بنظرم کار جالبی نیس توقعات رو از خودمون بالا میبریم درحالیکه سنجش هیچ حسابی روش نیس
نه دیگه بیشتر برا اون شرط بندیش من گفتم
شما توقعاتون بالاس
ما که به مجاز شدن راضی هسیم
بنظرم کار جالبی نیس توقعات رو از خودمون بالا میبریم درحالیکه سنجش هیچ حسابی روش نیس
واقعن توقع به جایی بودهاتفاقا من تعجب کردم ک چرا حمزه نیستش-اصلا اول حمزه بود بعد سایت بوجود اومد![]()
من یه 300 بیارم همه شیرینی دعوت من هستینبچه ها بیاین حدس بزنیم رتبه هامونو ؟
نظرتون چیه؟
میتونیم شرط بندیم کنیم خخخ
البته اگه باز گیر ندن اسپمه؟
یه 300 توقع زیادیه BULGARIA جان؟![]()
نمیدونم تو این موارده نمره و رتبه خرافاتیم هر وقت میگم گند زدم خوب میشهنه تو قوچان حقته- شکست نفسی میکنی حمزه جان-شما جز رتبه های برترین-شادی گول حرفاشو نخور
![]()
نمیدونم تو این موارده نمره و رتبه خرافاتیم هر وقت میگم گند زدم خوب میشهالانم این روشو ادامه بدم ضرر نداره
![]()
عاره خدا بم رحم کرد تو زمان کنکور سرما نخوردم خیلی مراقب بودم خدا خیلی کمک کرد منی که همیشه 5 ماه سرما میخورم تا موقه کنکور آخم نگفتماگر رتبه خوبی بیاری بخاطر اون کلاه هیچوقت از خودت دورش نکن و همیشه پیشت باشه-کلاه شانسته![]()
بچه ها من الان یه جا یه چی خوندم منطقی به نظر میومد
گفته بود اگه گفتن از خرداد انتخاب رشته شروع میشه پس میخان اون آخر ماخرا نتیجه رو بدن![]()
ن همون 22ام میاد-دفترچه یکی دو روزبعدش میاد-سنجش یه 5-6روزی بعد سیستم انتخاب رشته رو فعال میکنه
برا دکترا 4 روز بعدش فعال کرد
یادم نیس پارسال چیتو بود!!1
مشاور عالی سازمان سنجش اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال 93 در نیمه دوم اردیبهشت ماه خبر داد.
دکتر حسین توکلی در گفتوگو با ایسنا، درباره تقویم اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد سال 93، اظهار کرد: نتایج اولیه این آزمون به صورت کارنامه تنظیم و در نیمه دوم اردیبهشت ماه از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org منتشر میشود.
وی افزود: داوطلبان مجاز میتوانند از هفته اول خردادماه با مطالعه دقیق دفترچه راهنما نسبت به انتخاب کدرشتهمحلهای مورد علاقه خود اقدام و آنها را به ترتیب اولویت علاقه در فرم انتخاب رشته الکترونیکی ثبت کنند.
توکلی درباره زمان اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال 93 نیز گفت: پس از انتخاب رشته داوطلبان و بررسیهای انجام شده نتایج نهایی در شهریور ماه 93 اعلام خواهد شد.
پارسال 22 جواب اومد اگه مثل پارسال باشه پس يكم ديگه صبر كنيد البته اين صبر كردن الان خيلي عذابای بابا مردیم.
امسال به نظرم چون میخوان از پاسخ برگها اسکن بگیرن ی خورده طول می کشه به علاوه که ی خورده ای توی سایتم باید تغییر ایجاد کنن تا اسکنارو قرار بدن روی سایتپارسال 22 جواب اومد اگه مثل پارسال باشه پس يكم ديگه صبر كنيد البته اين صبر كردن الان خيلي عذاب
امسال به نظرم چون میخوان از پاسخ برگها اسکن بگیرن ی خورده طول می کشه به علاوه که ی خورده ای توی سایتم باید تغییر ایجاد کنن تا اسکنارو قرار بدن روی سایت
من صنعتی بودم مهندسی شیمی صنعتی خیلییییییییییییییی سختگیره خون آدمومیکنن تو شیشه...دانشگاه خارج از شهر...ممنونم از راهنماییت ، منم رتبم خوب نمیشه ( حول 350 تا 450 ) ، شبانه هم که احتمال 90 درصد نمیرم ، حالا موندم بین دانشگاه خودمون (صنعتی بابل ) ، فردوسی و ص اصفهان کدومو بزنم . البته بیو هم امتحان دادم شاید زیر 100 بیارم ، من گرگانم یعنی با بابل 3 ساعت ، با مشهد 10 ساعت و با اصفهان 12 ساعت راه دارم ، بین این 3تا و بیو ( شاید تربیت مدرس یا علم و صنعت ) کدوم بهتره از نظر شما ؟؟
اتفاقا این چند روز خیلی سخته من و یاد اون موقع میندازه که آزمون ارشد یک هقته عقب افتاد خیلی سخت بوداشکالی نداره
ما که این چند ماهو تحمل کردیم این چند روزم روز به جایی بر نمی خوره
دکترا رو روز مادر دادن 31ام
این دفعه روز پدر میدن 23ام
![]()
اتفاقا این چند روز خیلی سخته من و یاد اون موقع میندازه که آزمون ارشد یک هقته عقب افتاد خیلی سخت بود![]()
امسال همه چی متفاوته
از به عقب انداختن یه هفته ای کنکور تا اون سوالای عجیب غریب
ایشالله رتبمون بهتر از اونچیزی باشه که حساب کتابشو کردیم
آقا من چرا نمی تونم صفحه 161 رو ببینم.هرچی روش میزنم برام صفحه 148 رو باز میکنه نمیدونم چرا.از ظهر هر چی میزدم نمیشد تا اینکه بچه ها رفتن صفحه 162
آقا من چرا نمی تونم صفحه 161 رو ببینم.هرچی روش میزنم برام صفحه 148 رو باز میکنه نمیدونم چرا.از ظهر هر چی میزدم نمیشد تا اینکه بچه ها رفتن صفحه 162
سلاماره این مشکل منم بود
باگه انگار
من شنیدم که تو ارشد به سختی کارشناسی نیس ، درسته ؟؟؟ میترسم بزنم بعد پشیمون شممن صنعتی بودم مهندسی شیمی صنعتی خیلییییییییییییییی سختگیره خون آدمومیکنن تو شیشه...دانشگاه خارج از شهر...