ELAHE.R
عضو جدید
نمیدونم منظورتون چیز خاصیه ولی من سوالتونو جدی در نظر میگیرمچی می خواستید بردارید ...؟ ها ..![]()
نوشتم که برداشت از خونه های شیرازی. یعنی پلان مقطع نما و به طور کلی هر آنچه که یه نفر توی تهران با دیدنش بتونه اون خونه رو تجسم کنمه
نمیدونم منظورتون چیز خاصیه ولی من سوالتونو جدی در نظر میگیرمچی می خواستید بردارید ...؟ ها ..![]()
دو کلمه حرف حسابعقیده من بر اینه که مطالعه مردم خیلی پایین اومده ( این برای تمامی مردم این کشوره ) ولی در شهرهای بزرگ به دلیل اینکه بزرگه و خوب منفعتهای زیادی داره زیاد به چشم نمیاد ولی در یه روستای کوچیک، برای افرادی که از مطالعه بیبهره هستند، خیلی به چشم میاد
تاکید میکنم من این انتقادم رو برای همهی مردم نمیدونم بلکه تنها درصد خاصی از اونها اینگونه هستند و البته همون افراد هم خوبیهایی دارند که خیلیها ندارند
و بیان میکنم، منم از جنس همین مردم هستم
( من قصد توهین به هیچکس رو ندارم )![]()
اینو قبول دارم اما برای 40 درصد مردم استان بوشهر
خوب منم تقصیر رو همش گردن مردم ننداختم ...
خودم پسرم و بوشهریم
این رو برای 50 درصد مردم استان بوشهر قبول دارم
اخه تو لهجه منو از نوشته میفهمی؟؟؟؟؟از لهجت معلومه شیرازی نیسی
شلوغش نکن
اقایان خانما من کی حرفی از فرهنگ زدم ..البته تو اونم شیراز نامبر وان ...شکی نیست
حرف من تفاوت بین تابلو های فروشگاها هتل ها و دیگر مکانهای تجاری این شهر با دیگر شهر های کشور ...که نمی خوام اسم بیارم ومیدونم خیلی هاتون رفتید
آخرش چند درصد؟![]()
ا ا ا خب تعریف کن ببینم کجاها رفتید دیگه ؟ سعدی؟ خواجوی کرمانی؟ باغ ارم؟ باغ دلگشا؟ نارنجستان قوام؟ باغ عفیف آباد؟ شاه چراغ؟ قشنگ تعریف کن برامون .... خوش گذشت؟من نمیدونم شاید شما درست بگین ولی شما یه پسرین هیچ وقت یه تجربه ای که یه دختر از یه فضا داره رو ندارین
بعدشم ببخشین ما رو که با هواپیما نبردن بذارن توی اون خونه ها بالاخره یه کم تو شیراز گشتیم بعد از 12 ساعت توی راه بودن حداقل حافظیه که رفتیم.یه فالوده که خوردیم
بله جناب لهجت از نوشتت کاملا معلوم بوداخه تو لهجه منو از نوشته میفهمی؟؟؟؟؟
اما درسته...پدر مادرم شیرازین
وآ چقد خشن بهت نمیاد
والا ترسیدم اینجا بشه فیضیه دیگه ترجیح دادم بساطم را جمع کنم چقدرم که دوستان توجه کردنکجا تازه داشتیم فیض میبردیم ...اونم کیلو کیلو![]()
میخوای مچ منو بگیری آقا؟ا ا ا خب تعریف کن ببینم کجاها رفتید دیگه ؟ سعدی؟ خواجوی کرمانی؟ باغ ارم؟ باغ دلگشا؟ نارنجستان قوام؟ باغ عفیف آباد؟ شاه چراغ؟ قشنگ تعریف کن برامون .... خوش گذشت؟
به جان عزیزت انقدر با محتوا و به موقع بود که زبونمون بند اومدوالا ترسیدم اینجا بشه فیضیه دیگه ترجیح دادم بساطم را جمع کنم چقدرم که دوستان توجه کردن
به همه خوش بگذره![]()
خب اینا که همش باسنانی و قدیمیهمیخوای مچ منو بگیری آقا؟
من ترجیح میدم وقتی میام شیراز به جای این همه باغ رفتن که همه جا پیدا میشه برم جاهای باستانی و قدیمی
اصفهان .........از دين ومسجد ومدرسه علميه و.و.و وخبري از كوروش وجمشيد نيست
ولي شيراز از ..............
مشكل شما چقدر خوب بود كه ايران منهاي اسلام عربها و.و.
میگم آرش این آواتارت چاییه یا قهوه .... بخوریم یه گلویی تازه بشه .... چقدر نفس بزنیمحالا چی ؟
خوب چی بگم اگه منظورت فرهنگ غنی شیرازه که در اون شکی نیستخب اینا که همش باسنانی و قدیمیه
لابد تخت جمشید و پاسارگاد رفتی .... خب از اونا بگو
دوست عزیز لطفا در بحث ها حرمت خودتون و سایرین را نگه دارینبه جان عزیزت انقدر با محتوا و به موقع بود که زبونمون بند اومد
مردمش هیچ عیبی ندارنخوب چی بگم اگه منظورت فرهنگ غنی شیرازه که در اون شکی نیست
حافظیه شباش با اون فضای آروم و دلپذیر
تخت جمشید با اون عظمت و شکوهش
ارگ کریمخانی با اون خلوص و حیاط مرکزی صمیمیش
دروازه قرآن با اون آرامشی که به آدم میده
والبته اون رستوران لبنانیتون هم با غذاهاش که نصفش اسمای ایرانی داشت و ما نفهمیدیم از ایران به لبنان رفته با از لبنان به ایران اومده یا هیچ کدوم
همه و همه منهای مردمش وهمه اون اذیت و آزارایی که به ما کردن در کل خوب بود
میشه بفرمایین سرو وضع درست یعنی چی؟دیگه چیز دیگه ای گیر نیوردی چسبیدی به سرو وضع؟مردمش هیچ عیبی ندارن
شمام به نظرم میرسه باید دقت کنی که با چه سر و وضعی کجا میری .... بنظرم مشکل از همینجا بوده
خب با محتوا و بموقع و با مفهوم بود دیگه ... چجوری بگم؟دوست عزیز لطفا در بحث ها حرمت خودتون و سایرین را نگه دارین
شوخی و خنده جایگاه خودش را داره و بحث هم اصولی بهتره در بحث از حد و حدود خارج نشین گفتن هر مطلبی تحت عنوان شوخی قابل اغماض نیست![]()
میگم آرش این آواتارت چاییه یا قهوه .... بخوریم یه گلویی تازه بشه .... چقدر نفس بزنیم
سر و وضع درست یعنی اینکه وقتی توی یه محله پایین میری با عینک آفتابی و روسری عقب رفته و آرایش نریمیشه بفرمایین سرو وضع درست یعنی چی؟دیگه چیز دیگه ای گیر نیوردی چسبیدی به سرو وضع؟
دوست عزیز لطفا در بحث ها حرمت خودتون و سایرین را نگه دارین
شوخی و خنده جایگاه خودش را داره و بحث هم اصولی بهتره در بحث از حد و حدود خارج نشین گفتن هر مطلبی تحت عنوان شوخی قابل اغماض نیست![]()
ول کن الان نصف شبی از کجا چای سبز بارم همین قهوه رو میخورم ... ممنونقهوه هست تلخ تازه زیادشم برای سلامتی خوب نیست ...که بلدند خوب حرف بزنند اما دوست دارند همش بد بگن ..
خودم دارم چای سبز می خورم ..تو هم حتما گیر بیار بخور
من منتظرم ببینم یه سرو وضع مناسب چطوریه تا دفعه بعد (بعد عید) که قراره بیایم اونطوری بیام که خدای نکرده پسرای شیرازی در معرض تیکه انداختن قرار نگیرنمردمش هیچ عیبی ندارن
شمام به نظرم میرسه باید دقت کنی که با چه سر و وضعی کجا میری .... بنظرم مشکل از همینجا بوده
محض اطلاعتون :سر و وضع درست یعنی اینکه وقتی توی یه محله پایین میری با عینک آفتابی و روسری عقب رفته و آرایش نری
اینطوری توی این جاها داری میگی بیاید متلک بپرونید
سر و وضع درست یعنی اینکه وقتی توی یه محله پایین میری با عینک آفتابی و روسری عقب رفته و آرایش نری
اینطوری توی این جاها داری میگی بیاید متلک بپرونید
عرض کردم که خدمتتونمن منتظرم ببینم یه سرو وضع مناسب چطوریه تا دفعه بعد (بعد عید) که قراره بیایم اونطوری بیام که خدای نکرده پسرای شیرازی در معرض تیکه انداختن قرار نگیرن![]()
از همه شیرازی ها شرمنده ام که اینو میگم: من هم خاطره خوبی از مردم شیراز ندارم. بار ها و بار ها این نکته را امتحان کرده ام.
از دو تا از کاربران شیرازی همین تالار هم خاطره خوب ندارم.
امیدوارم باز هم جوابی بهم ندن که تایید حرفم باشه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
درود بر تمام شیرزنان ایران زمین | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
ما که رفتیم...درود خدا بر ما باد(ویژه دانشجوای خوابگاهی!) | گفتگوی آزاد | 83 | |
![]() |
درود بر اهلش.... | گفتگوی آزاد | 120 | |
![]() |
درود برتو نورمن عزیز | گفتگوی آزاد | 72 | |
![]() |
خانومهای ایرونی ، درود به شرفتون ، آفرین به غیرتتون | گفتگوی آزاد | 46 |