یه دیکشنری از لغات تخصصی IT توی تاپیک به این بزرگی کسی نداره بذاره؟؟؟شایدم دارید ولی مرام یا حوصله یا ...ندارین که بذارین ها؟؟؟
![]()
سلام
دوستان کسی جزوه ی الکترونیکی درس شبکه های کامپیوتری رو داره ؟
برای پیام نور میخوام ، هنوز منبع رو نمیدونم ، اگه کسی برای این درس چیزی میدونه لطفا بفرمائید
مرسی،موفق باشید
سلام دوست عزیز ، کتابش اینه:: شبکه های کامپیوتری نویسندش هم ::دکتر داوود کریم زادگان مقدم هستش
توی این لینک می تونی پیداش کنی
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=179041
مرسی از لطفتون.سلام
بهتره قبل از درخواست یه سرچ کوجولو در باشگاه انجام بدیدقبلا گذاشتیم)
منابعی برای مهندسین آی تی
موفق باشید
لطفا سوالتون رو توی تاپیک مربوط به خودش بپرسید .من فوق میخوامit بخونم.واسه نرم افزار و هوش ومدیریت چه کتابی بخونم؟
سلام اگه ممکنه یه جزوه برای درس ساختمان داده دانشگاه پیام نور معرفی کنید
سلام من در مورد شهر الکترونیکی دنبال مطلب میگردم. موضوع پروژمه, میشه کمکم کنید؟
سلام
اگرمی تونیدکتابی در مورد Image processing به من معرفی کنید
با تشکر
Document Analysis Systemsسلام
من 1 کتاب در مورد تجزیه و تحلیل سیستم ها می خواستم
ممنون
Guide to Wirless Network securityسلام دوستان
من یه کتاب جامع برای شبکه بی سیم می خوام . من کتابی تو کتاب فروشی ها و اینترنت نتونستم پیدا کنم.
ممنون می شم اگه کمکم کنید.
سلام، من كتاب مديريت مهندسي نوشته ابراهيم حيدري همچنين كتاب مديريت جيمز اي اف استونر رو لازم . اگه دارين لطفا لينكشو بذارين.![]()
سلام. من کتابtechnology of video and audio streaming رو می خوام تا چند وقت پیش رایگان بوده ولی فایلش تو rapidshare پیغام خطا می ده . می خواستم ببینم هیچکدام از دوستان این فایل رو ندارن؟
با سلام
من کتاب System Analysis and design method Bentely
می خواستم
سلام
دانشگاه پیام نور منبعی رو برای درس مدیریت وکنترل پروژه معرفی کرده که بسیار کمیابه و قیمتش چیزی حدود نود هزار تومنه و لاتین هم هست.
از شما می خوام اگه کسی میتونه pdf اون رو پیدا کنه لینکشو بذاره.
مشخصات منبع به شرح زیر است:
information technology project management
(second edition)
jack T.marchewka
wiley,2006
سپاسگزارم.![]()
comupter science :an overviewتوی ایران انتشارات پرهام منتشر کرده english for computer science
منم کتاب معماری کامپیوتر آقای موریس مانو رو می خوام.خودم سرچ کردم ولی بی فایده بود.اگه کمکم کنید ممنون می شم.خیلی هم فوریه.
سلام به شما دوستان
من کتاب مقدمه ای بر الگوریتم introduction to alghoritm لازم دارم.
ممنون می شم اگه کسی لینکی در این باره بهم معرفی کنه.![]()
کتاب directx یا openGL اگه دومی باشه بهتره ممنون.
دوست عزیز قبل از ارسال تاپیک سرچ کنید:سلام من کتاب حل المسایل طراحی دیجیتال موریس مانو رو لازم دارم !!! البته پرژن چون وقته امتحاناته و من وقت ترجمه ندارم !!! متشکرم