[ دستمزد نوشتن صورت وضعیت با نرم افزار ] ► پرسش و پاسخ

pejman1362

عضو جدید
لطفا یک جزوه چیزی در مورد نحوه وحاسبه صورت وضعیت ابنیه و محاسبه حمل معرفی کنین یا در اینجا قرار بدید

Mehdi_rndyk

عضو جدید
[h=2]روش محاسبه حمل در فهرست بهای ابنیه[/h]

آخرین ویرایش توسط مدیر:

aaa20

عضو جدید
[ دستمزد نوشتن صورت وضعیت با نرم افزار ]

[ دستمزد نوشتن صورت وضعیت با نرم افزار ]

سلااام دوستان لطفا اگه کسی اطلاع داره به من بگه دستمزد نوشتن صورت وضعیت با نرم افزار تدکار چقدره؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

simiar

عضو جدید
سلام، قبلاً صورت وضعیت رو درصدی مینوشتن ولی در حال حاضر بازار به رونق سابق نیست. کاملاً بستگی به نوع (ساختمان ، راه ، آب .... ) و حجم و مبلغ کار داره ، چون شما اطلاعاتی ندادی و احتمال میدم که کار بزرگی نباشه و ... به صورت کلی حدود 200 تومن.

aaa20

عضو جدید
سلام همشهری ,صورت وضعیت شبکه فاضلاب شهری بود و حجم کار هم زیاد حدود 2000 آیتم رو در ریزمتره وارد کردم مبلغ صورت وضعیت حدود 270میلیون تومان البته شبکه توزیع هم کار کردم در حدود 600 یا 700 ایتم بعضی هاشون در حدود 1500آیتم رو در ریزمتره وارد کردم و مبالغشون دور و بر 90 , 60, 70میلیون تومان بوده . به نظر شما با اطلاعاتی که در این زمینه دارید کمترین مبلغ 200 تومنه؟

آخرین ویرایش:

simiar

عضو جدید
سلام
صورت وضعیت قطعیه؟
صورت جلسات رو هم شما تنظیم کردین؟
چند تا منهول داشته ؟

aaa20

عضو جدید
سلامصورت وضعیت قطعیه؟صورت جلسات رو هم شما تنظیم کردین؟چند تا منهول داشته ؟
سلام ,هم قطعی کار کردم هم موقت صورت وضعیت شبکه فاضلاب موقت بوده و تنظیم صورت جلسات به عهده من نبوده احداث آدم رو با دیواره آجری تا عمق 3متر 350مترمکعب از 157 صورتجلسه.

آخرین ویرایش:

simiar

عضو جدید
اگه فقط بنویسه و دفاع نکنه 200 تا 300 خوبه.
اگه نوشته باشن و فقط شما وارد تدکار کرده باشین کمتر از 100 تومن .
من خودم پیمانکارم اگه کسی خوب بنویسه و در برابر مشاور ازش دفاع کنه با این حجمی که شما فرمودین 500 میدم.
ولی اگه آیتم از قلم بندازه و این کاره نباشه هزار تومنم نمی ارزه.

aaa20

عضو جدید
اگه فقط بنویسه و دفاع نکنه 200 تا 300 خوبه.
اگه نوشته باشن و فقط شما وارد تدکار کرده باشین کمتر از 100 تومن .
من خودم پیمانکارم اگه کسی خوب بنویسه و در برابر مشاور ازش دفاع کنه با این حجمی که شما فرمودین 500 میدم.
ولی اگه آیتم از قلم بندازه و این کاره نباشه هزار تومنم نمی ارزه.

سلام مهندس سال نو مبارک من یه مدت نبودم مرسی از راهنماییتون من طبق صورت جلسات ریز به ریز آیتم ها رو وارد کردم اما از اون جایی که تنظیم صورتجلسات به عهده من نبوده پس مسئولیتی در قبال دفاع ازش به عهده من نیست , اگر صورت وضعیت یا تعدیلی داشتید که خواستید تدکاری کنید یا از دوستان یا همکاراتون کسی کمک خواست من هستم چون هم بیکارم و هم دانشجوی ارشد از این طریق یه منبع درآمد ناچیزی برام باشه بازم تشکر میکنم سال خوب و پر رونقی داشته باشید.

بالا