درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

ziiizooo

عضو جدید
این لینک اسامی هییت علمیه دانشگاه صنعتی شریف میباشد. http://che.sharif.ir/index.html/index.php?Service=profile&Task=LIST&Lang=fa .میتونید ببینید که 3 نفر از اساتید تهران جنوب جزو هییت علمیه شریف هستند.استاد فرهاد خراشه.استاد داوود رشتچیان.استاد کاظمینی. شریف همون دانشگاهیه که همه رویاشون هست برن توشااااااااا.همونههههههه.اینم لینک هییت علمیه امیرکبیر که آقای رفیع زاده اونجا هست http://polymer.aut.ac.ir/autcms/polymer-engineering/fa/people/faculties. اینم لینک علم وصنعت و دکتر تورج محمدی http://www.iust.ac.ir/page.php?slct_pg_id=5916&sid=15&slc_lang=fa . اینم لینک هییت علمیه تربیت مدرس و دکتر حسن پهلوانزاده http://www.modares.ac.ir/Schools/chemE/ppl. البته صفحه اصلی سایت در گوشه سمت چپ بالا هم اسمشان میباشند .http://www.modares.ac.ir/Schools/chemE

آخرین ویرایش:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تهران جنوب از خیلی دانشگاههای دولتی بهتر هست و همچنین ضریب معدل بالاتری دارد(البته این اطلاعات من برای 2 سال پیش هست ولی مطمعا الانم همین هست).استادای تهران جنوب آرزوی خیلی از بچه های مهندسی شیمی و همین تاپیک هستند.مطمن هستم کسایی که میان میگن نامردیه آزاد با بقیه یکی باشه تو رویاشون هست که این استادارو از نزدیک ببینن.چه برسه باهاشون کلاس وردارن.هر ساله آمار قبولی تهران جنوب خیلی از دانشگاههای دولتی زیقی شهرستان بهتره.اصلا همین دوشنبه که جوابا اومد کل بچه های تهران جنوب رتبه هاشونو بزارن .بقیه هم بزارن که ببینن تهران جنوب چیه .دکتر کاضمینی.دکتر خراشه.دکتر رشتچیان .دکتر رفیع زاده.پرفسور نوری.دکتر میرزازاده.دکتر پهلوانزاده.دکتر تورج محمدی. 8 تا استاد تاپ ایران تو این دانشگاه فقط برای یک رشته مهندسی شیمی تدریس می کنند.انقدر نامردیه نامردیه نفرمایید.هرکدوم از این اشخاص ریفرنس مهندسی شیمی هستند.حتی کادر تهران جنوب از امیرکبیر هم بهتر میباشد

ولی داداش میدونه چیه؟
لامصب این اسم دانشگاه ازاد که بخوره رو پیشونیتااااا.............واویلا

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دانشگاه آزادی نیستم ک حمایت کنما ولی تو لیست استخدامی وزارت نفت ی امتیازاتی بود واس دانشگاهای تهران مثه شریف تهران و... به اضافه یه آزاد که فک کنم تهران جنوب بود این نشون میده که سطح خوبی داره.

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دانشگاه آزادی نیستم ک حمایت کنما ولی تو لیست استخدامی وزارت نفت ی امتیازاتی بود واس دانشگاهای تهران مثه شریف تهران و... به اضافه یه آزاد که فک کنم تهران جنوب بود این نشون میده که سطح خوبی داره.

منظورم سطحش نیست...منظورم اسمشه...واویلا

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از شما بعیده که به ظاهر و صورت توجه کنی شما الگوی ما هستی یا شیخ :D
آقا همین آزاد قزوینو داشته باش تا اسم رباتیک میاد اسمه آزاد قزوینم پشت سرش میاد.

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از شما بعیده که به ظاهر و صورت توجه کنی شما الگوی ما هستی یا شیخ :D
آقا همین آزاد قزوینو داشته باش تا اسم رباتیک میاد اسمه آزاد قزوینم پشت سرش میاد.
خداییش برو ی جا بگو من دانشگاه ازاد خوندم.بعد برو دو قدم اونورتر بگو امیرکبیر تهران خوندم.ببین برخوردشون باهات چجوریه.
نمیگم دانشگاهای ازاد بدن یا سطح علمیشون پایینه.اسمشون بده بنظرم.ی وجهه منفی ممکنه برا طرف مقابل درست کنن.
یکی از اساتید که خودش سابقا مدیر گروه مهندسی شیمی امیرکبیر بود تعریف میکرد:ی استادای رو گذاشتن برا بچه هاشون که لیسانسش رو دانشگاه ازاد گرفته بود.بچه ها اعتراض که ما اینهمه اومدیم امیرکبیر که ی دانشگاه ازادی به ما درس بده؟!!! استاده کلا از مدیر گروهی شیمی کناره گیری کرد!

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خداییش برو ی جا بگو من دانشگاه ازاد خوندم.بعد برو دو قدم اونورتر بگو امیرکبیر تهران خوندم.ببین برخوردشون باهات چجوریه.
نمیگم دانشگاهای ازاد بدن یا سطح علمیشون پایینه.اسمشون بده بنظرم.ی وجهه منفی ممکنه برا طرف مقابل درست کنن.
یکی از اساتید که خودش سابقا مدیر گروه مهندسی شیمی امیرکبیر بود تعریف میکرد:ی استادای رو گذاشتن برا بچه هاشون که لیسانسش رو دانشگاه ازاد گرفته بود.بچه ها اعتراض که ما اینهمه اومدیم امیرکبیر که ی دانشگاه ازادی به ما درس بده؟!!! استاده کلا از مدیر گروهی شیمی کناره گیری کرد!
آره اسمش یه جوریه :D خاطره ی جالبی بود یا شیخ خودت کجا خووندی؟

ziiizooo

عضو جدید

می دونم چی میگی.منم به خاطر این برای کنکور خوندم که دانشگاههای دولتی تهران قبول شم.من در جواب دوستی که میگفت نامردیه ضریب آزاد با دولتی یکی باشه این جوابارو دادم.آخه وقتی آدم اطلاعی نداره نباید صحبت کنه.همون دانشگاه آزادی که میگفت دوشنبه معلوم میشه از این آقا رتبش بهتر میشه یا نه .اونوقت بازم می خواد بگه نامردیه ؟.من مطمینم که تهران جنوب از خیلی دانشگاههای دولتی شهرستان بهتر هست . این دوست ما فکر میکنه چه خبر هست.

S.Mehran.S

عضو جدید
ولی داداش میدونه چیه؟
لامصب این اسم دانشگاه ازاد که بخوره رو پیشونیتااااا.............واویلا

وظیفه من و شما به عنوان قشر فرهیخته ی جامعه اینه که فرهنگ سازی کنیم و با این بدعت هایی که در زمینه ی آموزش عالی کشور گذاشته شده مقابله کنیم

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره اسمش یه جوریه :D خاطره ی جالبی بود یا شیخ خودت کجا خووندی؟

من خودم که دارم مینالم دانشگاه ازاد خوندم
البته من حکایتم فرق میکنه.من کلا عشقی اومدم دانشگاه.حتی رشتم رو هم پسرداییم انتخاب کرد:D
درسا رو عشقی گذروندم.ولی برا ارشد دیگه نشستم خوندم.من حتی وسطاش از پلیمر زده شدم خواستم برم ی رشته دیگه.ولی موندم.
خلاصه ما تخیلی دانشجو شدیم بعدها علاقه مند شدیم.برا خوندن ارشد دیگه متحول گردیدیم

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
می دونم چی میگی.منم به خاطر این برای کنکور خوندم که دانشگاههای دولتی تهران قبول شم.من در جواب دوستی که میگفت نامردیه ضریب آزاد با دولتی یکی باشه این جوابارو دادم.آخه وقتی آدم اطلاعی نداره نباید صحبت کنه.همون دانشگاه آزادی که میگفت دوشنبه معلوم میشه از این آقا رتبش بهتر میشه یا نه .اونوقت بازم می خواد بگه نامردیه ؟.من مطمینم که تهران جنوب از خیلی دانشگاههای دولتی شهرستان بهتر هست . این دوست ما فکر میکنه چه خبر هست.

داداش منم صرفا فقط بحثم روی اسم دانشگاه ازاد هست.وگرنه خود ما اساتیدی داشتیم واقعا کله گنده.طرف میومد ازاد به ما درس میداد که خودش کانادا دکترا گرفته.پیش بزرگترین رئولوژیست زنده دنیا درس خونده.عضو هیئت علمی پژوهشگاه پلیمر بود
یکی دیگه بود دکتر سید حسن جعفری.برو تو سایت دانشگاه تهران ببین کیه.بهم میگفت صدو دو سه و چهار تا فک کنم مقاله داده فقط.چهارسال فوق دکترا المان خونده بود.بین اساتید پلیمری دانشگاه تهران فقط این استاد تمام بود

ziiizooo

عضو جدید

ولی همون جا هم بری بگی من دانشگاه مثلا بابل خوندم یا سمنان یا اراک یا کرمانشاه و دانشگاه تهران جنوب اونوقت دیگه از این خبرا نیست داداش.تو داری دانشگاه آزاد تهران رو با دانشگاه شریف و دانشگاه تهران مقایسه میکنی؟؟؟؟؟؟ معذرت میخواما ولی خیلی مقایست چرت هست واقعا.کسی نگفته که دانشگاه آزادهای خوب مثل تهران جنوب .قزوین و علوم تحقیقات از دانشگاه های دولتی تهران و مشهدو اصفهان بهتره ولی از خیلی دانشگاههای دولتی دیگه بهتر هست.دلیلشم تو چند تا پست قبلی ذکر کردم خدمتتون

آخرین ویرایش:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی همون جا هم بری بگی من دانشگاه مثلا بابل خوندم یا سمنان یا اراک یا کرمانشاه و دانشگاه تهران جنوب اونوقت دیگه از این خبرا نیست داداش.تو داری دانشگاه آزاد تهران رو با دانشگاه شریف و دانشگاه تهران مقایسه میکنی؟؟؟؟؟؟ معذرت میخواما ولی خیلی مقایست چرت هست واقعا.کسی منکر این نیست که دانشگاه آزادهای خوب مثل تهران جنوب .قزوین و علوم تحقیقات از دانشگاه های تهران و مشهد و اصفهان بهتره ولی از خیلی دانشگاههای دولتی دیگه بهتر هست.دلیلشم تو چند تا پست قبلی ذکر کردم خدمتتون

اون فقط ی مثال بود....شما برو بگو دولتی زنجان خوندی با ازاد شیراز.اونوقت ببین برخوردا چیه
در ضمن داداش اینکه من برم بگم دانشگاه تهران جنوب خوندم،طرف مقابل باید اهلش باشه یفهمه چی میگم تو چه سطحی درس خوندم.وگرنه در دید عوام تو ی دانشگاه ازادی هستی بهرصورت.مگر اینکه بیای خودت بشینی دو ساعت برا همه توضیح بدی که بله این دانشگاه اله و بله.
دوستم مهندسی شیمی بود.میگفت همون استاده(مدیر گروه سابق شیمی امیرکبیر) میومد سر کلاس ی جوری سوال میکرد که علنا بگه شما دانشگاه ازادی هستین چیزی بارتون نیست....

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نوکرتم داداش :D.من منظورم یک چیز دیگس داش پویا.من میگم این حرفی که رفیقمون زد و گفت نامردیه ضریب دولتی با آزاد برابر باشه خیلی اشتباه هست.

سروری عزیز:gol:حرفتو قبول دارم خدایی .بعضی از دانشگاه ازادا مثل اراک به صورت کامیونی به دانشجواشون نمره میدن ولی بعضیاشون انقدر سخت میگیرن پوست دانشجوارو میکنن
اسم دانشگاه ازاد بد در رفته فقط. اونم تقصیر بعضی از واحدای دانشگاهیشه.کسی هم که گفته نامردیه حتما حتما منظورش همون واحداییه که هوای دانشجو رو خیلی دارن :D
ولی غیر انتفاعی فک کنم الکی باشه نه؟

ziiizooo

عضو جدید
اون فقط ی مثال بود....شما برو بگو دولتی زنجان خوندی با ازاد شیراز.اونوقت ببین برخوردا چیه
در ضمن داداش اینکه من برم بگم دانشگاه تهران جنوب خوندم،طرف مقابل باید اهلش باشه یفهمه چی میگم تو چه سطحی درس خوندم.وگرنه در دید عوام تو ی دانشگاه ازادی هستی بهرصورت.مگر اینکه بیای خودت بشینی دو ساعت برا همه توضیح بدی که بله این دانشگاه اله و بله.
دوستم مهندسی شیمی بود.میگفت همون استاده(مدیر گروه سابق شیمی امیرکبیر) میومد سر کلاس ی جوری سوال میکرد که علنا بگه شما دانشگاه ازادی هستین چیزی بارتون نیست....
اتفاقا شما همچین چیزی تو ذهنت ساختی.تو اگه بخوای کار گیر بیاری کلا یا باید پارتی داشته باشی یا ازت میپرسن چی بلدی.اونا حالیشون هست که چه دانشگاهی خوبه چی بد

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اتفاقا شما همچین چیزی تو ذهنت ساختی.تو اگه بخوای کار گیر بیاری کلا یا باید پارتی داشته باشی یا ازت میپرسن چی بلدی.اونا حالیشون هست که چه دانشگاهی خوبه چی بد

من که از خدامه اینجوری باشه.ولی ادم باید حقیقت بین باشه
یکی از اساتید ما لیسانسش رو ازاد گرفتارشد رو امیرکبیر ماهشهر گرفت که دولتی بود.
برام تعریف میکرد میگفت یکی از بچه ها با ی رتبه عالی دانشگاه دولتی قبول میشه.از همین بچه های پلیمر.دانشگهاشو یادم نیست ولی سطح بالا بود فک کنم.میگفت موقع پروژه،اساتید با این اقا درس برنمیداشتن!!!!!! اینم ساخته ذهن منه؟!!!

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

البته اینی که شما گفتی در مورد کار کردن بود.منم دوست دارم اینجوری باشه که بین ازاد و دولتی فرق نذارن
ولی خب متاسفانه در کل یک سری نگرشهای بد نسبت به دانشگاه ازاد هست.حالا بحق یا ناحق
موفق باشید

ziiizooo

عضو جدید
البته اینی که شما گفتی در مورد کار کردن بود.منم دوست دارم اینجوری باشه که بین ازاد و دولتی فرق نذارن
ولی خب متاسفانه در کل یک سری نگرشهای بد نسبت به دانشگاه ازاد هست.حالا بحق یا ناحق
موفق باشید

منم اول حرف شمارو قبول کردم ولی تو این مملکت پارتی حرف اول رو میزنه برای ورود.بعد بقیه چیزها.

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم اول حرف شمارو قبول کردم ولی تو این مملکت پارتی حرف اول رو میزنه برای ورود.بعد بقیه چیزها.

البته داداش ناامید کامل هم نباش.بودن بچه های که بدون هیچ پارتی ای رفتن سرکار.رفیق خودم با مدرک دیپلم پتروشیمی قبول شد.یا بچه هایی که عسلویه دراومدن.البته یکی از بچه ها میگفت مثلا از پانزده نفر،هفت نفر سرکار رفته ان از قبل،بقیه باید بجنگن تا تو استخدامی و مصاحبه قبول بشن....

S.Mehran.S

عضو جدید

دقیقا . سر و کار ما با جامعه ی مهندسیه نه با عموم مردم . و اونها میدونند که دانشگاه آزاد مثلا واحد تهران جنوب دانشگاه اسم و رسم داریه و توی صنعت شناخته شده است .
عوام هر چی می خوان فکر کنند !! مگه چه اهمیتی داره مردمی که حتی دیپلم هم ندارند راجع به دانشگاه آزاد بد فکر کنند !! اصلا هرچی میکشیم از دست مردم کوچه و خیابونه . مدرک مهندسی شیمی گرفتیم هر جا میریم بهمون میگن خب شما که سر و کارتون با محلول و آزمایشگاه و . . . هست . طرف هنوز نمیدونه مهندسی شیمی یعنی چی ؟!! به قول یه رفیقمون می گفت اگه بریم گرایش محیط زیست بخونیم فامیل میگن طرف رفته باغبون شده :biggrin:

آخرین ویرایش:

hadi216

عضو جدید
آقا من بیخیال شدم ، منظور من اصلا دانشگاه های آزاد تهران نبود ، قشر غالب دانشگاه آزاد ها رو گفتم . مثلا یجا نمیخونی میشی 16 ، یجا میخونی میشی 13
تاثیر معدل فرق نداره ؟؟
در ضمن پارسال رتبه بندیه موفقیت تو کنکور ارشد رو واسه هر دانشگاه زدن ، دانشگاه بابل 7 ام بود توی میم شیمی ، به بابل گیر ندید لطفا

S.Mehran.S

عضو جدید
آقا من بیخیال شدم ، منظور من اصلا دانشگاه های آزاد تهران نبود ، قشر غالب دانشگاه آزاد ها رو گفتم . مثلا یجا نمیخونی میشی 16 ، یجا میخونی میشی 13
تاثیر معدل فرق نداره ؟؟
در ضمن پارسال رتبه بندیه موفقیت تو کنکور ارشد رو واسه هر دانشگاه زدن ، دانشگاه بابل 7 ام بود توی میم شیمی ، به بابل گیر ندید لطفا
آقا هادی از حرف های من و بقیه بچه ها نارحت نشو . کلا بچه های دانشگاه آزاد بخاطر کم لطفی های که توی این سال ها نسبت به اونها شده یه کم روی این مباحث حساس شدند و خیلی زود آمپر می چسبونند .
بنده پست های قبلی رو می خوندم میانگینم به شما خیلی نزدیکه . انشاالله ارشد هم دانشگاهی میشیم بیشتر راجع به دانشگاه آزاد با هم صحبت می کنیم .;)

ziiizooo

عضو جدید
آقا اینارو ولش کن دیگه.بعدا صحبت میکنیم.اینا چرا اطلاعیه رو نمیزارن توسایتتتتتتتتتتتتتتت؟؟؟؟؟؟

BULGARIA

کاربر بیش فعال
نمی دونم اینا میخوان چی کارکنن.آخه خود رییس سازمان سنجش به ایسنا گفته بود 22 میاد.داوطلبان هفته آخر اردیبهشت میتونن انتخاب رشته کنن

اتفاقا پارسال رییس سنجش گفته بود جوابا 18اردیبهشت جوابا میاد ولی 18ام اطلاعیه اومد-:surprised:

بالا