درود بر شیراز ومردمانش

ELAHE.R

عضو جدید
چی می خواستید بردارید ...؟ ها ..:que::surprised::confused:
نمیدونم منظورتون چیز خاصیه ولی من سوالتونو جدی در نظر میگیرم
نوشتم که برداشت از خونه های شیرازی. یعنی پلان مقطع نما و به طور کلی هر آنچه که یه نفر توی تهران با دیدنش بتونه اون خونه رو تجسم کنمه

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عقیده من بر اینه که مطالعه مردم خیلی پایین اومده ( این برای تمامی مردم این کشوره ) ولی در شهر‌های بزرگ به دلیل اینکه بزرگه و خوب منفعت‌های زیادی داره زیاد به چشم نمیاد ولی در یه روستای کوچیک، برای افرادی که از مطالعه بی‌بهره هستند، خیلی به چشم میاد

تاکید می‌کنم من این انتقادم رو برای همه‌ی مردم نمی‌دونم بلکه تنها درصد خاصی از اونها اینگونه هستند و البته همون‌ افراد هم خوبی‌هایی دارند که خیلی‌ها ندارند

و بیان می‌کنم، منم از جنس همین مردم هستم

( من قصد توهین به هیچ‌کس رو ندارم ) :gol:
دو کلمه حرف حساب

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینو قبول دارم اما برای 40 درصد مردم استان بوشهر
خوب منم تقصیر رو همش گردن مردم ننداختم ...

خودم پسرم و بوشهریم

این رو برای 50 درصد مردم استان بوشهر قبول دارم

این امارا را از سازمان امارو اسناد گرفتی ...
راستی سندش هم موجوده یا نه؟پ

البته قبول دارم همچی نسبی ..بدون شک مردم شهر های کوچک جنوبی ضعف های فرهنگی دارند ..اما با بیشتر شدن قشر تحصیل کرده مطمئنا کمتر میشه ...اگاهی خیلی مهم ..و اینکه فکر نکنیم همچی عالی و خوب

مورگان

اخراجی موقت
اقایان خانما من کی حرفی از فرهنگ زدم ..البته تو اونم شیراز نامبر وان ...شکی نیست

حرف من تفاوت بین تابلو های فروشگاها هتل ها و دیگر مکانهای تجاری این شهر با دیگر شهر های کشور ...که نمی خوام اسم بیارم ومیدونم خیلی هاتون رفتید

اصفهان .........از دين ومسجد ومدرسه علميه و.و.و وخبري از كوروش وجمشيد نيست
ولي شيراز از ..............
مشكل شما چقدر خوب بود كه ايران منهاي اسلام عربها و.و.

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نمیدونم شاید شما درست بگین ولی شما یه پسرین هیچ وقت یه تجربه ای که یه دختر از یه فضا داره رو ندارین
بعدشم ببخشین ما رو که با هواپیما نبردن بذارن توی اون خونه ها بالاخره یه کم تو شیراز گشتیم بعد از 12 ساعت توی راه بودن حداقل حافظیه که رفتیم.یه فالوده که خوردیم
ا ا ا خب تعریف کن ببینم کجاها رفتید دیگه ؟ سعدی؟ خواجوی کرمانی؟ باغ ارم؟ باغ دلگشا؟ نارنجستان قوام؟ باغ عفیف آباد؟ شاه چراغ؟ قشنگ تعریف کن برامون .... خوش گذشت؟

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
وآ چقد خشن بهت نمیاد

ELAHE.R

عضو جدید
ا ا ا خب تعریف کن ببینم کجاها رفتید دیگه ؟ سعدی؟ خواجوی کرمانی؟ باغ ارم؟ باغ دلگشا؟ نارنجستان قوام؟ باغ عفیف آباد؟ شاه چراغ؟ قشنگ تعریف کن برامون .... خوش گذشت؟
میخوای مچ منو بگیری آقا؟
من ترجیح میدم وقتی میام شیراز به جای این همه باغ رفتن که همه جا پیدا میشه برم جاهای باستانی و قدیمی

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
والا ترسیدم اینجا بشه فیضیه دیگه ترجیح دادم بساطم را جمع کنم چقدرم که دوستان توجه کردن :surprised:
به همه خوش بگذره ;)
به جان عزیزت انقدر با محتوا و به موقع بود که زبونمون بند اومد

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میخوای مچ منو بگیری آقا؟
من ترجیح میدم وقتی میام شیراز به جای این همه باغ رفتن که همه جا پیدا میشه برم جاهای باستانی و قدیمی
خب اینا که همش باسنانی و قدیمیه
لابد تخت جمشید و پاسارگاد رفتی .... خب از اونا بگو

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصفهان .........از دين ومسجد ومدرسه علميه و.و.و وخبري از كوروش وجمشيد نيست
ولي شيراز از ..............
مشكل شما چقدر خوب بود كه ايران منهاي اسلام عربها و.و.

دوست من چرا یک طرفه می ری قاضی ..
من کی اسمی از شهری اوردم یا از اسلام و عرب چیزی گفتم که به شما بر خورده ....
هر شهری هم برای مردمش محترم ...اما بعضی شهرها نماد و نشانه ارزش هایی هستند که برای مردم یک کشور بال ارزشند ...
مثل ارزش ملی و میهنی اثار باستانی شهر شیراز که شهرت جهانی داره ..
حالا مشکل شما چی ؟

ELAHE.R

عضو جدید
خب اینا که همش باسنانی و قدیمیه
لابد تخت جمشید و پاسارگاد رفتی .... خب از اونا بگو
خوب چی بگم اگه منظورت فرهنگ غنی شیرازه که در اون شکی نیست
حافظیه شباش با اون فضای آروم و دلپذیر
تخت جمشید با اون عظمت و شکوهش
ارگ کریمخانی با اون خلوص و حیاط مرکزی صمیمیش
دروازه قرآن با اون آرامشی که به آدم میده
والبته اون رستوران لبنانیتون هم با غذاهاش که نصفش اسمای ایرانی داشت و ما نفهمیدیم از ایران به لبنان رفته با از لبنان به ایران اومده یا هیچ کدوم
همه و همه منهای مردمش وهمه اون اذیت و آزارایی که به ما کردن در کل خوب بود

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
به جان عزیزت انقدر با محتوا و به موقع بود که زبونمون بند اومد
دوست عزیز لطفا در بحث ها حرمت خودتون و سایرین را نگه دارین
شوخی و خنده جایگاه خودش را داره و بحث هم اصولی بهتره در بحث از حد و حدود خارج نشین گفتن هر مطلبی تحت عنوان شوخی قابل اغماض نیست :warn:

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب چی بگم اگه منظورت فرهنگ غنی شیرازه که در اون شکی نیست
حافظیه شباش با اون فضای آروم و دلپذیر
تخت جمشید با اون عظمت و شکوهش
ارگ کریمخانی با اون خلوص و حیاط مرکزی صمیمیش
دروازه قرآن با اون آرامشی که به آدم میده
والبته اون رستوران لبنانیتون هم با غذاهاش که نصفش اسمای ایرانی داشت و ما نفهمیدیم از ایران به لبنان رفته با از لبنان به ایران اومده یا هیچ کدوم
همه و همه منهای مردمش وهمه اون اذیت و آزارایی که به ما کردن در کل خوب بود
مردمش هیچ عیبی ندارن
شمام به نظرم میرسه باید دقت کنی که با چه سر و وضعی کجا میری .... بنظرم مشکل از همینجا بوده

ELAHE.R

عضو جدید
مردمش هیچ عیبی ندارن
شمام به نظرم میرسه باید دقت کنی که با چه سر و وضعی کجا میری .... بنظرم مشکل از همینجا بوده
میشه بفرمایین سرو وضع درست یعنی چی؟دیگه چیز دیگه ای گیر نیوردی چسبیدی به سرو وضع؟

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شوخی و خنده جایگاه خودش را داره و بحث هم اصولی بهتره در بحث از حد و حدود خارج نشین گفتن هر مطلبی تحت عنوان شوخی قابل اغماض نیست :warn:
خب با محتوا و بموقع و با مفهوم بود دیگه ... چجوری بگم؟

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگم آرش این آواتارت چاییه یا قهوه .... بخوریم یه گلویی تازه بشه .... چقدر نفس بزنیم

قهوه هست تلخ تازه زیادشم برای سلامتی خوب نیست ... گذاشتم برای اونا که بلدند خوب حرف بزنند اما دوست دارند همش بد بگن ..

خودم دارم چای سبز می خورم ..تو هم حتما گیر بیار بخور

آخرین ویرایش:

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
از همه شیرازی ها شرمنده ام که اینو میگم: من هم خاطره خوبی از مردم شیراز ندارم. بار ها و بار ها این نکته را امتحان کرده ام.
از دو تا از کاربران شیرازی همین تالار هم خاطره خوب ندارم.
امیدوارم باز هم جوابی بهم ندن که تایید حرفم باشه.

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میشه بفرمایین سرو وضع درست یعنی چی؟دیگه چیز دیگه ای گیر نیوردی چسبیدی به سرو وضع؟
سر و وضع درست یعنی اینکه وقتی توی یه محله پایین میری با عینک آفتابی و روسری عقب رفته و آرایش نری
اینطوری توی این جاها داری میگی بیاید متلک بپرونید

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز

شما احیانا مدیر تالار نیستید ؟:smile::)

با ما یکم ریلکثتر باش ..زیاد سخت نگیر دیگه :redface:

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قهوه هست تلخ تازه زیادشم برای سلامتی خوب نیست ...که بلدند خوب حرف بزنند اما دوست دارند همش بد بگن ..

خودم دارم چای سبز می خورم ..تو هم حتما گیر بیار بخور
ول کن الان نصف شبی از کجا چای سبز بارم همین قهوه رو میخورم ... ممنون

ELAHE.R

عضو جدید
مردمش هیچ عیبی ندارن
من منتظرم ببینم یه سرو وضع مناسب چطوریه تا دفعه بعد (بعد عید) که قراره بیایم اونطوری بیام که خدای نکرده پسرای شیرازی در معرض تیکه انداختن قرار نگیرن:D

ELAHE.R

عضو جدید
سر و وضع درست یعنی اینکه وقتی توی یه محله پایین میری با عینک آفتابی و روسری عقب رفته و آرایش نری
محض اطلاعتون ::mad:
1.من خودم عینکیم و نمیتونم از عینک آفتابی استفاده کنم
2. من چادریم
3.حتی صورتمم اصلاح نمیکنم و به قول بعضیا با برنداشتن پشت لبم ضایعم چه برسه به آرایش
ببینم بازم دفاعی برای تبرئه کردن پسرای شیرازی دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من منتظرم ببینم یه سرو وضع مناسب چطوریه تا دفعه بعد (بعد عید) که قراره بیایم اونطوری بیام که خدای نکرده پسرای شیرازی در معرض تیکه انداختن قرار نگیرن:D
عرض کردم که خدمتتون
به قول معروف هر سخن جایی و هر نکته مقامی دارد
هرجایی هم یه لباس و تیپ خودشو میطلبه

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
از همه شیرازی ها شرمنده ام که اینو میگم: من هم خاطره خوبی از مردم شیراز ندارم. بار ها و بار ها این نکته را امتحان کرده ام.
از دو تا از کاربران شیرازی همین تالار هم خاطره خوب ندارم.
امیدوارم باز هم جوابی بهم ندن که تایید حرفم باشه.

اینجاست که باید گفت ...

آی شیرازی های دنیا متحد شوید .....