا همه نخبه های دنیا ( چه مالی چه علمی و چه . . . ) رو جمع کنه توی کشورش
البته اینطور که از شواهد پیداست داره این اتفاق می افته