نه بابا اونجا که شما میرین منو راه نمیدنترور؟؟؟
به دلم افتاده رتبم 170 میشه ببیم کی گفتم
![]()
به دلت افتاده 170؟ داداش اسهال نگیری ی وقت بدلت میفته

نه بابا اونجا که شما میرین منو راه نمیدنترور؟؟؟
به دلم افتاده رتبم 170 میشه ببیم کی گفتم
![]()
اون درصدای 17 و 10 که خواب دیده بودم رو حساب هموناحالا رو چ حسابی 170میشی ؟؟؟؟؟؟؟بازم خواب دیدی؟؟؟؟؟؟
به دلت افتاده 170؟ داداش اسهال نگیری ی وقت بدلت میفته![]()
از این عکست خجالت بکش![]()
باشه میکشم...بعد ولش میکنم بخوره تو چشت
داش حمزه شوخیه ها...عاقمون نکنی![]()
بچهها بنظرتون بدترین رتبه ای که میتونه به روزانه امید داشته باشه...چنده؟خودم فک کنم 1200!!!اخه یکی از دوستام پارسال با1100 روز باهنر را اورد
فک کنم اونم شانس اورده که قبول شدهبچهها بنظرتون بدترین رتبه ای که میتونه به روزانه امید داشته باشه...چنده؟خودم فک کنم 1200!!!اخه یکی از دوستام پارسال با1100 روز باهنر را اورد
خدایاااااااااااااااااااااا لا اقل 520 یا 500یادته چقدر کتابخونه میرفتم 7 صبح با اون هوای سرد و برف
![]()
خدایاااااااااااااااااااااا لا اقل 520 یا 500یادته چقدر کتابخونه میرفتم 7 صبح با اون هوای سرد و برف
![]()
چه جالب!عین خودم بودی که!من 6.30 راه میفتادم تا 7 برسم کتابخوونهخدایاااااااااااااااااااااا لا اقل 520 یا 500یادته چقدر کتابخونه میرفتم 7 صبح با اون هوای سرد و برف
![]()
چه جالب!عین خودم بودی که!من 6.30 راه میفتادم تا 7 برسم کتابخوونه
پدرم دروامد
البته سال با سال فرق دارهاره بستگی بقیه داره و اونی که با1100 باهنر اورده شانس اورده اما تو فایل قبولیای 90 که قبلا بچهها گذاشنه بودن ی بنده خدا با 1100 فردوسی اورده بود البته گرایش صنایع غذایی!!!
آره اگه میخوابیدم که بابام سرمو میبرید6.30پا میشدی میرفتی سالنمن همیشه تا 10-9خواب بودم-دم شما گرم
صنایع غذایی مفت نمد ارزه-اصلا بهش فکر نکناره بستگی بقیه داره و اونی که با1100 باهنر اورده شانس اورده اما تو فایل قبولیای 90 که قبلا بچهها گذاشنه بودن ی بنده خدا با 1100 فردوسی اورده بود البته گرایش صنایع غذایی!!!
دلمو کباب کردیمگر من بنده ی حقیر چه میخواهم به جز پژوهشگاه مهندسی شیمیه خراب شده که نه خوابگاهی دارد و نه غذا و نه استاد تمامیو نه کوفت و زهر مارییا رب نظری کن
صنایع غذایی مفت نمد ارزه-اصلا بهش فکر نکن
مگر من بنده ی حقیر چه میخواهم به جز پژوهشگاه مهندسی شیمیه خراب شده که نه خوابگاهی دارد و نه غذا و نه استاد تمامیو نه کوفت و زهر مارییا رب نظری کن
واسه خانوما فک کنم صنایع غذایی خوب باشه والاخب بنظرتون از نظر پیدا کردن کار تو ایران اولولیت گرایشا چجوریه؟بنظر خودم طراحی از همه بهتره بعد جداسازی...اخریم محیط زیست و صنایع غذایی
خب بنظرتون از نظر پیدا کردن کار تو ایران اولولیت گرایشا چجوریه؟بنظر خودم طراحی از همه بهتره بعد جداسازی...اخریم محیط زیست و صنایع غذایی
خوب شدی گفتی چقد ما فراموشکاریمعزیزان کتاب تریبال رو مقابلتون باز کنین.یادیم از گذشتگان کنین.کسایی که سالهای گذشته در بین ما بودن و الان اسیر خدمت شدن.خب کتابا رو بذارین روی سرتون.ده مرتبه: بجرم بجرم بجرم بجرم........![]()
خب بنظرتون از نظر پیدا کردن کار تو ایران اولولیت گرایشا چجوریه؟بنظر خودم طراحی از همه بهتره بعد جداسازی...اخریم محیط زیست و صنایع غذایی
من میزنممحیط زیست بدک نیست ولی صنایع غذای افتضاحه
موندم اون صنایع غذایی شریف رو کی میزنه![]()