درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه تو قوچان حقته:w15: - شکست نفسی میکنی حمزه جان-شما جز رتبه های برترین-شادی گول حرفاشو نخور:D
نمیدونم تو این موارده نمره و رتبه خرافاتیم هر وقت میگم گند زدم خوب میشه :razz: الانم این روشو ادامه بدم ضرر نداره:D

BULGARIA

کاربر بیش فعال
نمیدونم تو این موارده نمره و رتبه خرافاتیم هر وقت میگم گند زدم خوب میشه :razz: الانم این روشو ادامه بدم ضرر نداره:D

اگر رتبه خوبی بیاری بخاطر اون کلاه هیچوقت از خودت دورش نکن و همیشه پیشت باشه-کلاه شانسته:D

• Like
واکنش ها: .6.

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگر رتبه خوبی بیاری بخاطر اون کلاه هیچوقت از خودت دورش نکن و همیشه پیشت باشه-کلاه شانسته:D
عاره خدا بم رحم کرد تو زمان کنکور سرما نخوردم خیلی مراقب بودم خدا خیلی کمک کرد منی که همیشه 5 ماه سرما میخورم تا موقه کنکور آخم نگفتم:D توصیم به دوستان کنکوریم اینه که خیلی از خودشون مراقبت کنند خیلیا سر همین سرماخوردنو بی حالیو سر دردش کنکورو خراب کردن

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
بچه ها من الان یه جا یه چی خوندم منطقی به نظر میومد
گفته بود اگه گفتن از خرداد انتخاب رشته شروع میشه پس میخان اون آخر ماخرا نتیجه رو بدن :(

• Like
واکنش ها: .6.

BULGARIA

کاربر بیش فعال
بچه ها من الان یه جا یه چی خوندم منطقی به نظر میومد
گفته بود اگه گفتن از خرداد انتخاب رشته شروع میشه پس میخان اون آخر ماخرا نتیجه رو بدن :(

ن همون 22ام میاد-دفترچه یکی دو روزبعدش میاد-سنجش یه 5-6روزی بعد سیستم انتخاب رشته رو فعال میکنه

معتمدد

عضو جدید
مشاور عالی سازمان سنجش اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال 93 در نیمه دوم اردیبهشت ماه خبر داد.

دکتر حسین توکلی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تقویم اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد سال 93، اظهار کرد: نتایج اولیه این آزمون به صورت کارنامه تنظیم و در نیمه دوم اردیبهشت ماه از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org منتشر می‌شود.

وی افزود: داوطلبان مجاز می‌توانند از هفته اول خردادماه با مطالعه دقیق دفترچه راهنما نسبت به انتخاب کدرشته‌محل‌های مورد علاقه خود اقدام و آن‌ها را به ترتیب اولویت علاقه در فرم انتخاب رشته الکترونیکی ثبت کنند.

توکلی درباره زمان اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال 93 نیز گفت: پس از انتخاب رشته داوطلبان و بررسی‌های انجام شده نتایج نهایی در شهریور ماه 93 اعلام خواهد شد.

kianoosh-s

عضو جدید
مشاور عالی سازمان سنجش اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال 93 در نیمه دوم اردیبهشت ماه خبر داد.

دکتر حسین توکلی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تقویم اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد سال 93، اظهار کرد: نتایج اولیه این آزمون به صورت کارنامه تنظیم و در نیمه دوم اردیبهشت ماه از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org منتشر می‌شود.

وی افزود: داوطلبان مجاز می‌توانند از هفته اول خردادماه با مطالعه دقیق دفترچه راهنما نسبت به انتخاب کدرشته‌محل‌های مورد علاقه خود اقدام و آن‌ها را به ترتیب اولویت علاقه در فرم انتخاب رشته الکترونیکی ثبت کنند.

توکلی درباره زمان اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال 93 نیز گفت: پس از انتخاب رشته داوطلبان و بررسی‌های انجام شده نتایج نهایی در شهریور ماه 93 اعلام خواهد شد.
:cry: ای بابا مردیم.

kianoosh-s

عضو جدید
پارسال 22 جواب اومد اگه مثل پارسال باشه پس يكم ديگه صبر كنيد البته اين صبر كردن الان خيلي عذاب
امسال به نظرم چون میخوان از پاسخ برگها اسکن بگیرن ی خورده طول می کشه به علاوه که ی خورده ای توی سایتم باید تغییر ایجاد کنن تا اسکنارو قرار بدن روی سایت

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
امسال به نظرم چون میخوان از پاسخ برگها اسکن بگیرن ی خورده طول می کشه به علاوه که ی خورده ای توی سایتم باید تغییر ایجاد کنن تا اسکنارو قرار بدن روی سایت

اشکالی نداره
ما که این چند ماهو تحمل کردیم این چند روزم روز به جایی بر نمی خوره
دکترا رو روز مادر دادن 31ام
این دفعه روز پدر میدن 23ام
:)

na88na88

عضو جدید
ممنونم از راهنماییت ، منم رتبم خوب نمیشه ( حول 350 تا 450 ) ، شبانه هم که احتمال 90 درصد نمیرم ، حالا موندم بین دانشگاه خودمون (صنعتی بابل ) ، فردوسی و ص اصفهان کدومو بزنم . البته بیو هم امتحان دادم شاید زیر 100 بیارم ، من گرگانم یعنی با بابل 3 ساعت ، با مشهد 10 ساعت و با اصفهان 12 ساعت راه دارم ، بین این 3تا و بیو ( شاید تربیت مدرس یا علم و صنعت ) کدوم بهتره از نظر شما ؟؟
من صنعتی بودم مهندسی شیمی صنعتی خیلییییییییییییییی سختگیره خون آدمومیکنن تو شیشه...دانشگاه خارج از شهر...

kianoosh-s

عضو جدید
اشکالی نداره
ما که این چند ماهو تحمل کردیم این چند روزم روز به جایی بر نمی خوره
دکترا رو روز مادر دادن 31ام
این دفعه روز پدر میدن 23ام
:)
اتفاقا این چند روز خیلی سخته من و یاد اون موقع میندازه که آزمون ارشد یک هقته عقب افتاد خیلی سخت بود :razz:

ziiizooo

عضو جدید
آقا من چرا نمی تونم صفحه 161 رو ببینم.هرچی روش میزنم برام صفحه 148 رو باز میکنه نمیدونم چرا.از ظهر هر چی میزدم نمیشد تا اینکه بچه ها رفتن صفحه 162

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
آقا من چرا نمی تونم صفحه 161 رو ببینم.هرچی روش میزنم برام صفحه 148 رو باز میکنه نمیدونم چرا.از ظهر هر چی میزدم نمیشد تا اینکه بچه ها رفتن صفحه 162

اره این مشکل منم بود
باگه انگار
سلام
بعضی وقتا از این مشکلات پیش میاد ! برای من اون صفحه رو درست نشون میده .
ولی اگر زمانی برای شما این مشکل پیش اومد می تونید در انتهای لینک صفحه pp=20؟ رو اضافه کنید، در این صورت در هر صفحه 20پست به جای 10 پست به نمایش در میاد و می تونید پست های اون صفحه رو هم ببینید !.

برای مثال این لینک :
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-ویژه-کنکور-ارشد-مهندسی-شیمی-93/page162?pp=20

hadi216

عضو جدید
من صنعتی بودم مهندسی شیمی صنعتی خیلییییییییییییییی سختگیره خون آدمومیکنن تو شیشه...دانشگاه خارج از شهر...
من شنیدم که تو ارشد به سختی کارشناسی نیس ، درسته ؟؟؟ میترسم بزنم بعد پشیمون شم

ziiizooo

عضو جدید
بچه ها من تو قسمت پرسش و پاسخ سایت سنجش ازشون پرسیدم کی جوابا میاد.در جواب بهم اینو گفت:

با سلام داوطلب گرامی: بر اساس پیش بینی های بعمل آمده نتایج اولیه کارشناسی ارشد سال 1393 دهه سوم اردیبهشت ماه از طریق سایت سازمان سنجش اعلام خواهد شد. با تشکر

S.Mehran.S

عضو جدید
بچه ها من تو قسمت پرسش و پاسخ سایت سنجش ازشون پرسیدم کی جوابا میاد.در جواب بهم اینو گفت:

با سلام داوطلب گرامی: بر اساس پیش بینی های بعمل آمده نتایج اولیه کارشناسی ارشد سال 1393 دهه سوم اردیبهشت ماه از طریق سایت سازمان سنجش اعلام خواهد شد. با تشکر

خدا این مسئولین سنجش رو به راه راست هدایت کنه . نتایج اولیه و نهایی کنکور کارشناسی با اون همه سوال و اون همه شرکت کننده رو ظرف 2 ماه اعلام می کنند . ولی سر کارشناسی ارشد جون می کّنند تا نتیجه هارو بدند

بالا