درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در روایت اومده:روز قیامت رییس سازمان سنجش وارد صحنه محشر میشه درحالیکه هاله عظیمی از نور دورشو گرفته
ناگهان ندایی از غیب میاد که میگه: چه خبرههههههه؟؟؟ احمدی نژادی مگه؟؟؟؟:D

sahar_farj

عضو جدید
بچهها بنظرتون بدترین رتبه ای که میتونه به روزانه امید داشته باشه...چنده؟خودم فک کنم 1200!!!اخه یکی از دوستام پارسال با1100 روز باهنر را اورد

BULGARIA

کاربر بیش فعال
بچهها بنظرتون بدترین رتبه ای که میتونه به روزانه امید داشته باشه...چنده؟خودم فک کنم 1200!!!اخه یکی از دوستام پارسال با1100 روز باهنر را اورد

همون حول و حوش باید باشه هرچند مثل کنکور بستگی ب بقیه داره:D

sahar_farj

عضو جدید
اره بستگی بقیه داره و اونی که با1100 باهنر اورده شانس اورده اما تو فایل قبولیای 90 که قبلا بچهها گذاشنه بودن ی بنده خدا با 1100 فردوسی اورده بود البته گرایش صنایع غذایی!!!

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره بستگی بقیه داره و اونی که با1100 باهنر اورده شانس اورده اما تو فایل قبولیای 90 که قبلا بچهها گذاشنه بودن ی بنده خدا با 1100 فردوسی اورده بود البته گرایش صنایع غذایی!!!
البته سال با سال فرق داره ;)

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
6.30پا میشدی میرفتی سالن:eek:من همیشه تا 10-9خواب بودم-دم شما گرم
آره اگه میخوابیدم که بابام سرمو میبرید :D
صب میرفتم تا 12 تا 3 استراحت دوباره 3 تا 8 باز یه چیزی میخوردم تا ساعت 1 میخووندم :D

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مگر من بنده ی حقیر چه میخواهم به جز پژوهشگاه مهندسی شیمیه خراب شده که نه خوابگاهی دارد و نه غذا و نه استاد تمامیو نه کوفت و زهر ماری:Dیا رب نظری کن

BULGARIA

کاربر بیش فعال
صنایع غذایی مفت نمد ارزه-اصلا بهش فکر نکن

na88na88

عضو جدید
بچه ها اگه راجع به کنکور بایو هم اطلاعاتی دارید بنویسید اینکه تا چه رتبه ای کجا میشه قبول شد شبانه یا روزانه این چیزا !!! :D

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مگر من بنده ی حقیر چه میخواهم به جز پژوهشگاه مهندسی شیمیه خراب شده که نه خوابگاهی دارد و نه غذا و نه استاد تمامیو نه کوفت و زهر ماری:Dیا رب نظری کن
دلمو کباب کردی:D
خدا نامردی اگه 500اش نکنی :D

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

عزیزان کتاب تریبال رو مقابلتون باز کنین.یادیم از گذشتگان کنین.کسایی که سالهای گذشته در بین ما بودن و الان اسیر خدمت شدن.خب کتابا رو بذارین روی سرتون.ده مرتبه: بجرم بجرم بجرم بجرم........:D

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب بنظرتون از نظر پیدا کردن کار تو ایران اولولیت گرایشا چجوریه؟بنظر خودم طراحی از همه بهتره بعد جداسازی...اخریم محیط زیست و صنایع غذایی
واسه خانوما فک کنم صنایع غذایی خوب باشه والا
بقیه گرایشا هم به نظرم مهم نیس مهم پارتیه :D والا:razz:

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب بنظرتون از نظر پیدا کردن کار تو ایران اولولیت گرایشا چجوریه؟بنظر خودم طراحی از همه بهتره بعد جداسازی...اخریم محیط زیست و صنایع غذایی

محیط زیست بدک نیست ولی صنایع غذای افتضاحه
موندم اون صنایع غذایی شریف رو کی میزنه:D

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیزان کتاب تریبال رو مقابلتون باز کنین.یادیم از گذشتگان کنین.کسایی که سالهای گذشته در بین ما بودن و الان اسیر خدمت شدن.خب کتابا رو بذارین روی سرتون.ده مرتبه: بجرم بجرم بجرم بجرم........:D
خوب شدی گفتی چقد ما فراموشکاریم :cry:

BULGARIA

کاربر بیش فعال

اول طراحی و جداسازی و بعدش باقی گرایشا ولی هرکی یه چیزی میگه استادمون میگف محیط زیست خوب نی چون عمران هم اینو دارن و طراحی افتاده رو سراشیبی و میگف پلیمر ولی چند سال دیگه میاد روی بورس البته بازم میگم سلایق متفاوته

بالا