درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
بچه ها من تو قسمت پرسش و پاسخ سایت سنجش ازشون پرسیدم کی جوابا میاد.در جواب بهم اینو گفت:

با سلام داوطلب گرامی: بر اساس پیش بینی های بعمل آمده نتایج اولیه کارشناسی ارشد سال 1393 دهه سوم اردیبهشت ماه از طریق سایت سازمان سنجش اعلام خواهد شد. با تشکر
من که میگم 23 ام نتایج میاد:cry:

na88na88

عضو جدید
من شنیدم که تو ارشد به سختی کارشناسی نیس ، درسته ؟؟؟ میترسم بزنم بعد پشیمون شم
ارشد همه ی دانشگاه ها انگاری راحتتر از کارشناسیه ... و یه چیزیم هست که هرکی فک میکنه دانشگاه خودش سختتره. به من که از نظر درسی سخت گذشت ...آره این ترسه خیلی چیزه بدیه. خودمم موندم ...ولی به هر حال باید انتخاب کنیم :D

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من تو قسمت پرسش و پاسخ سایت سنجش ازشون پرسیدم کی جوابا میاد.در جواب بهم اینو گفت:

با سلام داوطلب گرامی: بر اساس پیش بینی های بعمل آمده نتایج اولیه کارشناسی ارشد سال 1393 دهه سوم اردیبهشت ماه از طریق سایت سازمان سنجش اعلام خواهد شد. با تشکر

دو دهه اول رو بخندیم که دهه سوم باید سیاه بپوشیم و دسته های زنجیرزنی به هرسو روانه بشن:D

mahsa-shimi

عضو جدید
همیشه چند روز قبل اعلام نتایج نهایی سنجش زمان دقیق اعلام نتایج رو اعلام میکنه -مثلا پارسال 17ام خبر دادک نتایج 22ام ساعت 8شب میاد ولی نتایج 22ام ظهر اومدند:cool:
من نمیدونم چرا اینقدر طولش میدن انگار رئیس سازمان سنجش میخواد دونه دونه صحیح کنه مسخرشو در اوردن
رای 40 میلیون ادمو 1 روزه میشمرن ولی جواب کنکورو ...

880271905

عضو جدید
با عرض سلام و خسته نباشید.میخواستم بدونم با میانگین درصد28 رتبم چند میشه توکنکور مهندسی شیمی93

sungirl5

عضو جدید
آره همین حدودا
دیگه به خودت استرس نده. تا 1هفته دیگه نتایج میاد. هرچند خودم خ استرس دارم

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
رییس سازمان سنجش کجاس؟:neutral::w08::w43:

بابا خویشتن دار باشین سازمان سنجش این همه به بعضیاتون حال داد یهفته کنکورو انداخت عقب
دید خیلی خوشحال شدین از ی هفته تاخیر حالا میخاد ی هفتم نتایجو دیر تر بده تا حسابی دلتونو شاد کنه
ولی فعلل دکتراها انگاری مهم ترن چون پونزدهم نتیجه اونا میاد ما باید ب بعد بیستم بفکریم
راسی کسی شاگرد د منو ندیده؟!

mahsa1187

عضو جدید
من هرروز که میگذره یه حدسی واسه رتبه م میزنم، از زیرِ 100 شروع کردم الان رسیدم به 800 با بالا! چرااااا نمیاااااد جوابا تکلیفمونو بدونیم:(

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
فک کنم امید به زندگی الان برا پشت کنکوریا صفره چون هر روز فک می کنن نکنه خراب کرده باشن
فرش فلاور تو چته؟

بالا