parham asadi
عضو جدید
سلام
من دیروز با یکی صحبت میکردم میانگین 67.5 زده بود من نابود شدم میگفت یه رفیقش هم 67 زده
حالم بده ...
من دیروز با یکی صحبت میکردم میانگین 67.5 زده بود من نابود شدم میگفت یه رفیقش هم 67 زده
حالم بده ...

دوستت برا کدوم دانشگاست؟سلام
حالم بده ...![]()
یا ابلفضل!داداش ما رو هم نابود کردیسلام من دیروز با یکی صحبت میکردم میانگین 67.5 زده بود من نابود شدم میگفت یه رفیقش هم 67 زده حالم بده ...![]()
تحت تاثیر حرفای نامطمئن قرار نگیرسلام
حالم بده ...![]()
یا ابلفضل!داداش ما رو هم نابود کردی![]()
سلام
حالم بده ...![]()
عاخه ته تهش 2 3 نمره باید پایین میشه 63 64 اونو کجام بذارمبابا میگن تو باور نکنیادمه روز بعد کنکور یکی اومد یه درصدای نجومی با کمیانگین نزدیک 60 گذاشت تو یه سایتی و مدیر سایت گفت این این رتبه یکه و تاپیک مشاوره گذاشت براشبعد که کلید اومد یهو گمو گور شد بعد دیدیم میگه میانگینش شده 56 حتما اعلام نتایجم یکی دوتا دیگه میاد پایین
احتمالا اون سوالایی که شک داشته رو صحیح در نظر گزفته منم اگه اینطوری در نظر بگیرم میانگین 39 میزنم ولی اگه دقیق تر بگم با در نظر گرفتن میانگین احتمالات 35 می شم.عاخه ته تهش 2 3 نمره باید پایین میشه 63 64 اونو کجام بذارمتازه خیلیا هستن بالا زدن ولی خب هرچی که بشه خداروشکر تا قسمت چی باشه
با کی بودی خانم sun girl ؟![]()
نه بابا من از این دوستا ندارمدوستت برا کدوم دانشگاست؟
اره درست میگی ولی خوب ...این حرفارو باور نکن.اگرم باور می کنی.مگه سالهای پیش همچین آدم هایی نبودن که امسالم نباشن.کسی که 1 تا 20 میشه باید میانگینش این باشه .اصلا توجه نکن.دیگه زمان این کارا گذشته.1 هفته دیگه جوابا میاد.این کارا برای اسفندماه بود.دیگه الان باید 7 روز صبر کرد و رتبه رو دید
اره درست میگی ولی خوب ...
میخواستم برم کلاس کاری که لااقل یه کم کار یاد بگیرم ولی دپرس شدم ! نمیدونم ...
حسه خوبی ندارم چشام همش به ساعته ...![]()
واقعا 22وم میان نتایج؟ وای جرا روزا نمیگذره؟
آره حتمن همینطوره .والا این کنکوره اینجور نبود که بشه 67 68 زد میانگینو. حتمن زبانو کنترلم که خیلیا نمیزنن اینها بالا زدن میانگینو اورده بالااحتمالا اون سوالایی که شک داشته رو صحیح در نظر گزفته منم اگه اینطوری در نظر بگیرم میانگین 39 میزنم ولی اگه دقیق تر بگم با در نظر گرفتن میانگین احتمالات 35 می شم.
اره 22 میان.خودم خبرشو خوندم توی نت
هفته دیگه مث امروزه.چش بهم بزنین نرفته.خیلی باید چش بهم بزنین.ی هفته![]()
600 که خوبه صد درصد اراکم میاری.رازی کرمانشاه که میگن خیلی سطحش خوب و بالاس یکی از استاداس ما میگفت که استادای خفنی داره ولی واسه شهرش من خودم اگه بودم نمیزدم البته به مسافت و فاصله هم بستگی دارهخدارحم کنه! از این میترسم که رتبه ها بیاد و وقتی صفحه رو باز میکنم زده باشه رتبم شده باشه 600! کااااابوسه!!!کسی میدونه رازی کرمانشاه وخود شهر کرمانشاه ججوره؟ یواش یواش میرم سمت اراک(بلا بدور دانش خودمه!!)
![]()
600 که خوبه صد درصد اراکم میاری.رازی کرمانشاه که میگن خیلی سطحش خوب و بالاس یکی از استاداس ما میگفت که استادای خفنی داره ولی واسه شهرش من خودم اگه بودم نمیزدم البته به مسافت و فاصله هم بستگی داره
فردوسی تا چند میشه آورد وضعیته خوابگاش چطوره؟؟؟
؟؟ رتبه؟خوابگاه؟ببین فردوسی عاااااالیه! حتما بزن شک نکن!فقط طرف اصفهان نرو که پشیمون میشی! من میخوام جان فشانی کنم که میگم اصفهانو می خوام!!!!!
![]()
؟؟ رتبه؟خوابگاه؟![]()
صفحش کدومه؟؟مطمئنی 600 مثلا فرآوری ؟؟خوابگاه نمیدونم ولی تو تاپیک معرفی دانشگاه نوشته بود. تا 600 میاری البته به گرایش بستگی داره!
روزانه :فردوسی تا چند میشه آورد وضعیته خوابگاش چطوره؟؟؟
صفحش کدومه؟؟مطمئنی 600 مثلا فرآوری ؟؟
کسی میدونه رازی کرمانشاه وخود شهر کرمانشاه ججوره؟ یواش یواش میرم سمت اراک(بلا بدور دانش خودمه!!)![]()
من شنیدم سطح علمیش خوبه ولی عالی نیس ، مث صنعتی بابل ، مث سهند
خوابگاهاش توی دانشگاهه ، اکثرا 2نفره ، با اینترنت کابلی ، غذاش خوبه ، سرویس هم داره تا حرم
بابل که خیلی خوبه خدایی ولی امکاناتش در حد فردوسی نیست .اسم دانشگاه مهمه واسه ادامه تحصیل یا کار
فردوسی پیشنهاد میشه![]()