چرا در تضاده؟؟؟نمی دونم چرا احساس می کنم با روحیات آقایون در تضاده.
واضح تر بگی ممنون میشم.....
چرا در تضاده؟؟؟نمی دونم چرا احساس می کنم با روحیات آقایون در تضاده.
عزیزم من واقع بینم نه احساساتی و متوهم
ازدواج خوبه اما با ادمشبا نظرت موافقم ما ازدواج میکنن چون همه این کارو میکنن شما کسی رو میشناسی که ازدواج نکرده باشه ؟ خودم میشناسم
نشه مگه ما میگیم میخواهیم مشکلمون حل بشه؟اینجوری مشکلت حل نمی شه.
یعنی میخوای بگی کل جهانو توهم ورداشته
100% اما از کدوم فرشته ها؟؟؟در ادامه تکمیل حرفهای دوست خوبم در کل زنها یدونه اند والبته همشون فرشته!!!!!!!پس به افتخارشون دست![]()
ازدواج خوبه اما با ادمش
اگه تونستی ادمشو پیدا کنی خبری به ما بده
هممون شعار میدهیم هممون میگیم میدونیم اما به وقتش میگیم داماد خونه داره؟؟؟ یا عروس خوشگله؟؟
نمیگیم انسانیت میدونه چیه؟
100% اما از کدوم فرشته ها؟؟؟
عزرائل هم فرشته است!!
دوستان لطفا از موضوع تاپیک خارج نشین........................
من همزمان تو چندتا تالارم نمیرسم زود به زود بیام..فکر کنم خیلی وقت پیش باید این تذکر رو می دادین
باشه منتظرم!!!!آدمش که زیاده
ولی هر وقت از تو هم مطمئن شدیم بهت سراغ میدیم
این معیارهایی که گفتی واقعا جزء فرعیاته
اخه عزرائل میگیره و تموم میکنهایراد نداره عزرائیل هم که باشیم به موقع جون آدمها رو می گیریم. مهم اینه که کارمون درسته
به نظر من اولا برو کسی رو پیدا کن که چنان صداقت داشته باشه که خودش همه چیو بگه بدون نیاز به تحقیق (البته نمیگم چشم بسته باشی و تنها به حرفای طرفت اکتفا کنی تحقیقم بکن ولی یه ادم صادق پیدا کنی بهتره)دوستانی که قراره در اینده مزدوج بشن توجه کنن و خواهشا منطقی جواب بدن:
چطوری میشه از سوابق قبلی(سوابق شخصی نه خانوادگی) اون طرف اگاه شد؟؟
مثلا اینکه دوران دانشجویی خلافی ازش سر زده یا نه؟
و یا اینکه قبل از اینکه با شما اشنا بشه چیکاره بوده(اعمال و رفتارش چیا بوده)؟
خواهشا مدیران این تاپیک رو مثل قبلیا پاک نکنن چون خداییش یه معضل شده و سیاسیم نیست.
مرسی از همه.
برادر دوست من رفته بود خواستگاری... به طرف گفته بود برای من مهم نیس تا الان چه کارایی کردی چون زندگی شخصی خودت بوده..ولی اگه در قصد ازدواجت جدی هستی بدون که این دیگه زندگی شخصیت نیس و با من شریک میشی..پس از این به بعد برام مهمه..
خیلی حال کردم با تفکرش
دقیقا موافقمهمه چیز بستگی به خود آدم و اعتقاداتش داره
دقیقا موافقم
چرا باورتون نشهباورم نمیشه!
چرا باورتون نشه
شما یک جواب کلی و قانع کننده دادین منم قبول کردم
کدوم ادم عاقلی به حرف قانع کننده جواب رد میده!!
دقیقا موافقمجواب کلی میدم چون نظرم اینه تو ایجور بحثا جواب مصداقی نمیتونه نتیجه بده و آخرش به جدل و کل کل می انجامه.اما با جواب کلی هرکس سهم خودش رو برمیداره.تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
دقیقا موافقم
شما هم صحبت های قبلی من موافق هستین یا نه؟
خوب به نظرتون رضایت بخش بوده؟؟من اون پستهایی که در جوابم دادینو خوندم و جوابمو دادم
خوب به نظرتون رضایت بخش بوده؟؟
دوستان عزیز silver light و gelayol joon
لطفا از بحث اصلی خارج نشین
چون اینجوری پیش بره تاپیک حذف میشه
ممنونم
اره چند وقته که تاپیک میزنم و حذف میشه با اینکه سیاسی نبوده و میخوام این بحث ناقص نمونه و همه اساتید بیان و نظر بدن...چشمت ترسیده ها!حرف نامربوط زدم مگه؟راستی نظر خود شما چیست؟
اره چند وقته که تاپیک میزنم و حذف میشه با اینکه سیاسی نبوده و میخوام این بحث ناقص نمونه و همه اساتید بیان و نظر بدن...
حرف نامربوط که نه ولی بحثتون داره به جاهای باریک میکشه و هیچکدوم کوتاه نمیاین
شاعر میگه دیوار بلنده تو کوتاه بیا..........
نظر خودم تلفیقی از نظر همه دوستانه
یعنی همه یه جورایی درس میگن
ولی درکل باید با دید بازه باز جلو رفت و اگه به موردی هم برخورد کردی که قابل گذشت هس ببخش ولی اگه موضوع اون جدی بود باید جدی برخورد بشه....
اگه میذاشتم که تاپیک حذف میشدمن نمیدونم بحث کجا باریک شد!
چه جالب بحث سر همون دید باز بود دیگه نذاشتی!