دریاچه ای ملی با شعاری غیر ملی؟!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر نمیکنم بجث این تاپیک مربوط به مطالبه برحق ترکها مبنی بر دایر کردن مدارس زبان ترکی بینشون باشه

اینجا دوستی سوالی پرسیدن که چند جواب بهشون داده شد
انگار ایشون هم به احترام محمدآقا روزه سکوت گرفتن
خرد نگهدارتان
موضوع کشیده شد به جای دیگه ای
اخه استارتر میگفت تورکها اومدند شعار تورکی داده اند و هیچ کسی نفهمیده که اینها چی میگند و چی میخواهند ........که دوستمون شیرین خانوم حق مطلبو ادا کردند و ....

aminvo

عضو جدید
با اینکه میگین تورکا دنبال بهونن موافقم ولی..... اگه همه ی این شعارا انگلیسی بود شما دست وپا شکسته یه چیزایی متوجه نمیشدین؟
به این فک کن که...شمای تحصیل کرده بری آمریکا یه جورایی میتونی با کلمات و جملات تقریبا صحیح بفهمونی آب میخایی و برعکس ولی تو کشور خودت تو خطه ی آذربایجان نمیتونی!!!؟؟؟
این شرم آور نیست؟؟؟!!!به نظرت تورک چیکار کنه؟؟؟تلوزیون فارسی...دانشگاه فارسی...کتاب فارسی...شعاراونم تو شهر خود آدم فارسی؟؟؟؟
این دیگه تورک نمیشه که...!بهتره جای اینکه تورکارو سرزنش کنین خودتونو سرزنش کنین که چرا بلد نیستین؟!چرا وقتی یه خارجی میگه واترمیفهمی میگه آب ولی وقتی یه ایرانی میگه سو توئ ایرانی نمیفهمی و زل میزنی تو صورتش!(با همه ی این شرایط و وضعیت حق بهانه گیری ندارن؟؟؟)

با این که اصلا ترکی بلد نیستم ولی با حرفات موافقم، ما فقط یاد گرفتیم فرهنگ، زبان و آداب شهر های دیگه را مسخره کنیم، اصلا احترام گذاشتن به فرهنگ ها را یاد نگرفتیم. دشمن ( که داخلی هم هست) مستقیما فرهنگ ما را هدف گرفت و موفق هم بوده. باز هم مرسی از ترک های عزیز که اجازه ندادن این بلا سرشون بیاد و شرفتمندانه از فرهنگشون و از زیبایی های کشورمون دفاع کردند. باز هم تاکید می کنم ما مردم دچار فقر فرهنگی شدیدی هستیم و تا فرهنگ ها و افکارمون را درست نکنیم وضعمون همینه که هست.

موفق باشید.
این ور و اون ور دیوار درد ما هنوز همونه
آی شقایق ما جماعت دردمون از خودمونه

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس چرا پول میدهین میرین کلاس اموزش زبان عربی که این زبانو یاد بگیرن و یکی از ملزومات درس در مدارس!
نکنه چون قران فقط به عربی هست؟؟
شاید هم چون خدا عربه و زبان دیگه ای نمیدونه!!!
دقیقا به همین خاطره
قرآن به زبان عربی است و از طرفی خوندن قرآن برای مسلمانان با توجه به قواعدش لازمه
اکثریت جامعه ایران هم مسلمان و آن هم شیعه هستن

عده ای دوست دارن زبان دیگه یاد بگیرن مثل ترکی ، فرانسوی ، آلمانی
برای اونا کانون وجود داره که برن یاد بگیرن

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا به همین خاطره
قرآن به زبان عربی است و از طرفی خوندن قرآن برای مسلمانان با توجه به قواعدش لازمه

میتونستند برای زبان عربی هم کانون بگذارند تا امثال شما که علاقه دارین برین یاد بگیرین !!

شما از نظام اموزشی کشورهای چند قومیتی اطلاعی دارین؟
حتما ندارین و الا همچین حرفی نمیزدین
تازه باید قران به زبان مادری هر شخصی باشه نه به زبان بیگانه

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
موضوع کشیده شد به جای دیگه ای
اخه استارتر میگفت تورکها اومدند شعار تورکی داده اند و هیچ کسی نفهمیده که اینها چی میگند و چی میخواهند ........که دوستمون شیرین خانوم حق مطلبو ادا کردند و ....
در این باره دوستمون درست گفتن
البته اگه میفهمیدن خیلی خوب بود
نه همه شعارها فقط برای دریاچه ارومیه بود !!!!!!!!
در ضمن یه نفر گفت مگه روز قدس ملتها خارجی تظاهرات میدن

گویا متوجه این شعار در روز قدس تا حالا نشدن
یا ایها المسلمون اتحدوا اتحدوا

یا پلاکاردهایی که به انگلیسی در مرود این روز نوشته شده

قطعا عمده شعارها چون حرکت ملی است نه قومیتی بایستی به زبان رسمی کشور که فارسی است سر داده بشه
در کنارشم شعارها به زبان دیگه

در روز قدس هم افرادی که میرن میدونن حتی در ارومیه خیلی از شعارها به زبان ترکی است و شعارهای معروف به زبان فارسی و عربی

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
میتونستند برای زبان عربی هم کانون بگذارند تا امثال شما که علاقه دارین برین یاد بگیرین !!

شما از نظام اموزشی کشورهای چند قومیتی اطلاعی دارین؟
حتما ندارین و الا همچین حرفی نمیزدین
تازه باید قران به زبان مادری هر شخصی باشه نه به زبان بیگانه
اصولا هر کی دینش اسلام باشه متوجه حرف من شد
شما رو نمیدونم دینت چیه
چیزی که اکثریت بهش نیاز دارن باید در مدارس تدریس داده بشه

غلط میکنه کسی بخواد مردم رو مجبور کنه برای نیازهای اصلیشون به این دو زبان در حد مقدمات کلاس کانون برن
در حد پیشرفته خب بله کانون هست ........برای زبان عربی هم هست و حتی کلاس قرآن داریم

نظام آموزشی کشور اسپانیا رو میتونی به من بگی ؟
لطفا از سایت زبان اصلی نه بی بی سی و وی ا ای

در ضمن قرآن رو باید عربی خوند با زبان فارسی فهمید
نکنه معتقدی نماز رو فارسی باید خوند !!!!!!!!!

کربلایی

مدیر بازنشسته
دقیقا به همین خاطره

من دوست نداشتم در این تاپیک درباره حق یادگیری زبان ترکی بحث کنم اما انگار بحث داره به اون سمت میره:
حرف شما برای یک غیر ترک درسته( مثلا یک فرد اسپانیایی اگر علاقه داشته باشه میتونه بیاد و در کانون های زبان ترکی ثبت نام کنه و ترکی یاد بگیره، ایضا یک فرد عرب یا چینی و یا حتی فارس)
اما داشتن مدرسه آموزش زبان ترکی برای ترکها واجب هست.(چیزی که حتی در قانون اساسی هم اومده اما سی و چند ساله که بهش عمل نمیشه) یعنی واقعا در این سی و اندی سال پس از انقلاب شکوهمند زمینه اجرای این قانون در استان های ترک نشین فراهم نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نام خدا
دوست محترم واتر لغتی انگلیسی است

زبان انگلیسی زبان بین المللی است و یادگیری اون لازم

زبان فارسی زبان رسمی کشور هست و یادگیری اون لازم
یعنی یادگیری یه زبان بین المللی واجب تر از یادگیریه یه زبان داخلیه؟!من نمیگم چرا انگلیسی بلدین من میگم چرا تورکی بلد نیستین ولی انگلیسی بلدین؟
یادگیری زبان فارسی لازم هست و به موقشم یاد گرفتیم که الان داریم اینجا فارسی مینویسیم
من مخالف یادگیری هیچ زبونی نیستم ولی موافق سرزنش تورکا به خاطر تورکی حرف زدنشونم نیستم!!!

کربلایی

مدیر بازنشسته
بنده یک سوال از عزیزان تورک زبان دارم.
مگر شماها نمیگید که همه ایران باید برای نجات دریاچه ارومیه اقدام کنند؟ مگه نمیگید بحث دریاچه ارومیه یه بحث ملی هستش که تمام مرزهای ایران رو شامل میشه؟ پس چرا دیروز که من تظاهرات رو نگاه میکردم هیچی از شعارها نمیفهمیدم. مگه من ایرانی نیستم. مگه شماها نمیخواین که همه ایران صداتونو بشنده. پس چرا من معنی شعارهارو متوجه نمیشدم. مگه من ایرانی نیستم. من تا صدای شمارو نشنوم که نمیتونم اقدامی بکنم.
خواهشا ادب رو رعایت و با منطق و دلیل بحث کنید. ممنون.

سلام
منم یک سوال دارم:
مگر ما نمیگیم روز قدس جهانیه؟ پس چرا اون رو انگلیسی شعار نمیدیم تا همه مردم دنیا بفهمند ما چی میگیم؟

راستی چرا تا دیروز وقتی رئیس جمهور یا دیگران به آزربایجان میامدند و ما ترکها با شعارهای ترکی به استقبال میرفتیم چنین اعتراضها و سوالهایی مطرح نمیشد؟
خرد نگهدارتان

...در ضمن یه نفر گفت مگه روز قدس ملتها خارجی تظاهرات میدن

گویا متوجه این شعار در روز قدس تا حالا نشدن
یا ایها المسلمون اتحدوا اتحدوا

یا پلاکاردهایی که به انگلیسی در مرود این روز نوشته شده

قطعا عمده شعارها چون حرکت ملی است نه قومیتی بایستی به زبان رسمی کشور که فارسی است سر داده بشه
در کنارشم شعارها به زبان دیگه

در روز قدس هم افرادی که میرن میدونن حتی در ارومیه خیلی از شعارها به زبان ترکی است و شعارهای معروف به زبان فارسی و عربی

بدون شرح

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دوست نداشتم در این تاپیک درباره حق یادگیری زبان ترکی بحث کنم اما انگار بحث داره به اون سمت میره:
حرف شما برای یک غیر ترک درسته( مثلا یک فرد اسپانیایی اگر علاقه داشته باشه میتونه بیاد و در کانون های زبان ترکی ثبت نام کنه و ترکی یاد بگیره، ایضا یک فرد عرب یا چینی و یا حتی فارس)
اما داشتن مدرسه آموزش زبان ترکی برای ترکها واجب هست.(چیزی که حتی در قانون اساسی هم اومده اما سی و چند ساله که بهش عمل نمیشه) یعنی واقعا در این سی و اندی سال پس از انقلاب شکوهمند زمینه اجرای این قانون در استان های ترک نشین فراهم نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم همینو میگم دیگهه!!!ما که اسممون ترکه و ادعامون میشه تورکیم وقتی یه مطلب تورکی جلومون میذارن میمونیم
از اینجاس که بهونه گیریا شرو میشه دیگه...ولی به نظر من باید کل ایران تورکی یاد بگیرن که هم یه زبونی یاد گرفته باشن که تو کشور خودشون زیاده هم کم از تورکا ایراد بگیرن

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با این که اصلا ترکی بلد نیستم ولی با حرفات موافقم، ما فقط یاد گرفتیم فرهنگ، زبان و آداب شهر های دیگه را مسخره کنیم، اصلا احترام گذاشتن به فرهنگ ها را یاد نگرفتیم. دشمن ( که داخلی هم هست) مستقیما فرهنگ ما را هدف گرفت و موفق هم بوده. باز هم مرسی از ترک های عزیز که اجازه ندادن این بلا سرشون بیاد و شرفتمندانه از فرهنگشون و از زیبایی های کشورمون دفاع کردند. باز هم تاکید می کنم ما مردم دچار فقر فرهنگی شدیدی هستیم و تا فرهنگ ها و افکارمون را درست نکنیم وضعمون همینه که هست.

موفق باشید.
این ور و اون ور دیوار درد ما هنوز همونه
آی شقایق ما جماعت دردمون از خودمونه
آفففففرررین!!!حرف دل منو زدی مرر30

کربلایی

مدیر بازنشسته
منم همینو میگم دیگهه!!!ما که اسممون ترکه و ادعامون میشه تورکیم وقتی یه مطلب تورکی جلومون میذارن میمونیم
از اینجاس که بهونه گیریا شرو میشه دیگه...ولی به نظر من باید کل ایران تورکی یاد بگیرن که هم یه زبونی یاد گرفته باشن که تو کشور خودشون زیاده هم کم از تورکا ایراد بگیرن

البته به نظر من واژه بهانه گیری واژه مناسبی بریا توصیف رفتار ترک ها نیست.
از نظر من بهتره از واژه مطالبه حقوق برحق استفاده کنید:
"اینجاست که مطالبه حقوق برحق شروع میشه..."

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصولا هر کی دینش اسلام باشه متوجه حرف من شد
شما رو نمیدونم دینت چیه
چیزی که اکثریت بهش نیاز دارن باید در مدارس تدریس داده بشه

غلط میکنه کسی بخواد مردم رو مجبور کنه برای نیازهای اصلیشون به این دو زبان در حد مقدمات کلاس کانون برن
در حد پیشرفته خب بله کانون هست ........برای زبان عربی هم هست و حتی کلاس قرآن داریم

نظام آموزشی کشور اسپانیا رو میتونی به من بگی ؟
لطفا از سایت زبان اصلی نه بی بی سی و وی ا ای

در ضمن قرآن رو باید عربی خوند با زبان فارسی فهمید
نکنه معتقدی نماز رو فارسی باید خوند !!!!!!!!!

اسپانیا ۱۷ بخش خودمختار دارد. از سوی دیگر کشور اسپانیا به ۵۰ استان نیز تقسیم شده است که به این ترتیب هر کدام از بخش‌های خودمختار خود به یک یا چند استان تقسیم گردیده‌اند. برای نمونه ناحیه اکسترمادورا از دو استان کاسرس و باداخوس تشکیل شده است. علاوه بر این هر استان به تعدادی شهرستان تقسیم شده است و هر شهرستان به تعدادی دهستان. اسپانیا ۸۱۰۸ دهستان دارد.[SUP] [/SUP]
اسپانیا (به اسپانیایی: España) کشوری‌ واقع در شبه‌جزیره ایبری در جنوب غربی اروپا و از اعضای اتحادیهٔ اروپا است. نام رسمی اسپانیا، پادشاهی اسپانیا و پایتخت آن، مادرید می‌باشد. این کشور در شمال با فرانسه و آندورا، در غرب با پرتغال، در جنوب با جبل‌الطارق و مراکش و هم‌چنین دارای مرزهای دریایی در شرق با دریای مدیترانه، و در غرب و شمال با اقیانوس اطلس است.
زبان رسمی این کشور اسپانیایی است که امروزه ۵۰۰ میلیون نفر سخنور دارد

...............................................
.......................................
........................

و در ادامه.....

از جمله ديگر همکاري هاي بين المللي آموزشي مي توان به موارد ذيل اشاره نمود:
1-همکاري هاي زباني
اين برنامه شامل برقراري مبادلات زباني ميان کشور اسپانيا با كشورهاي آلمان، استراليا ، بلژيك ، فرانسه ، ايرلند ، ايتاليا و انگلستان مي باشد. برنامه هاي فوق به منظور کمک به اساتيد و دانشجويان در جهت ارتقاء مهارتهاي زباني آنان اجرا مي گردد. آموزش زبان مادري در قالب دورة دو هفته اي و آموزش زبان به معلمان در مـراكز خارجي در اجراي هر چه بهتر آموزش زبان از جمله اقدامات موثر در راستاي همکاري هاي زباني است:عمده همکاري هاي زباني در ميان مراجع آموزشي كشورهايعضو اتحاديه منعقد مي گردد. در کشور اسپانيا نيز مؤسسات آموزش عمومي (MECD ) عهده دار اين مسئوليت مي باشند .
2-طرح استخدام افراد برخوردار از مدرك لينكشادو در آموزش متوسطة اروپاي غربي اين برنامه نيز با هدف ارتقاء زبان اسپانيولي در چارچوب فرهنگي ، آموزشي و علمي ميان کشور اسپانيا و كشورهاي بلغارستان ، اسلواكي ، مجارستان ، هلند و جمهوري روماني منعقد مي گردد. به عبارت کلي تر اين كشورها به ارائة سطوح استخدامي تحت قراردادهايي با معلمين اسپانيايي برخوردار از مدرك لينكشادو مي پردازند.كمكهاي اعطايي به معلمان بر هزينه هاي مسافرتي و حقوق كامل طي اقامت در خارج از کشور اسپانيا مشتمل مي گردد .
طرح مبادله معلمين سطوح مختلف آموزشي

اين برنامه بر امكان مبادلات آموزشي ميان معلمين پايه متوسطه و معلمين مدارس رسمي زبان كشورهاي آلمان ، انگلستان و فرانسه با کشور اسپانيا تاٌکيد دارد. هدف اصلي طرح مذکور، پرورش دانش زباني و فرهنگي ميان كشورهاي مورد اشاره و کشور اسپانيا و كمك به تداوم آموزش زبان معلمان و تقويت حضور معلمين اسپانيايي در حوزه هاي بين المللي است. برنامه مبادلاتي فوق هر ساله در طول سال تحصيلي با گزينش دقيق و اعزام معلمان اسپانيايي به کشورهاي نام برده صورت مي گيرد.
طرح مبادله اساتيد دانشگاهي، محققين و متخصصين

طرح مذکور در قالب همکاريهاي فرهنگي فيمابين کشور اسپانيا و ساير کشورهاي عضو اتحاديه اروپا صورت مي گيرد ،طرح مبادلاتي فوق يك هفته يا يك ماه به طول مي انجامد که در طي آن نمايندگاني از متخصصان هر 2 کشور مبادله مي گردند.تبادل اساتيد بر همكاري کشور اسپانيا با ديگر کشورهاي عضو اتحاديه در حوزه هاي تكنولوژيك و علمي با هدف ارتقاء چند گانه مبادلات علوم مختلف در كشورهاي اروپايي تاٌکيد دارد. به منظور نيل به اين هدف هزينه هاي اقامتي و مسافرتي محققان توسط تيم هاي تحقيقاتي هر دو كشور تأمين مي گردد. گفتني است که کشور اسپانيا به همکاري با کشورهاي فرانسه ، ايتاليا ، پرتغال ، انگلستان و آلمان در قالب اين طرح مبادرت مي نمايد.
طرح دعوت از معلمين و اساتيد اسپانيايي توسط سفارتخانه هاي اروپايي مستقر در کشور اسپانيا

سفارتخانه هاي کشورهاي فرانسه و ايتاليا بطور ساليانه به دعوت از معلمين واساتيد اسپانيايي به منظورآموزش زبان هاي فرانسوي و ايتاليايي و ارائة تحقيقاتي در اين زمينه مي پردازند. علاوه بر اين در قالب اين برنامه مراجع آموزشي آلمان مجوز بازديد معلمان اسپانيايي از کشور آلمان و مدارس آن را صادر مي نمايند.
طرح مبادلاتي معلمين پيش دبستاني و ابتدائي

برنامه فوق تنها ميان کشورهاي اسپانيا و فرانسه بر اساس توافقات فرهنگي فيمابين به مورد اجرا در مي آيد. طرح مذکور به مبادله معلم ميان کشورهاي فرانسه و اسپانيا معلمين آموزش ابتدايي مربيان پيش دبستاني مشتمل مي گردد. كمك به معلمين اسپانيايي و فرانسوي در جهت افزايش مهارتهاي زباني آنان از جمله اهداف اصلي اين برنامه مي باشد .از جمله ديگر طرح هاي مبادلاتي و همکاريهاي بين المللي آموزشي کشور اسپانيا با ديگر کشورهاي اروپايي مي توان به موارد ذيل اشاره نمود:
الف ) طرح مبادلاتي دانش آموزان
طرح مبادلاتي فوق برنامه مبادله دانش آموزان با جمهوري فدرال آلمان است که با همكاري وزارت آموزش ، فرهنگ و ورزش اسپانيا اجرا مي گردد. طي طرح مذکور، دانش آموزان مقطع متوسطه به آموزش زبان آلماني در کشور آلمان مبادرت مي نمايند. از اين روي مبادلات 1 ماهه اي ميان دانش آموزان اسپانيايي و دانش آموزان آلماني صورت مي گيرد در اين مدت دانش آموزان اسپانيايي وآلماني به آشنايي با زبان به ، رشته ها ، فرهنگ و ادبيات يكديگر مي پردازند .
ب ) طرح مبادلاتي اقامت دانش آموزان خارجي در اسپانيا
به منظور معرفي هر چه بهتر دانش، فرهنگ و زبان اسپانيايي به دانش آموزان خارجي برنامه فوق به مورد اجراء درمي آيد. جهت نيل به اين هدف سرمايه گذاريهايي در فعاليتهاي آموزشي طي فصل تابستان صورت مي گيرد. در اين راستا، وزارت آموزش ، فرهنگ و ورزش اسپانيا به سرمايه گذاريهايي در خصوص مسافرت ، اقامت و تأمين هزينه هاي دانش آموزان خارجي مبادرت مي نمايند.
ج ) طرح توافقات منعقد ميان انگلستان و اسپانيا
توافقات همكاري وزارت آموزش ، فرهنگ و ورزش اسپانيا و شوراي انگلستان خود به پرورش درك متقابل زباني ، فرهنگي و تاريخي دو كشور منجر مي گردد. براي اين منظور تعاملاتي در دوره هاي تحصيلي آموزش ابتدائي و حوزه هاي اقتصادي کشورهاي اسپانيا و انگلستان به مورد اجراء گذارده مي شود. در پايان دوره هاي آموزشي مداركي مطابق با استانداردهاي کشورهاي انگلستان و اسپانيا به دانش آموزان اعطا مي گردد.

http://fa.wikipedia.org/wiki/اسپانیا
http://www.mahshar.com/world/research/edupol/countries.phpcspains6.htm

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
البته به نظر من واژه بهانه گیری واژه مناسبی بریا توصیف رفتار ترک ها نیست.
از نظر من بهتره از واژه مطالبه حقوق برحق استفاده کنید:
"اینجاست که مطالبه حقوق برحق شروع میشه..."
همون که شما میگین!(این دیگه واسه دهن من خیلی گنده بود!!!!)

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اسپانیا ۱۷ بخش خودمختار دارد. از سوی دیگر کشور اسپانیا به ۵۰ استان نیز تقسیم شده است که به این ترتیب هر کدام از بخش‌های خودمختار خود به یک یا چند استان تقسیم گردیده‌اند. برای نمونه ناحیه اکسترمادورا از دو استان کاسرس و باداخوس تشکیل شده است. علاوه بر این هر استان به تعدادی شهرستان تقسیم شده است و هر شهرستان به تعدادی دهستان. اسپانیا ۸۱۰۸ دهستان دارد.[SUP] [/SUP]
اسپانیا (به اسپانیایی: España) کشوری‌ واقع در شبه‌جزیره ایبری در جنوب غربی اروپا و از اعضای اتحادیهٔ اروپا است. نام رسمی اسپانیا، پادشاهی اسپانیا و پایتخت آن، مادرید می‌باشد. این کشور در شمال با فرانسه و آندورا، در غرب با پرتغال، در جنوب با جبل‌الطارق و مراکش و هم‌چنین دارای مرزهای دریایی در شرق با دریای مدیترانه، و در غرب و شمال با اقیانوس اطلس است.
زبان رسمی این کشور اسپانیایی است که امروزه ۵۰۰ میلیون نفر سخنور دارد

...............................................
.......................................
........................

و در ادامه.....

از جمله ديگر همکاري هاي بين المللي آموزشي مي توان به موارد ذيل اشاره نمود:
1-همکاري هاي زباني
اين برنامه شامل برقراري مبادلات زباني ميان کشور اسپانيا با كشورهاي آلمان، استراليا ، بلژيك ، فرانسه ، ايرلند ، ايتاليا و انگلستان مي باشد. برنامه هاي فوق به منظور کمک به اساتيد و دانشجويان در جهت ارتقاء مهارتهاي زباني آنان اجرا مي گردد. آموزش زبان مادري در قالب دورة دو هفته اي و آموزش زبان به معلمان در مـراكز خارجي در اجراي هر چه بهتر آموزش زبان از جمله اقدامات موثر در راستاي همکاري هاي زباني است:عمده همکاري هاي زباني در ميان مراجع آموزشي كشورهايعضو اتحاديه منعقد مي گردد. در کشور اسپانيا نيز مؤسسات آموزش عمومي (MECD ) عهده دار اين مسئوليت مي باشند .
2-طرح استخدام افراد برخوردار از مدرك لينكشادو در آموزش متوسطة اروپاي غربي اين برنامه نيز با هدف ارتقاء زبان اسپانيولي در چارچوب فرهنگي ، آموزشي و علمي ميان کشور اسپانيا و كشورهاي بلغارستان ، اسلواكي ، مجارستان ، هلند و جمهوري روماني منعقد مي گردد. به عبارت کلي تر اين كشورها به ارائة سطوح استخدامي تحت قراردادهايي با معلمين اسپانيايي برخوردار از مدرك لينكشادو مي پردازند.كمكهاي اعطايي به معلمان بر هزينه هاي مسافرتي و حقوق كامل طي اقامت در خارج از کشور اسپانيا مشتمل مي گردد .
طرح مبادله معلمين سطوح مختلف آموزشي

اين برنامه بر امكان مبادلات آموزشي ميان معلمين پايه متوسطه و معلمين مدارس رسمي زبان كشورهاي آلمان ، انگلستان و فرانسه با کشور اسپانيا تاٌکيد دارد. هدف اصلي طرح مذکور، پرورش دانش زباني و فرهنگي ميان كشورهاي مورد اشاره و کشور اسپانيا و كمك به تداوم آموزش زبان معلمان و تقويت حضور معلمين اسپانيايي در حوزه هاي بين المللي است. برنامه مبادلاتي فوق هر ساله در طول سال تحصيلي با گزينش دقيق و اعزام معلمان اسپانيايي به کشورهاي نام برده صورت مي گيرد.
طرح مبادله اساتيد دانشگاهي، محققين و متخصصين

طرح مذکور در قالب همکاريهاي فرهنگي فيمابين کشور اسپانيا و ساير کشورهاي عضو اتحاديه اروپا صورت مي گيرد ،طرح مبادلاتي فوق يك هفته يا يك ماه به طول مي انجامد که در طي آن نمايندگاني از متخصصان هر 2 کشور مبادله مي گردند.تبادل اساتيد بر همكاري کشور اسپانيا با ديگر کشورهاي عضو اتحاديه در حوزه هاي تكنولوژيك و علمي با هدف ارتقاء چند گانه مبادلات علوم مختلف در كشورهاي اروپايي تاٌکيد دارد. به منظور نيل به اين هدف هزينه هاي اقامتي و مسافرتي محققان توسط تيم هاي تحقيقاتي هر دو كشور تأمين مي گردد. گفتني است که کشور اسپانيا به همکاري با کشورهاي فرانسه ، ايتاليا ، پرتغال ، انگلستان و آلمان در قالب اين طرح مبادرت مي نمايد.
طرح دعوت از معلمين و اساتيد اسپانيايي توسط سفارتخانه هاي اروپايي مستقر در کشور اسپانيا

سفارتخانه هاي کشورهاي فرانسه و ايتاليا بطور ساليانه به دعوت از معلمين واساتيد اسپانيايي به منظورآموزش زبان هاي فرانسوي و ايتاليايي و ارائة تحقيقاتي در اين زمينه مي پردازند. علاوه بر اين در قالب اين برنامه مراجع آموزشي آلمان مجوز بازديد معلمان اسپانيايي از کشور آلمان و مدارس آن را صادر مي نمايند.
طرح مبادلاتي معلمين پيش دبستاني و ابتدائي

برنامه فوق تنها ميان کشورهاي اسپانيا و فرانسه بر اساس توافقات فرهنگي فيمابين به مورد اجرا در مي آيد. طرح مذکور به مبادله معلم ميان کشورهاي فرانسه و اسپانيا معلمين آموزش ابتدايي مربيان پيش دبستاني مشتمل مي گردد. كمك به معلمين اسپانيايي و فرانسوي در جهت افزايش مهارتهاي زباني آنان از جمله اهداف اصلي اين برنامه مي باشد .از جمله ديگر طرح هاي مبادلاتي و همکاريهاي بين المللي آموزشي کشور اسپانيا با ديگر کشورهاي اروپايي مي توان به موارد ذيل اشاره نمود:
الف ) طرح مبادلاتي دانش آموزان
طرح مبادلاتي فوق برنامه مبادله دانش آموزان با جمهوري فدرال آلمان است که با همكاري وزارت آموزش ، فرهنگ و ورزش اسپانيا اجرا مي گردد. طي طرح مذکور، دانش آموزان مقطع متوسطه به آموزش زبان آلماني در کشور آلمان مبادرت مي نمايند. از اين روي مبادلات 1 ماهه اي ميان دانش آموزان اسپانيايي و دانش آموزان آلماني صورت مي گيرد در اين مدت دانش آموزان اسپانيايي وآلماني به آشنايي با زبان به ، رشته ها ، فرهنگ و ادبيات يكديگر مي پردازند .
ب ) طرح مبادلاتي اقامت دانش آموزان خارجي در اسپانيا
به منظور معرفي هر چه بهتر دانش، فرهنگ و زبان اسپانيايي به دانش آموزان خارجي برنامه فوق به مورد اجراء درمي آيد. جهت نيل به اين هدف سرمايه گذاريهايي در فعاليتهاي آموزشي طي فصل تابستان صورت مي گيرد. در اين راستا، وزارت آموزش ، فرهنگ و ورزش اسپانيا به سرمايه گذاريهايي در خصوص مسافرت ، اقامت و تأمين هزينه هاي دانش آموزان خارجي مبادرت مي نمايند.
ج ) طرح توافقات منعقد ميان انگلستان و اسپانيا
توافقات همكاري وزارت آموزش ، فرهنگ و ورزش اسپانيا و شوراي انگلستان خود به پرورش درك متقابل زباني ، فرهنگي و تاريخي دو كشور منجر مي گردد. براي اين منظور تعاملاتي در دوره هاي تحصيلي آموزش ابتدائي و حوزه هاي اقتصادي کشورهاي اسپانيا و انگلستان به مورد اجراء گذارده مي شود. در پايان دوره هاي آموزشي مداركي مطابق با استانداردهاي کشورهاي انگلستان و اسپانيا به دانش آموزان اعطا مي گردد.

http://fa.wikipedia.org/wiki/اسپانیا
http://www.mahshar.com/world/research/edupol/countries.phpcspains6.htm
دستت درد نکنه،نمونه بود،ایوووول

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
الآن این چیزی که شما گذاشتی چه ربطی داشت به زبان بخشهای خودمختار اسپانیا !!!!!!!!!

در ضمن گفتم انگلیسی بزار یا به زبان اصلی
به فارسی هیچ وقت نمیشه اعتماد کرد در این باره ها ..........به خصوص ویکی پدیا که اخبارش میشه از بی بی سی فارسی !!!!!!!!!

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
و حالا ایتالیا

ایتالیا کشوری در جنوب اروپا است. این کشور از شبه‌جزیره ایتالیا و دو جزیره سیسیل و ساردنیا در دریای مدیترانه تشکیل شده‌است.امروزه ایتالیا کشوری توسعه یافته است
جزایر ساردنی و سیسیل در دریای مدیترانه نیز جزو ایتالیا است. مرزهای این کشور ۲/۹۳۲/۱ کیلومتر است. با کشورهای زیر مرز مشترک دارد:

http://fa.wikipedia.org/wiki/ایتالیا
http://www.rasatous.com/nezameamoozeshi/pdffile/italy.pdf

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
الآن این چیزی که شما گذاشتی چه ربطی داشت به زبان بخشهای خودمختار اسپانیا !!!!!!!!!

به فارسی هیچ وقت نمیشه اعتماد کرد در این باره ها ..........به خصوص ویکی پدیا که اخبارش میشه از بی بی سی فارسی !!!!!!!!!

اگر ربطی نداشت که دیگه هیچی!!!!!!!!
مگه اذربایجان خودمختاره؟؟ از اسمش معلومه میگی خودمختار پس ربطی به خود کشور نداره

شما گفتی از بی بی سی و فلان نباشه منم نگذاشتم

تازه فقط قسمت معرفی کشور اسپانیا از ویکی پدیا بود بقیه اش از یک سایت اموزشی بود!!!!

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

منظور شمارو متوجه نمیشم!!!حالا شما طرفدار تورکین یا نه؟؟؟

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
و حالا ایتالیا

ایتالیا کشوری در جنوب اروپا است. این کشور از شبه‌جزیره ایتالیا و دو جزیره سیسیل و ساردنیا در دریای مدیترانه تشکیل شده‌است.امروزه ایتالیا کشوری توسعه یافته است
جزایر ساردنی و سیسیل در دریای مدیترانه نیز جزو ایتالیا است. مرزهای این کشور ۲/۹۳۲/۱ کیلومتر است. با کشورهای زیر مرز مشترک دارد:

http://fa.wikipedia.org/wiki/ایتالیا
http://www.rasatous.com/nezameamoozeshi/pdffile/italy.pdf
احسنت در اوخر چه سالی ؟
اونم تصویب شد ولی آیا جارا شده ؟ اینو میدونی ؟
در کشور ما هم تصویب شد ......خیلی چیزا هم تصویب شد
در ضمن بازم تاکید میکنم منابع فارسی زبان در این قبال فاقد ارزش و اعتبار میباشند

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر ربطی نداشت که دیگه هیچی!!!!!!!!
مگه اذربایجان خودمختاره؟؟ از اسمش معلومه میگی خودمختار پس ربطی به خود کشور نداره

شما گفتی از بی بی سی و فلان نباشه منم نگذاشتم

تازه فقط قسمت معرفی کشور اسپانیا از ویکی پدیا بود بقیه اش از یک سایت اموزشی بود!!!!
بله اینو دقت کردم
خودمختار تعریفهای متفاوتی داره
ایالت کاتولونیا تو اسپانیا خودمختاره ولی هنوز از کشور و حکومت اسپانیا جدا نشده
اینجا هم یه عده خیلی دوس دارن این اتفاقات بیفته
ولی ایرانیها همیشه با دنیا متفاوتن

ایرانیها با هم دوستی و برادری دارن از تمامی قومیتها

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
احسنت در اوخر چه سالی ؟
اونم تصویب شد ولی آیا جارا شده ؟ اینو میدونی ؟
در کشور ما هم تصویب شد ......خیلی چیزا هم تصویب شد
در ضمن بازم تاکید میکنم منابع فارسی زبان در این قبال فاقد ارزش و اعتبار میباشند

در اواخر سال 2000 برای اقلیت ها نه اصلی ها!!!!!!
تو ایران ما تورک داریم کرد داریم عرب داریم اینها که اقلیت نیستند؟؟
اقلیت میشه تورک تاتی که چند هفته پیش تو سازمان ملل این زبان هم به ثبت رسید که شامل قسمت کمی از مردم ایران میشه
اقلیت اقا محمد
اینها اومدند در سال 2000 برای اقلیت های که اسم بردم سیستم اموزشی گذاشتند میفهمی؟

انگلیسی بیارم میگی دست امریکا و استگکبار جهانی توش بوده فارسی میارم میگی از ویکی پدیا نیار بی بی سی توش دست داشته میخواهی برم از سایت اقا برات بیارم؟

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
لطفا کاربران تاپیکی با عنوان دریاچه ارومیه یا هر بحثی که به اون دریاچه مربوط میشه ارسال نکنند تا تاپیک اصلی تمیز کاری بشه.
در صورت تکرار آغازگر تاپیک اخراج دائم می گردد.
قفل شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.