درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

parham asadi

عضو جدید
سلام
من دیروز با یکی صحبت میکردم میانگین 67.5 زده بود من نابود شدم میگفت یه رفیقش هم 67 زده
حالم بده ...:cry:

ziiizooo

عضو جدید
رییس سازمان سنجش از اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال 93 در روز دوشنبه، 22 اردیبهشت ماه خبر داد.

دکتر ابراهیم خدایی در گفت‌وگو با خبرنگار«دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه این آزمون با رقابت هزار داوطلب در روزهای 23 تا 25 بهمنماه سال 92 برگزار شد، گفت: از این تعداد 52 درصد داوطلبان زن و 48 درصد مرد بودند که با توجه به شرکت برخی داوطلبان در دو کد رشته امتحانی به طور کلی حدود یک میلیون و 64 هزار کارت برای داوطلبان صادر شد.

وی درباره زمان اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال 93، اظهارکرد: نتایج اولیه این آزمون به صورت کارنامه تنظیم و در روز دوشنبه، 22 اردیبهشت ماه 93 از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org منتشر می‌شود.

مشاورعالی سازمان سنجش درباره زمان انتخاب رشته داوطلبان مجاز، تصریح کرد: داوطلبان مجاز می‌توانند از هفته پایانی اردیبهشت ماه با مطالعه دقیق دفترچه راهنما نسبت به انتخاب کدرشته‌ محل‌های مورد علاقه خود اقدام و آن‌ها را به ترتیب اولویت علاقه در فرم انتخاب رشته الکترونیکی ثبت کنند که زمان دقیق آن متعاقبا اعلام می‌شود.

خدایی درباره زمان اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال 93 نیز گفت: پس از انتخاب رشته داوطلبان و بررسی‌های انجام شده نتایج نهایی در شهریور ماه 93 اعلام خواهد شد.

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
یا ابلفضل!داداش ما رو هم نابود کردی :cry:

بابا میگن تو باور نکن
یادمه روز بعد کنکور یکی اومد یه درصدای نجومی با کمیانگین نزدیک 60 گذاشت تو یه سایتی و مدیر سایت گفت این این رتبه یکه و تاپیک مشاوره گذاشت براش
بعد که کلید اومد یهو گمو گور شد بعد دیدیم میگه میانگینش شده 56
حتما اعلام نتایجم یکی دوتا دیگه میاد پایین

ziiizooo

عضو جدید
سلام
من دیروز با یکی صحبت میکردم میانگین 67.5 زده بود من نابود شدم میگفت یه رفیقش هم 67 زده
حالم بده ...:cry:

این حرفارو باور نکن.اگرم باور می کنی.مگه سالهای پیش همچین آدم هایی نبودن که امسالم نباشن.کسی که 1 تا 20 میشه باید میانگینش این باشه .اصلا توجه نکن.دیگه زمان این کارا گذشته.1 هفته دیگه جوابا میاد.این کارا برای اسفندماه بود.دیگه الان باید 7 روز صبر کرد و رتبه رو دید

m_naji

عضو جدید
بچه ها من خیلی استرس دارم برای نتایج!حتی جرات نکردم پاسخنامه رو نگاه کنم :(

میشه ترتیب دانشگاه ها با گرایش های رو به ترتیب اولویت مشخص کنید تا هر وقت نتایج اومد به همون مراجعه کنیم.منظورم از نظر خوب بودن دانشگاه و گرایش هست به جز تهران!!

به نظرتون فردوسی دانشگاه خوبیه برای ارشد؟یا اصفهان و شیراز؟آخه میگن اگه تهران قبول نشدی بقیه دانشگاه ها با هم فرقی ندارن!

برای گرایش هم میگن گرایش های که مربوط به محیط زیست میشه آینده بهتری دارن؟مثل بیو،محیط زیست ؟

میشه کمکم کنید!

خیلی استرس دارم :cry:

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا میگن تو باور نکنیادمه روز بعد کنکور یکی اومد یه درصدای نجومی با کمیانگین نزدیک 60 گذاشت تو یه سایتی و مدیر سایت گفت این این رتبه یکه و تاپیک مشاوره گذاشت براشبعد که کلید اومد یهو گمو گور شد بعد دیدیم میگه میانگینش شده 56 حتما اعلام نتایجم یکی دوتا دیگه میاد پایین
عاخه ته تهش 2 3 نمره باید پایین میشه 63 64 اونو کجام بذارم :cry: تازه خیلیا هستن بالا زدن ولی خب هرچی که بشه خداروشکر تا قسمت چی باشه

kianoosh-s

عضو جدید
عاخه ته تهش 2 3 نمره باید پایین میشه 63 64 اونو کجام بذارم :cry: تازه خیلیا هستن بالا زدن ولی خب هرچی که بشه خداروشکر تا قسمت چی باشه
احتمالا اون سوالایی که شک داشته رو صحیح در نظر گزفته منم اگه اینطوری در نظر بگیرم میانگین 39 میزنم ولی اگه دقیق تر بگم با در نظر گرفتن میانگین احتمالات 35 می شم.

parham asadi

عضو جدید
دوستت برا کدوم دانشگاست؟
نه بابا من از این دوستا ندارم
اقای reza بهم یه جارو معرفی کرده بود واسه کلاس تربیت متخصص فرایند این اقا رو هم اونجا دیدم با دوستاش
تو دلم گفتم دستت بشکنه که 67.5 زدی :razz:
فکر کنم بچه های شریف بودن (مطمئن نیستم )
البته مهم نیست همه چیز که کنکور نیست !

parham asadi

عضو جدید
این حرفارو باور نکن.اگرم باور می کنی.مگه سالهای پیش همچین آدم هایی نبودن که امسالم نباشن.کسی که 1 تا 20 میشه باید میانگینش این باشه .اصلا توجه نکن.دیگه زمان این کارا گذشته.1 هفته دیگه جوابا میاد.این کارا برای اسفندماه بود.دیگه الان باید 7 روز صبر کرد و رتبه رو دید
اره درست میگی ولی خوب ...
میخواستم برم کلاس کاری که لااقل یه کم کار یاد بگیرم ولی دپرس شدم ! نمیدونم ...
حسه خوبی ندارم چشام همش به ساعته ...:smile:

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[/QUOTE]
احتمالا اون سوالایی که شک داشته رو صحیح در نظر گزفته منم اگه اینطوری در نظر بگیرم میانگین 39 میزنم ولی اگه دقیق تر بگم با در نظر گرفتن میانگین احتمالات 35 می شم.
آره حتمن همینطوره .والا این کنکوره اینجور نبود که بشه 67 68 زد میانگینو. حتمن زبانو کنترلم که خیلیا نمیزنن اینها بالا زدن میانگینو اورده بالا

sungirl5

عضو جدید
اره 22 میان.خودم خبرشو خوندم توی نت
هفته دیگه مث امروزه.چش بهم بزنین نرفته.خیلی باید چش بهم بزنین.ی هفته:D

خدارحم کنه! از این میترسم که رتبه ها بیاد و وقتی صفحه رو باز میکنم زده باشه رتبم شده باشه 600! کااااابوسه!!!:eek:
کسی میدونه رازی کرمانشاه وخود شهر کرمانشاه ججوره؟ یواش یواش میرم سمت اراک(بلا بدور دانش خودمه!!):cry:

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدارحم کنه! از این میترسم که رتبه ها بیاد و وقتی صفحه رو باز میکنم زده باشه رتبم شده باشه 600! کااااابوسه!!!:eek:کسی میدونه رازی کرمانشاه وخود شهر کرمانشاه ججوره؟ یواش یواش میرم سمت اراک(بلا بدور دانش خودمه!!):cry:
600 که خوبه صد درصد اراکم میاری.رازی کرمانشاه که میگن خیلی سطحش خوب و بالاس یکی از استاداس ما میگفت که استادای خفنی داره ولی واسه شهرش من خودم اگه بودم نمیزدم البته به مسافت و فاصله هم بستگی داره

sungirl5

عضو جدید
600 که خوبه صد درصد اراکم میاری.رازی کرمانشاه که میگن خیلی سطحش خوب و بالاس یکی از استاداس ما میگفت که استادای خفنی داره ولی واسه شهرش من خودم اگه بودم نمیزدم البته به مسافت و فاصله هم بستگی داره

نفرین میکنی حمزه؟ دعای خیر بکن بگو نه زیر 300 میشی ایشاا.. اصفهانو میاری! که حداقل اول واس خودت براورده بشه بعد من!!!!

hadi216

عضو جدید
فردوسی تا چند میشه آورد وضعیته خوابگاش چطوره؟؟؟
روزانه :
جداسازی و پدیده های انتقال : تا 551
گاز : 650
بقیه هم همین حدود 600 700
من شنیدم سطح علمیش خوبه ولی عالی نیس ، مث صنعتی بابل ، مث سهند
خوابگاهاش توی دانشگاهه ، اکثرا 2نفره ، با اینترنت کابلی ، غذاش خوبه ، سرویس هم داره تا حرم

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا من برگشتم ملت رو ارشاد کنم:D
این گوگل پلاسیم که زدن کنار پستا تو حلقم

آخرین ویرایش:

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی میدونه رازی کرمانشاه وخود شهر کرمانشاه ججوره؟ یواش یواش میرم سمت اراک(بلا بدور دانش خودمه!!):cry:

کرمانشاه 2تا استاد تمام داره که یکیشون خیلی خفنه تو م.شیمی
دانشگاه محیطش بد نیست اما شهرشو پیشنهاد نمیکنم

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من شنیدم سطح علمیش خوبه ولی عالی نیس ، مث صنعتی بابل ، مث سهند
خوابگاهاش توی دانشگاهه ، اکثرا 2نفره ، با اینترنت کابلی ، غذاش خوبه ، سرویس هم داره تا حرم

بابل که خیلی خوبه خدایی ولی امکاناتش در حد فردوسی نیست .اسم دانشگاه مهمه واسه ادامه تحصیل یا کار
فردوسی پیشنهاد میشه:D

S.Mehran.S

عضو جدید
بابل که خیلی خوبه خدایی ولی امکاناتش در حد فردوسی نیست .اسم دانشگاه مهمه واسه ادامه تحصیل یا کار
فردوسی پیشنهاد میشه:D

توی شهرهای بزرگ مثل مشهد و اصفهان و شیراز اوضاع برای کار مرتبط چه جوریه ؟ شرکت های مشاور مهندسی دارند ؟ البته در حوزه ی نفت و گاز و پتروشیمی :cool:

بالا